|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-28#514 2009-06-10 12:49:59
Re: Vacanta in afara romanieidaca ai putea sa vezi cum se procedeaza, ar fi super. Nu ma intereseaza ora, nu ma intereseaza sa inchiriez tot avionul, numa' sa ajunga la destinatie Offline #515 2009-06-10 12:51:31
Re: Vacanta in afara romanieisi soleil, daca e de inchiriat ceva pt acolo, sa va luati atv.. e mult mai fain si ieftin.. si altfel vezi imprejurimile. numai daca nu-i de mers prea mult I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #516 2009-06-10 12:54:00
Re: Vacanta in afara romanieisithonia cred ca e destul de mare marissa...pentru atv. in varianta cu avionul cel mai ok ar fi sa inchiriem o masia de la aeroport 7 zile si sa umblam cu ea acolo, insa am zis cat ne costa si aia . "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #517 2009-06-10 12:55:17
Re: Vacanta in afara romanieiam inteles, love... dar eu ziceam ca dac anu exista zbor direct (si intr-adevar nu e)... n-am cum sa-l obtin. doar cu schimbare. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #518 2009-06-10 12:56:40
Re: Vacanta in afara romaniei
Pai de la aeroport luati un taxi si ii spuneti sa va duca la statia de autobuze KTEL. Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-10 13:01:57) Offline Publicitateloading...
#519 2009-06-10 13:11:54
Re: Vacanta in afara romanieiMersi tare mult, love site-ul ktel nu e si in engleza cumva? nu ma descurc deloc cu greaca... si neos marmaras am auzit ca e frumos. nu stim exact unde in sithonia, ofertele gasite sunt pentru gerakini beach... Am gasit un hotel super aproape de Nikiti, insa e scumpa cazarea in perioada aia...70 euro camera fara nimic altceva. Deci nu merge asta. Nikiti e tot statiune? ar merge si acolo? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #520 2009-06-10 13:24:27
Re: Vacanta in afara romanieiCu placere... sorry am uitat de traducere Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-10 13:25:05) Offline #521 2009-06-10 13:32:32
Re: Vacanta in afara romanieistiu de cele 3 brate, stiu si unde e nikiti pe harta v-am zis ca am studiat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #522 2009-06-10 13:40:44
Re: Vacanta in afara romanieiNu ai pt ce. Offline #523 2009-06-10 14:11:40
Re: Vacanta in afara romanieinu stiu de ce iti faci atatea probleme:in grecia cu 1000 de euro e super bine incearca europa travel e o agentie serioasa Offline #524 2009-06-10 14:20:08
Re: Vacanta in afara romaniei piky. suna a un piiiic de reclama. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #525 2009-06-10 14:23:32
Re: Vacanta in afara romanieisoleil,nu este nici o reclama este al 2 an cand plec cu ei si am fost multu este mai ieftin sa pleci prin ag.si tarifele de cazare sunt mai mici si cu transp.iesi mai ieftin Offline #526 2009-06-10 14:41:47
Re: Vacanta in afara romanieifetele sunt oferte speciale acum la agentii...aproape gratis..am gasit o oferta la sf de iunie la 149 euro+95 taxe in corfu(7 nopti cazare+avion+mic dejun inlcus)...super!!!!!!!! one day we're gonna get somehow... Offline #527 2009-06-10 14:49:28
Re: Vacanta in afara romanieila ce agentie, ioana? da-ne link "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #528 2009-06-10 15:01:58
Re: Vacanta in afara romanieipiky, depinde de destinatie... poate o fi mai ieftin prin agentie in grecia, de ex, care e o destinatie considerata "curenta" pt agentii, dar una mai putin obisnuita e cel putin dubla prin ag daca vom avea bani vreodata sa plecam, asa cum ne dorim, in india sau in alte tari din orientul indepartat sau america de sud... clar nu vom alege agentie. e si ce a spus soleil... bucuria de a explora un loc nou pe cont propriu... dar si banii, care, pt astfel de destinatii, ies la jumatate. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #529 2009-06-10 15:04:37
Re: Vacanta in afara romanieihttp://www.christiantour.ro/hotel/appar … leni?h=199 one day we're gonna get somehow... Offline #530 2009-06-10 15:10:27
de acord. si anul trecut cu ei am mers dar printr-o agentie intermediara si acum tot de la ei mi-am luat Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #531 2009-06-10 15:11:51
au plecari din cluj si timisoara....so, no good for me. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #532 2009-06-10 15:19:14
Re: Vacanta in afara romanieisoleil au plecari si din Bucuresti one day we're gonna get somehow... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|