homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati in situatia asta?-4

#58 2009-08-18 11:43:03

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Re: cum va descurcati in situatia asta?

stai linistita pt k te ingrijorezi fara rost....si dak te oinseala iti va spune singur mai devreme sau mai tarziu

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#59 2009-08-18 11:45:33

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

off..nu stiu ce sa fac. sa vad acum, poate ala i-o spune ca pot merge si eu. si daca ma duc o sa stau incolacita pe el sa vada alea ca e luat lol ...fufele naiba punish

bebe V., soarele si luna

#60 2009-08-18 11:52:19

d3vildelia
Hero member

rotfl2 eu il las liber cand una se da la el si cand aia e gata sa creada k a pus mana pe el il sarut

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#61 2009-08-18 15:53:54

april sunset
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

sa nu ii zici nici sa mearga, nici sa nu mearga....lasa sa decida el. daca merge fara tine, cand se intoarce ii amintesti regula impusa de el

nu prea e bine asa pt ca daca "ma iau de el" cand se intoarce stiu sigur ca va spune "dar de ce nu mi-ai spus ca te-ar deranja daca m-as duce?" si pe de o parte ar avea dreptate. mi-ar placea mie sa-i spun sa se duca iar el sa spuna ca nu va merge, dar asa ceva nu se poate, baietii nu le au cu descifratul mesajelor noastre; daca le spui ceva, ei fac, n-au de unde sa ghiceasca faptul ca noi dorim exact inversul a ceea ce le cerem.

bebe V., soarele si luna

#62 2009-08-18 16:43:09

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

april sunset a scris:

Katalyna2311 a scris:

sa nu ii zici nici sa mearga, nici sa nu mearga....lasa sa decida el. daca merge fara tine, cand se intoarce ii amintesti regula impusa de el

nu prea e bine asa pt ca daca "ma iau de el" cand se intoarce stiu sigur ca va spune "dar de ce nu mi-ai spus ca te-ar deranja daca m-as duce?" si pe de o parte ar avea dreptate. mi-ar placea mie sa-i spun sa se duca iar el sa spuna ca nu va merge, dar asa ceva nu se poate, baietii nu le au cu descifratul mesajelor noastre; daca le spui ceva, ei fac, n-au de unde sa ghiceasca faptul ca noi dorim exact inversul a ceea ce le cerem.

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-11-04 10:12:28)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#63 2009-08-18 16:51:37

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

si eu am facut tampenia de a rade la ceea ce a zis el o data...."mergem..stii ca ies daca vrei tu..cu toate ca sunt obosit,fac asta pt tine.." si eu am fost pe jos de ras....si a urmat o cearta zdravana din cauza mea...practic s-a simtit jignit de faptul ca eu am ras la ce mi-a spus el....doamne ce am mai plans si eu at de ciuda ca am facut asta  grater si mi-am jurat ca nu mai spun nik inainte sa gandesc de 1 mil de ori inainte rodnar

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#64 2009-08-18 21:39:32

april sunset
Insomniac member

multumesc bella, sa stii ca voi urma sfatul tau. nu e problema ca ar trebui sa platesc ce consum, logic ca voi plati, ideea e ca e o petrecere intre colegi, iar ceilalti cred ca isi vor lasa partenerii acasa, de aceea nu prea stiu daca sa ma duc sau nu. incerc sa ma abtin, dar astazi am facut exact ce zisasi sa nu fac si anune "asta e disperata dupa el" lol am fost la un meci intre echipa de fotbal de la fabrica unde lucreaza al meu si o echipa a politiei, unde fufele care s-au dat la el erau majorete, pitipoance lesinate...si eu as fi fost mai breaza cu toate ca eram moarta de somn lol cred ca de aia au si pierdut, cand vezi 4 lesinate balanganindu-se zicand ca fac galerie parca ti se taie tot cheful de joc...vai ce rea sunt, imi spuse si al meu diablo e adevarat ca el trebui sa faca poze si nu prea avea cum sa ma tina in brate, deci mai mult eu il luam de mana, eu il pupam. la un moment dat una din fufe se uita la noi, ma uitai fix la ea, apoi ii spuse fufei de langa ea ceva si intoarse si aia capul....idioate forgetit fierbeam pt ca stiu prea bine ce gandeste cineva numai dupa privirea pe care o are, se vedea clar ca nu le convenea ca eram si eu pe acolo. in fine, dupa ce plecaram nu ma putui abtine si din broasca n-o scosai pe una din ele (adevarul este ca avea o mutra de broscoi autentica lol ). logic ca il enervai pe al meu la un moment dat, imi spuse ca n-am de ce sa imi fac griji, ii spusai ca sunt geloasa, dar spuse ca n-am motive si ceva imi spune ca pot sta linistita, dar pe de alta parte nu pot. asa sunt eu, incercai sa ma controlez, sa-mi taca gura, dar cu greu reusi intr-un final s-o inchid...dupa ce il suparai putin pe al meu sad mi-ar trebui o banda adeziva, s-o tin mereu la mine si cand ma apuca sa mi-o lipesc la bot lol doamneee, cum sa ma abtin?  bang

bebe V., soarele si luna

#65 2009-08-18 21:56:09

april sunset
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

bine le-ai facut diablo lol

ma bucur ca e cineva de acord cu felul in care m-am comportat lol de obicei sunt si mai rea, am mai povestit pe aici ce am facut cu fosta lui cand ne-am intalnit intamplator si dintr-o coincidenta oribila la o festivitate organizata de liceul meu si al ei...ce mandra sunt, numai cand imi amintesc imi apare un zambet diabolic pe fata lol
astazi am fost mai pasnica, eram obosita, azi dimineata am trecut pe langa un golf 4 intrat sub rotile unui camion, 10 min mai devreme daca eram pe acolo as fi vazut accidentul live. imi mai trecea prin minte cum era facuta masina praf si parca uitam de gelozia mea absurda sad ....

bebe V., soarele si luna

#66 2009-08-18 22:33:16

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

intreaba-l de avatar april...
mie mi s-a intamplat cu fostul sa isi schimbe poza de la avatar cu o gagica.. dar ce gagica!!!!!!!! o oribila!!!!!!! insa fiind mic nu prea se cunoastea prea multee
dupa ce l-am intrebat... mi-a trimis poza...
facea caterinca de mine si ma mai si intreba daca-mi place rotfl2)) a fost haios rotfl2

#67 2009-08-18 22:43:40

april sunset
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

pai ceri si tu parola si verifici daca le-a bagat in lista
normal ca sunt de acord cu tine
big_smile ce i-ai facut fostei?

am parola, dar i-am spus ca nu mai intru pe id-ul lui, ca am incredere in el si acu ma gandesc ce naiba a fost in capul meu cand i-am spus ca nu voi mai intra? lol
pai mai pe scurt, cand am dat nas in nas, ne-am studiat putin apoi a trecut fiecare la clasa ei, ca eram cu colegii. o vedeam ca se tot uita la mine, dar am zis sa stau cuminte ca erau si profesori si m-am abtinut pana am vazut ca toate colegele ei se uitau la mine. exact ca si fufele de la meci, fosta le-a zis alora de mine si alea mai proaste ca ea au intors toate capul, dar in acelasi timp lol mi-au sarit niste dracisori, le-am zis colegelor mele situatia pe scurt si am spus asa "cum le vedeti pe alea ca se uita inspre noi incepeti sa radeti, va uitati in ochii lor si radeti". zis si facut, radeau colegele mele din minut in minut, culmea e ca nu se prefaceau, tot razand asa fara motiv, au luat-o razna si nu se mai puteau abtine. si stateam eu cu vreo 15 fete si-i radeam in nas fostei. murea aia ca stia ca de ea radem, cine stie ce o fi crezut ca spunem intre noi de eram pe jos de ras lol evident ca atunci cand a venit randul ei sa vorbeasca despre nu stiu ce, vorbeam tare, radeam si mai rau ca la inceput, i-am stricat momentul de glorie din fata camerei de filmat, ca fara presa nu se putea lol la plecare, era in fata mea, se uita cu o ura la mine, eu nu mai puteam de drag lol cand am ajuns in dreptul ei i-am tras o privire gen "vai de capul tau de proasta" mi-am dat parul pe spate ca patricia din betty cea urata daca stiti si am iesit lol

bebe V., soarele si luna

#68 2009-08-18 23:08:55

april sunset
Insomniac member

noi intram des unul pe id-ul celuilalt, adica intram ca eu acum iau pauza. de vreme ce ne-am dat parolele inseamna ca nu ascundem nimic si id-ul lui e ca si al meu si invers, asa am stabilit. dar nu cred ma pot abtine eu prea mult timp si intru odata. mi-am notat cati are la fiecare grup deci daca e 1 in + stiu ca e un intrus diablo uneori mi-e ciuda pe mine ca sunt asa paranoica, dar n-am ce face. stiu ca e urat pt ca daca e sa intru pe id-ul lui, intru sa verific. nu-mi place nici mie, dar better safe than sorry

bebe V., soarele si luna

#69 2009-08-18 23:18:33

april sunset
Insomniac member

nici eu nu vreau si stiu ca daca le-a bagat pe alea in lista si le vad ma apuca toate cele, dar asa sunt eu mai masochista lol

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-11 17:25:23)

bebe V., soarele si luna

#70 2009-08-18 23:28:11

april sunset
Insomniac member

stiu, dar sunt si eu mica tongue  si cum n-am alte motive serioase de suparare sau stres, imi ocup si eu timpul cu prostioare

bebe V., soarele si luna

#71 2009-08-18 23:32:21

april sunset
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

treaba cu timpul este adevarata tongue spun din experienta

chicot m-am "stresat" destul pt o zi. ma duc la culcare sa ma pregatesc pt ziua "plina de stres de maine" puss nb

bebe V., soarele si luna

#72 2009-08-19 09:48:17

d3vildelia
Hero member

si eu intru pe idul lui dar nu se intampla nik rotfl2)

#73 2009-08-19 11:11:04

april sunset
Insomniac member

bella-yzaura a scris:

april sunset a scris:

Katalyna2311 a scris:

treaba cu timpul este adevarata tongue spun din experienta

chicot m-am "stresat" destul pt o zi. ma duc la culcare sa ma pregatesc pt ziua "plina de stres de maine" puss nb

april te inteleg perfect prin ce treci, dar eu zik sa te calmezi pt k nu o sa reusesti sa mentii relatia, iar despre faptul ca u ai incredere in el nush ce sa zik...totusi ai fff multe indoieli si ai o nesiguranta pe care numai el ti-a dat-o cu tachinarile si comentariile lui diverse care stiau ca te deranjeaza si te face sa fii geloase, te oftica,,,asa ca iti sugerez sa fii mai calma si nu il mai controla atat pt k daca e sa te insele o va face fara sa iti dai u seama cu siguranta....e ff greu cand ajungi in situatia de fata, si te inteleg deoarece fiind primul barbat in viatza ta e ff greu sa traiesti cu ideea k intr-o zi poti pierde ceea ce iubesti cel mai mult, mai mult si decat viatza ta...
eu una am trecut prin asa ceva, dupa 2 ani jum de rel si primul si ultimul barbat din viatza mea...mi-a fost teribil de greu sa accept k l-am pierdut si k este al alteia...am trecut prin clipe groaznice , pana la ideea de am omora , sau nu am fost om nu vb cu nimeni luni in sir, eam sa pierd anul la master si tot asa...lista conditinua...acum dupa 10 luni de despartire eu ink nu pot privi viatza mea sentimentala fara el...nu ma pot atasa de nimeni , nu vreau sa vad niciun barbat, niciunul nu mie se pare mai bun si tot sa, deci nu cred k o sa mai iubesc vreodata...acum ma acsez pe cariera, studii si imi concentrez atentia asupra familiei mele care mi-a fost si imi este aproape, deci relatia s-a terminat acum 10 luni dar eu nu am iesit nici acum din ea....si iti spun k e foarte greu si de asta te inteleg, frika de nu al pierde pe cel iubit e cumplita, nesiguranta, teama te macina continua si am ajuns la concluzia ca de ce iti este frik de aia nu scapi...asa k ai grija sa nu fii u cea care sufera...iti spun din experienta si pt k eu o diferenta de varsta intre noi si am trecut prin astea si la varsta asta mie mi-a fost fff greu, asa k imi dau seama cum iti este si tie, curaj si fii mandra, optimista si bucurate k il ai langa tine, fii mai indiferenta o sa ai mai multe de castiga o sa vezi...te poop si numai bine, o sa mai vb!

imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea despartire sad dar o sa-ti revii, stiu ca acum e foarte greu, numai gandul ca l-as pierde pe al meu ma face sa inebunesc, deci inteleg prin ce treci, dar pe de o parte e mai bine pt ca ai pus studiile si cariera pe primul loc si mai ales ai timp pt familie. eu nu prea mai ies cu ai mei, nu mai stau pe acasa de cand sunt cu al meu. uneori imi pare rau ca nu le mai acord prea mult timp, dar prefer sa profit de ce a mai ramas din vacanta asta ca apoi incepe a 12-a (invatat la greu), el anul 2, va pleca la facultate.
sunt mandra ca il am langa mine si ma bucur de fiecare clipa petrecuta impreuna, as vrea sa fiu si mai indiferenta dar nu imi prea iese. stiu ca nu e bine si incerc s-o las mai moale cu gelozia, dar asa sunt eu mai posesiva, obisnuita sa obtin aproape tot ce-mi doresc, iar el e opusul a ceea ce mi-ar placea mie, adica nu e genul daca spui ceva sa faca chiar daca nu-i convine si face un lucru chiar daca ceilalti nu sunt de acord cu el. de mine mai asculta, nu face ceva daca ii spun clar ca m-ar deranja, dar de exemplu am stabilit sa nu mai bage la pariuri. peste o saptamana "stii, sunt multe meciuri in perioada asta, pot sa bag un bilet?". m-a deranjat ca m-a intrebat pt ca se presupune ca stabilisem ceva dar a insistat si am zis bine, hai poti sa bagi, dar fie ca pierzi fie ca castigi, pe urma gata. vezi sa nu...a mai bagat vreo 4 bilete de cand l-am rugat sa termine cu pariurile. nu baga multi bani, dar se obisnuieste si nu-mi convine deloc. azi dimineata imi spuse ca mai baga un bilet deseara, nu-i mai zisai nimic, la urma urmei sunt banii lui, dar parca ma simt dezamagita, cred am rugat peretii sa nu mai parieze, nu pe el forgetit

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-19 11:12:19)

bebe V., soarele si luna

#74 2009-08-19 11:49:53

d3vildelia
Hero member

april nu te mai ingrijora si il verifica  tot timpul

#75 2009-08-19 11:54:31

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

parerea mea este ca daca cineva te iubeste, nu iti va oferi motive de gelozie. si daca este dragoste adevarata, atunci nici tu vei mai putea fi geloasa -pentru ca ai incredere in el. si daca nu ai incredere in el, atunci nu il cunosti. in rest, ce iese din tiparul acesta, este o relatie ca sa nu zicem ca... nu avem o relatie.
  sa dau un exemplu: eu daca sunt sincer, prietena mea va avea incredere in mine; si are incredere in mine pentru ca ma cunoaste. dar cele mai multe fete sunt constiente de usuratatea tipilor cu care se intalnesc; si chiar daca sunt constiente de acest lucru, ele tot si-i fac prieteni, si chiar inainteaza in relatie; iar apoi se naste gelozia pentru ca deja au inceput sa tina la o persoana -dati-mi voie sa o spun- cu un mare defect de caracter, si apoi se vaita ca sunt inselate, sau ca exista riscul acesta.
vina este a fetei, pentru ca deja e constienta. dar de curand am citit undeva ca femeia nu se lasa purtata de logica, de ratiune, ci de sentimente(simtaminte), de starea materiala; acestea sunt lucruri trecatoare, si care un barbat istet si care cunoaste lucrul acesta, profita din plin de el. si sa mai dea si de o fata mai putin inteligenta, ca... vai si amar va fi de ea! putine sunt femeile care cauta dupa adevaratele comori care sunt sinceritatea, dreptatea si dragostea din inima barbat. dar ele vor incepe sa caute cu sinceritate dupa aceste valori, numai dupa ce inima lor a ajuns terminata in urma multor "relatii" care le-a avut. astfel, puritatea fetei s-a dus. si cand ajunge intr-un final sa cunoasca dragostea adevarata, cu ce se mai duce ea la baiatul acela? ce-i mai poate oferi lui? o inima tocata ca pentru un hamburger de altii... "Nu starniti dragostea pana nu vine ea".

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#76 2009-08-19 12:01:33

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

extra a scris:

parerea mea este ca daca cineva te iubeste, nu iti va oferi motive de gelozie. si daca este dragoste adevarata, atunci nici tu vei mai putea fi geloasa -pentru ca ai incredere in el. si daca nu ai incredere in el, atunci nu il cunosti. in rest, ce iese din tiparul acesta, este o relatie ca sa nu zicem ca... nu avem o relatie.
  sa dau un exemplu: eu daca sunt sincer, prietena mea va avea incredere in mine; si are incredere in mine pentru ca ma cunoaste. dar cele mai multe fete sunt constiente de usuratatea tipilor cu care se intalnesc; si chiar daca sunt constiente de acest lucru, ele tot si-i fac prieteni, si chiar inainteaza in relatie; iar apoi se naste gelozia pentru ca deja au inceput sa tina la o persoana -dati-mi voie sa o spun- cu un mare defect de caracter, si apoi se vaita ca sunt inselate, sau ca exista riscul acesta.
vina este a fetei, pentru ca deja e constienta. dar de curand am citit undeva ca femeia nu se lasa purtata de logica, de ratiune, ci de sentimente(simtaminte), de starea materiala; acestea sunt lucruri trecatoare, si care un barbat istet si care cunoaste lucrul acesta, profita din plin de el. si sa mai dea si de o fata mai putin inteligenta, ca... vai si amar va fi de ea! putine sunt femeile care cauta dupa adevaratele comori care sunt sinceritatea, dreptatea si dragostea din inima barbat. dar ele vor incepe sa caute cu sinceritate dupa aceste valori, numai dupa ce inima lor a ajuns terminata in urma multor "relatii" care le-a avut. astfel, puritatea fetei s-a dus. si cand ajunge intr-un final sa cunoasca dragostea adevarata, cu ce se mai duce ea la baiatul acela? ce-i mai poate oferi lui? o inima tocata ca pentru un hamburger de altii... "Nu starniti dragostea pana nu vine ea".

offtopic  applause  applause  applause extra, sigur tu esti????  incepi sa-ti revii!!! fara citate????wowwwwwwwwww!!! si parca incepi si tu sa gandesti ca un om!!! sa vorbesti si tu folosind cuvintele tale!!!! tummenupp continua tot asa!!!....te-am laudat acum pt. ca meriti, dar daca revii la vechiul tau stil, te  dumbom din nou chicot

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.