|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-33#609 2009-06-16 10:38:27
Re: Vacanta in afara romanieisoleil... da si mie un link sa vad si eu.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #610 2009-06-16 10:41:55
Re: Vacanta in afara romanieihttp://www.elsahaus.gr/ mary asta e cea scumpa "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #611 2009-06-16 10:44:42
Re: Vacanta in afara romanieiNoi cand am fost in Grecia am lasat pe masuta din camera si maruntis si aparat foto etc., si nu ne-a disparut nimic, slava Domnului Offline #612 2009-06-16 10:48:33
Re: Vacanta in afara romanieie mai faina prima, aia mai scumpa... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #613 2009-06-16 10:48:53
Re: Vacanta in afara romanieiPai se mai intampla. Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-16 10:54:42) Offline Publicitateloading...
#614 2009-06-16 10:54:30
Re: Vacanta in afara romanieiooops, naspa, love. Am citit si eu gramada pe forumuri si nu ma asteptam la chestii de genul in grecia... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #615 2009-06-16 12:44:38
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, si eu as alege-o pe cea mai scumpa... in fond, e concediu, vrei sa te simti bine si sa te relaxezi, nu sa-ti faci nervi. in ceea ce priveste diferenta de bani, mai bine renunti la a-ti cumpara cate ceva (ca doar nu e obligatoriu s-o faci) si pleci linistita spre o destinatie cu adevarat placuta si confortabila. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #616 2009-06-16 14:44:43
Re: Vacanta in afara romanieiInchiriem o masina de aici - emotiile erau pentru drumul lung, in afara, bulgaria etc. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #617 2009-06-16 14:48:29
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, ma bag si eu ca musca-n lapte, dar de ce vrei tu neaparat in Grecia ? In ultimii ani am avut niste vacante foarte reusite in tara, n-am avut bataie de cap cu transportul si slava domnului, am avut ce vizita totusi... Iti zic asta in ideea ca bataia de cap e prea mare pentru ce vrei tu... Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-06-16 14:48:45) Offline #618 2009-06-16 14:51:09
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, de ce nu mergeti cu avionul? cu autocarul eu una n-as merge sub nicio forma, e criminal drumul atatea ore! macar daca mergi cu masina te opresti cand vrei, unde vrei... totusi, o masina (mai ales inchriata) presupune costuri maricele (inchirierea in sine, carburantul, taxe de drum ce-o mai fi - n-am fost in Grecia, asa ca nu stiu). nu iesiti mai ieftin cu avionul? Ultima oara a fost editat de alinda (2009-06-16 14:54:17) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #619 2009-06-16 14:51:13
Re: Vacanta in afara romanieiIncep si eu sa ajung la concluzia asta, heim... Chiar nu stiu in momentul asta ce sa fac. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #620 2009-06-16 14:54:52
Re: Vacanta in afara romaniei
Eu am intrebat asta din capu' locului. Imi dau seama ca vacanta asta devine cel putin stresanta. Ultima oara a fost editat de ET (2009-06-16 14:55:18) Offline #621 2009-06-16 14:55:06
Re: Vacanta in afara romanieiNu este aeroport decat la salonic. Si de acolo tot trebuie sa iau ceva, sa inchiriez o masina, sa trec cu ferry... In plus, acolo n-are rost sa mergi fara masina, a ta sau inchiriata, ca nu poti vizita nimic...te plimbi pensiune-plaja si atat. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #622 2009-06-16 14:55:38
Re: Vacanta in afara romanieiPai nu vorbeam de mers la Mamaia, gasesti si la noi locuri daca stai sa cauti, de peisaje nu ducem lipsa, mai greu cu oamenii, dar vad ca nici prin alte parti nu e diferit... Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-06-16 14:56:24) Offline #623 2009-06-16 14:56:41
Re: Vacanta in afara romanieiDa, mie imi place la mare si in plus imi prinde foarte bine la sanatate o cura din asta pe an, racesc mai putin si mai rar. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #624 2009-06-16 14:56:48
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, sunt si eu de parere ca devine cam stresanta treaba asta, si, in fond, chiar n-ar trebui sa fie. de ce nu cauti bilete la o agentie, cu drum, cu tot. sunt multe oferte, la cele mai variate preturi... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #625 2009-06-16 14:58:37
Re: Vacanta in afara romanieiLa Balcic ati fost? E scumpa cazarea? Offline #626 2009-06-16 14:59:26
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, eu am mers 2 ani la rand in Grecia (si cred ca anul asta va fi al treilea ). Prima oara in Thassos cu autocarul si a doua oara in Halkidiki cu masina proprie. Din fericire, anul trecut am plecat 3 masini (8 persoane) si am calculat in asa fel incat si la dus si la intors sa trecem cea mai mare parte a Bulgariei ziua. Slava Domnului, pe noi nu ne-a oprit nici macar un politisc nimic, dar am auzit si de cazuri foarte urate. Sincera sa fiu, nu as risca deloc sa plec numai eu cu sotul cu masina. No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #627 2009-06-16 15:00:49
Re: Vacanta in afara romanieiAm trecut prin varianta cu agentii - si pus cap la cap nu ma ajunge mai putin. Poate doar cu autocarul, dar acolo tot ar trebui sa inchiriem ceva si tot acolo ajung. si cu agentiile, sunt foarte putine serioase, iar cele mai serioase nu au oferte acolo unde vrem noi sa mergem. Sa nu credeti ca n-am intors toate variantele pe toate partile... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|