homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-7

#115 2008-10-28 13:17:13

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: Ipostaze jenante

Merg eu la toaleta azi (sunt doua cabine) si incep sa fredonez o melodie, iar o doamna din cabina vecina ma intreaba daca ma simt bine, probabil s-o fi gandit ca nu sunt cu toate tiglele pe casa. rotfl Iar cand ies, pe culoar era un domn bine, imbracat elegant care vorbea la telefon si facea piruete artistice. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#116 2008-10-28 13:52:42

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mi-am adus aminte de o faza....nu stiu daca v-am zis-o...eram cu fostul in ipostaze romantice si pasionale in acelasi timp rodnar...dadusem pe shuffle winampul...era o melodie dragutza de la reamonn...si cand se termina asta...ce credeti ca incepe???..."dar-ar naiba-n tine,dragosteeeee..." rotfl...evident ca ne-a bufnit pe-amandoi un ras isteric rotfl

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#117 2008-10-31 17:00:48

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

ieri aveam cursuri de dim-9.25 si nu am apucat sa pap nimic,k de obicei.m-am oprit la un magazin si mi-am luat o banana mare.in drum spre statie o desfac eu tacticos...numai k am desfacut-o prea tare ,s-a rupt si mi-a cazut pe jos aproape toata lol.bine ca nu era prea multa lume  in jur lol am ramas flamanda lol

They can because they think they can.

#118 2008-10-31 17:46:57

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

eu am patit o faza la faculta tipica ptr. filmele cu liceence.
eram intr o saptamana in care eram suparata pe toata lumea si ca sa ma simt mai bine ma hotarasc sa ma fac a 2 a zi dimineata fetita frumoasa,bela si rachitoare ptr a ma duce la facultate.
ma echipez toata, plec din camin si ptr prima oara nu ma mai intorc dupa ceva ce am uitat. ajung la fac si cladirea in care aveam eu ore are cateva scari afara pe care erau toti colegii fumatori si o parte nefumatori.urc eu 3 trepte si ma impiedic, cad (in potitie de capra rodnar ). ma ridic, o colega ma intreaba daca am patit ceva, zic ca nu, trec pe langa ei , inghit in sec si.... nu stiu daca dupa au ras, pe moment cel putin s au abtinut, dar eu in viata mea nu m am simtit atat de penibil , macar de nu eram asa aranjata.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#119 2008-10-31 20:13:40

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

rotfl2
si mai tare ma distreaza semnatura ta darkmelania rotflrotflrotfl

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#120 2008-11-01 22:42:38

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

OneOnly a scris:

rotfl2
si mai tare ma distreaza semnatura ta darkmelania rotflrotflrotfl

da,e tareee   lol

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#121 2008-11-01 22:55:45

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

am mers cu iubi pe cenmtru sa ne luam gogoiasa si el nu prea vroia si eu imi iua una cu finetii iamy si nus cum dau sa bagc eva in mapa si cade gogoasa pe jos:((((((((( of ce n-aspa m-am simtit ca mai eram cu un prtn de-a lu iubi of of:( + ca era lume ca eram in centru...sad

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#122 2008-11-01 22:56:43

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

am fost la toaleta la facultate si nu am putut sa fac de ras lol in toaleta vecina ziceai ca e hiroshima lol

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#123 2008-11-02 00:23:07

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

lee a scris:

am fost la toaleta la facultate si nu am putut sa fac de ras lol in toaleta vecina ziceai ca e hiroshima lol

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

LE :  La ce facultate esti ?  lol   big_smile  big_smile  big_smile

Ultima oara a fost editat de SmackDown (2008-11-02 00:24:03)

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#124 2008-11-02 10:41:11

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

apropo de ce a zis lee ... ma dusesem la toaleta la facultate k nu mai puteam sa ma tin .... aveam niste crampe cu tot tacamul, si erau destule fete in toaleta, mi-era asa o rusine "sa-i dau drumul" , da pana la urma am zis asta e ... ce sa fac
bineinteles k dupa ce am iesit din wc dupa tot showul pe care l-am facut se uita toata lumea la mine si radea .... m-am simtit super prost si ma inrosisem toata la fata.
nu mi s-a parut corect sa rada lumea de mine pentru o chestie pur fiziologica care se putea intampla oricui dar na ... asta e

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#125 2008-11-02 13:15:01

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

^lasa ,stai linistita ca aveam o fata la facultate care s a dus la baie,langa usa o asteptau 2 prieteni si scotea aia niste..gaze,fara nicio jena in timp ce vorbea cu ei!apoi i a sunat telefonul si a raspuns bineinteles si a urlat in tel"ce sa fac??ma c*c!!!"si in timp ce spunea asta zburau flatulatiile in jurul ei!(eu eram in cabina de langa)

#126 2008-11-02 14:09:11

lee
Hero member

SmackDown a scris:

lee a scris:

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

LE :  La ce facultate esti ?  lol   big_smile  big_smile  big_smile

litere

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#127 2008-11-02 14:10:36

lee
Hero member

pink_martini a scris:

apropo de ce a zis lee ... ma dusesem la toaleta la facultate k nu mai puteam sa ma tin .... aveam niste crampe cu tot tacamul, si erau destule fete in toaleta, mi-era asa o rusine "sa-i dau drumul" , da pana la urma am zis asta e ... ce sa fac
bineinteles k dupa ce am iesit din wc dupa tot showul pe care l-am facut se uita toata lumea la mine si radea .... m-am simtit super prost si ma inrosisem toata la fata.
nu mi s-a parut corect sa rada lumea de mine pentru o chestie pur fiziologica care se putea intampla oricui dar na ... asta e

imi cer csuze daca te-am deranjat cu postul meu...si eu sunt convinsa ca daca as fi patit eu asta nu ar fi fost deloc placut, insa sunt convinsa ca ar fii ras ceilalti de mine, asa ca am zis ca pana o sa fiu si eu in situatia asta sa rad si eu de altii big_smile
nu stiu daca se intelege ft bine ce vreau sa zic

#128 2008-11-02 14:13:36

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

lee a scris:

pink_martini a scris:

imi cer csuze daca te-am deranjat cu postul meu...si eu sunt convinsa ca daca as fi patit eu asta nu ar fi fost deloc placut, insa sunt convinsa ca ar fii ras ceilalti de mine, asa ca am zis ca pana o sa fiu si eu in situatia asta sa rad si eu de altii big_smile

ceee ?  yikes  stai linistita nu m-am suparat deloc, chiar nu se pune problema de asa ceva. pur si simplu postul tau mi-a adus aminte de o faza pe care am patit-o si eu

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#129 2008-11-02 14:14:45

lee
Hero member

pink_martini a scris:

lee a scris:

pink_martini a scris:

ceee ?  yikes  stai linistita nu m-am suparat deloc, chiar nu se pune problema de asa ceva. pur si simplu postul tau mi-a adus aminte de o faza pe care am patit-o si eu

m-am speriat cand am citit, am crezut ca poate te-ai suparat pe me!  puss

#130 2010-01-31 15:30:12

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

Deci e prea tare  rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl2 rad de o ora intruna ,nu mai pot...am si eu cateva faze comice una ar fi: Ma duc odata la mare la eforie nord ,ma cazez la hotel petrolul si eram la etajul 7, urc odata de la masa si nush cum am apasat gresit pe nr. de etaj in lift si ajung la 9, si merg si incerc sa descui usa,vo 10 minute ,noroc ca era familia ia la masa . O alta afza dea bunicamii: se imbraca ea sa plece la biserica isi ia bluza,batic,papuci eleganti ,haina si ajunge afara sii ii zice o vecina ca e in furou:)) uitase sa isi ia fusta. Sau mam dus odata la is la cumnatamea si a zis k ma asteaptan statie eu pe atunci nu cunosteam bine iasul si am coborat mai inainte cu o statie...si tot eu cu gura mare k unde esti,k eus in statie  rotfl2

#131 2010-01-31 17:55:51

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

deci am citit tot topicul si nu mai stiu daca plang sau rad rotfl2 rotfl2 rotfl2
si eu sunt tare ametita cateodata si patesc diverse chestii jenibile tongue .....imi vine acum in minte o faza de acum vreo 2 saptamani! am avut un examen si am tinut eu mortis sa imi iau cizme cu toc, uitand de gheata de pe strada lol ....m-am straduit eu din rasputeri sa ajung fara sa-mi rup nimic, am dat examenul si cand am iesit am scos telefonul sa o sun pe mama....intre timp colegele mele o luasera inainte (normal, ele nu erau pe tocuri tongue ) ...si eu fuga fuga dupa ele cu telefonul intr-o mana si cu geanta in alta, pana cand am ajuns pe o portiune cam alunecoasa si am executat un fel de dans din ala inapoi gen Michael Jackson, numai ca mai putin artistic, cu picioarele in aer si cu telefonul si geanta zburandu-mi din mana rotfl2 oricum important e ca am reusit sa nu cad, dar m-am facut de ras magistral, au ras fetele de mine tot drumul!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#132 2010-01-31 18:40:53

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

unul din momentele penibile: am fost acum 2 veri la mare cu fostul meu iubit (eram de putin timp impreuna) si cu tooti prietenii lui, pe care eu abia ii cunoscusem. prima zi a decurs ok, a doua zi mi-am pus costumul meu de baie sexos, fara bretele. si cum ne jucam noi in apa,la un mom dat  m-am bagat la fund si am iesit big_smile si il vad pe unu din prietenii astia ca imi face semn, era la vreo 10 metri. si radea de se strica. si eu "ceeE?" el tot facea semn. eu nimic, continui, si mai tare "ceee?! nu inteleg!!" el iar face semn din ce in ce mai evident si eu racnesc "CEEE?" si el in gura mare, de fata cu toata lumea: "TI-A IESIT O TZATZA" si bineinteles, toata lumea spre mine  wow  m-am bagat in secunda 2 sub apa si nu mai vroiam sa ies de acolo vreodata lol saracul baiat a tot incercat sa imi spuna cu frumosul.. daca nu s-a putut.. lol

#133 2010-01-31 18:45:32

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Alex2 a scris:

"TI-A IESIT O TZATZA"

rotfl2  rotfl2  rotfl2

Anul trecut in iarna m-am dus sa ma intalnesc cu o colega in fata mall-ului ca sa imi imprumute laptopul ei ca aveam nevoie. O astept eu pe respectiva, apare la un moment dat...cand ajunge langa mine ii suna telefonul, eu incep sa ii fac semne daca sta sa fumam o tigara...si o aud pe draga mea colega ca spune in receptor "da tata..da...da, uite sunt la mall, m-am intalnit cu o tigara...aaaaaa....cu o colega "  rotfl  Am zis k lesin de ras

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.