homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bucataria...-28

#514 2008-01-27 15:48:03

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: bucataria...

Pai si eu tot aseara tongue.Eh,pana la urma nu le-am mai umplut cu nimic,ca ne-a sunat cineva sa iesim in oras rotfl.Dar intentionam sa le umplu cu un gem asortat tongue

#515 2008-01-27 15:54:48

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

mi-a promis iubi ca va cumpara gem de coacaze! sa vad!

#516 2008-01-27 21:40:32

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

incercati cu nutella/finetti pe o jumatate, pe jumatatea cealalta felii de banane si apoi impaturiti in 4...o nebunie!

#517 2008-02-01 18:53:21

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Gogosi extratereste big_smile
ingrediente:
- 2 oua
- 2 linguri de zahar
- sare
- coaja de la o lamaie
- un pahar de vin alb
- faina
- putina drojdie
- zahar pudra
albusul se bate spuma tare cu un pic de sare. galbenusurile se freaca cu zaharul. se amesteca, apoi se pune coaja de lamaie, vinul, faina cat cuprinde si putina drojdie. compozitia trebuie sa fie mai groasa decat cea de la clatite. se incinge uleiul in tigaie, se ia cu lingura din compozitia respectiva si ... o sa va dati voi seama de ce is extratestre tongue

sorry de exprimare dar nu stiu sa descriu o reteta. azi e prima zi cand m-am hotarat sa devin si eu gospodina big_smile
mi-am downloadat si 3 carti cu retete smile
si am mai facut salata de conopida, ciuperci cu smantana la cuptor si chiftelutze. prietenii ma intreaba daca nu cumva ma marit de gatesc atata din prima zi. pentru ei e inca un soc faptul ca am putut face atatea bunataturi fara sa le ard sau mai stiu eu ce big_smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#518 2008-02-01 19:31:11

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

ramo lol chiar ma uitam la statusul tau si ma gandeam cum oare se fac gogosile alea extraterestre lol

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

Publicitate

loading...

#519 2008-02-01 19:52:07

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mi-e pofta de gogosi de mor.si varamea facuse intr-o seara,si sapt ce vine o pun sa faca iar ca eu nu am mancat.mi-e poftaaaaaaaa grater

expect the worst , hope for the best!

#520 2008-02-01 19:53:57

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

eu nu mai vreau sa aud niciodata de gogosi.am prins ura pe gogosiiiiii grater( ca mi-am patat o bluzita cu gogoasa cu ciocolata de curand,si nu s-a luat.am dat pe mine ca bebe neutral

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#521 2008-02-01 20:54:51

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

oana_ daca tot ti-e pofta de ce nu te apuci sa faci reteta mea? garantez ca ies foarte gustoase si is usor si rapid de facut. azi ii prima data cand incerc sa fac si eu reteta. mi-a dat-o mama, dar mi-a luat vreo 2 saptamani pana sa ma apuc de ea. cred ca de acuma ma abonez la facut gogosi.
maine fac papanasi cu smantana big_smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#522 2008-02-01 20:58:37

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

in seara asta e tarziu.maine prea am timp sad poate duminica....dar oricum imi cumpar maine k pana duminica ai sa zici k's nicoleta luciu rotfl

expect the worst , hope for the best!

#523 2008-02-06 13:01:49

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

fetelor hai sa va dau o reteta de tarta mega-giga usoara si foarte foarte buna si racoritoare

-4 oua
-4 lg de faina
-4 lg de zahar
- un plic de zahar vanilat
- un plic de pudding
- fructe....eu de obicei fac cu kiwi si banane, dar am facut si cu capsuni, ananas, piersici etc etc
- 1 plic de gelatina
- un pahar de suc, sau sucul de la anans (daca faceti cu ananas) pt a insiropa un pic blatul

Blatul: se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul, faina, galbenusurile si zaharul vanilat si se pun in tava (eu am una rotunda fix pt tarta) si se baga la cuptor cam 30 de min......pana se coace.

In timpul asta preparati budinca cum scrie pe pachet. si pregatiti fructele.

Dupa ce se coace blatul , il scoateti pe un platou il lasati 5 min sa se raceasca si il insiropati.....nu foarte mult. Intindeti budinca (dupa ce s-a racit), apoi ornati cu fructe.....apui preparati gelatina si o puneti deasupra.....Lasat la frigider si dupa aceea pofta buna!

Eu in loc de fructe am folosit o data budinca de ciocolata si pe deasupra am ras o ciocolata amaruie. A iesit dementiala si aia

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#524 2008-02-06 13:29:32

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

fetele... eu pap numai pui si o data pe saptamana vita. o reteta de ceafa de pui stie careva? rotfl m-am saturat de snitele, gratar, parjoale, pulpe...mentionez ca nici mirodenii, usturoi, etc nu am voie. poate suna imposibila cererea mea..da' poate stie cineva cum se mai face puiul si altfel decat il pap eu cu bebe ... puss

mami de minuni hjarta

#525 2008-02-06 13:30:56

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

mitzili a scris:

fetelor hai sa va dau o reteta de tarta mega-giga usoara si foarte foarte buna si racoritoare

-4 oua
-4 lg de faina
-4 lg de zahar
- un plic de zahar vanilat
- un plic de pudding
- fructe....eu de obicei fac cu kiwi si banane, dar am facut si cu capsuni, ananas, piersici etc etc
- 1 plic de gelatina
- un pahar de suc, sau sucul de la anans (daca faceti cu ananas) pt a insiropa un pic blatul

Blatul: se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul, faina, galbenusurile si zaharul vanilat si se pun in tava (eu am una rotunda fix pt tarta) si se baga la cuptor cam 30 de min......pana se coace.

In timpul asta preparati budinca cum scrie pe pachet. si pregatiti fructele.

Dupa ce se coace blatul , il scoateti pe un platou il lasati 5 min sa se raceasca si il insiropati.....nu foarte mult. Intindeti budinca (dupa ce s-a racit), apoi ornati cu fructe.....apui preparati gelatina si o puneti deasupra.....Lasat la frigider si dupa aceea pofta buna!

Eu in loc de fructe am folosit o data budinca de ciocolata si pe deasupra am ras o ciocolata amaruie. A iesit dementiala si aia

exact asa fac si eu tarta cu fructe  applause

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#526 2008-02-06 17:24:38

o'hara
Platinum member

eu_vreau a scris:

fetele... eu pap numai pui si o data pe saptamana vita. o reteta de ceafa de pui stie careva? rotfl m-am saturat de snitele, gratar, parjoale, pulpe...mentionez ca nici mirodenii, usturoi, etc nu am voie. poate suna imposibila cererea mea..da' poate stie cineva cum se mai face puiul si altfel decat il pap eu cu bebe ... puss

nobody? big_smile

mami de minuni hjarta

#527 2008-02-06 19:13:53

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

eu_vreau a scris:

eu_vreau a scris:

nobody? big_smile

E o reteta Pollo Italiana sau Pollo al italiana am vazut ambele variante si mie imi place la nebunie
Ai  nevoie de piep de pui (pe care il tai felii frumos ca la snitele)  pe care il prajesti 1piculetz in tigaie  (dupa preferinte in putin unt)
Cand este pe jumatate facut (oricum pieptu de pui se face rpd) acoperi cu apa asa gen sa se inabushe si adaugi 1 pic de vin alb de aici toata savoare.Nu stiu cat de indicat e pt bebe frumos neutral dar e f bun..
Cand este gata ,in sosuletul care ramane in tigaie pui niste felii de sunca presata taiate subtiri numai 1 pic sa ne incalzeasca cum ar veni ca apoi sa le scoti si sa le pui peste felia de piept de pui si peste sunca sa pui cascaval  (sunca o pun in sosuletul ramas sa se incalzeasca pt ca apoi sa se topeasca cascavalul) eu pun felioare Hochland k sunt deja taiate subtiri..
Incerc sa gasesc reteta pe undeva pt ca acum am scris-o ca pe o compunere lol

#528 2008-02-06 19:50:26

o'hara
Platinum member

hai ca deja suna altfel big_smile merci frumos puss

mami de minuni hjarta

#529 2008-02-06 19:53:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ana eu fac ceva foarte simplu.dar trebuie vas de yena,un pui mai micut legume prospete morcovi,telina mazare congelata,puiul intreg se da cu sare si atat in cazul tau.se taie legumele se pun in vas se sareaza si peste ele puiul se baga la cuptor si iese fff bun.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#530 2008-02-06 19:54:38

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

eu_vreau a scris:

hai ca deja suna altfel big_smile merci frumos puss

Nu stiu..poate nu e descrisa fabulos dar este una din retele si felurile de macare preferate tongue
sper sa iti placa daca o vei face... puss

#531 2008-02-06 19:56:28

o'hara
Platinum member

deja ma gandeam ca merge cu un orez big_smile maine rog sa mi se faca..fara vin evident tongue
merci again puss

mami de minuni hjarta

#532 2008-02-06 22:50:24

persifona
Vizitator

Ana, ia uita-te aici la puiul asta cu legume http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 02&p=2 . Eu cred ca daca tai condimentele merge, nu?

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-02-06 22:50:46)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.