|
Nu esti logat.
Topic pt nunti: organizarea de la a la z-6#96 2008-06-20 21:44:43
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la z
Offline #97 2008-06-21 04:12:40
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la znoi am facut nunta in 2005 si eu am vrut voal lung cum e la moda de obicei in usa si nu am gasit in Oradea decat scurt care se pune sub coc si mi-am comandat unul la designer, m-a costat numai voalul 150 lei si l-am pus de sus, pete coc si mergea pana jos, simplu si cu cateva strasuri...l-am tinut numai in biserica si la masa l-am dat jos sa se vada cocul si am pus un aranjament din floricele in coc Offline #98 2008-06-21 11:03:08
si park ai si un alt sentiment knd vezi k ati realizat ceva impreuna,doar voi doi.mie kiar nu imi este frik de ce va urma,stiu k va fi greu dar va fi un moment peste ceva timp knd sigur voi spune k a meritat.o sa fie tare greu q oraganizarea evenimentului pentru k eu sunt tare greu de convins si vor fi multe lucruri kre ma vor nemultumi.oricum vreau sa organizez tot singura,fara ajutorul alor mei sau al socriolor.nu imi place sa se bage cineva in ale mele.pana si la invitati am facut mutre knd am vorbit cu al meu.ai mei si ai lui au inceput sa mearga pe la nunti si se duc pe la toti la tara k e mai ieftin si eu nu vreau.vreau o nunta micutza cu familia si prieteni.nu vreau s am k invitati persoane pe kre nu le cunosc sau mai tarani din aia de iti strik momentul.sunt si unii cu bun simt dar prea putini Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #99 2008-06-21 11:16:55
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zfetele...am si io o curiozitate...rochiile domnisoarelor de onoare se fac de catre mireasa? , ca eu voi fi donsoara' pe 12 iulie....si vroiam sa stiu baby Dragos Offline #100 2008-06-21 11:49:51
e moda la americani.. ma rog in filmele americane.. la noi fiecare vine cu rochita ei din cate stiu.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline Publicitateloading...
#101 2008-06-21 11:56:13
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zdeci iuby a zis k se ocupa el cu nasa de tot k eu ma crizez prea tare..zice el..mie nu mi se pare Sa nu te astepti sa te salut! Offline #102 2008-06-21 11:57:45
scuze, dar si asta sa o faca tot mirii? ma simt uzina de cheltuit. numai ca nu produc atatia bani cat ar trebui sa cheltui iubesc+Camelia+Matei Offline #103 2008-06-21 12:41:17
cam asa as face si eu daca m-as marita...fara laurati , manele, muz populara, furatul miresei, prosoape la masini, flori in piept...ect etc...nici aia cu luatul voalului si pusul baticului nu imi place... Offline #104 2008-06-21 12:46:17
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu d-aia vreau sa faac la tara..ca sa fac toate obiceiurile astea..mie asa mi se pare k e frumos..adevarat k e mai finut fara,dar... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #105 2008-06-21 12:50:02
dap fiecare vine cu rochitza ei.plus ca mi se pare de prost gust sa imbrac 3 fete cu acelasi model de rochie. Offline #106 2008-06-21 12:51:25
si daca te intalnesti cu ea ce se intampla? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #107 2008-06-21 12:53:25
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu cand ma voi casatori nu vreau sa prind lautari la usa mea si sa-mi cante pe scara blocului si in fata blocului cu hore si alte minuni....nu-mi place asa ceva...mi se pare de prost gust #108 2008-06-21 13:01:27
eu m-as criza PT ASTA!!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #109 2008-06-21 13:01:39
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zweac cu lautarii i-am spus lui iubi ca nu i vreau si mi-a spus ca mai discutam. cred ca tine tare la ei maicasa. weac si cu soacra iubesc+Camelia+Matei Offline #110 2008-06-21 13:02:51
de ex n-ai cum sa nu dai nas in nas xcu alta mireasa la intrarea la starea civila sau la biserica.si cand vad toate babele: "intoarce-te,pune-ti mainile la ochi,nute uita " ca o sa iti mearga rau in casnicie Offline #111 2008-06-21 13:05:46
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zincep sa ma conving din ce in ce mai tare k vrreau sa fac la tara..akolo pot sa fac linistita cu toate traditiile fara sa mai para naspa..nici eu nu as accepta aici la bloc sa imi cantte lautarii..da la tara mergeeee.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #112 2008-06-21 13:07:36
si ce treaba are soacra la nunta ta? sa vina, sa manace, sa danseze, sa plateasca si sa plece. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #113 2008-06-21 13:10:14
sa le puna ochelari de cal. asa nu se mai vad una pe alta si nu le mai merge rau Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #114 2008-06-21 13:10:25
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zmikutzo cati ani are iuby tau?vorbesti cu atata patima incat ma faci sa plang.dar mai astept eu 2-3 ani Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|