Voi credeti in dumnezeu?-28
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Re: voi credeti in dumnezeu?
continuare de aici: http://www.anticonceptionale.ro/forum/t … pe-19.html privind libertatea religioasa
sunteti siguri de ceea ce spuneti voi? cum adica fac "propaganda religioasa"? ce acuzatie e aceasta? va spun sincer ca d-aia e america cu 200 de ani inaintea noastra; pentru ca baza ei fundamentala este libertatea religioasa. pe asa ceva s-a format, s-a dezvoltat si a ajuns unde este acum: cu 200 de ani inaintea noastra!! acolo sunt peste 100 de religii; dar de cand ma stiu nu am auzit de cuvantul propaganda -sau descriminare religioasa. e-adevarat ca au existat intre ei revolutii civile; dar acestea au fost intre albi si negrii -dar nu si intre religii. oricum, un credincios adevarat ar fi respectat in orice imprejurare porunca "sa nu ucizi". voi spuneti ca eu fac propaganda religioasa; dar ura voastra impotriva mea cum se mai numeste? cumva discriminare?... si totusi, eu nu va acuz.
este bine ca din lege sa nu extrageti numai ceea ce va place. uitati mai jos un si un extras. mi se pare cumva ca l-ati omis intentionat, sau ma insel?
Art. 2. ? (1) Libertatea religioasă cuprinde dreptul oricărei persoane de a avea sau de a adopta o religie, de a şi-o manifesta ?n mod individual sau colectiv, ?n public sau ?n particular, prin practicile şi ritualurile specifice cultului, inclusiv prin educaţie religioasă, precum şi libertatea de a-şi păstra sau schimba credinţa religioasă.
extras de aici: http://www.culte.ro/LegiDetalii.aspx?ig … mp;ID=1149
totusi, eu nu ma apar cu lega civila. stiu ca intr-o zi aceasta se va intoarce impotriva mea, impotriva lui Dumnezeu si a tuturor slujitorilor Sai, dupa cum este scris "...va fi o vreme de stramtorare cum n-a mai fost de cand sunt neamurile..." "Vai! caci ziua aceea este mare; nici una n-a fost ca ea? Este o vreme de necaz pentru Iacov; dar Iacov va fi izbavit din ea."(Ieremia 30:7)
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
extra, scuze ca iti spun asta, dar esti rupt rau de realitate.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
- extra
- Banat
De ce ..sunt rupt de realitate? Ca ma incred in Dumnezeu? Oare Daniel si cei trei prieteni ai lui au fost rupti de realitate cand au acceptat ca mai bine sa fie aruncati in cuptorul cu foc, decat sa-si pastreze viata inchinandu-se chipului de aur inaltat? Credeti ca sunt rupt de realitate cand spun ca cele mai multe religii crestine incalca pe fata poruncile lui Dumnezeu si invata si pe altii sa faca asa? Sunt rupt de realitate cand spun ca nu este de glumit cu Legea lui Dumnezeu?
E-adevarat ca fiecare face ce vrea, dar Dumnezeu niciodata nu va face nimic mai inainte ca sa ne descopere noua oamenilor, planurile Sale. Pentru ca gurile tuturor oamenilor sa fie inchise, si in ziua judecatii sa nu poata spune "nu am stiut". Si Dumnezeu are un plan pe care il va aduce cu grabire la indeplinire. Oamenii dau legi peste legi; dar tot voia Domnului se va aduce la indeplinire. Si cu toate legile din timpul lui Noe, potopul tot a nimicit orice vietate de pe pamant care nu se afla in corabie. Cu toate legile din Haiti, cutremurul tot a venit si a nimicit peste doua sute de mii de oameni si alti trei sute de mii de raniti. Cunoaste cineva planul lui Dumnezeu? Poate cineva sa spuna ca o viitoare catastrofa nu va venii si peste noi? Credeti ca haitienii au fost mai pacatosi ca noi? Nu. Avertismentul lui Dumnezeu este: "Daca nu va veti pocai, toti veti pieri la fel." Cititi Luca 13:1-5 ca sa va convingeti.
Realitatea nu se limiteaza doar la viata aceasta. Numai pentru unii este limitata; la acei care nu au crezut, si al caror nume nu este scris in Cartea Vietii.
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
normal ca realitatea nu se limiteaza la viata asta. dar tu nu ai contact cu viata asta.
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Extra, ştii ce nu ?nţeleg eu la tine? De ce te ?ncăpăţ?nezi să propovăduieşti doctrina creştină chiar şi atunci c?nd vezi că acest lucru nu este dorit? Ţi se pare că e de datoria ta să 'aduci oile rătăcite' pe calea cea bună? Că tu eşti omul perfect, care nu greşeşte niciodată şi care e ?NDREPTĂŢIT să ?i ?nveţe pe ceilalţi ce să facă? Mi-ar plăcea să ?mi răspunzi prin cuvintele tale, nu prin citate.
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Subscriu la ce-a spus lala. Cat despre ce-ai spus tu,extra,am de comentat un singur lucru: si daca furia dumnezeului tau inexistent se va revarsa asupra mea,eu voi muri cu constiinta impacata ca m-am bucurat de propria-mi viata (care-mi apartine MIE,nu vreunui dumnezeu) cum am vrut si ca nu am regretat nimic. O viata fericita si traita cum doresti merita o eternitate petrecuta in chinurile iadului de care spui tu. E un targ corect,pe care mi l-as asuma daca ar fi cazul.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-15 21:00:36)
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
extra cred ca se crede un sfant intre pacatosi care trebuie sa reziste ispitei si sa nu se lase
Eu cred in Dumnezeu mai mult decat orice si uite ca shine nu ma omoara ...pentru ca nu avem aceasi credinta dar in tine extra nu ccred
Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-15 21:01:48)
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
oameni buni aici e si problema...ca el nici macar nu propovaduieste cuvantul lui Dumnezeu... ti-am zis extra...si eu cred in Dumnezeu...dar nu ma ascund sub numele lui in fiecare post...folosesti numele lui Dumnezeu intr-un mod total nepotrivit...si atunci pacatul este mai mare al tau decat al nostru...
si fugi de cei care cunosc unele lucruri despre religie...si le ignori mesajele...asa cum ai facut cu ScareCrows...tu in afara de cateva citate din Biblie si sa il bagi pe prorocul Ilie in toate post.urile tale...chiar si fara nicio logica... habar nu ai despre ce inseamna credinta...
uneori ,daca nu de cele mai multe ori, eu una nu iti gasesc post.urile a fi la subiect ci total pe alaturi...nu au nicio legatura cu subiectul in discutie...sau poate sunt eu singura proasta de pe aici si le gasesc aberante si pe langa subiect...
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Eu n-am nimic cu oamenii si credintele lor. Fiecare e liber sa creada in ceva. Voi credeti in ceva si respect asta,pentru ca va tineti credinta pentru voi si atat. Eu imi tin credinta pentru mine si atat. Extra,tie ne vine sa-ti bagam ceva pe gat (sau in tastatura,in cazul asta) pentru ca simti nevoia sa ne bagi noua pe gat rahaturile tale pe care le repeti la nesfarsit. Am inteles, tu = sfant,noi = nenorociti de pacatosi care vom arde in focurile Gheenei. Acum du-te si joaca-te frumos cu Scriptura si lasa-ne pe noi sa ardem pentru pacatele savarsite.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-15 21:11:25)
- lala20
- Hero member
Extra, sper din tot sufletul că acum nu faci muncă de cercetare pt. următorul tău post şi că răspunsul pe care mi-l vei da ( dacă o vei face, desigur) o să fie unul normal, ca de la om la om, nu ca de la 'propovăduitor' la oaie rătăcită. Şi să nu ?mi spui că fără citate nu poţi răspunde.
Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-15 21:14:43)
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- extra
- Banat
Parca spuneai ca nu mai vorbesti cu mine Totusi dau citire urmatoarelor texte:
ShineOfBlood a scris:Extra,cat timp manifestarea ta imi inhiba mie credinta,da,e ilegal..... Vezi tu,libertatea ta de exprimare o inhiba pe a mea,si cand exercitarea dreptului la exprimare a unei persoane inhiba exercitarea aceluiasi drept al altei persoane,prima e obligata prin lege sa-si tina gura.
Cam acelasi lucru s-a intamplat si in timpul lui Stefan. Rezultatul, a fost uciderea lui cu pietre. Oare Dumnezeu tine cont de legile civile ale vreunui stat? Spune El oare: "Daca legea va da dreptul, puteti sa Ma marturisiti; daca nu, sa nu cumva sa deranjati si intoarceti impotriva voastra pe locuitorii tarii"?
De ce Evanghelia rascoleste(inhiba-cum spui tu) inima? Pentru ca nu stiu cine ti-a zugravit tie (si tuturor celor ca tine -adica majoritatii oamenilor de pe fata pamantului) o imagine proasta despre Dumnezeu. Firea pamanteasca va fi intotdeuna impotriva evangheliei. Dar avem ratiunea, avem judecata si puterea vointei. Astfel, putem sa judecam noi insine ceea ce este bine, si putem sa manifestam vointa prin alegerea binelui. Iar daca tu Shine crezi ca ai ales ceea ce este bine, e alegerea ta; eu nu ma bag peste ea si nici nu ma voi baga vreodata. Totusi, nu te juca cu lucrarea lui Dumnezeu. Gandeste tu singura daca in ziua in care ai spus ca sa nu iti mai vorbesc ti-am mai vorbit, afara de ziua aceasta cand te-ai ridicat impotriva nu lucrarii mele -caci nu este a mea-, ci a lui Dumnezeu. Sau vrei sa spui asemeni poporului Iudeu cand L-au rastignit pe Mantuitorul: "Sangele Lui sa cada asupra capului nostru si al copiilor nostri"? Ce-au patit dupa aceea? Dumnezeu le-a dat ceea ce cerusera: ei au fost nimici de romani, iar mai tarziu, copii lor au fost nimiciti de nemti. Nu ai tu destule probleme in viata acesta de vrei sa iti mai atragi si mania lui Dumnezeu? Impotriveste-te lucrarii lui Dumnezeu, si ai sa vezi cum Se va impotrivi si El lucrarii tale. Si daca va fi nevoie va face si lucrul acesta spre pocainta ta, si spre slava Lui. "Grozav lucru este să cazi in mainile Dumnezeului celui viu!"(Evrei10:31)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Vai... Bine,extra. Hai sa ne bagam p*la in orice lege,si sa traim dupa legea lui Dumnezeu. Cui dracu ii pasa ca vom trai ca niste animale si ca vom involua in ultimul hal? Macar vom avea cuvantul lui Dumnezeu. Daca te-as cunoaste personal,te-as trimite la o clinica de psihiatrie...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Cat despre probleme,NU,nu am. Am o viata fericita si o persoana care ma iubeste. E tot ce am nevoie. Copilul meu isi va face viata singur,cum mi-o fac si eu,independent de faptele parintilor mei. Dumnezeul tau n-are decat sa faca (,) ca trenul. Nu ma intereseaza. Viata mea e exact cum am vrut sa fie,si n-as renunta la ea nici daca mi-ar veni aramata cerului cu propovaduirea.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
O sa ard in focurile Gheenei,nenorocita de mine. Asta e. Se poate si mai rau. O viata netraita e mai rea decat o presupusa viata de dupa petrecuta in "flacari groaznice".
- lala20
- Hero member
Vai, extra, mulţumesc pt. atenţie, nu era nevoie să ?mi dai un răspuns at?t de consistent. . Drăguţ să văd că răspunzi doar la chestiile care ?ţi convin ţie. Adică la chestiile la care poţi da un reply prin 'jde-mii de citate.
- katharina_x
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-11
Intrati in polemici rau de tot...sa inteleg ca avem un sfant printre noi?
Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye!
- extra
- Banat
lala20, acesta este raspunsul la postul tau; nu postul anterior.
lala20, Scripura nu raspunde dupa dorintele firii pamantesti. Si nu-mi trebuie timp ca sa pot da un raspuns rational. In primul rand, nu eu am inventat Scriptura, si nici alti oameni. Ea este Cuvantul lui Dumnezeu si trebuie luata ca atare. Daca nu ne incredem in ea, nu trebuie batjocorita; rational, ea trebuie cercetata in spiritul in care a fost scrisa pentru ca sa putem intelege cuvintele scrise in ea.
""De ce te ?ncăpăţ?nezi să propovăduieşti doctrina creştină chiar şi atunci c?nd vezi că acest lucru nu este dorit?"" Dupa cum spune toata crestinatatea, este si "normal" ca Scriptura sa nu fie dorita. Deoarece firea omului se teme de faptul ca Legea scrisa in ea il va condamna. De aceea nu exista o placere pentru studiul Scripturii. Aici este problema. Judecata omului (imaginea lui) despre Dumnezeu este gresita, si trebuie schimbata. Omul se teme de legea lui Dumnezeu. Dar legea este buna. Daca nu ar exista legea, atunci nu ar mai exista pacatul. Deci nu legea ne mantuieste; ci harul lui Dumnezeu. Iar harul are o limita. Noi inca suntem in har. Despartirea totala de Dumnezeu este cel mai ingrozitor lucru care i se poate intampla unui om. Dupa profetiile Bibliei, incheierea timpului de har este aproape. De aceea, cu cat mai mare trebuie sa fie si avertizarea!
Si cum mai poate omul inca sa mai traiasca in pacat, departe de a cunoaste voia lui Dumnezeu, cand ni s-a oferit si posibilitatea ca noi sa fim mantuiti! Ati participat la mai multe inmormantari... Credeti ca sufletul mortului se ridica la cer -si gata, e mantuit? Nicidecum. De aceea spun cu voce tare ca invataturile celor mai multe religii sunt gresite. Conducatorii acestora pur si simplu se joaca -ca nu pot sa ma exprim altfel- cu sufletele oamenilor; oameni care mor in nestiinta de cauza, si nici nu vor sa afle adevarul despre aceste lucruri din pricina prejudecatilor inradacinate in mintea lor: "ca eu asa m-am nascut, asa mor". Din pricina invataturilor gresite pe care le-au primit cu privire la Dumnezeu, spun cu atata usuratate: "ce Dumnezeu!" "ce ma intereseaza pe mine de Dumnezeu!". Si uite asa, tara, si lumea in care traim, care si-a crescut copii fara frica de Dumnezeu, nesocotesc poruncile sfinte ale lui Dumnezeu, porunci pe care chiar ingerii sfinti care exceleaza in putere in jurul tronului lui Dumnezeu, le pazesc cu o teama sfanta. Iar noi, oameni facuti nu numai dupa chipul -ci si dupa asemanarea lui Dumnezeu, oameni pentru care Insusi Dumnezeu a murit , cutezam sa nesocotim legea Sa sfanta!
Acum ma mai poate intreba cineva de ce vorbesc chiar cand oamenii imi spun sa nu mai vorbesc? Cuvintele pe care multi dintre voi le nesocotesc, vor sta ca marturie impotriva voastra. Fie ca ele sa fie pentru mantuire, si nu pentru marturie.
""tu eşti omul perfect, care nu greşeşte niciodată şi care e ?NDREPTĂŢIT să ?i ?nveţe pe ceilalţi ce să facă?"" Citeste Scriptura si ai sa capati mai multa cunostinta in privinta aceasta. Poporul Israel a fost ales de Dumnezeu ca sa fie o lumina in lume, in mijlocul tuturor neamurilor. Dar ei L-au lepadat pe Mantuitorul lor. "Te voi face apostolul neamurilor" -a vorbit Dumnezeu despre Pavel. Si astfel, Dumnezeu are un popor imprastiat pe toata suprafata pamantului. Si acum spuneti voi: cum sa ma mai intorc de la lumina la intuneric? Cum sa ma prefac ca nu cunosc despre Dumnezeu cand El Insusi mi s-a descoperit? Cum sa tac, cand El imi spune sa vorbesc? Intelegeti ce va spun: nu sunt nebun. Nici Dumnezeu nu mi-a vorbit direct fata catre fata; si nici macar un inger nu am vazut. Dar oricine va ajunge sa cunoasca voia Lui, oricine Il va alege ca Domn si Mantuitor, si oricine Ii va deveni ucenic, nu poate sa nu spuna despre ceea ce a cunoscut! Atunci cand dragostea fata de Dumnezeu iti umple inima, nu poti sa nu vorbesti despre El! Caci tocmai acesta este si voia Lui!
Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-15 22:04:15)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|