homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-6

#96 2008-10-16 17:42:08

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: Ipostaze jenante

eu am una proaspata, de acum 2 seri big_smile

zilele astea stau la iubi, vin seara de la serviciu destul de tarziu, pe la 9 si ceva, e deja intuneric afara. si ajung eu la blocul lui, sun la interfon, nimic. mah ce-o face, poate e la baie... mai stau 3-4 min, sun iar, nimic. deja m-apucau dracii  sm il sun pe mobil, "ce faci domne, de ce nu raspunzi?? coboara, ca nu iti mai merge interfonu!"
stau eu ce stau, iese un nene din bloc, intru frumos, urc, dau sa sun la usa... fix atunci suna telefonu :" iubita, la ce scara ai intrat, ca sunt in fata blocului si nu esti aici  dumbom "
eram la alta scara  signof10  a fost prima data cand m-am simtit cu adevarat blonda tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#97 2008-10-16 18:23:32

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

lol

#98 2008-10-16 19:00:48

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

intr-o zi ma duk la sora mea ea sta la et 4 si urcam rpd rpd k faceam pipi pe mn si aung intru la baie fac pipi si cand ies in fata mea un mos si o baba.....n-am mai ajuns la 4 la sormea.....am nimerit la vecinii de sub ea ..mi se paruse mie k am ajuns prea repede la et 4 ....ata ete am facut pisu si la vecini

..be the best ...fuck the rest smile))

#99 2008-10-16 19:06:59

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

rotfl aoleooo si n-a iesit baba la tine cu facaletu'?? rotfl incredibil mah

Just like a tattoo
I'll always have you...

#100 2008-10-16 19:17:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vai, aly... asta chiar ca e jenant rotfl rotfl

eu ceva nitel asemanator am patit cu biroul lu' taica-meu... eram prin generala si aveam pauza intre ore si niste meditatii parca... si tata imi lasase cheia de la biroul lui, care era in zona, ca sa nu ma mai duc pana acasa si sa ma intorc. buun... si ma duc eu intr-o zi cu chef,  dau sa descui... nu prea merge... eu nik, fortez... si, cand am descuiat, mi-am dat seama ca am nimerit in biroul vecin. acu problema e ca de deschis l-am deschsi, da' de inchis... nema. asa ca stateam in fata usii semi-bocind, asteptand sa apara tata (pe atunci n-aveam mobile niciunul) sau posesorul biroului in care intrasem eu prin efractie (pe care nici nu-l cunosteam). am avut bafta... posesorul a aaparut rapid... eu am inceput sa ma agit sa-i cer scuze, alea alea... el zambea, mi-a zis ca nu-i nik... apoi a inceput sa imi arate ca e mai bine sa ma relaxez bla bla... mi-a tinut o intreaga teorie a calmului...

am plecat linistita de acolo. cand i-0am zis tatei... am aflat ca tipul e yoghin vechi lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#101 2008-10-16 19:42:01

You_and_Me
Diamond member

pai am avut noroc k amandoi erau surdo-muti... smile ..mi-am cerut scuze si am fugit .... wink ....dar ma cunosteau oricum ma vedeau mereu venind la sormea  big_smile ....noroc nu mi-au dat cu ceva dracu in cap  lol ...dar si sorme pana sa obisnuit acolo in bloc tot acolo ajungea in fata usii cu cheia in usa .... tongue ...se mai intampla

#102 2008-10-16 19:45:39

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

pfai de alta faza mi-am adus aminte.
in urma cu 4 ani ne mutam cu iubi in casa noua.
toate bune si frumoase.
ne-am hotarat ca in casa noua sa nu  fumam.
bun
si stiti voi cum e la casa noua mai ramane cate o galeata una alta prin curte si printre altele erau si bucati de scanduri cu cuie in ele
ma apuca cheful de o tzigara seara, era intuneric in curte, destul de frig...
si mie cum nu-mi place sa stau in picioare cand fumez, bajbai prin curte si dau de o bucata de scandura care binenteles nu m-am uitat sa vad daca are cuie.
o iau fain frumos si o asez pe scari ca sa ma pun pe ea sa nu-mi fie rece la popou...si buffff .... fix cu popoul in cui m-am pus    lol    rotfl   rotfl
cracanata de durere am intrat in casa

#103 2008-10-16 20:01:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aaauuu yikes yikes

si nu te-ai lasat de fumat? rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#104 2008-10-16 20:16:54

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

ba, numai ca mi-au trebuit cateva minute pana mi-am revenit. sincer cateva zile simteam durere cand ma asezam pe scaun

#105 2008-10-17 14:49:22

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

odata l-am facut pe profu de english prost in liceu..si m-a auzit
mama deci eram rosie toata
noroc ca a fost de treaba si nu mi=a zis nimic
lol
alaltaieri ma duceam la interviu si eram office, pe tocuri
de nu m=am impiedicat in centrul bucurestiului
lol
mama lor de tocuri zici k am un batz in fund cand merg pe tocuri sunt funny
lol

Dance like nobody is watchin....

#106 2008-10-17 21:14:08

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

nu e jenant pt k nu era nimeni in bucatarie dar e funny cum mi s-or intampla numai mie lol
tocmai voiam sa savurez o gogonica (in seara asta)cand iau o muscatura a sarit frate toata zeama pe peretii....abia zugraviti
de n\=am frecat sa iasa petele
rotfl

Dance like nobody is watchin....

#107 2008-10-24 20:31:57

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mi-am adus aminte
eram mai mica..vre 10 ani..si descoperisem prezervativele..si intru eu cu o prietena in magazin..unde era un tip dragut ca vanzator..si acu cine cere..radeam ca proastele una la alta.si ala cik da ce vrreti fetelor k doar nu vreti prezervative..si noi ba da.. lol da radeam nu gluma
bineinteles k am cump,le-am umplut cu apa si aruncem cu ele pe geam la oameni in cap big_smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#108 2008-10-24 20:57:51

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

plecai eu azi la scoala in papucii de casa rotfl unii rosii
si-mi zisa o colega cand ajunsesem aproape de scoala smile) doamneeee, ce mai rasa de mine

#109 2008-10-24 21:46:23

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu aproape pe fiecare zi fac cate ceva ....dar am una buna : Cand m-am mutat la iubi meu eu nu stiam nimik sa fac de mancare nici macar ochiuri sau cartoi parjiti ...si m-a pus sa ii ferb niste oua ...la care eu am intrebat cu coaja sau fara coaja??
Asta s-a intamplat akm 2 ani dar mai rade sii akm de mine rotfl pur si simplu pe moment nu mi-am dat seama

Ce nu te doboara te face mai puternic

#110 2008-10-24 23:50:33

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Jessie a scris:

Faza azi. Suna tel fix de la birou, raspund si era un tip care cerea un ton de fax. Il intreb de unde e (adica de la ce firma) si el zice "Aaa, din Timisoara". lol

cine rade la urma gandeste mai greu ... dar totusi care-i faza k nu m-am prins  box

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#111 2008-10-25 21:51:22

You_and_Me
Diamond member

faza tare cu ..cumnatu meu ...ieri ii astepta pe unii cu centrala sa io monteze altfel nuj ...k se certase cu ei ...si de dim pana ...la amiaza a mers cu hartia igienica care ii atarna din blugi la spate ....si s-a dus in oras , in bricostore , apoi cu aia cu centrala ...va dati seama ce rasu dracu .....el serios le explica la aia ...si tipa acolo .....doamne ...cand i-a zis sormea k ii atrna hartia la cur ......a fost penal rauuu.....el fusese la wc si nuj ce-a facut dar a pl cu hartia ...atarnata

#112 2008-10-25 22:01:04

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

rotfl2 rotfl

They can because they think they can.

#113 2008-10-25 22:38:52

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

topicul asta e cel mai tare !!! rotfl
faze jenante.... am destule dar nu mi le amintesc pe toate

totusi sa relatez vreo 2...
ma duc intr-o zi la coafor, ma tund, iar dupa asta aveam intalnire cu al meu si ma duc la el. era si maica-sa. si zic eu ca m-am tuns si sunt incantata. la care ea ma intreaba: "Unde te-ai tuns?" iar eu foarte senina ii arat ca in cap. si incep amadoi sa rada de mine. voia sa stie la care coafor.....

faza cu plecatul de acasa in papuci e clasica... am patit-o..

#114 2008-10-26 01:23:22

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

valy_creata2000 a scris:

faza tare cu ..cumnatu meu ...ieri ii astepta pe unii cu centrala sa io monteze altfel nuj ...k se certase cu ei ...si de dim pana ...la amiaza a mers cu hartia igienica care ii atarna din blugi la spate ....si s-a dus in oras , in bricostore , apoi cu aia cu centrala ...va dati seama ce rasu dracu .....el serios le explica la aia ...si tipa acolo .....doamne ...cand i-a zis sormea k ii atrna hartia la cur ......a fost penal rauuu.....el fusese la wc si nuj ce-a facut dar a pl cu hartia ...atarnata

rotfl  rotfl  rotfl   nu am mai auzit asa ceva nu mai pot de ras rotfl

Ce nu te doboara te face mai puternic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.