Chiuretaj-27
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
Re: chiuretaj
e foarte variabil, nu exista o regula, depinde de multi factori...deci nu as putea sa iti zic o durata anume dupa care sa te ingrijorezi.
ceea ce as face eu ar fi sa raman in contact cu medicul meu si sa il anunt de fiecare schimbare, e obligat sa te urmareasca si sa stie exact despre ce e vorba.
desi totul e variabil, daca ai sangerare cu flux abundent e bine sa fii atenta si sa mergi la medic la orice semn de rau.
depinde acum....de ce ti'a zis medicul tau. cu siguranta trebuie sa mergi la control ecografic, neaparat. cum ai zis, nu e tocmai specialitatea mea, dar din ce stiu si am vazut mie mi se pare ciudat sa te lase asa sa o elimini singurica acasa, fara urmarire si sfaturi. dar fiecare medic procedeaza in felul lui.
eu in locul tau as incerca sa ma linistesc si mi-as suna medicul pentru absolut orice. si as merge la control cat de frecvent posibil. nu am intalnit decat o situatie ca a ta, si a fost in familie, deci ce iti zic eu e din ghiduri...
sanatate.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
deya, multa sanatate, sa se vindece cu bine si sa fie totul in regula la urmatorul control!
moksha, multumesc pt raspuns. medicul meu nu e de gasit in perioada asta , o sa mai incerc. imi poti spune daca in cazul de care stii, s-a eliminat complet sarcina sau a mai fost nevoie si de chiuretaj? sau daca stii cate zile a durat sangerarea, desi imi dau seama ca e un aspect prea intim, deci e foarte probabil sa nu il stii... am inteles ca difera de la caz la caz, insa imi este de ajutor orice informatie din experienta altora.
- moksha
- Hero member
anca90 a scris:deya, multa sanatate, sa se vindece cu bine si sa fie totul in regula la urmatorul control!
moksha, multumesc pt raspuns. medicul meu nu e de gasit in perioada asta , o sa mai incerc. imi poti spune daca in cazul de care stii, s-a eliminat complet sarcina sau a mai fost nevoie si de chiuretaj? sau daca stii cate zile a durat sangerarea, desi imi dau seama ca e un aspect prea intim, deci e foarte probabil sa nu il stii... am inteles ca difera de la caz la caz, insa imi este de ajutor orice informatie din experienta altora.
mai, nu sta asa. mergi la medic. la alt medic, la orice medic care sa te controleze ecografic. in cazul pe care il stiu a fost nevoie de un chiuretaj mic al cavitatii uterine.
trebuie neaparat sa te urmareasca, sa iti faca ecografie si sa vada ce se intampla acolo. termenul de chiuretaj, cum am mai zis, inseamna curatarea cavitatii uterine, nu neaparat de o sarcina, deci nu trebuie sa iti fie frica.
eu cred ca mai mult de 3 zile de sangerare abundenta abundenta inseamna cu siguranta ca trebuie sa mergi la medic. de altfel daca tu nu ai un diagnostic, ca asta nu imi e clar, e de ajuns sa sangerezi mult o ora si trebuie sa mergi. depinde ce ti-a zis la consult.
pe de alta parte gandeste-te ca exista un procent mare de femei care pierd o sarcina si cred ca au menstruatie, adica nici nu stiu nici nu vor sti vreodata ca au fost insarcinate.
deci nu zic ca o sa fie ceva grav, doar ca eu cred ca trebuie urmarita toata situatia, de aproape, de un medic responsabil si atent.
- anca90
- Platinum member
diagnosticul e "sarcina oprita din evolutie" iar recomandarea doctorului a fost sa asteptam sa se elimine natural.
cat timp elimin cheaguri de sange, nu e inselatoare imaginea la ecograf?
nu au trecut inca 3 zile de flux abundent, iar sangerarea e doar cu putin mai intensa decat la o menstruatie obisnuita. la asta mi-a spus si doctorul sa ma astept, doar ca nu mi-a zis cat o sa dureze. oricum, maine sau poimaine sper sa ma programeze la un control.
multumesc mult pt raspunsuri, moksha!
- moksha
- Hero member
anca90 a scris:diagnosticul e "sarcina oprita din evolutie" iar recomandarea doctorului a fost sa asteptam sa se elimine natural.
cat timp elimin cheaguri de sange, nu e inselatoare imaginea la ecograf?
nu au trecut inca 3 zile de flux abundent, iar sangerarea e doar cu putin mai intensa decat la o menstruatie obisnuita. la asta mi-a spus si doctorul sa ma astept, doar ca nu mi-a zis cat o sa dureze. oricum, maine sau poimaine sper sa ma programeze la un control.
multumesc mult pt raspunsuri, moksha!
oricum e foarte greu sa vada ecografic ceva bine. prin control intelegeam sa se uite sa vada ca nu ai facut o infectie brusc sau ca e ceva pur si simplu in neregula la nivel uterin. sa se uite, sa te vada, sa se convinga ca e totul ok. ca ai eliminat totul o sa poata sa vada peste un timp, intr-adevar deocamdata imaginea nu e fidela, dar e importanta pentru a exclude alte probleme.
sanatate si curaj!
- anca90
- Platinum member
am inteles, moksha. multumesc inca o data!
- moksha
- Hero member
anca90 a scris:am inteles, moksha. multumesc inca o data!
pentru nimic. sanatate!
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
anca, imi pare rau pentru tine ... Te pup si ai mare grija de tine, sper sa fie ok !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- anca90
- Platinum member
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Anca, asa de rau imi pare sa dea Domnul sa fie totul bine! Daca vrei, eu am maine la 16:00 programare la doc, si te strecori tu inaintea mea...
- anca90
- Platinum member
blue iti multumesc tare mult, esti o draguta! cred ca e mai bine totusi sa il sun pe doctor si sa vorbesc cu el inainte, sa nu ma prezint asa, pe nepusa masa.
tu esti bine, nu? sper ca e doar un control maine...
- deya
- Sr. member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2011-07-13
anca
imi pare tare rau ca treci prin experienta asta
cel mai bine te duci la un control si iti spune doctorul ce este mai bine iti tin pumnii sa fi eliminat tot si sa fie totul bine
8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin
- anca90
- Platinum member
multumesc, deya amandoua am trecut prin experienta asta nasoala .
o sa fac si controlul, desigur; incercam doar sa aflu pana atunci daca mai am hopuri de trecut sau asta a fost tot.
- deya
- Sr. member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2011-07-13
nu vreau sa te dezamagesc dar cred ca pana nu iti faci un control nu o sa aflii sa fie gata si sa nu mai treci si prin alte neplaceri
ca sincer te simti ca naiba dupa aspiratie .... atat fizic cat si psihic
8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Da Anca, eu ginecologic vorbind sunt ok, ma duc la controlul de 6 luni dupa nastere.
Multa sanatate si putere va doresc, fetele!
- anca90
- Platinum member
multumim, blue . si la tine, sa fie totul bine la control!
deya, te cred ... sper sa nu aflu vreodata cum e.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
anca
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- anca90
- Platinum member
thx, bubu
- Tei
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-19
Anca, Imi pare rau pentru pierdere, am citit intamplator de experienta prin care ai trecut. Pe viitor iti doresc numai bine si sa se intample minutea pe care o doriti fara a avea parte de neplaceri. Multa sanatate! kram
Hello me...meet the real meI love not man the less, but Nature more
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|