|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-30#552 2009-06-15 11:58:53
Re: Vacanta in afara romanieiMersi, mary . Foarte frumos acolo, cat costa un studio? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #553 2009-06-15 12:01:25
Re: Vacanta in afara romanieinoua ne-a cerut 280 pt 8 nopti dar mergem de pe 17 pe 25 iulie. daca mergeti mai devreme poate mai scade din pret. si ne-au inchiriat si masina tot ei, 190 ? parca. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #554 2009-06-15 12:22:27
Re: Vacanta in afara romanieiasa putin? pentru 2 persoane? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #555 2009-06-15 12:38:31
Re: Vacanta in afara romanieida, pai ti-am zis ca iesi mai ieftin. problema e ca nu ai mancarea inclusa.. dar daca mergeti cu masina no problem, sunt supermaketuri, e vara cald, nu mancati carnuri de porc.. salate, mute fructe, mai iesiti la o taverna, un restaurant.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #556 2009-06-15 13:01:22
Re: Vacanta in afara romanieida, numai ca e mai departe corfu pentru noi, cu masina ... Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-15 13:01:41) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#557 2009-06-15 13:10:44
Re: Vacanta in afara romanieiwow, au marit preturile... intradevar eu am vb cu ei acum mai bine de o luna.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #558 2009-06-15 13:16:00
Re: Vacanta in afara romanieiSorry ca ma bag, dar nu au tarife fixe, pentru lunile respectiva? Offline #559 2009-06-15 15:00:50
Re: Vacanta in afara romanieiAm mai intrebat si cea cu 385 euro e pt ca e apartament, doar atat au disponibil in perioada aia... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #560 2009-06-15 15:16:24
Re: Vacanta in afara romanieida pai asa ar trebui sa faca Love dar nu fac.. pt ca sunt lacomi cum ai zis tu.. si sa stii ca asta cu tarifarul cam asa e peste tot, nu il afiseaza pe site, iti fac ei oferta prin email. eu am trimis vreo 10 cereri de oferte cand am cautat.. asta era cea mai convenabila ca raport pret-calitate.. sper acuma sa arate asa cum se vede acolo.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #561 2009-06-15 15:16:28
Re: Vacanta in afara romanieiDa, asta e nasol cu Zakynthos. e departe. Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-15 15:16:42) Offline #562 2009-06-15 15:37:29
Re: Vacanta in afara romanieiDa, la asta din Thassos mi-a zis ca e inclus. E o vila de 2 stele despre care am auzit pareri bune, langa plaja San Antonio. Sa vb cu al meu si sa vedem daca facem rezervare... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #563 2009-06-15 15:38:55
Re: Vacanta in afara romanieida fac si de astea. noua ne-a spus de la inceput ca e exclus si ne-a cerut 30? in plus. love tu ce zici merita?? adica e atat de cald incat sa nu se poata sta fara? si inca o chestie.. in ce consta aerul conditionat asta?in aparat de ala sau ventilator?? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #564 2009-06-15 15:42:18
Re: Vacanta in afara romanieiSol eu zic sa faceti rezervarile mai rpd k o sa te trezesti ca nu o sa mai fie locuri si apoi trb sa incepi iar cautarile... #565 2009-06-15 15:46:09
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, cum a spus si Skumpi... fa rezarea mai repede ca o sa ramai in pom. Offline #566 2009-06-15 15:53:04
Re: Vacanta in afara romanieiAm trimis mesaj de rezervare. Haus Elsa se cheama. Trebuie sa am decid diseara intre 2 perioade si sa platim un avans de 30%. e normal asa cu avansul? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #567 2009-06-15 16:05:00
Re: Vacanta in afara romanieipai e normal...ca sa aiba siguranta ca mergeti.... #568 2009-06-15 16:05:33
Re: Vacanta in afara romanieiaaa...sa va faceti asigurari #569 2009-06-15 16:10:59
Re: Vacanta in afara romanieidin alea optionale? sau carnetul european de nu stiu ce? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #570 2009-06-15 16:17:23
Re: Vacanta in afara romaniei
eu nu m-as baza pe carnetul ala! faceti-va asigurari de calatorie, costa putin... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|