|
Nu esti logat.
Voi credeti in dumnezeu?-50#932 2011-08-26 00:54:44
Re: voi credeti in dumnezeu?Nu ca nu as crede in Dumnezeu dar m-a scarbit societatea.Mai bine zis niste oameni care s-au folosit de o entiate divine pt a-i manipula pe altii ceea ce mi se pare strigator la cer. Chair amvazuty un documentar care incepea camasa: "credinta a reusit sa-i convinga pe oameni ca undeva sus in cer sta un om care vede tot tot tot si are nevoi de bani, multi bani, foarte multi bani, in conditiile in care biserica nuplateste dari statului." Si cu asta am spus tot. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #933 2011-08-26 00:56:06
Re: voi credeti in dumnezeu?
Mai pe larg,te rog... Offline #934 2011-08-26 08:21:42
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #935 2011-08-26 08:36:40
SUBSCRIU. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #936 2011-08-26 08:57:16
Re: voi credeti in dumnezeu?Am citit undeva ca in ultimii 20 de ani a fost construita in medie o biserica la doua zile Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-08-26 08:59:43) Offline Publicitateloading...
#937 2011-08-26 09:02:00
Re: voi credeti in dumnezeu?Pai nu stiu, dar dupa parerea mea, biserica n-are nimic cu Dumnezeu. Da absolut nimic Bine, normal ca biserica este casa Domnului si nu mai stiu ce si nu mai stiu pe unde. Dar biserica cu Dumnezeu, in adevaratul sens al cuvantului, ia asa -> | | Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-26 09:06:30) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #938 2011-08-26 09:02:25
same here. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #939 2011-08-26 09:39:18
Re: voi credeti in dumnezeu?Eu i-am spus alui meu ca eu nu m-as marita in biserica in ruptul capului pentru ca pur si simplu nu cred in dumnezeu si pentru mine nu are nicio semnificatie si nu vreau sa stric astfel ceea ce ar trebui sa fie cea mai frumoasa zi din viata mea. Replica alui meu: ce ar crede familia sotului daca nu m-as marita in biserica? Deci eu n-am ceva doar cu dumnezeu si cu religia, ci si cu oamenii care au ceva cu mine pentru ca nu cred in ce cred ei (exact ca in Evul Mediu, numai ca atunci cei care mine nu erau doar vorbiti de rau, ci arsi pe rug, dar in orice caz - era de naspa daca nu credeai in ce cred ei). Offline #940 2011-08-26 09:57:34
Re: voi credeti in dumnezeu?Eu cred cu tarie in Dumnezeu, dar la biserica nu merg, si nici nu pot sa merg, dar nu stiu de ce, mi-e rau pur si simplu, am fost si la o manastire anul trecut, si asa mi-a fost de rau, mai sa lesin, dupa ce am iesit sa terminat slujba, asa de bine m-am simtit, parca mi sa luat o piatra de pe suflet. Cateodata m-am gandit serios, oare nu e ala ,,cu coarne" in mine, de nu suport in biserica, in plus ma si plictiseste. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #941 2011-08-26 09:59:56
Re: voi credeti in dumnezeu?Pai stropeste-te cu apa sfintita si vezi daca arde Glumesc acum, dar am mai auzit de persoane care au trebuit sa iasa putin la aer. E si mirosul ala de tamaie si ce alte chestii mai folosesc. Plus ca oricine se plictiseste la o slujba de 1h jumate De exemplu in Cluj, nu stiu exact la ce biserica pentru ca nu frecventez, dar stiu ca se tin "slujbe pentru studenti" Si tine cam 20-30 minute, tocmai pentru ca sa nu se plictiseasca astia tineri. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #942 2011-08-26 13:14:45
Re: voi credeti in dumnezeu?Si eu cred in Dumnezeu, dar nu prea merg la biserica. Cred ca si credinta are partea ei frumoasa, dar unii preoti parca strica tot. Cum ma sa dai bani sa se roage cineva pentru tine???? dai zeci de lei ca sa-ti citeasca un acatist. Si pentru ce? Ca mama le da degeaba. Daca n-ai tu vointa sa faci ceva pe lumea asta poti sa te rogi si la 10 biserici. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #943 2011-08-26 13:45:51
Re: voi credeti in dumnezeu?pt cei care cred in Dumnezeu, am si eu o intrebare: credeti in minuni? sau in nemurirea sufletului si in reinviere cand va veni Mantuitorul?! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #944 2011-08-26 13:48:37
Re: voi credeti in dumnezeu?Presimt ca se va ajunge la discutii dure Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #945 2011-08-26 13:58:43
Re: voi credeti in dumnezeu? nope, cel putin nu din partea mea, vreau si eu sa aflu de fapt de ce crede lumea in ceva spiritual care nu a fost dovedit niciodata, daca li s-a intamplat ceva ce i-a determinat sa creada in Dumnezeu sau e pur si simplu un efect de turma indus de bunicii care te luau in fiecare Duminica la biserica.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #946 2011-08-26 13:59:04
nu-s' daca am mai scris undeva prin urma...dar ce argumente vrei pt CREDINTA? credinta e credinta tocmai pt ca nu e demonstrabila. ca daca era, se numea evidenta Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #947 2011-08-26 14:02:50
Re: voi credeti in dumnezeu?Hai ca-ti dau eu argument Si eu nu cred nici de cum in Dumnezeu. In fine, am explicat mai sus. Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-26 14:03:37) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #948 2011-08-26 14:19:08
Re: voi credeti in dumnezeu?katami, cum sa cred in ceva inventat(mai mult sau mai putin) de altcineva pentru ca asa trebuie? aztecii credeau in zeul ploii(Tlaloc) doar pentru ca ei nu puteau demonstra de unde si cum vine ploaia si se bucurau cand ploua. acum s-a demonstrat ca ploaia nu vine de la niciun zeu si nimeni nu mai crede in acest zeu www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #949 2011-08-26 14:35:09
eu n-o sa ma marit niciodata la biserica Offline #950 2011-08-26 14:37:54
Re: voi credeti in dumnezeu?nu ti-am zis eu sa crezi in nimic ziceam doar ca, ODATA CE AI ALES SA CREZI, CREDINTA=ACCEPTARE. de aceea, niciun credincios NU va putea explica intr-un demers rational DE CE crede atat ti-am zis, nu ti-am zis sa crezi in ce nu vrei (la faza cu pastila ar fi muuulte de zis, iar miracole se petrec zilnic, nu doar acu 2000 de ani, numai sa avem ochi sa le vedem dar dupa numeroase discutii de tipul asta, am ajuns la concluzia ca sunt pierdere de vreme pt ambele parti credinta NU se demonstreaza) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|