homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-8

#134 2010-01-31 18:50:26

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Ipostaze jenante

rotfl2
mi-am mai adus aminte de o faza pe care a patit-o maicamea! eram mai demult cu ai mei la un parc acvatic si erau niste tobogane cu apa destul de periculoase....cum eu nu stiu sa inot nu prea vroiam sa ma incumet, dar m-a convins taicamiu pana la urma si era sa ma inec si eu si sa-l inec si pe el lol ....oricum cel mai amuzant a fost ca a reusit sa o convinga si pe maicamea, care uraste sa intre in apa altundeva decat in cada lol .....si s-a dat maicamea pe tobogan si cand a luat contact cu apa era cu ochii inchisi si cu gura larg deschisa lol plus cand s-a ridicat nu putea sa deschida ochii si bajbaia dupa taicamiu, dar din greseala a nimerit alt barbat si il tot pipaia pe ala, nu intelegea de ce nu o prinde taicamiu....si taicamiu zgariat tot si de mine si de maicamea incerca sa ajunga la ea in timp ce urla in disperare ca nu e el ala pe care il pipaie rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#135 2010-01-31 19:22:22

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

rotfl rotfl

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#136 2010-01-31 19:30:01

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Super tare topicul!!!!!!
  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

1. Un coleg vroia sa stie la ce ora are tren spre Turda insa nu stia numarul de la gara si a sunat la 931 (relatii clienti Romtelecom) si intreaba : ''Nu va suparati la ce ora am tren spre Turda?" la care doamna de la Romtelecom ii raspunde amabil "Nu stiu dar daca doriti va dau numarul de la gara" eram toti pe jos de ras  lol
2. La mare mi s-a rupt incaltamintea si am fost nevoita sa merg desculta o portiune de drum numai ca si a fost nevoie sa ma ia sotul in carca.Cand m-am dat jos am constat ca am un san putin iesit din maieu, fericita ca am scapat de rusinea de a ma vedea cineva am inceput sa tip catre prietenii nostri "mama frate era sa raman cu sanul pe afara" .....atunci cand au inceput sa rada si sa arate cu degetul am observat ca celalalt era complet descoperit  rodnar
3. Aveam 13 ani si obisnuiam sa mergem aproape zilnic la bazin toti copiii din fata blocului si toata ziulica ne dadeam pe topogan.La un moment dat in fata mea era o doamna plinuta si nu stiu cam am ajuns cu picioarele in costumul ei de baie si a ramas cu sanii la vedere...m-a stiu tot strandul ca a tipa ca nebuna la mine  rodnar

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#137 2010-01-31 20:35:57

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Eram la mare anul trecut cu ai mei si eram pe balcon cu tata. M-a intrebat daca am vazut vaporul si eu zic: "Da, e in acelasi loc de 2 zile, cred ca a ejaculat (esuat)."

Eram acasa la iubit, eu stateam pe pat, el in picioare in fatza mea, imbracati amandoi, el doar desfacut la pantaloni, eu ii faceam sex oral. Si ne trezim cu bunicul lui la usa (care usa are geam), bate in geam, eu dau sa ma ridic si constat cu stupoare ca mi s-a incurcat parul in nasturele lui de la blugi...am stat putin sa-l desfac, iar tataie si-a cerut scuze ca ne-a deranjat (clar s-a prins ce faceam), dar ii trebuia neaparat ceva din camera.

La scoala, intr-a8a, aveam o galetusa in clasa in care spalam buretii. Si fiind de serviciu, m-am dus sa umplu galetusa. Si cum veneam cu ea spre clasa, ma uitam in urma dupa colega mea si am intrat in coliziune directa, frontala cu directoarea si i-am varsat juma' de galeata pe picioare.

Si tot in clasa a8a, am vomitat pe tabla, in ora de fizica.

Daca imi mai amintesc, va mai zic. wink

#138 2010-01-31 20:50:25

mirik
Insomniac member

Fiametta a scris:

Eram la mare anul trecut cu ai mei si eram pe balcon cu tata. M-a intrebat daca am vazut vaporul si eu zic: "Da, e in acelasi loc de 2 zile, cred ca a ejaculat (esuat)."

Eram acasa la iubit, eu stateam pe pat, el in picioare in fatza mea, imbracati amandoi, el doar desfacut la pantaloni, eu ii faceam sex oral. Si ne trezim cu bunicul lui la usa (care usa are geam), bate in geam, eu dau sa ma ridic si constat cu stupoare ca mi s-a incurcat parul in nasturele lui de la blugi...am stat putin sa-l desfac, iar tataie si-a cerut scuze ca ne-a deranjat (clar s-a prins ce faceam), dar ii trebuia neaparat ceva din camera.

La scoala, intr-a8a, aveam o galetusa in clasa in care spalam buretii. Si fiind de serviciu, m-am dus sa umplu galetusa. Si cum veneam cu ea spre clasa, ma uitam in urma dupa colega mea si am intrat in coliziune directa, frontala cu directoarea si i-am varsat juma' de galeata pe picioare.

Si tot in clasa a8a, am vomitat pe tabla, in ora de fizica.

Daca imi mai amintesc, va mai zic. wink

E bestiala faza cu bunicul rotfl dar si cea cu vaporul este mortala ce reactie a avuta tatal tau ?  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Publicitate

loading...

#139 2010-01-31 20:58:27

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

S-a uitat la mine si l-a pufnit rasul, evident. lol Bine, tata e genul de om glumet, care face misto si cand vorbeste serios. A facut misto de mine ceva timp...

Mi-am mai amintit una: M-a sunat diriga odata ca trebuia sa-i trimit ceva pe mail si uitasem...ma mai sunase de 3 ori in ziua aia, ma dispera sa-i vad numele pe ecranul telefonului, eram la intalnire, seara. Si raspund eu, ii zic ca nu merge netul, ok, la revedere si avand impresia ca am inchis: ce p*la mea mai vrei, fa, m-ai sunat de 3 ori azi, mai lasa-ma-n p*la mea cu mailul tau. Apoi am vazut ca nu inchisesem, am inchis instant, n-am mai avut curaj sa zic nimic. Nici ea nu m-a mai intrebat vreodata de mailul ala.

Si tot legat de telefon...m-a sunat odata mama, eram acasa la iubit, el peste mine, aproape in toiul actiunii, am raspuns, mama imi zicea ceva, eu ziceam "imhi" si ii ziceam lui in soapta "f*te-ma", asa incat sa citeasca pe buze. El nu intelegea, m-a intrebat de vreo 2 ori ce am zis si eu tare: f*ute-ma! Si mama: ce sa fac? Si eu: nu ma mai f*te ma la cap, lasa-ma sa vb cu mami. Asa incat ea sa creada ca vorbeam cu el.

Sunt campioana la a o da in bara. lol Numai ca nu imi vin in minte toate odata.

#140 2010-01-31 21:53:15

mirik
Insomniac member

Fiametta a scris:

S-a uitat la mine si l-a pufnit rasul, evident. lol Bine, tata e genul de om glumet, care face misto si cand vorbeste serios. A facut misto de mine ceva timp...

Mi-am mai amintit una: M-a sunat diriga odata ca trebuia sa-i trimit ceva pe mail si uitasem...ma mai sunase de 3 ori in ziua aia, ma dispera sa-i vad numele pe ecranul telefonului, eram la intalnire, seara. Si raspund eu, ii zic ca nu merge netul, ok, la revedere si avand impresia ca am inchis: ce p*la mea mai vrei, fa, m-ai sunat de 3 ori azi, mai lasa-ma-n p*la mea cu mailul tau. Apoi am vazut ca nu inchisesem, am inchis instant, n-am mai avut curaj sa zic nimic. Nici ea nu m-a mai intrebat vreodata de mailul ala.

Si tot legat de telefon...m-a sunat odata mama, eram acasa la iubit, el peste mine, aproape in toiul actiunii, am raspuns, mama imi zicea ceva, eu ziceam "imhi" si ii ziceam lui in soapta "f*te-ma", asa incat sa citeasca pe buze. El nu intelegea, m-a intrebat de vreo 2 ori ce am zis si eu tare: f*ute-ma! Si mama: ce sa fac? Si eu: nu ma mai f*te ma la cap, lasa-ma sa vb cu mami. Asa incat ea sa creada ca vorbeam cu el.

Sunt campioana la a o da in bara. lol Numai ca nu imi vin in minte toate odata.

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
Esti fenomenala !!!!!!!!!!!!!!

#141 2010-01-31 22:09:17

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

rotfl2

#142 2010-01-31 22:23:14

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Lucram la o firma si seful era plecat.De obicei isi mai lasa cate un telefon la birou si bineinteles eu raspundeam la el.Si suna intr-o zi cineva, ii spun ca e plecat si sa-mi spuna cine l-a cautat ca sa-l anunt. Bineinteles ca nu-mi spune ca, cica ce ma intereseaza pe mine hmm si incepe tipa sa ma chestioneze ca cine sunt eu, ca ce raspund la telefonu lui si chestii de genu.Bineinteles ca m-am enervat si am crezut ca e ceva faza la misto lol Ma rog, ii spun eu tipei ca nu e pb ei cine sunt eu, ca raspund cand vreau la telefon si asa pe un ton sarcastic ii spun " Si tu imi spui odata cine esti ca deja m-ai plictisit ? spranceana La care ea : sunt directoarea de la sucursala X! si imi inchide. Aoleo am crezut ca intru in pamant de rusine lol da nici aia nu era la locu ei hmm Repede il sun pe sef, eu facand pe nevinovata, zic nush, m-a sunat o tipa si m-a luat la misto lol sa ma scot putin chicot A doua zi a fost prezenta la birou dar nu a spus nimic de cele intamplate , eu nu am zis nimic, m-a intrebat doar daca mi-am facut targetu pe luna respectiva ca altfel voi fi nevoita sa plec lol Eh nah, de parca eu as mai fi vrut sa raman rotfl

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-01-31 22:27:00)

#143 2010-01-31 22:47:25

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

vara trecuta, intr-o casa cu socri mei, ei intr-o camera, noi in alta. o caldura infernala noapte, socru nu o tare suporta. se stinge tv-ul la ei in camera (ne despartea o usa cu geam) incepem si noi actiunea. patul...scartaia intr-o veselie big_smile. terminam noi treaba, nevoie mare, supraincalziti, a meu domn iese in toata splendoarea lui, cum l-a lasat mama natura pe terasa (terasa fiind comuna cu iesirea din camera a socrilor). ce nu vede domnu, e ca socru meu statea linistit pe o saltea cu fata catre camera noastra, iesit probabil de la caldura si de la zgomotul ce-l faceam. dupa ce intra domnul meu in camera, ies eu la o tigara, o aprind linistita si dau cu ochii de socru lol supraincalzita de rusine il intreb "da ce faceti aici, de ce nu dormiti" si primul impuls a fost sa merg sa ma asez langa el. omul simtit zice ca nu ii e somn. eu "bine, noapte buna" arunc tigara si plec in casa. dimineata...o rusine pe mine lol

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#144 2010-01-31 22:51:31

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

rotfl  rotfl2 sunteti fenomenale rotfl2

Love.  Live. Laugh.

#145 2010-01-31 22:57:20

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

rotfl  rotfl  rotfl aici e mai amuzant decat la topicul de bancuri  rotfl2  rotfl2 sunteti criminale

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#146 2010-01-31 23:00:02

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

alexutza12345 a scris:

rotfl  rotfl  rotfl aici e mai amuzant decat la topicul de bancuri  rotfl2  rotfl2 sunteti criminale

subscriu.....   rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

am ras de am murit de unele faze...aia cu vaporul, bunicul, tzatza iesita ,uite-o nu-i iesita rotfl2 si toate rotfl2  rotfl2  rotfl2

#147 2010-01-31 23:09:13

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

mi`am amintiti si eu o faza de anul trecut lol
merg cu prietena mea sa ne scoatem atestatele,toate bune si frumoase,soare,cald...cand iesim de acolo ploaie,tunete,fulgere,tot ce vrei wow ce sa facem noi nustiu il sun pe un prieten care statea prin apropiere si vine cu masina dupa noi.doar ca spre ghinionu nostru a parcat undeva in spate...o luam noi la fuga spre masina sa nu ne ploua,eu cu plasa cu atestatele in cap sa nu`mi strice freza cool si la un moment dat, o baltoaca imensa in fata nostra..cand sa o ocolim,ne`am bagat una in alta si eu am zburat direct in balta rotfl pe burta,plasa cu atestatele la 3 m in fata mea rotfl2 exact ca in filmele cu prosti rotfl  rotfl nu va mai spun cum aratam ,va imaginati si voi cool cat am ras si ce am facut in masina ii partea a2a rotfl

Love.  Live. Laugh.

#148 2010-01-31 23:44:43

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

doamne ca am ras cu lacrimi rotfl

sa va zic si eu ce-mi aduc aminte acum:
1. intru in alimentara...ma uit pe-acolo...nu gasesc nimik ce sa-mi convina...si ies...merg vreo 15 metrii...si aud ca ma striga cineva: "Domnisoara!!! Domnisoara?!!"  disperat  ma intorc...mirata... la care vanzatoarea,in timp ce fugea dupa mine : "Unde mergeti cu cosul?" rotfl rotfl rotfl

2. merg la rudele mele dintr-un alt oras.Era nevoie de ceva din masina...iar eu avand chef sa ies putin ca era tare agitatie pe-acolo (barfe,chestii trestii lol ) ma ofer sa ma duc eu.Cobor...iau din masina ce am de luat si cand urc inapoi ,intru in casa...liniste totala... si o portie de cartofi prajiti pe masa. Eu wow ...ce s-a int pe-aici...unde e lumea...ce e cu linistea asta??? si cand dau sa ma uit mai bine...nimerisem in alt apartament rotfl rotfl rotfl  NOROC ca nu m-au vazut proprietarii rotfl rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#149 2010-01-31 23:53:40

_Summer_
Platinum member

Yoh, prima faza am patit-o si eu dar eu am iesit cu tot cu, cumparaturile si mi-am dat seama dupa vreo 30 de secunde lol Radeam ca proasta si imi era si rushine sa merg inapoi lol Pana la urma m-am dus, au ras si vanzatoarele lol cica : esti tare indragostita ! yeah right lol

#150 2010-01-31 23:59:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu cred k de nu fugea vanzatoarea dupa mine....fff tarziu realizam k am o noua "poseta" rotfl rotfl
eu de-obicei la faze de-astea ma apuc sa rad lol
am tras si eu trante destule... chiar mi-a venit acuma una in minte... de la Felix... eu desteapta ies din bazin si sa fug spre patura...si cum era alunecos jup am facut cunostinta cu gresia lol si o doamna de prin zona fff speriata...k oare am patit ceva? eu nu mai puteam de ras... rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#151 2010-02-01 00:16:04

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu am cazut pe scari in casa la sot cand inca eram iubiti. Ne-am imbatat pe la pub-uri si am venit acasa....ne-am facut de cap si am coborat jos sa imi iau ceva de baut din bucatarie cand mi-a aluncat piciorul si am luat cu fundul treapta cu treapat pana pe la jumate cand m-am oprit si iara mi-a alunecat picorul si m-am dus pana jos....Al meu cand a auzit a alergat pana la mine dezbracat  pe scari si eu plangeam de durere si sperietura+ alcool lol

#152 2010-02-01 00:17:32

_Summer_
Platinum member

Alcoolul si urmarile lui lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.