|
Nu esti logat.
Chiuretaj-25#457 2011-03-31 09:23:47
Re: chiuretajanaid,se poate sa sangerezi dupa interventie eu asa stiu #458 2011-03-31 09:26:44
Re: chiuretajde ieri imi curge o mica secretie maronie.e ok?sper sa imi revin repede prietenul meu mi a zis sa consider ca D-zeu asa a vrut si poate imi va fii mai usor data viitoare sa raman gravida.Dar...no ce sa zic e greu.oare dupa anestezia totala pot pleca acasa?Nu vreau sa stie nimeni din fam pt ca mama ar suferi mai mult decat mine tinand cont ca mai am 2 surori care fiecare are un bb:)ei ma striga mami si cred ca si datorita ca ma striga asa ma doare mai mult. Offline #459 2011-03-31 09:28:00
Re: chiuretajanaid, imi pare rau... dar asta e, nu ai ce sa faci Offline #460 2011-03-31 09:31:11
Re: chiuretajheimdall Offline #461 2011-03-31 09:45:50
Re: chiuretaj
draga mea, de fapt, decizia de a avea un copil se ia in cuplu, stiu faptul ca un copil are nevoie de ambii parinti pentru o dezvoltare cit mai armonioasa...nu e deci ca si cum ti-ai cumpara o pereche de pantofi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#462 2011-03-31 09:55:08
Re: chiuretajSarcina e perfecta....Nu m a silit sa fac sex neprotejat 2 ani la rand am luat tratamente deoarece nu aveam ovulatie , aveam probleme hormonale ect.El mi a zis ca dupa tratament exista riscul sa fac o extrauterina (si el surprins aici ca sarcina e bine fixata).De 7 luni nu mai luasem nici un medicament pentru ca eram satula si am zis ca in momentul in care vreau ma apuc iar de bb incep tratamentul.Acest bb a venit intr un moment bun numai ca nestiind ca sunt am luat antibiotice.Plus ca nu aveam nici stari de voma, nici dureri nimic.Eu nici macar nu imi acuz medicul si nici nu as indrazni.Vroiam doar sa stiu cam ce implica aceste interventii si cum poti depasi acest moment trist.Poate ca sunt si alte femei care au patit la fel .era vb ca intre femei sa fim unite si sa ajuti cu un sfat sau cu o vorba buna.Incerc sa depasesc un moment.Si crede ma ca stiam ca pot ramane doar numai din tratament(analizele le am trimis si in Isdrael la un medic fff bun in inseminari in vitro) Offline #463 2011-03-31 10:24:47
Re: chiuretajAnaid imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta . Vreau totusi sa te intreb in a cata zi a ciclului ai luat antibioticele alea? Pt ca daca le-ai luat pana la nidatie sunt toate sansele ca bebe sa nu fie afectat. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #464 2011-03-31 10:33:26
Re: chiuretajBuna, Offline #465 2011-03-31 10:37:59
Re: chiuretajDa, e cam cu risc. Cred ca de amniocenteza este vorba. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, imi pare rau! Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #466 2011-03-31 10:56:19
Re: chiuretajsmart lady Offline #467 2011-03-31 11:32:28
Re: chiuretajAsa sa fie, Anaid ! Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #468 2011-04-01 16:23:37
Re: chiuretajSalutare, Offline #469 2011-04-01 17:30:11
Re: chiuretajana, medicul tau ce ti-a spus? unii recomanda se se reinceapa lucrul pentru bebe dupa 3 luni, altii dupa 6 luni pentru ca mucoasa uterului sa aiba timp sa-si revina. sper ca esti bine, atat cat se poate... Offline #470 2011-04-05 02:59:30
Re: chiuretajbuna...careva online?am nevoie...pentru ca maine ma duc sa fac un chiuretaj...sunt distrusa.ma lupt cu mine insami...am un copil are 1 an...dar nu e momentul ptr un al doilea copil...ce sa zic mie frica de anestezia locala.doare?sper sa fie bine si sa incerc sa trec catusi de putin peste.mi-e si rusine sa mai vb cu dumnezeu....nici macar nu mai pot indrazni..ma simt ultimul om...am mai facut unul...dar era necesar aveam tripleti s nu erau dezvoltati...dar am facut anestezie generala..si eram cu sotul meu.acum ma duc singura.si ma simt jalnic pt ca am promis ca no sa mai fac c nici unul...dar jur ca e ultimul.mai bn as muri decat sa mai fac un al 3 avort...sunt la pamant.sper sa fie bine..fetele mai bn protejativa si pastile si prezervativ sa fiti sigure.,,decat sa ajungeti in situatia mea.ptr ca va terminati moral si psihiic nu fizic..doamne ajuta Offline #471 2011-04-09 18:01:16
Re: chiuretajBuna fetelor din pacate si eu am facut un avort pe 22 martie , mi-am revenit foarte greu , imi amintesc constant ceea ce am facut imi vine sa plang , nu l-am putut pastra nici eu nici prietenul meu nu munceam parintii nostri stau foarte prost cu banii si nu ni-l permiteam , mi-e rusine sa ma duc la biserica sa ma spovedesc , nu stiu cum sa fac, astept menstruatia eu abia am 19 zile de la avort sper sa fine bine , imi doresc foarte mult sa-mi dati cateva sfaturi va multumesc mult Offline #472 2011-04-19 15:35:24
Re: chiuretajE trist si greu, dar odata ce s-a intamplat trebuie sa traim cu asta. Fii intarita si incearca sa inveti ceva din asta. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #473 2011-04-19 16:21:11
Re: chiuretajMa dispera lumea asta in care "nu ne putem permite" un copil Sper ca intr-o zi sa isi revina si Romania si sa ne putem bucura in liniste de luxul asta. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #474 2011-04-19 17:26:36
Salutare, Offline #475 2011-04-29 11:09:54
pai dah...as putea sa te sfatuiesc sa nu te descurajezi si sa te "lapezi " de Dumnezeu ! El nu ne a creat sa ne arunce in Iad sau sa ne faca sa suferim ! el incearca sa vada daca noi oamneii il iubim cu adevrat si ii suntem alaturi...aceea ce nu i arata asta, vor ajunge sa sufere in focul Iadului ! Noi toti, suntem supusi greselii, iar Dumnezeu ne iarta daca ii aratam ca vrem cu adevarat sa fim iertati si ne caim pentru faptele noastre ! In cazul tau, trebuia sa te gandesti daca erai pregatita sau nu sa ai un copil...insa stiu ca dorinta de femeie de a deveni mamica este una uluitoare...eu in locul Domnului nu as lua faptul tau ca pe un pacat...as atribui pacatul tau celor ce ne conduc, celor ce ne fac viata un calvar ! desi acest topic este aproape inchis sper sa citesti mesajul meu si sa mi spui daca ai inteles ceva si daca esti de acord cu mine, ce vei face in continuare...! Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-04-29 11:13:56) Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|