homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi credeti in dumnezeu?-23

#419 2010-01-25 12:24:50

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: voi credeti in dumnezeu?

"Dumnezeul din Biblie este cel mai nenorocit personaj din literatură. Omoară oamenii care lucrează duminica, omoară animale, omoară bebeluşi, omoară bărbaţii care ?şi văd femeia la menstruaţie, oomoară pe cei care nu omoară pe necredincioşi, promovează vinderea fiicei ca prostituată... spune că femeia care e violată şi nu ţipă trebuie să fie ucisă...."

Cradle, tu ai CITIT toate astea sau le-ai PRELUAT de undeva ? Ma indoiesc ca ai citit, in Biblia mea nu scrie asa ceva ... iar daca doar ai preluat tampeniile astea de undeva, da-mi voie sa iti spun ca si tu esti la fel de indobitocit (pe romaneste) ca si cei pe care te straduiesti tu sa ii combati !

gravida 35+ babyboy happydance

#420 2010-01-25 12:41:12

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

alinda a scris:

Pako, iti racesti gura degeaba neutral

stiu,dar nu imi convine sa se creada ei posesorii adevarului absolut si pe noi sa ne considere niste oi din turma lor  bang

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#421 2010-01-25 13:51:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

CradleofFilth ai ban 1 zi pt jignire (asta pt ca ai deja un warn la activ)
controleaza-ti limbajul

#422 2010-01-25 14:56:38

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Pako a scris:

alinda a scris:

Pako, iti racesti gura degeaba neutral

stiu,dar nu imi convine sa se creada ei posesorii adevarului absolut si pe noi sa ne considere niste oi din turma lor  bang

Pai nu asa trebuiesc privite lucrurile. Daca apostolii Petru si Pavel -la care tu te inchini- ar invia din morti si ti-ar spune ca ei au adevarul absolut, ce ai face: i-ai crede sau... nu ti-ar conveni?
Totusi, eu nu ma laud, dar pt mine este o bucurie faptul ca Dumnezeu m-a adus la cunostinta adevarului. Si toti care au ajuns la aceasta cunostinta nu pot sa nu se bucure.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#423 2010-01-25 15:01:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

adevarul cu privire la ce?
sau te referi la adevarul=d-zeu?

Publicitate

loading...

#424 2010-01-25 15:15:00

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Pako, q.e.d. ...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#425 2010-01-25 15:29:46

Pako
Full member

anca90 a scris:

adevarul cu privire la ce?
sau te referi la adevarul=d-zeu?

adevarul absolut in sensul ca au impresia ca ei stiu tot despre religie,Dumnezeu,credinta,etc. si ca parerea lor e singura versiune valabila si adevarata.

alinda a scris:

Pako, q.e.d. ...

nu am inteles huh

#426 2010-01-25 15:39:22

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Pako a scris:

alinda a scris:

Pako, q.e.d. ...

nu am inteles huh

Quod erat demonstrandum. Mai exact, afirmatia de mai sus (cum ca iti racesti gura de pomana) a fost demonstrata din plin de extra.

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-01-25 15:41:23)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#427 2010-01-25 15:48:56

anne85
Full member

Pako, cine sunt "ei" ?

#428 2010-01-25 15:51:44

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

extra si cradleofFilth

daca dai in urma vei citi acolo...

#429 2010-01-25 16:10:15

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

Mamaaaaaaaaa.... ce s-a mai intamplat aici de cand nu am mai intrat... ce e cu razboiul asta??
1- Parca subiectul era: voi credeti in Dumnezeu? Dece cand un om destept sau tampit isi spune parerea o luati personal? Si eu la un moment dat am scris kilometrice...  asta nu inseamna ca imi impun punctul de vedere... imi spuneam parerea si ceea ce cred eu... cine nu poate sa tina o conversatie civilizata, nici sa nu inceapa sa scrie... daca numai ai ce spune, iti arati slabiciunea cu jignitul si vorbitul asta urat!!!
2- extra, eu nu ma supar pe tine ca nu am de ce, doar nu ti mai zic nimic pentru ca ti am si explicat dar NU VREI sa intelegi un simplu lucru ca Allah se zice in araba si in turca la Dumenzeu asa cum si in engleza se zice God... tu nu poti sa intelegi asa un simplu lucru, si sa faci diferenta intre Dumnezeu(allah) si mohammad(un trimis al lui D-zeu)cum sa ma astept sa intelegi restul?? Iti mai spun si asta, cu toate ca am zis ca nu ti mai zic nimic:)) Dar nu pot sa ma aptin, numai zice in sus si in jos de alte religii cand nici nu le ai studiat, citeste talmut, ghoran si altele si dupa aia dati tu cu parerea despre ele...  si numai presupune ce scrie in ele...
3- PAKO  - Oamenii au religii diferite, asta ma enerveaza si pe mine ca fiecare zice ca religia lui e mai buna... adica budistii, musulmanii, hindusii, etc... daca nu isi boteaza copii, si nu le spala de pacate, sunt toti pacatosi? Nu crezi ca e o exagerare??
4- Sunt convis ca multi dintre voi sau chiar toti, daca cititi despre Budism, despre Osho... in general despre Iluminati, din talmut sau Ghoran, va schimbati punctul de vedere despre Crestinism... si in general despre religie...
5- Pentru cine a intrebat de religia mea: Am fost nascut intre o famile de musulmani intre o tara musulmana, de 20 ani locuiesc in Romania, adica m-am nascut cu religia musulmana si am crescut cu cea crestina intre un fel... si acum numai cred in religie, cred in D-zeu, creatorul, o puetere... nu un om, nu Isus, nu mohammed... ci o putere divina, care nu se poate explica in cuvinte ( mai ales pentru multi care zic ca eu daca nu vad, nu cred, e foarte greu de inteles) lol Incerc sa extrag ce e mai bun si ceea ce dupa mintea mea mi se pare a fi corect din ceea ce se numeste religie... daca inveti numai despre islam, crezi ca ceea ce ai invatat e bun si atat(valabil si pt crestinism/budism sau alte religii), dar cand alegi mai multe variante, poti sa descoperi usor ca  nu prea se pupa unul cu altul, ideeile se contrazic in religie... toate au acelasi esenta, dar probabil pentru ca au fost create in diferite timpuri, difera si modul de exprimare... dar mai ales daca inveti despre iluminati si parerile lor, in general despre mai multe pareri vezi ca nu e asa cum stii si ti se deschid mai multe drumuri... si atunci vezi lumea altfel... ASTA E PAREREA MEA SI POATE MA INSEL lol DAR E PAREREA mea!

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-25 16:44:27)

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#430 2010-01-25 16:23:09

anne85
Full member

Pai, Extra si Cradle sunt la poli opusi ... nu ? Unul exagereaza cu invataturile biblice, asa cum le vede el, celalalt e un pic ... satanist, din cate vad eu.

Pako, sa stii ca nu doar Extra si Cradle sunt pe la topicul asta ...
Si nu e nimic rau in a te mai si contrazice, din cand in cand, Andrei999. Eu nu vad ca o dovada de inteligenta neaparat sa fii de acord cu toata lumea ...

#431 2010-01-25 16:51:12

extra
Banat

Andrei, sunt multe de zis la ceea ce ai spus mai sus.
Cuvintele care vreau sa ti le spun or sa te puna pe ganduri...
Mai inainte de asta, as vrea sa te intreb: pe ce se bazeaza credinta ta, ideile tale despre Dumnezeu? Pe Sfanta Scripura, pe Ghoran sau Talmud?

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#432 2010-01-25 16:54:08

andrei999
Full member

anne85 a scris:

Pai, Extra si  sunt la poli opusi ... nu ? Unul exagereaza cu invataturile biblice, asa cum le vede el, celalalt e un pic ... satanist, din cate vad eu.

Si nu e nimic rau in a te mai si contrazice, din cand in cand, Andrei999. Eu nu vad ca o dovada de inteligenta neaparat sa fii de acord cu toata lumea ...

Asta cu satanist-ul a fost tare  chicot  sau o fi ateu? Cum e defapt corect frate Cradle???  wow

Eu nu ziceam de contrazis, ca si eu m-am contrazis cu extra pana am observat ca e prea inecat in ceea ce crede el si numai vede in jur...  popa
Eu ma refeream la jigniri si impus o idee...   lol  aici mai e putin si iese razboi  box

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#433 2010-01-25 16:56:30

Pako
Full member

anne85 a scris:

Pai, Extra si Cradle sunt la poli opusi ... nu ? Unul exagereaza cu invataturile biblice, asa cum le vede el, celalalt e un pic ... satanist, din cate vad eu.

pai doar cu ei am o problema,pentru ca am o problema cu fanatismul religios. pentru mine,Dumnezeu e inauntru,cred in el,si nu am nevoie sa ma invete altii cum sa cred,ce sa fac,ce sa cred,sau sa-mi spuna ca toate standardele mele in materie de religie sunt gresite,si sa ma indrept..ca vezi domle,au ei lanterna si ma lumineaza pe calea cea buna.

PS: extra,nu mi-ai raspuns la o intrebare anterioara..

Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-25 16:58:29)

#434 2010-01-25 17:13:21

andrei999
Full member

extra a scris:

Andrei, sunt multe de zis la ceea ce ai spus mai sus.
Cuvintele care vreau sa ti le spun or sa te puna pe ganduri...
Mai inainte de asta, as vrea sa te intreb: pe ce se bazeaza credinta ta, ideile tale despre Dumnezeu? Pe Sfanta Scripura, pe Ghoran sau Talmud?

5- Pentru cine a intrebat de religia mea: Am fost nascut intre o famile de musulmani intre o tara musulmana, de 20 ani locuiesc in Romania, adica m-am nascut cu religia musulmana si am crescut cu cea crestina intre un fel... si acum numai cred in religie, cred in D-zeu, creatorul, o puetere... nu un om, nu Isus, nu mohammed... ci o putere divina, care nu se poate explica in cuvinte ( mai ales pentru multi care zic ca eu daca nu vad, nu cred, e foarte greu de inteles)  Incerc sa extrag ce e mai bun si ceea ce dupa mintea mea mi se pare a fi corect din ceea ce se numeste religie... daca inveti numai despre islam, crezi ca ceea ce ai invatat e bun si atat(valabil si pt crestinism/budism sau alte religii), dar cand alegi mai multe variante, poti sa descoperi usor ca  nu prea se pupa unul cu altul, ideeile se contrazic in religie... toate au acelasi esenta, dar probabil pentru ca au fost create in diferite timpuri, difera si modul de exprimare... dar mai ales daca inveti despre iluminati si parerile lor, in general despre mai multe pareri vezi ca nu e asa cum stii si ti se deschid mai multe drumuri... si atunci vezi lumea altfel... ASTA E PAREREA MEA SI POATE MA INSEL  DAR E PAREREA mea!

Sau ca sa intelegi tu exact: Credinta mea se bazeaza pe esenta religiilor, ce ti am mai spus: ca exista Dumnezeu, el e creatorul indiferent ca o luam cu teoria religioasa "adem si eva" sau Teoria evolutionismului...  tot D-zeu e creatorul... sa faci bine, sa nu faci rau, sa nu vrei raul altuia, sa ajuti, sa nu minti... NU o lua ca pe cele 10 porunci ca nici in toate alea nu cred, dar esenta lor e buna wink)

Sa nu incepi sa mi zici versete din biblie...   bang

#435 2010-01-26 16:50:57

Pako
Full member

de pe la min 3:15 incolo rotfl   asa mi-l imaginez pe extra cand se intalneste cu Craddle pe strada... Dumnezeu,fortza Dumnezeu! rotfl

#436 2010-01-26 22:10:59

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

nustiu
PillBlast, vreau sa spun ca stiinta nu este un lucru rau. Dar atata timp cat ea contravine Cuvantului lui Dumnezeu, mai putem spune noi ca este buna? Cand stiinta vorbeste despre evolutionism, nu intra ea in constradictie cu Biblia? Dar omul s-a lasat dus in eroare de chiar descoperirile facute. Biblia vorbeste de mii de ani, iar stiinta de milioane. Vezi unde duce intelepciunea omului atunci cand ea nu este consacrata lui Dumnezeu?

Stiinta nu intra in contradictie cu Biblia cand vine vorba de evolutie. Oamenii ca tine, care considera ca alea 7 zile din Biblie chiar se refereau la 7 zile cum le stii tu intra in contradictie.

Cele 7 zile se refera de fapt la milioane de ani, numai ca a fost sriosa ca tot prostu de acum 2000 de ani sa poata intelge. Pacat ca oamenii din prezent se blocheaza la citirea ei  bang

In geneza se spune ca nu a fost nimic. Stiinta spune ca la inceput nu a fost nimic, un punct concentrat de materie, nimic.

Geneza spune ca a aparut materie din nimic, Stiinta spune ca tot universul a aparut din expozia punctului ala.

Dupa s-a facut lumina, evident, au fost create stelele, planetele.

Dupoa s-a facut apa (asa spune si stiinta, vaporii s-au transformat in oaceane)

Dupa s-a separat pamant de apa (exact asa s-a intamplat si cu planeta noastra)

Dupa au aparut animalele din apa, dupa cele din aer ( Intr-adevar, totul a evolut in apa, de la o fiinta cu o singura celulta, la pesti, dupa amfibieni etc)

Dupa au aparut animalele de pe pamant ( amfibienii au evoluat in reptile , dinozauti si asa mai departe)

Dupa Dumnezeu a creat omul (ca sa vezi, dupa maimute, a aparut omul).

Pana acum Bibilia are foarte multe in comun cu stiinta, numai ca sunt oameni care prefera sa priveasca 7 zile ca 7X24 de ore.

Deci, draga extra, mai stai si gandeste-te inainte sa spui ca stiinta contravine cu Biblia. Oamenii sunt prea indoctrinati sa vada cum sta treaba.

#437 2010-01-26 22:29:34

extra
Banat

E bine ca ai mutat subiectul aici.

Cum ramane cu ziua de odihna? Eu cre c azilele creatiunii au fost literale. Caci a saptea zi este ziua de odihna. Si este atat de importanta, incat Dumnezeu a  pus-o express in Decalog; este porunca a 4-a.
"Adu-ti aminte de ziua de odihna ca s-o sfintesti. Sa lucrezi sase zile. Dar ziua a saptea este ziua de odihna inchinata Domnului Dumnezeului tau..."
Pai cand sa imi aduc aminte? Peste 7 milioane de ani de la creatiune?

""Geneza spune ca a aparut materie din nimic, Stiinta spune ca tot universul a aparut din expozia punctului ala."" -asta o gasesc ca o contradictie.
Totusi, Dumnezeu "zice si se face; porunceste, si ce porunceste ia  fiinta." Dar stiinta daca nu are ceva la baza, nu poate face nimic.

""Dupa au aparut animalele din apa, dupa cele din aer ( Intr-adevar, totul a evolut in apa, de la o fiinta cu o singura celulta, la pesti, dupa amfibieni etc)"" -nu au aparut, toate au fost create.

""Dupa au aparut animalele de pe pamant ( amfibienii au evoluat in reptile , dinozauti si asa mai departe)"" -nici-un animal nu a evoluat intr-un altul; fiecare animal a fost creat in parte.

Mai departe vreau sa mentionez ca Biblia vorbeste despre faptul ca de la intemeierea lumii si pana la Domnul Iisus(e.n) au fost aproximativ 4mii de ani; iar de la Domnul Iisus pana astazi stim ca sunt aproximativ 2010 ani.
In total pamantul ar avea 6 mii de ani, si nu milioane de ani asa cum am vazut eu pe discovery neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.