|
Nu esti logat.
HPV-134#2528 2012-02-29 14:06:02
Re: HPV
da, e posibil sa nu ai nicio rana pe col pentru moment. trebuie doar sa fii precauta pe viitor, stiind ca ai tulpina 18, pentru ca ea ti-ar putea da probleme in viitor; desi nu e musai, doar ca e bine sa fii precauta ; depinde si de sistemul tau imunitar. daca mergi la control la fiecare 6 luni vei depista daca e vreodata o problema la Papanicolau (adica o leziune). Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-29 14:06:49) Offline #2529 2012-03-02 15:15:38
Re: HPVFetelor, astazi am fost la gine si mi-a recoltat pentru genotipare HPV. Dar acum am observat ca mi-a aparut o secretie maro pe chilotei. Sa fie de la asta? Tin sa mentionez ca doamna doctor mi-a facut si un tuseu vaginal si mi-a palpat abdomenul. Ultima oara a fost editat de autumn.dreams (2012-03-02 17:38:27) Offline #2530 2012-03-02 15:50:18
Re: HPVnu e nicio problema, e posibil sa fie de la recoltare Offline #2531 2012-03-02 15:58:01
Re: HPVMultumesc de raspuns. Petele sunt maroniu deschis. Si acum nu mai am nicio secretie. Incepusem sa ma panichez... Offline #2532 2012-03-03 22:46:57
Re: HPVbuna miracle_79......mersi de raspuns.da asa a zis doctora mea ca o sa-mi dea si mie si sotului pastile isoprinosine.....si interviul cu dr.radu la-m citit si eu acum citeva sapt.acum sunt la ciclu si peste o sapt.merg sa fac colposcopia. tu te-ai vindecat?acum sunt analizele bune? sanatate la toate fetele. Offline Publicitateloading...
#2533 2012-03-10 09:05:05
Re: HPVbuna mary_criss....din pacate nu m-am vindecat. acum urmez un tratament cu ovule timp de 6 luni, deoarece am o mica leziune (Pap. a fost ca si la tine, adica L-SIL cu atipii HPV), cu toate ca rezultatul testului HPV pt. tulpinile cu risc crescut a iesit negativ. tratamentul ar fi trebuit sa-l termin luna aceasta, dar am o hemoragie disfunctionala si nu am putut baga 2 cutii/luna de ovule asa cum mi-a recomandat dna. dr. care a mai spus sa incerc sa fac un bebe, cu toate ca tratamentul pe care-l urmez (Cervugid, Cerviron si Betadine) nu este recomandat in primele luni de sarcina. Offline #2534 2012-03-10 22:16:00
Re: HPVbuna miracle_79 6 luni cu ovule nu te-ai plictisit?doua cutii pe luna si sex nu mai faci sau cu prez.merge?ca ne lasa sotii ce facem?tu citi ani ai daca nu te superi?eu am 45 ani.tu esti mult mai tanara daca vrei sa faci copii.deci tu nu ai nici o tulpina cu risc crescut?esti o fericita atunci...marti fac si eu colposcopia de abia astept sa vad rezultatul.si daca nu am nici o rana imi da doar pastile?si trebuie sa ia neaparat si sotul?multumesc as.rasp. Offline #2535 2012-03-10 23:45:15
Re: HPVbuna mary_criss...din pacate am o tulpina cu risc crescut (16) si am aflat in urma cu vreo 2 ani. am facut ERAD, la 6 luni am repetat Pap. care mi-a iestit f. bine, iar la un an am repetat iar Pap. (asa cum am spus mi-a iesit L-SIL cu atipii HPV), colposcopia in urma careia mi-a iesit o mica leziune (4-5 mm) si testul HPV in mediu lichid pe care l-am facut la Synevo si care mi-a iesit negativ pt. toate tulpinile cu risc crescut,.... iar chestia asta nu o inteleg, adica, cum poate sa-ti iasa HPV negativ si totusi sa ai leziune pe col? Offline #2536 2012-03-11 21:34:11
Re: HPVmiracle....de 2 ani de zile te lupti cu virusul asta si faci tratament?ce groaznic....sa stam toata ziua pe la doctor sa ne facem analize....eu am facut testul HPV la medlife si ma costat 330 lei foarte mult costa dar asta e.o sa va spun cum imi iese marti colposcopia.si ce tratament imi da.tu de unde esti?ai o doctora buna care te trateaza?sanatate la toate fetele. Ultima oara a fost editat de mary_criss (2012-03-11 22:46:38) Offline #2537 2012-03-12 20:31:26
Re: HPVmiracle rana pe col nu are legatura cu hpv-ul. poti sa ai asa ceva fara hpv. iar genotiparea ti-a spus ca nu ai nici o radacina cu risc crescut, nu ca nu ai nici o radacina de hpv! deci hpv ai. cel putin tu asa te-ai exprimat. Offline #2538 2012-03-14 00:32:00
Re: HPVbuna fetelor,azi mi-a facut colposcopia si mi-a iesit o rana pe col mica dar in profunzime...si mi-a recomandat sa fac ERAD la spitalul Medicover imi spune vineri cit ma costa.si mi-a dat pastile isoprinosine 4 past.pe zi / 5 zile /sapt.timp de 3 luni.sotului nu ia dat. Miracle_79 tu unde ai facut eradul si cit te-a costat? ti-a facut anestezie totala ai stat internata vreo zi....spune-mi si mie mai multe ti-a facut cu ansa?in cit timp se repara rana?mersi as.rasp. Offline #2539 2012-03-14 11:32:26
Re: HPVFetelor, e posibil ca avand clar condiloame, dar care au disparut in urma tratamentului cu condyline si echinaceea si facand o genotipare ADN HPV ( Synevo) sa-mi iasa nedetectabil ??? Mi se pare ca ceva e in neregula... Ar fi extrem de frumos sa fie asa...dar... Ultima oara a fost editat de autumn.dreams (2012-03-14 11:34:24) Offline #2540 2012-03-14 14:03:24
Re: HPVda, am ajuns si eu in sfarsit la synevo, pentru prima oara in viata mea m-am simtit tratata asa cum trebuie in rest nu stiu ce sa-ti spun autumn adica nu stiu ce radacini ai? sau nu stiu daca ai? Offline #2541 2012-03-14 14:17:01
Re: HPVautumn, eu am facut foarte multe recoltari, de toate felurile, la Synevo ( in Bucuresti) si nu m-am indoit niciodata de ei. am facut inclusiv genotipare HPV; a iesit negativa si nici nu am motive sa cred ca n-ar fi, n-am avut niciodata condiloame sau ceva de genul asta. Offline #2542 2012-03-14 16:58:49
Re: HPVAsta ma surprinde...de la voi am auzit numai lucruri bune de la ei...si acum nu prea stiu ce sa fac. Sa ma bucur? Doctorita mea e plecata in concediu medical, nu stiu cand se intoarce. O voi cauta din nou luni. Se poate ca totusi daca am avut condiloamele la intrare in vagin..adica...le-am vazut cu ajutorul unei oglinzi si m-am decsurcat singura cu tratamentul..iar proba a fost recoltata de pe col...sa nu fie acolo? Sa fie localizat doar la intrare? Offline #2543 2012-03-15 22:03:14
Re: HPVbuna,azi am fost la doctora mea de la filantropia cu toate analizele ....si mi-a zis ca nu-i cazul acum de E.R.A.D. pt.ca rana este mica si trebuie sa urmez mai intii tratament cu pastile isoprinosine 2 sapt.pe luna timp de 3 luni....si ovule cervucid.si dupa 3 luni la alta colposcopie (ca poate imi trece de la tratament sau se mai micsoreaza rana) am incredere in ea.mi-a zis ca poate virusul il aveam mai demult in organism si acum sa activat pe baza de imunitate scazuta.si a facut rana pe col.am discutat multe cu dinsa.are rabdare cu pacienti sa le explice tot ce vor.o seara buna va doresc. Offline #2544 2012-03-19 19:44:06
Re: HPVbuna fetelor...pastilele astea isoprinosine se compeseaza? azi am vb.cu doctora de la medicover si mi-a spus pretul la Erad la spitalul lor....11 milioane. asa ca mai bine il fac la Filantropia e gratis cu trimitere de la medicul de familie.mai am si eu o intrebare....la barbati se face testul pt.depistarea virusului?la ce clinica si cit costa daca stiti.mersi. Ultima oara a fost editat de Abigail (2012-03-22 21:40:36) Offline #2545 2012-03-21 19:59:07
Re: HPVbuna seara....nu mai intra nimeni pe aici>? am mai intrebat si eu ceva la pag.85 (am 2 mesaje) si nu mi-a raspuns nimeni...miracle nici tu nu ai mai intrat.(eu mi-am schimbat numele de autentif.) ce parere aveti daca fac tratament 3 luni poate sa dispara rana de pe col?mai fac si masaj terapeutic (cu terapia bowen)cu doamna terapeut Ioana Pacuraru sper sa dea rezultate sa nu mai ajung la operatie.si daca dispare rana si virusul pot sa fac vaccinul nu,pt.alte tulpini sa nu le mai iau? Offline #2546 2012-03-23 19:56:44
Re: HPVBuna Abigail, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|