Chiuretaj-26
- anaid25
- New member
- Inregistrat: 2011-03-31
Re: chiuretaj
Andrew1kiss a scris:danutza_yo a scris:Buna fetelor din pacate si eu am facut un avort pe 22 martie , mi-am revenit foarte greu , imi amintesc constant ceea ce am facut imi vine sa plang , nu l-am putut pastra nici eu nici prietenul meu nu munceam parintii nostri stau foarte prost cu banii si nu ni-l permiteam , mi-e rusine sa ma duc la biserica sa ma spovedesc , nu stiu cum sa fac, astept menstruatia eu abia am 19 zile de la avort sper sa fine bine , imi doresc foarte mult sa-mi dati cateva sfaturi va multumesc mult
pai dah...as putea sa te sfatuiesc sa nu te descurajezi si sa te "lapezi " de Dumnezeu ! El nu ne a creat sa ne arunce in Iad sau sa ne faca sa suferim ! el incearca sa vada daca noi oamneii il iubim cu adevrat si ii suntem alaturi...aceea ce nu i arata asta, vor ajunge sa sufere in focul Iadului ! Noi toti, suntem supusi greselii, iar Dumnezeu ne iarta daca ii aratam ca vrem cu adevarat sa fim iertati si ne caim pentru faptele noastre ! In cazul tau, trebuia sa te gandesti daca erai pregatita sau nu sa ai un copil...insa stiu ca dorinta de femeie de a deveni mamica este una uluitoare...eu in locul Domnului nu as lua faptul tau ca pe un pacat...as atribui pacatul tau celor ce ne conduc, celor ce ne fac viata un calvar ! desi acest topic este aproape inchis sper sa citesti mesajul meu si sa mi spui daca ai inteles ceva si daca esti de acord cu mine, ce vei face in continuare...!
In concluzie ! MERGI LA BISERICA...eu la biserica cand merg imi gasesc lnistea in tot ! Ies mai fericit decat am intrat si cu ganduri infinit mai bune ! Aveti grija de voi !
E valabil sipentru cryss1212 !
Andrew1kiss Buna Cati ani ani?Nu cred ca cei care ne conduc ne influenteaza viata noi suntem vinovati ca nu spunem STOP.Ea iti cerea un sfat ca sa treaca peste.Si eu am facut avort din cauza unor medicamente si tot imi pare rau.Am fost la biserica si am vb cu preotul dar tot incarcata esti...si oricat te ai ruga nu poti sa uiti crede ma.Mi am dorit mult un bb dar incerc in fiecare zi sa trec peste cu totusi ca e fff greu.Ma rog doar ca dupa 3 luni pot sa raman iara gravida.si sa nu intampin probleme.cred ca regreta si ea destul de mult si nu o sa uite niciodata ce a facut
- Andrew1kiss
- New member
- De la: Pitesti
- Inregistrat: 2009-09-12
- Site
Am 21 de ani Anaid ! Ai dreptate...eu vorbeam din perspectiva ei...bineinteles, suntem responsabili pentru faptele noastre. Si stiu ca nu poti uita acest lucru definitiv...oricum raman ceva sechele...rani adanci...si e singura vinovata moral...dar daca traiam intr o alta societate, alta era treaba ! sunt sigur 100% ! Si am mai incercat sa spun ca singura, fara Dumnezeu, si fara un moral puternic nu poate sa treaca peste...
Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.
- anaid25
- New member
Andrew1kiss a scris:Am 21 de ani Anaid ! Ai dreptate...eu vorbeam din perspectiva ei...bineinteles, suntem responsabili pentru faptele noastre. Si stiu ca nu poti uita acest lucru definitiv...oricum raman ceva sechele...rani adanci...si e singura vinovata moral...dar daca traiam intr o alta societate, alta era treaba ! sunt sigur 100% ! Si am mai incercat sa spun ca singura, fara Dumnezeu, si fara un moral puternic nu poate sa treaca peste...
buna
Eu cred ca fiecare dintre noi are o conceptie diferita despre viata.Important e ce vrei....cu totusi ca am o retinere in ce a spus ea si cred ca si el a insitat pe partea avorului(care nu e asa ieftin) in ziua de azi poti evita o sarcina nedorita prin nnnnnn chestii.Oricum ii priveste pe ei.La 19 ani nu prea a inteles nici ea ce inseamna viata sau responsabilitatea. hai sa ii lasam pe ei sa decida.Sunt de acord cu tine sa mearga la biserica pt ca o va ajuta...dar si aici e vb de decizia ei....
"Dificultatile exista pentru a fi depasite" Ralph Waldo Emerson
- delia_alexandra
- Membru
- Inregistrat: 2011-05-06
buna,luni pe 2 mai am facut un avort,si inca sangerez,si ma mai doare burta.este normal sa se intample asa?
- delia_alexandra
- Membru
va rog dati`mi si mie un raspuns
- simone11
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-06
Delia...da, durerile o sa continue, o sa apara aapoi la prima menstruatie...sunt mai slabe sau mai dense, depinde de organismul fiecareia; sangerarea poate dura pana la 2 saptamani, cu conditia sa nu fie mai abundenta decat o menstruatie obisnuita a ta! Daca faci febra, sangerezi tare (mai mult ca la menstruatie, adica sa schimbi absorbantul dujpa maxim 2 ore), si ai crampe mari de nu le suporti - mergi la medic. Altfel...fereste-te de bai fierbinti, ferese sa umbli desculta, si imbracate bine la mijloc - daca poti stai cat mai mult la orizontala, si cu un pulover legat in talie
- delia_alexandra
- Membru
absorbantu il schimb cam de 2 ori pe zi...la fel cand am si menstruatie...dureri asa mari nu mai am...deci nu am de ce sa ma sperii:)
- saby85
- Membru
- Inregistrat: 2011-05-08
buna...sunt noua aici, am si eu o problema, a trebuit sa fac un avort marti, eram gravida in 2 luni dar la sf primei luni de sarcina am fost supusa la raze RX fara sa stiu ca o sa am un bebe, totul a descurs bine la avort, a fost o durere suportabila, nu am sangerat doarte mult decat pana am ajuns acasa, aseara am inceput sa sangerez, asistenta care mia facut si reteta cu antibioticele mia- zis ca dupa terminarea tratamentului o sa imi vina menstruatia, dar acum nu stiu ce sa mai cred, pentru ca asera a curs putin si azi normal ca intr-o zi obijnuita de menstruatie, este posibil sa imi fi venit menstruatia asa de repede'? cine ma poate ajuta si pe mine?
ms frumos o seara buan
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
probabil sunt niste sangerari post-avort. daca devin foarte abundente ia legatura cu medicul tau. menstruatia apare de obicei la 4-6 saptamani de la avort.
- anaid25
- New member
delia_alexandra a scris:buna,luni pe 2 mai am facut un avort,si inca sangerez,si ma mai doare burta.este normal sa se intample asa?
Buna,
Imi pare rau ca aud ca si tu ai facut un avort:(. Dupa un avort poti sangera 2-3 saptamani iar in ultima saptamana iti poate veni menstruatia.Durerile sunt suportabile??? Sanatate multa
- lilyana
- Membru
- Inregistrat: 2011-05-09
Buna ziua, am scris pe acest site pt a putea fi ajutata cu unele sfaturi. Acum 2 saptamani aveam toate simtomele ca trebuie sa imi vina: ma dureau tare sanii, burta, imi amortiseara picioarele si stari de oboseala, iar prietenul meu crezand ca o sa imi vina cat de curand a finalizat inauntru. De atunci tot astept sa imi vina, dar nu mai observ decat o usoara durere de sani si de burta.Am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit pozitive.(((. Nu este momentul pt un copil pt ca trebuie sa ne terminam scolile. Ce cabinete ati putea sa imi recomandati in bucuresti????
- delia_alexandra
- Membru
anaid25 a scris:delia_alexandra a scris:buna,luni pe 2 mai am facut un avort,si inca sangerez,si ma mai doare burta.este normal sa se intample asa?
Buna,
Imi pare rau ca aud ca si tu ai facut un avort:(. Dupa un avort poti sangera 2-3 saptamani iar in ultima saptamana iti poate veni menstruatia.Durerile sunt suportabile??? Sanatate multa
dureri nu mai am...am avut la inceput dar acum foarte rar.decat sangerez..
- oanna_28
- Membru
- Inregistrat: 2011-05-23
Buna fetelor, Am cateva nelamuriri care ma sperie ingrozitor,in urma cu o luna am avut avort spontan la 17 saptamani de sarcina(diagnostic insuficienta cervico istmica,si colul scurt) urmat de chiuretaj,dupa opt zile am avut hemoragie am mers la spital la acelasi medic si mi-a facut din nou chiuretaj,nu pot sa va spun ce dureri ingrozitoare am avut,si psihice si fizice,am sangerat incontinu nu mult dar atat cat sa ma ingrijoreze,astfel la 7 zile dupa al 2 chiuretaj am mers la o alta dr.pt un ecograf pt a vedea daca mai e ceva,si da mai erau cateva resturi care nu s-au eliminat nici cu tratamentul dat,am plecat la timisoara unde m-am internat si mi-au facut o noua interventie de aceasta data sub anestezie generala pt ca nu as mai fi suportat durerile alea,in tot acest timp am facut tratament cu antibiotic ampicilina, injectabil cat am suportat si pastile dupa,ergomet si indometacin,astazi e ultima zi de antibiotic,sangerarea mi s-a oprit in ziua ultimei interventi,in ziua 4 am avut un pic sangerare de culoare inchisa! Intrebarea mea este menstruatia in acest caz cand trebuie sa apara?tinand cont ca au trecut 4 saptamani de cand am avut avortul spontan,sau se calculeaza de la ultimul chiuretaj?
va mltumesc si ma scuzati daca nu postez bine,dar de o luna traiesc un cosmar...!!!
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
oanna_28 a scris:Buna fetelor, Am cateva nelamuriri care ma sperie ingrozitor,in urma cu o luna am avut avort spontan la 17 saptamani de sarcina(diagnostic insuficienta cervico istmica,si colul scurt) urmat de chiuretaj,dupa opt zile am avut hemoragie am mers la spital la acelasi medic si mi-a facut din nou chiuretaj,nu pot sa va spun ce dureri ingrozitoare am avut,si psihice si fizice,am sangerat incontinu nu mult dar atat cat sa ma ingrijoreze,astfel la 7 zile dupa al 2 chiuretaj am mers la o alta dr.pt un ecograf pt a vedea daca mai e ceva,si da mai erau cateva resturi care nu s-au eliminat nici cu tratamentul dat,am plecat la timisoara unde m-am internat si mi-au facut o noua interventie de aceasta data sub anestezie generala pt ca nu as mai fi suportat durerile alea,in tot acest timp am facut tratament cu antibiotic ampicilina, injectabil cat am suportat si pastile dupa,ergomet si indometacin,astazi e ultima zi de antibiotic,sangerarea mi s-a oprit in ziua ultimei interventi,in ziua 4 am avut un pic sangerare de culoare inchisa! Intrebarea mea este menstruatia in acest caz cand trebuie sa apara?tinand cont ca au trecut 4 saptamani de cand am avut avortul spontan,sau se calculeaza de la ultimul chiuretaj?
va mltumesc si ma scuzati daca nu postez bine,dar de o luna traiesc un cosmar...!!!
se calculeaza de la ultima interventie. nu exista o regula anume, in situatia ta limita normalului e foarte larga. adica nu exista un termen fix cand iti va aparea menstra. important e sa urmezi sfaturile medicului, sa mergi la control daca e nevoie si sa ai rabdare.
sanatate.
- oanna_28
- Membru
- Inregistrat: 2011-05-23
Ok mersi pt raspunsul promt! Cu greu imi mentin increderea in medici,nu am gresit cu nimik si nu am omis nimik din ce mi s-a spus sa fac si in sarcina si dupa,dar ...... Intrebam despre menstra doar pt ca mi-e teama de o noua sangerare si macar asa eram pregatita stiind ca trebuie sa urmeze,oricum urmatorul ecograf este miercuri,asa ca pana nu mi se spune ca e ok uterul nu pot sa stau linistita! Va multumesc !
Ultima oara a fost editat de oanna_28 (2011-05-23 17:44:04)
- deya
- Sr. member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2011-07-13
buna
ieri am facut un chiuetaj pentru o sarcina oprita in evolutie totul a decurs ok (zic eu), scurgeri mai am si acum dar aseara am avut niste dureri gen crampe (sau contractii) si febra cu frisoane, de tremura si patul sub mine acum vad ca nu mai am temperatura si nici dureri vroiam sa intreb daca febra este ok? dr mi-a dat sa iau antibiotice si niste supozitoare pt dureri pe care le-am luat de aseara dar tot am facut febra
Ultima oara a fost editat de deya (2011-08-17 08:42:58)
8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
deya a scris:buna
ieri am facut un chiuetaj pentru o sarcina oprita in evolutie totul a decurs ok (zic eu), scurgeri mai am si acum dar aseara am avut niste dureri gen crampe (sau contractii) si febra cu frisoane, de tremura si patul sub mine acum vad ca nu mai am temperatura si nici dureri vroiam sa intreb daca febra este ok? dr mi-a dat sa iau antibiotice si niste supozitoare pt dureri pe care le-am luat de aseara dar tot am facut febra
nu e foarte ok,dar e oarecum normal sa faci putina febra. daca a trecut si esti ok acum, nu iti fa griji, ia ce ti-a prescris medicul si o sa fie bine.
sanatate.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- deya
- Sr. member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2011-07-13
mulumesc de raspuns
anca din pacate ne intalnim si aici a fost prin aspiratie cu anestezie locala nu a durut exagerat de tare, a fost relativ ok eu nu am aut nici macar tendinta de sangerare sau ceva de genul asta dar din cate am inteles eu nu este tocmai ok sa o lasi sa se elimine singura pentru ca nu poti avea certiudinea ca s-a eliminat de tot si este foarte posibil sa ajungi tot la aspiratie si doamne fereste sa nu faci alte complicatii mie de asta mi-a fost cel mai frica si m-am dus la aspirat
a trecut si asta .... peste 2 saptamani ma duc la control si vad ce analize imi da de facut
8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|