|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-32#590 2009-06-15 22:39:12
Re: Vacanta in afara romanieiAtat, da. Asa mi-am rezervat si eu hotelul pentru luna de miere. Offline #591 2009-06-15 22:41:28
Re: Vacanta in afara romanieiHai ca mai prind curaj Cand pleci in luna de miere? Si unde? #592 2009-06-15 23:03:25
Re: Vacanta in afara romanieieu la cazarile de pe booking.com n-am vazut sa scrie ca iti debiteaza cardul, ci ca nu se face asta, la rezervare e doar pentru informare si verificare... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #593 2009-06-15 23:04:40
Re: Vacanta in afara romanieiLa astea cu non-refundable scrie.
#594 2009-06-15 23:07:16
Re: Vacanta in afara romanieiAha...poate astea au regim special atunci. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#595 2009-06-15 23:08:21
Re: Vacanta in afara romanieiDa, astea smart price sunt la jumatate de pret fata de rezervarile normale, tocmai din cauza ca orice atr interveni, ei oricum sunt acoperiti. #596 2009-06-15 23:11:21
Re: Vacanta in afara romanieiIn Thassos, statiunea Potos, la o vila de 2 stele. Nu are nimic inclus (masa adica), dar are AC, bucatarioara in camera...si am inteles din review=uri ca se face curat foarte des in camera, se schimba lenjeria des, e foarte aproape de plaja San Antonio - o plaja frumoasa cica...bine, oricum vrem sa mergem in fiecare zi in alt loc de pe insula...Speram sa fie bine, sa ne descurcam cu banii, mancarea si drumul pana acolo "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #597 2009-06-15 23:20:28
Re: Vacanta in afara romanieiO sa fie bine, nu-ti face griji #598 2009-06-16 08:57:36
Re: Vacanta in afara romaniei
In Spania ne ducem Offline #599 2009-06-16 10:07:50
Re: Vacanta in afara romanieiFetele, voi ce ati alege intre o cazare mai scumpa (40 eur/noapte), dar la care vila este foarte ok, curata, foarte aproape de plaja si o cazare cu 10 euro mai ieftina, conditii tot ok, dar nu chiar ca la cealalta - curatenie&stuff si la vreo 2 km de plaja. Trebuie sa ma hotarasc repede si nu stiu ce sa fac... aia 70 de euro diferenta mi-ar prinde bine acolo... insa mi-e sa nu-mi para mai mult rau dupa din alte considerente. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #600 2009-06-16 10:09:21
Re: Vacanta in afara romanieiDepinde care e diferenta intre camere... pe mine personal nu ma deranjeaza distanta fata de plaja, dar ce are in minus camera mai ieftina ? Offline #601 2009-06-16 10:20:49
Re: Vacanta in afara romanieiCu distanta fata de plaja e discutabil...nu e neaparat un plus sau minus. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #602 2009-06-16 10:24:04
Re: Vacanta in afara romanieiEu parca n-as risca... ce te faci daca ajungi acolo si camera e murdara, pur si simplu ? Sau dai de gandaci sau stiu eu ce... Offline #603 2009-06-16 10:29:12
Re: Vacanta in afara romanieiAi mare grija! Offline #604 2009-06-16 10:31:19
Re: Vacanta in afara romanieiserios love_t?? vaii da bine ca mi-ai zis.. acolo unde am rezervat noi au zis ca vin ei, direct proprietara sa faca curat.. acuma speram totul bine. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #605 2009-06-16 10:33:48
Re: Vacanta in afara romanieiNu exista posibilitatea sa gaseasca aceleasi conditii intr-o camera mai scumpa? Din cate spui, love_t e mai naspa decat in Ro. Offline #606 2009-06-16 10:35:43
Re: Vacanta in afara romanieiok, atunci ramane cealalta...macar dorm linistita. nu ma considerati fitoasa, slava Domnului, am stat prin tot felul de cazari pe la mare la noi si in tot felul de conditii (dus in curte, wc in curte, gandaci, paianjeni, baie infundata etc) dar parca astea se potrivesc cu o anumita varsta...asa cand muncesti un an si pleci cateva zile sa te relaxezi, parca vrei totusi sa fii linistit...
si ce sa fac cu ele?... Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-16 10:36:37) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #607 2009-06-16 10:37:30
Re: Vacanta in afara romaniei
despre cea mai scumpa am gasit mai multe confirmari ca e ok si curat, nu era vorba ca pretul e o confirmare pt asta. Normal ca pana la urma cum ne va fi norocul ... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #608 2009-06-16 10:38:07
Re: Vacanta in afara romanieiBine atunci. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|