homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi credeti in dumnezeu?-32

#590 2010-02-23 12:34:13

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: voi credeti in dumnezeu?

da , cred in dumnezeu...fiecare dintre noi credem in felul nostru

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#591 2010-02-23 12:34:50

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

"La lege si la marturie! Caci daca nu vor vorbi asa, nu vor mai rasari zorile pentru poporul acesta!"

Iata dar care este indemnul lui Dumnezeu. Sa cercetam toate lucrurile in functie de ce spune legea Sa, si de marturia pe care a lasat-o prin proorocii Sai din toate veacurile.
Cand oamenii nu au ascultat de Noe, au mai rasarit zorile peste neamul acela de oameni? Dumnezeu nu se raporteaza in functie de ce crede omul. Cuvantul Sau este pentru toti oamenii. El nu ne indeamna sa cercetam vremurile, nici pe El, si nici lucrarile Lui dupa scrierile altor popoare -ci dupa Legea Sa, si dupa Cuvantul Sau pe care le-a dat intregii omeniri din toate timpurile, mai intai prin Adam, prin patriarhi, profeti si prooroci (astfel dar, prin poporul Sau -cel din vechime si cel de astazi) .

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#592 2010-02-23 12:49:12

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

extra a scris:

Ce nu stiu sa raspund, nu raspund.

Asta cred ca a fost un moment de sinceritate pura ...  smile

#593 2010-02-24 14:12:15

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

extra, prin unele posturi ai scris Isus prin altele Iisus.. nu cred ca este o greseala din neatentie smile..
si la faza cu misionarii in triburi, ii dau dreptate lui ScareCrows smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#594 2010-02-24 14:36:57

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

wow

ScareCrows a scris:

andrei999 a scris:

ASTA SE INTAMPLA IN LUMEA MUSULMANA, darNU AR TRB pt. ca asta sunt toate  facute dupa pofta unora care au detinut si detin puterea, pt. interesele lor...

Da asa este, am facut o generalizare desi nu trebuia ... Intr-adevar Qur'anul nu impune genul acela de reguli, insa sunt frecvente sub diferite forme in anumite factiuni si secte cum ai spus si tu ... am vrut sa subliniez efectul tot mai intens ce-l au asemena secte aspura lumii, prin doctrina lor ...  nu am vrut sa fac referire la radacinile Islamismului, respectiv Islamul de azi, sau Islamul "pur", pentru ca in ochii lui Extra tot un drac' ce se bate cap in cap cu celelalte religii si respectiv singura religie adevarata, Ortodoxismul, ramane si Islamul, oricare ar fi el ...

Cam asta era ideea.

andrei999 a scris:

in curand cand vei fi obligat si tu ca toti ceilalati cetateni al Romaniei sa faci asigurare prin biserica crestina, obligat prin legea din Romania, vei vedea ce putere are patriarhul...  wink) De 2 ani de zile biserica e in discutii cu o firma de asigurare... asta de la sursa sigura care e implicata in treaba asta...

Sunt intrigat, m-ai facut curios smile ... seamana cu ce se intampla momentan in Marea Britanie (nu cred ca musulmanii care-si fac de cap pe acolo sunt de "religie pura" ce-i drept  smile  ... 

andrei999 a scris:

Nu stiu daca m-am facut inteles... una e adevarata religie muslmana si ce inseamna si alata e ce se practica de unii musulmani si aflati voi...

Bineinteles, insa pana si aici vor exista controverse... sunt destul de convins ca in cadrul Islamului (general) nu va exista un comun acord universal, in legatura cu ceea ce inseamna religie musulmana adevarata...in principiu, subiect de discutie va devenii orice galagie  chicot

Nimic numai e pur, nu vezi ce sa intampla in lumea noastra?!!? Zi de zi, vezi si auzi chestii care te socheaza... wow

Vreau sa citesc ce a scris Extra despre Holocaust dar nu am reusit sa gasesc in ce post e scris, ma ajuta cineva? Ca eu numai citesc posturile lui extra de mult, dar asta cu holocaustul chiar vreau sa citesc si nu-l gasesc  smoke2

ScareCrows... O sa obosesti si tu frate de scris lui extra, asa am patit multi, sunt unii chiar care nici numai scriu aici cred ca nici numai citesc din cauza lui extra  forgetit

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

Publicitate

loading...

#595 2010-02-24 14:54:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

andrei999 a scris:

ScareCrows... O sa obosesti si tu frate de scris lui extra, asa am patit multi, sunt unii chiar care nici numai scriu aici cred ca nici numai citesc din cauza lui extra  forgetit

smile exact! eu cand vad cate un post lung sau plin de citate din biblie, nu ma obosesc sa citesc.

daca ati dezbate si voi mai pe bucatele si la obiect, ar fi chiar interesant topicul. dar asa, sa te cufunzi cu orele in post-uri kilometrice, parca nu renteaza.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-02-24 14:56:26)

#596 2010-02-24 20:30:29

extra
Banat

Nifelheim a scris:

extra, prin unele posturi ai scris Isus prin altele Iisus.. nu cred ca este o greseala din neatentie ..

Nu conteaza daca este un singur "i" sau doi.

bunea georgeta a scris:

da , cred in Dumnezeu...fiecare dintre noi credem in felul nostru

Nu sunt aici sa judec. Dar cand vezi ca cineva greseste nu poti sa nu-i spui asta.
Felul de vorbire "fiecare credem in felul nostru"(adica "fiecare cu credinta lui") este gresit. Si multi vorbesc asa. Si hai sa va spun si de ce e gresit.
Cain si Abel au adus fiecare cate o jertfa.[b]Aici putem spune ca toata lumea crede in Dumnezeu.
[b]Cain a adus-o in felul lui, iar Abel... tot in felul lui? Nu. Abel a adus jertfa in felul randuit de Dumnezeu.

Intelegeti acum cum stau lucrurile?
Nu degeaba Sfanta Scriptura ne vorbeste despre jertfele celor doi frati.
Jertfa lui Cain, cu toate ca a fost adusa din toata inima, si din cele mai bune roade ale pamantului, nu a fost primita de Dumnezeu.
"Domnul a privit cu placere spre Abel si spre jertfa lui; dar spre Cain si spre jertfa lui n-a privit cu placere."(Geneza4:5)
Degeaba ne straduim sa fim placuti inaintea lui Dumnezeu in "felul" nostru; Dumnezeu ne cere lucruri simple; trebuie sa facem exact ceea ce El ne cere, nu ceea ce credem noi ca-I place.

_alexa_ a scris:

Mi-ar placea sa cred, sa stiu ca e cineva acolo sus care ma iubeste si ma ajuta la greu. Mi-ar placea sa am aceasta incredere, si mi-ar placea sa cred in povesti...

Chiar asa si este: Dumnezeu, ne iubeste chiar si cand pacatuim. El ii iubeste chiar si pe vrajmasii Lui; cu cat mai mult ii iubeste pe aceia care nu-L cunosc! Dumnezeu ne iubeste chiar daca noi nu simtim asta. Dragostea Lui fata de noi este un principiu. Un parinte nu-si iubeste copilul pe care il pedepseste? Chiar daca il pedepseste, parintele nu-l uraste, si nici nu-i doreste raul. Cu cat mai mult, dragostea Tatalui nostru ceresc se manifesta fata de toti oamenii, dupa cum este scris: "Cine este tatal acela dintre voi, care, daca-i cere fiul sau paine, sa-i dea o piatra? Ori, daca cere un peste, sa-i dea un sarpe in loc de peste? Sau, daca cere un ou, sa-i dea un scorpion? Deci, daca voi, care sunteti rai, stiti sa dati daruri bune copiilor vostri, cu cat mai mult Tatal vostru cel din ceruri..."!(Luca11:11-13)

Si daca asa stau lucrurile, ce-ar trebi sa facem? Sa ramanem in continuare neascultatori sau nepasatori?

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#597 2010-02-24 20:37:42

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Referitor la Cain si Abel ... De ce dumnezeu avea nevoie de jertfe? Si mai important, de ce era primita jertfa de sange, pe cand cealalta nu?

#598 2010-02-24 20:51:43

QueenOfRoses
Moderator

extra a scris:

Nifelheim a scris:

extra, prin unele posturi ai scris Isus prin altele Iisus.. nu cred ca este o greseala din neatentie ..

Nu conteaza daca este un singur "i" sau doi.

Din cate imi amintesc , conteaza..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#599 2010-02-24 21:03:57

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

Vai dar cum puteti spune ca obosesc?? pentru mine e o infinita placere  big_smile  sm   ... acuma revenind, chiar am incetat dezbaterile  smile 

@andrei 999: conversatia pe care o cauti tu, incepe de pe la pagina 4, din acest topic, si continua pana in paginile de azi cu o sumedenie de raspunsuri pline de dezgust, soc, impulsivitate, cruci cu 10 maini deodata, si picioare etc. vis-a-vis de convingerile lui Extra fata de genocidul nazist din al 2 lea razboi mondial, respectiv:

extra a scris:

Cat despre holocaust, evreii sunt singurii vinovati pt asta, pt ca ei l-au rastignit pe Mantuitorul. Iar daca ai fi citit Biblia, ai fi gasit scris: "Sangele Lui sa cada asupra capului nostru si al copiilor nostrii." Si asa sa si intamplat... la holocaust. Dumnezeu este plin de iubire si de mila, dar pe langa acestea El este si Sfant si Drept. Chiar si harul Sau, si indelunga Sa rabdare au o limita; evreii  au depasit acesta limita.

lovely, no?  angel Heil Hitler punk

Ultima oara a fost editat de ScareCrows (2010-02-24 21:07:22)

#600 2010-02-24 21:11:33

QueenOfRoses
Moderator

tin minte ca extra spunea ca nu era de religie ortodoxa, ma intreb de care religie a apartinut..neutral

#601 2010-02-24 23:18:29

extra
Banat

sophie a scris:

Referitor la Cain si Abel ... De ce Dumnezeu avea nevoie de jertfe? Si mai important, de ce era primita jertfa de sange, pe cand cealalta nu?

Pentru ca jertfele Il reprezentau pe Domnul Hristos. Astfel dar, toti aceia care Il accepta pe Domnul Iisus vor fi acceptati si de Dumnezeu Tatal. Jertfele acestora sunt primite si placute.

De ce Dumnezeu are nevoie de jertfe? Nu El are nevoie de jertfe; noi avem nevoie de El. Planul de mantuire vrea sa-l tina atintit inaintea noastra.
Dumnezeu stie ca fara o relatie necurmata(continua) cu El, noi suntem pierduti.
Jertfele care se aduceau in fiecare dimineata si in fiecare seara in curtea templului, reprezinta pentru noi astazi rugaciunile. Si cum jertfele erau nu numai pentru iertare de pacate, ci si de multumire, tot asa si rugaciunile noastre sunt pentru iertare si multumire, cereri...

Se aduceau si daruri de mancare la templu(turte din faina, de exemplu). Si Dumnezeu le primea cu placere si pe acestea. Dar ele nu erau puse altar... Daca acestea erau puse pe altar, nu era lucrul acesta o ofensa inaintea lui Dumnezeu? Astazi de ce ar fi altfel? De aceea este foarte important sa respectam ordinea, randuiala pe care ne-a dat-o.

Nifelheim, eu am cautat cu GoogleTranslator(in ebraica si greaca), si am vazut ca numele "Isus" este departe de a semana cu (,) cuvantul "magar". Trebuie sa cauti si tu. De aceeam am zis ca pentru mine nu conteaza cum scriu.

#602 2010-02-24 23:44:48

QueenOfRoses
Moderator

in fine...
in Biblie nu se scrie decat cu doi de "i"..

#603 2010-02-27 10:00:37

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

wow

ScareCrows a scris:

Vai dar cum puteti spune ca obosesc?? pentru mine e o infinita placere  big_smile  sm   ... acuma revenind, chiar am incetat dezbaterile  smile 

@andrei 999: conversatia pe care o cauti tu, incepe de pe la pagina 4, din acest topic, si continua pana in paginile de azi cu o sumedenie de raspunsuri pline de dezgust, soc, impulsivitate, cruci cu 10 maini deodata, si picioare etc. vis-a-vis de convingerile lui Extra fata de genocidul nazist din al 2 lea razboi mondial, respectiv:

extra a scris:

Cat despre holocaust, evreii sunt singurii vinovati pt asta, pt ca ei l-au rastignit pe Mantuitorul. Iar daca ai fi citit Biblia, ai fi gasit scris: "Sangele Lui sa cada asupra capului nostru si al copiilor nostrii." Si asa sa si intamplat... la holocaust. Dumnezeu este plin de iubire si de mila, dar pe langa acestea El este si Sfant si Drept. Chiar si harul Sau, si indelunga Sa rabdare au o limita; evreii  au depasit acesta limita.

lovely, no?  angel Heil Hitler punk

Multumesc pt ajutor !!  happy
Parerea lui extra, mereu altfel !! wow
offtopic  Oriucm cred ca daca Hitler isi ducea ideea pana la capat lumea era altfel acum, si tin sa cred mai buna! Si daca cineva intreaba de ce?!! Pana si dupa sa vad Zeitgest asta credeam: ca lumea este condusa de evrei si pentru interesele lor isi bat joc de omenire si pe ei vad motivul razboaielor, holocaust si tot ce e rau in lume!!

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-02-27 10:02:19)

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#604 2010-02-27 14:56:18

extra
Banat

Hitler, la fel ca multe alte popoare stravechi, nu au fost altceva decat niste unelte in mana lui Dumnezeu de a-si pedepsi poporul Sau -pe Israel.

""...daca Hitler isi ducea ideea pana la capat lumea era altfel acum, si tin sa cred mai buna! "" Gresit aici. Poporul care asculta de legea lui Dumnezeu, acela va dainui; caci Insusi Acela care a dat Legea, va si ocroti pe toti aceia care asculta de ea. Iar dainuirea acestui popor este dincolo de veacul acesta; este fagaduinta Celui Vesnic ca vor trai vesnic. Iar ascultarea de Dumnezeu, aceea poate face lumea -nu mai buna, ci desavarsita. Dar e imposibil ca lumea sa asculte de Dumnezeu. Caci necredinta oamenilor in Dumnezeu, prin respingerea Lui, ii face automat robi vrajmasului lui Dumnezeu. Dandu-L pe Dumnezeu la o parte, lumea alege sa asculte de cel rau. Cale de mijloc nu exista.

Daca aveti cumva intrebari sau nelamuriri cu privire la Sfanta Scriptura, postati-le aici.
Voi raspunde tuturor cu placere.

Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-27 14:58:38)

#605 2010-02-27 17:13:01

QueenOfRoses
Moderator

Eu tind sa cred ca Dumnezeu nu si-ar fi pedepsit poporul in felul in care a facut-o Hitler. Sa spui ca Hitler a fost o unealta sau un mod in care Dumnezeu se razbuna pe popor ,mi se pare aberant. Deoarce in opinia mea Dumnezeu este bun si iertator, nu razbunator...

#606 2010-02-27 17:29:31

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

extra a scris:

sophie a scris:

Referitor la Cain si Abel ... De ce Dumnezeu avea nevoie de jertfe? Si mai important, de ce era primita jertfa de sange, pe cand cealalta nu?

Pentru ca jertfele Il reprezentau pe Domnul Hristos. Astfel dar, toti aceia care Il accepta pe Domnul Iisus vor fi acceptati si de Dumnezeu Tatal. Jertfele acestora sunt primite si placute.

Da sigur, si e ceva absolut normal sa macelarim animalele in numele unei povesti? Barbarii naibii....
Ma scuzati, dar eu sunt de la protectia animalelor...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#607 2010-02-27 18:23:14

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

_alexa_ a scris:

extra a scris:

sophie a scris:

Da sigur, si e ceva absolut normal sa macelarim animalele in numele unei povesti? Barbarii naibii....
Ma scuzati, dar eu sunt de la protectia animalelor...

sad  offf  sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#608 2010-02-27 19:47:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

extra a scris:

Pentru postul asta extra are ban permanent. Ura de rasa nu inseamna religie.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.