homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-5

#77 2008-10-15 21:47:52

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

Re: Ipostaze jenante

faza tare de tot ... un coleg dimineata pe jumatate adormit pleaca spre servici, si cum taxiurile sunt galbene se urca in statia de taxi in prima masina galbena, ce credeti ca era? masina de politie cu radarul (mai nou nu mai sunt masini de politie, sunt loganuri galbene si rosii la noi in oras), in masina politaiul, asta nu s-a uitat atent si ii zice soferului unde sa-l duca, daca vede ca nu zice soferul nik se uita la el si se inverzeste cand vede ca e politai si el e in masina de radar. am crezut ca murim de ras cand ne-a povestit dupa ce a ajuns la lucru.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#78 2008-10-15 21:55:46

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

oana_nice a scris:

wra_blu a scris:

si mie mi s-a intamplat o faza ff tare....ca orice fata ma machiasem eu frumos sa ma intalnesc cu iubi, si cum unele dintre noi se mai uita prin geamurile la masini sa vada cu arata, ma uit si eu in geamul unei masini( cu geamuri si fumurii am inimerit-o) si vad k nu ma dadusem cu strugurel si incep sa ma dau, sa ma uit intr-o parte sa vad cu imi sta, sa tugui buzele, ma dau mai in spate sa vad si cum stau hainele si....la un moment dat vad ca, coboara geamul asa incet si un tigan urat cu un dinte lipsa ranjeste intr-o parte si zice "manca-ti-as papusa dar mult iti ia sa te aranjezi, pot sa plec?".....aaaaaaaaaa am crezut k fac un stop, ma inrosisem, imi venea sa intru in pamant...ce-a mai ras iubi knd i-am spus!!

mortala faza rotfl

mi`au dat lacrimile de ras, ma jur, e criminala faza  rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#79 2008-10-15 22:56:23

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

lol
eu ieri la serviciu m am dus cu un sacou si aveam pretul pe el agatat pe o ditamai eticheta:)))
faza e asa...am vazut eu un sacou frumos zilele trec si o rog p mama sa treaca luni sa mi l ia, ajung eu seara aks...ma uita la sacou, il probez...super happy si ma gand k a doua zi il iau p mine.
ieri dim ma trezesc buimaca de somn, ma spal , ma imbrac si mi iau si sacoul...dar far sa mi dau eu seama k mai are ditamai eticheta cu pretul p el rotfl
si ajung la serviciu...unde sunt recent angajata...si lucrez cu un baiat ...mi am dat trenciul jos si am ramas in sacou, am stat la mine la birou vreo 2 h cred, apoi am urcat pana la birourile de sus...si urcand eu scarile vad k mi pica ceva....ce credeti? acea mare eticheta cu pretul rotfl vai, sa intru in pamant!!! noroc k nu mai urca sau cobora nimeni atunci rotfl...
si am stat toata ziua si m am intrebat dk m a vazut cineva...brr...eu sper k nu rotfl

time is precious.....

#80 2008-10-16 08:35:15

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

rotfl
Savuroase faze!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#81 2008-10-16 10:41:47

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

odata fiind mai mica in tabara ma duc cu o prietena la un hotel pt k avea piscina
si spre iesirea catre balcon..era un geam imaculatttttttt nu diferentiai..si intra prietena mea cu capu in geam..mama deci eram pe jos de ras..p urma..ies eu din apa uitandu-ma spre un tip..si mergeam in figuri si intru ghiciti unde?in acelasi geam
doamne deci radeau toti de pe acolo
sau odata in club eram pe tocuri si sa urc pe scari mama c am mai cazut mi-am frant picioarele..sau odata eram la prietenu meu il asteptam sa plecam si iese cu o pereche de chiloti lipiti pe buzunarul pantalonilor care aveau arici..vine el el serios..si cand se intoarce...vai deci eram pe jos de ras.sau ma impiedic de absolut din toate cablurile ,mesele,scaunele...
cand mai imi amintesc revin big_smile

a sau ma duc la unchimiu la curte care are hamac si ma dau eu mare k ma duc sa ma relaxez..si ala era legat de forma si am cazut cu tot cu hamac..
sau odata la un chef..toata lumea bause si n-avea cum s ma duca cu masina..se ofera unu cu bicicleta..ma urc eu in fata pe bici..mai ca mi=am rupt noada fundului ..putin ametita..si sa vezi frate alergatura de caini dupa noi..si cand ajung acasa ma impiedic pe scari
wink))

sau sa scot perle..pffoa big time
lol

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-10-16 10:53:08)

Dance like nobody is watchin....

Publicitate

loading...

#82 2008-10-16 11:15:55

Jessie
Platinum member

rotfl
Eu am stat o perioada la prietenul meu si intre timp se facusera renovari serioase in scara blocului, s-a pus faianta, s-a schimbat liftul, s-a vopsit etc. Buuun! Si vin eu acasa, ma gandeam la nu stiu ce problema, intru in scara blocului, chem liftul si ma uit imprejur. Nu recunosteam nimic si ma gandesc "Vai, ce tampita sunt, am intrat in scara vecina". Ies din bloc, fac cativa pasi, ma uit imprejur, ma intorc inapoi in fata scarii si ma uit la numarul blocului si a scarii si...normal ca nimerisem de prima data unde trebuia. rotfl M-a pufnit rasul, cu lacrimi am ras. Ce inseamna sa ai o mie de ganduri pe secunda! rotfl rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#83 2008-10-16 11:20:53

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

aaa
sau odata ma durea rau picioru facusem entorsa la un picior si ma duc cu 2 colege la ortopedie...si cat stateam noi in sala d asteptare..vedem doctoru super tanar si dragut si ele ca sa ma scoata din starea in care eram cica poate iti cere nr de telef..si intr-un final ajung eu acolo si ma consulta etc cu inca unu si la sfarsit il intreaba pe celalalt nene "CE numar? adica ce numar sa scrie pe fisha mea ...si eu ramanand cu gandul la ce imi zisesera fetele..ma trezesc si eu vorbind : Nr de telefon?
lol
au inceput aia sa rada de mine cica "Nu dsoara ,nr de fisa"

Dance like nobody is watchin....

#84 2008-10-16 12:43:55

Jessie
Platinum member

rotfl
Am mai trecut printr-o faza demna de Benny Hill. Am sunat eu o prietena si cum s-a auzit ca a raspuns cineva, am inceput eu "Buna, iubita. Ce faci? Uite eu nu prea bine... bla bla bla". Si cred ca am vb vreo 5 min incontinuu, dupa care pauza... Eu zic "Ce faci, draga, ai adormit?" iar vocea zice "A nu, stateam si cugetam la problema dumneavoastra poate gasim o solutie de rezolvare". rotfl Sunasem la altcineva, am gresit ultima cifra a numarului de telefon. rotfl

#85 2008-10-16 12:47:29

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

iiiiiiiiiiiooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiii
cu lacrimi am ras fetelor
stati sa vedeti ce am patit zilele trecute
toate bune si frumoase ma indreptam spre casa de la servici, ma gandeam ce trebuie sa cumpar d'ale gurii, dupa masa trebuia sa mergem cu iubi si la cineva in vizita trebuia sa iau si flori
ok, imi fac lista de cumparaturi in cap si in drum era o florarie
am zis sa intru sa iau flori si dupa aceea intru in alimentara sa nu ma mai intorc inapoi
intru foarte hotarata in florarie si o intreb din usa daca are cumva margarina Rama da nu la cutie
sta vanzatoarea si se uita la mine eu la ea
va spun asa jena mi-a fost
binenteles mi-am cerut scz de rigoare am cumparat florile si am iesit repede din florarie

#86 2008-10-16 12:53:24

Jessie
Platinum member

rotfl

#87 2008-10-16 12:55:45

skumpi
Vizitator

ce faze rotfl super tare
eu nu`mi amintesc nik penibil acum :-? nustiu

#88 2008-10-16 12:59:06

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

mai fetelor .......rad k nebuna aici singura.....

..be the best ...fuck the rest smile))

#89 2008-10-16 13:20:21

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu rotfl...si mai sunt si la birou neutral

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#90 2008-10-16 15:07:36

Jessie
Platinum member

Faza azi. Suna tel fix de la birou, raspund si era un tip care cerea un ton de fax. Il intreb de unde e (adica de la ce firma) si el zice "Aaa, din Timisoara". lol

#91 2008-10-16 15:14:24

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

lol rotfl lol rotfl rotfl vai cat am putut sa rad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#92 2008-10-16 15:19:09

Jessie
Platinum member

Daaa, faze de faze aici. rotfl

#93 2008-10-16 15:36:08

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu am un talent nebanuit la fazer d-astea
1.eram la iuby pe hol si vroiam sa ma duc la baie..si ma indreptam vertiginos spre tocul usii si dau in el..il vedeam da nu puteam sa ma dau intr-o parte..iuby era pe jos de ras...cik ma uitam la u cum te duceai asa cu viteza spre el rotfl
2.la metrou coboram scarile si vad metroul in staie..eu nu alerg dupa nimic da zic hai..si ploua in ziua aia..eu cu uimrela in mana,cu ghiozdan..fug in metrou si alunec si ma intind cat sunt de mare in metrou,umbrela zburata...lol da bine k am prins metroul lol
3.eu cu prietena mea plecam amandoua la scl..si langa blocul nostru e o biserica.si eu nu sunt asa bisericoasa..si mereu s inkina intai ea si eu dupa ea..si intr-o zi pe strada duce ea mana la frunte sa-si aseze bretonul,o vad si incep sa ma inkin ..se uita toata lumea la mine lol
4.nu ma mai iubiserm cu iuby de mult si eram la tara..eu acasa dorm singura..la tara dorm cu mamaie..si am simtit eu ceva langa mine si incep eu s-o mangai pe mamaie pe picioare si s-o iau in brate..lol noroc k m-am trezit

restu fazelor ati mai zis si voi..plecat in papuci,ma trim amam sa iau malai si uit si ma uit in alimentara vad grisul si zic d-asta mi-a zis sa iau..etc

Sa nu te astepti sa te salut!

#94 2008-10-16 15:38:54

Jessie
Platinum member

rotfl rotfl rotfl

#95 2008-10-16 16:43:14

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu de obicei mg cu taxiu dar intr-o zi am zis hai k ma duk si io cu autobuzu ....si binenteles k statia e cam departe de casa mea...si ma trezesc eu intr-un final cam departe de casa si incep sa urlu la sofer : " bai nene ce faci ....ce drak ma ocolesti atata... hai du-ma acasa mai repede....." si el saracu zice ..."auzi draga da ce crezi k eu is taxiu sa opresc unde vrei u " ..si era f nervos .....atunci m-am trezit eu ....zik ma scuzati si am coborat la prima statie ....muream de rusine ...tot autobuzu cu ochii beliti la mn

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.