homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati in situatia asta?-5

#77 2009-08-19 12:34:36

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: cum va descurcati in situatia asta?

si oricum daca vrea sa te insele o face si cu tine de mana, asa ca oricat control ai exercita tu asupra lui si oricat l-ai verifica pe mess si altfel, daca vrea o face si gata!
vorba deuzzei, in loc sa te bucuri de ce ai, faci pe paranoica pretextand ca esti si tu mica. asta nu e o scuza, revino-ti si imbunatateste-ti relatia scapand de accesele astea disperate de paranoia pentru ca nu te vor duce la nimic bun si-n final il vor plictisi si agasa si pe el, determinandu-l sa-si puna intrebari daca e ok sa mai ramana cu tine sau nu in conditiile in care tu te crizezi si te incolacesti pe el numai la cea mai mica privire a unei "fufe" (apropo, de unde stii tu ca alea sunt fufe, i-au facut cumva avansuri barbatului tau sau doar pt ca ti se pare tie ca se uita si crezi ca le-a adaugat in lista de mess???)
sorry pt mesajul asta atat de radical, dar o cam meriti si stii si tu asta.
asa ca peace si nu mi-o lua in nume de rau, dar cineva pe aici trebuie sa te mai si trezeasca la realitate, nu numai sa-ti dea sfaturi bune despre cum sa gestionezi "nebunia" asta care nu-ti mai da pace si cum sa-l recuceresti (fato, il ai deja, problema e daca stii sa-l pastrezi de acum incolo)

#78 2009-08-19 12:45:30

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

extra a scris:

parerea mea este ca daca cineva te iubeste, nu iti va oferi motive de gelozie. si daca este dragoste adevarata, atunci nici tu vei mai putea fi geloasa -pentru ca ai incredere in el. si daca nu ai incredere in el, atunci nu il cunosti. in rest, ce iese din tiparul acesta, este o relatie ca sa nu zicem ca... nu avem o relatie.
  sa dau un exemplu: eu daca sunt sincer, prietena mea va avea incredere in mine; si are incredere in mine pentru ca ma cunoaste. dar cele mai multe fete sunt constiente de usuratatea tipilor cu care se intalnesc; si chiar daca sunt constiente de acest lucru, ele tot si-i fac prieteni, si chiar inainteaza in relatie; iar apoi se naste gelozia pentru ca deja au inceput sa tina la o persoana -dati-mi voie sa o spun- cu un mare defect de caracter, si apoi se vaita ca sunt inselate, sau ca exista riscul acesta.
vina este a fetei, pentru ca deja e constienta. dar de curand am citit undeva ca femeia nu se lasa purtata de logica, de ratiune, ci de sentimente(simtaminte), de starea materiala; acestea sunt lucruri trecatoare, si care un barbat istet si care cunoaste lucrul acesta, profita din plin de el. si sa mai dea si de o fata mai putin inteligenta, ca... vai si amar va fi de ea! putine sunt femeile care cauta dupa adevaratele comori care sunt sinceritatea, dreptatea si dragostea din inima barbat. dar ele vor incepe sa caute cu sinceritate dupa aceste valori, numai dupa ce inima lor a ajuns terminata in urma multor "relatii" care le-a avut. astfel, puritatea fetei s-a dus. si cand ajunge intr-un final sa cunoasca dragostea adevarata, cu ce se mai duce ea la baiatul acela? ce-i mai poate oferi lui? o inima tocata ca pentru un hamburger de altii... "Nu starniti dragostea pana nu vine ea".

buna...
ai foarte mare dreptate in ceea ce spui asa si este..un barbat iti cauta mereu puctul slab ca sa stie unde sa loveasca cand este cazul...daca te-a prins k il iubesti si ii arati si esti sincer, ti-ai da si viatza pentru el, apoi dupa un timp are el grija sa te joace cum vrea el, atat la psihic cat si sufleteste, si kand te lasa si pleaka simti k a luat totul cu el si intr-adevar nu ramai decat efectiva'' goala '' pe interior, cu absoluta nimik...iti dai seama k nu mai ai un motiv pentru care sa traiesti...nu mai ai vise, sperante, dorinta de a te trezi a doua zi, de a face ceva pentru tine si pentru viatza, nimik esti pustiit si nu stii de unde sa incepi sau daca mai vrei sa incepi, totul se naruie in jurul, ca si cum ar fi fost cutremurul...iti dai seama ca tot ce ai contruit si ai investit nu s-a meritat si s-a dus ca apa, ca au trecut ani in care ai pierdut timp, resurse...dragoste, absolut totul....tot ceea ce intr-o zi era un castel s-a dovedit a fi de nisip si la cela mai mik vant...se alege praful unui vis frumos si te trezesti intr-o cruda si amara realitate de care iti este frik si de care ai fugit continuu si ai refuzat sa o vezi si sa o accepti, intr-o lume meschina, intr-o lume in care nu iti gasesti lokul si te intrebi ce cauti aici?
cam asa este si viatza, dragostea...etc.
foarte rar sunt barbati care merita totul , dar de obicei putine sunt cele care il gasesc, sau daca l-ai gasit, vorba ta ''ce-i mai poti oferi'' cand inimata e sfasiata...si de cele mai multe ori nu acordam sansa unui barbat care merita si care poate te-ar face fericita...dar asta e, sau asa sunt eu...dar daca ti-ai pierdut increderea din orice motiv, fie si o vb spus doar ca sa te faca geloasa, ajungi sa te indoiesti, sa iti pierzi increderea si ...daca ti-ai pierdut increderea totul s-a dus dracului nimik nu mai merge orikt ai incerca...o spun din experienta cruda pe care am avut-o, cred k tot ce mi s-a intamplat a fost totul...nu stiu daca ar mai fi ceva rau ce s-ar mai putea intampla intr-o relatie....am trecut prin absolut totul....aveti grija fetelor, ce s-a rupt o data si mai ales daca ai indoieli niciodata nu poti sa-l reinozi deoarece tot se va rupe intr-o zi....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#79 2009-08-19 14:13:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

anabella_n a scris:

(apropo, de unde stii tu ca alea sunt fufe, i-au facut cumva avansuri barbatului tau sau doar pt ca ti se pare tie ca se uita si crezi ca le-a adaugat in lista de mess???)

am spus mai sus de vreo 2 ori ca s-au dat la el. nu fac fufa orice fata care trece pe langa mine, nu-s in halul asta de nesimtita. si puteti fi sigure ca daca fac pe cineva fufa inseamna ca este!
cat despre sfatul tau extra, pe unde o fi el ascuns in ceea ce ai scris, ca eu nu l-am gasit...nu e clar ca orice femeie cauta sinceritatea, dreptatea si dragostea? tu ai scris ca sunt putine femei care cauta aceste valori la un barbat. gresit! toate femeile cauta asta la un barbat numai ca putine gasesc, cel putin asa mi se pare mie logic. nu cred ca e vreuna sanatoasa la cap care cum vede un om violent, betiv si mai stiu eu cum se duce fuguta sa fie cu el.
in prima parte sunt de acord cu tine, daca cineva te iubeste nu-ti da motive de gelozie, si n-ai cum sa fii gelos daca iubesti pt ca ai incredere. de acord!
daca n-am inteles bine mesajul, imi cer scuze dar sunt prea suparata acum sa ma mai pot concentra la ceva.

bebe V., soarele si luna

#80 2009-08-19 14:41:46

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

april puss
am citit si eu problema ta, si sincer din cele relatate de tine eu cred ca n`ai de ce sa`ti faci griji... gandeste`te in 1 rand k nu face bine relatiei sa il sufoci, acorda`i libertate, caci daca se va simti constrans, atunci sigur va da fuguta la altcineva...si chiar daca acele"fufe" cum le zici tu s`a dat la el, nu sunt nici primele nici ultimele...mereu o sa se gaseasca cineva sa i faca avansuri...ai mai multa incredere in el wink  hai nu mai fi supi kram

#81 2009-08-19 14:51:31

april sunset
Insomniac member

ryanna22 a scris:

april puss
am citit si eu problema ta, si sincer din cele relatate de tine eu cred ca n`ai de ce sa`ti faci griji... gandeste`te in 1 rand k nu face bine relatiei sa il sufoci, acorda`i libertate, caci daca se va simti constrans, atunci sigur va da fuguta la altcineva...si chiar daca acele"fufe" cum le zici tu s`a dat la el, nu sunt nici primele nici ultimele...mereu o sa se gaseasca cineva sa i faca avansuri...ai mai multa incredere in el wink  hai nu mai fi supi kram

ry, prietena mea de suflet de pe forum chicot  puss ms mult, incerc sa fiu mai "normala". in primul rand imi fac rau mie si m-am saturat pana peste cap de momentele astea ale mele atat de aiurea, care sunt si tot mai dese. s-au adunat mai multe, nu-s asa irascibila doar din cauza alui meu. sper sa-mi revin, dar asa am nevoie sa fie mai dragastos cu mine, ieri abia daca m-a sarutat de 3 ori, azi cand il sunai sa vad cum mai e la serviciu, ii spusai te iubesc, iar el "si eu". si cand ma gandesc ce scandal monstru mi-a facut pt ca asa am zis si eu mai demult "ce, ti-e rusine sa spui ca ma iubesti....si eu?? ce-i aia? cine-i cu tine de spui doar si eu?" sau cand eram cu ai mei la fel ii spuneam doar "si eu" si parca-l vad "te ascunzi! nu vrei sa auda ai tai ca ma iubesti". pariu ca daca ma iau de el asa cum facea el cu mine se scoate imediat si tot pe mine ma face vinovata...in fine, nu-i mai zic nimic. am o stare de tot rahatu

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#82 2009-08-19 14:58:36

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

offtopic

andora a scris:

fara citate????wowwwwwwwwww!!!

sa stii ca te-ai inselat! retas smile
"sa vorbesti si tu folosind cuvintele tale!!!! " -religia face parte din viata mea; de fapt, dupa ea traiesc. si stiu intotdeauna cand trebuiesc folosite citatele.

ontopic:
bella-yzaura, imi pare rau pt ce s-a intamplat. e bine ca ai scris tu aici, si ai completat ce am scris eu. si ai facut-o destul de bine; caci oricat de mult m-as fi straduit sa prezint lucrurile din perspectiva unei fete, nu as fi reusit. si cu cat mai mult ca tu esti una dintre cele care au trecut prin acele experiente neplacute. nu ai fost prima, si nici ultima; vai de cele care vor mai trece prin asa ceva...

aici este vorba si de parintii care nu stiu sa-si educe odraslele, si le lasa in voia sortii. si fiecare face cum simte, si cum crede -pentru ca, cine sa il invete pe copil "calea pe care trebuie s-o urmeze"? si cand se face mare, actioneaza tot asa cum a invatat: dupa cum crede si dupa cum simte: nervos, cu un spirit neiertator, slab in fata presiunilor si a pasiunilor,... si nu-mi mi-ar ajunge timpul sa enumar multitudinea de defecte cu care copilul s-a dezvoltat.
sa doresti sa iubesti si sa fii iubit, e ceva divin, ceva ce Dumnezeu a pus in fiecare dintre noi. multi dintre noi nu stiu cum sa foloseasca darul acesta. multe fete se arunca in bratele primul sosit in viata lor, lasandu-se conduse doar de sentimente, fara sa mai foloseasca ratiunea si sa se intrebe daca ceea ce fac este bine sau nu.
  trebuie sa existe ceva dupa care omul sa se ghideze in viata. sa spunem ca parintii nu au stiut sa ma invete, nu au avut un dreptar de conduita; dar ce fac eu? dupa ce criteriu imi orientez alegerile eu si copii mei dupa mine? dupa cum credem noi ca este bine? si de unde stim ca 'ceea ce credem ca este bine' ...este bine? v-ati dat seama: este vorba de Biblie. cat de adanci, intelepte, si vii sunt cuvintele ei! ea este singurul dreptar care ne invata ce este bine si ce este rau. ba mai mult decat atat: ea ne si sfatuieste. tot dupa ea poate invata si tanarul care a fost crescut de un tata betiv si de o mama destrabalata. dupa ea poate invata si cel mic, si cel batran... femeie si barbat...
si chiar daca nu ai crescut de mic in invataturile ei, nu e tarziu ca sa faci asta. te va scapa de multe suferinte in viata. si stiti de ce am ajuns aici cu aceste cuvinte? pentru ca totul pleaca de la dragoste. omul nu poate sa traiasca fara ea; si ajunge pana acolo ca, daca ramane fara ea, poate sa faca si crima. totusi, aceasta nu este dragostea adevarata. daca se ajunge la crima pentru dragoste, sa stiti ca aceasta dragoste a fost pervertita; si vrajmasul sufletelor noastre stie atat de bine sa camufleze 'dragostea' lui ca sa nu o putem descoperi.

ce vreau sa spun este ca, ceea ce simtim poate sa nu fie dragoste; poate sa fie o puternica pasiune, sau o puternica dorinta care n-are de-a face cu dragostea.(si aici sunt multe motive care nu mi-ar ajunge timpul sa le scriu: fie ca esti singur si cauti pe cineva doar ca sa nu te mai stii singur; fie ca vrei sa te culci cu cineva; fie ca nu ai bani si vezi in partener un sprijin financiar, etc -motive puteti sa mai enumerati voi). in felul acesta, mai mult sau mai putin, sunteti atrasi de partener. dar cum cunoastem dragostea? cine ne va invata despre ea? v-ati dat seama: tot la Biblie ajungem. ea stie cel mai bine sa vorbeasca despre dragoste. astfel, simtamintele si sentimentele care le avem fata de partener -si nu numai- pot fi verificate.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#83 2009-08-19 15:04:25

april sunset
Insomniac member

extra a scris:

offtopic

andora a scris:

fara citate????wowwwwwwwwww!!!

sa stii ca te-ai inselat! retas smile
"sa vorbesti si tu folosind cuvintele tale!!!! " -religia face parte din viata mea; de fapt, dupa ea traiesc. si stiu intotdeauna cand trebuiesc folosite citatele.

ontopic:
bella-yzaura, imi pare rau pt ce s-a intamplat. e bine ca ai scris tu aici, si ai completat ce am scris eu. si ai facut-o destul de bine; caci oricat de mult m-as fi straduit sa prezint lucrurile din perspectiva unei fete, nu as fi reusit. si cu cat mai mult ca tu esti una dintre cele care au trecut prin acele experiente neplacute. nu ai fost prima, si nici ultima; vai de cele care vor mai trece prin asa ceva...

aici este vorba si de parintii care nu stiu sa-si educe odraslele, si le lasa in voia sortii. si fiecare face cum simte, si cum crede -pentru ca, cine sa il invete pe copil "calea pe care trebuie s-o urmeze"? si cand se face mare, actioneaza tot asa cum a invatat: dupa cum crede si dupa cum simte: nervos, cu un spirit neiertator, slab in fata presiunilor si a pasiunilor,... si nu-mi mi-ar ajunge timpul sa enumar multitudinea de defecte cu care copilul s-a dezvoltat.
sa doresti sa iubesti si sa fii iubit, e ceva divin, ceva ce Dumnezeu a pus in fiecare dintre noi. multi dintre noi nu stiu cum sa foloseasca darul acesta. multe fete se arunca in bratele primul sosit in viata lor, lasandu-se conduse doar de sentimente, fara sa mai foloseasca ratiunea si sa se intrebe daca ceea ce fac este bine sau nu.
  trebuie sa existe ceva dupa care omul sa se ghideze in viata. sa spunem ca parintii nu au stiut sa ma invete, nu au avut un dreptar de conduita; dar ce fac eu? dupa ce criteriu imi orientez alegerile eu si copii mei dupa mine? dupa cum credem noi ca este bine? si de unde stim ca 'ceea ce credem ca este bine' ...este bine? v-ati dat seama: este vorba de Biblie. cat de adanci, intelepte, si vii sunt cuvintele ei! ea este singurul dreptar care ne invata ce este bine si ce este rau. ba mai mult decat atat: ea ne si sfatuieste. tot dupa ea poate invata si tanarul care a fost crescut de un tata betiv si de o mama destrabalata. dupa ea poate invata si cel mic, si cel batran... femeie si barbat...
si chiar daca nu ai crescut de mic in invataturile ei, nu e tarziu ca sa faci asta. te va scapa de multe suferinte in viata. si stiti de ce am ajuns aici cu aceste cuvinte? pentru ca totul pleaca de la dragoste. omul nu poate sa traiasca fara ea; si ajunge pana acolo ca, daca ramane fara ea, poate sa faca si crima. totusi, aceasta nu este dragostea adevarata. daca se ajunge la crima pentru dragoste, sa stiti ca aceasta dragoste a fost pervertita; si vrajmasul sufletelor noastre stie atat de bine sa camufleze 'dragostea' lui ca sa nu o putem descoperi.

ce vreau sa spun este ca, ceea ce simtim poate sa nu fie dragoste; poate sa fie o puternica pasiune, sau o puternica dorinta care n-are de-a face cu dragostea.(si aici sunt multe motive care nu mi-ar ajunge timpul sa le scriu: fie ca esti singur si cauti pe cineva doar ca sa nu te mai stii singur; fie ca vrei sa te culci cu cineva; fie ca nu ai bani si vezi in partener un sprijin financiar, etc -motive puteti sa mai enumerati voi). in felul acesta, mai mult sau mai putin, sunteti atrasi de partener. dar cum cunoastem dragostea? cine ne va invata despre ea? v-ati dat seama: tot la Biblie ajungem. ea stie cel mai bine sa vorbeasca despre dragoste. astfel, simtamintele si sentimentele care le avem fata de partener -si nu numai- pot fi verificate.

amin signof10
imi pare rau pt sarcasm, dar parintii mei "si-au educat odrasla" sa fie ironica!

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-19 15:05:08)

bebe V., soarele si luna

#84 2009-08-19 17:51:39

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

april, nu m-am referit la tine in mod special, si ma mir ca nu ti-ai dat seama. sorry daca ai inteles gresit.
chiar cuvintele tale ("n-ai incotro cand ai parinti comunisti extrem de protectori trebuie sa te supui regulilor...daca va spun ca fie iarna fie vara eu trebuie sa fiu in casa cand se intuneca") mi-au dat de inteles ca esti educata doar dintr-un punct de vedere. eu nu te-am criticat pe tine, ci am vorbit la modul general. si daca nu am avut dreptate, imi poti spune. si pe buna dreptate: nu mai vorbesc de legea morala, dar insasi statul prin legea sa, nu da voie minorului sa faca lucruri pe care numai un adult le poate face. si daca tinerii la 16-17 ani 'au voie'  sa intretina relatii sexuale(si vorbesc dupa gandirea adolescentilor), ce i-ar impiedica si pe copii de 6-7 ani sa faca asta? nu pot? nu sunt ei dezvoltati din punct de vedere fizic? ba sa stiti ca un baiat e 'dezvoltat' la varsta aceea, iar fata.. o va face pe parcurs. si sa nu te miri daca copilul tau, cand va intra in clasa I, va avea deja un contact sexual! nu crezi asta? pai sa stii ca multi parinti nici nu se gandeau ca fetele si baietii lor vor avea primul contact sexual la 16 -17 ani.
dar nu mai comentez aici -pentru ca oamenii nu vor sa gandeasca mai departe, si se impiedica de cuvintele mele...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#85 2009-08-19 18:19:59

april sunset
Insomniac member

extra a scris:

april, nu m-am referit la tine in mod special, si ma mir ca nu ti-ai dat seama. sorry daca ai inteles gresit.
chiar cuvintele tale ("n-ai incotro cand ai parinti comunisti extrem de protectori trebuie sa te supui regulilor...daca va spun ca fie iarna fie vara eu trebuie sa fiu in casa cand se intuneca") mi-au dat de inteles ca esti educata doar dintr-un punct de vedere. eu nu te-am criticat pe tine, ci am vorbit la modul general. si daca nu am avut dreptate, imi poti spune.

nu-i vorba ca nu ai dreptate, ma bucura mult un lucru si anume ca ai cautat putin ce am mai postat eu si nu te-ai "aruncat" in discutie fara sa cunosti situatia mea.

daca tinerii la 16-17 ani 'au voie'  sa intretina relatii sexuale(si vorbesc dupa gandirea adolescentilor), ce i-ar impiedica si pe copii de 6-7 ani sa faca asta? nu pot? nu sunt ei dezvoltati din punct de vedere fizic? ba sa stiti ca un baiat e 'dezvoltat' la varsta aceea, iar fata.. o va face pe parcurs. si sa nu te miri daca copilul tau, cand va intra in clasa I, va avea deja un contact sexual! nu crezi asta? pai sa stii ca multi parinti nici nu se gandeau ca fetele si baietii lor vor avea primul contact sexual la 16 -17 ani.

asa este, iar sunt de acord pt ca ai dreptate. am fost putin cinica la faza cu "amin" pt ca eram suparata si sincer n-am inteles ce voiai sa spui (vina mea aici) iar cand sunt nervoasa apelez la ironie pt a ma descarca, zic ca e mai bine decat sa ma cert, desi pe unii ii scot din sarite cand sunt asa, dar cred ca le place mai mult decat daca i-as injura chicot

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-19 18:20:56)

bebe V., soarele si luna

#86 2009-08-19 18:23:13

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Romantismul nu consta in seara in pat inconjurata de lumanarele tongue Asta e un cliseu din filme americane.
Din contra.  18 What about outdoor activities? chicot Mai ales ca presupun ca ai o varsta frageda deci...nici macar ciudat/dizgratios n-ar fi chicot

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-08-19 18:24:04)

I love you. Remember. They cannot take it

#87 2009-08-19 18:39:13

april sunset
Insomniac member

nu ma incanta "romantismul in aer liber" si nici al meu nu mi-a spus vreodata ca i-ar placea sa facem afara. nu am chiar o varsta frageda chicot sau ma rog, comparativ cu majoritatea de pe forum sunt mica, dar sunt si mai mici ca mine smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-19 18:39:34)

bebe V., soarele si luna

#88 2009-08-20 13:12:51

ryanna22
Hero member

april,cum mai esti? puss  par

#89 2009-08-20 14:40:00

april sunset
Insomniac member

sunt bine, ms ry puss s-au oprit din inmultire piticii de pe creier, ba chiar incep sa se risipeasca chicot am inceput sa ma gandesc la momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna, la numeroasele dati in care imi spune ca ma iubeste si ca doar pe mine ma are...de fapt am stiut mereu ca ma iubeste, dar mai am momente cand o iau razna si mai "uit". dar stiu ca nu merita si nu trebuie sa suporte mofturile mele, merita sa-l iubesc si sa-i fiu alaturi. mi-am propus s-o las mai moale cu banuielile mele nefondate. abia astept sa termine cu serviciul sa putem vorbi mai mult...ca azi merge la fotbal deci nu cred ca ne vedem, dar ca o prietena normala ce sunt, ii spun ca poate sa mearga linistit sa joace ca nu a mai iesit de mult cu baietii si stiu cat ii place sa se mai relaxeze la un fotbal mic....parca ma simt eu mai bine ca am hotarat sa fiu mai relaxata, vorba anabellei, il am deja, tot ce am de facut e sa stiu sa-l tin langa mine smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-11 17:31:06)

bebe V., soarele si luna

#90 2009-08-20 15:01:50

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

eu incerc sa ma potolesc sa mai cred ceea ce nu e adevarat... hmm ...adik sa cred tot felul de lucruri ca are pe cineva sau ca se uita dupa "fufe" cum spune april...ca tot la mine vine...
kiar asera am iesit sa ne plimbam si i-am adus aminte ca am gasit candva in tel dat de el un nr care era trecut "iubita" si kiar eram curioasa sa vad ce e cu acel nr...telefonul fusese la un prieten de al lui si era trecuta prietena aluia....m-a lamurit sora  lui...

si dupa discutia asta sad ubu' mi-a zis" vezi ca nu ai incredere in mine?si mai zici ca ai...." sad ...nu fac asta ca n-am incredere in el..doar ca am o teama ca cine stie ..vine vreo "zdreanta"si-si baga coada si cred ca as innebuni daca s-ar intampla asa ceva skitarg dar ce rau poate sa faca doar uitandu-se la vreuna pe strada...ca stiu ca tot la mine vine asa cum a zis si april...asa ca...tot eu sunt"ubita lui" hjarta  hjarta  hjarta

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#91 2009-08-20 15:02:23

ryanna22
Hero member

ma bucur k esti mai bine puss  si foarte bine ai facut,(k tu esti o fata desteapta),k ti` ai "revizuit" comportamentul si ti`ai dat seama k are nevoie si el de libertate si spatiu...in fond si la urma urmei cu totii avem...uite de exemplu' daca mai incolo merge la fotbal, dupa aia iesiti la un suc, sa fiti doar voi 2  wink
P.S. te ai hotarat ce faci de ziua ta?

#92 2009-08-20 15:42:36

april sunset
Insomniac member

andreutza89.dreaming a scris:

si dupa discutia asta sad ubu' mi-a zis" vezi ca nu ai incredere in mine?si mai zici ca ai...." sad ...nu fac asta ca n-am incredere in el..doar ca am o teama ca cine stie ..vine vreo "zdreanta"si-si baga coada si cred ca as innebuni daca s-ar intampla asa ceva skitarg dar ce rau poate sa faca doar uitandu-se la vreuna pe strada...ca stiu ca tot la mine vine asa cum a zis si april...asa ca...tot eu sunt"ubita lui" hjarta  hjarta  hjarta

e normal sa iti faci griji, doar il iubesti si tii la relatia voastra. dar uite ca tot noi suntem cele care sufera si nu ne foloseste la nimic, dimpotriva le dam alor nostri senzatia ca nu avem incredere in ei.
sa se uite dupa altele, atata timp cat nu sunt cu noi de mana si intorc capul dupa alta, e in regula.
ma suna acum si spuse ca pe la 6 jumate pleaca la fotbal. daca scapa pana la 8, iesim undeva, sau facem oprire la mine sa se odihneasca, sa stam in pat si sa vorbim hjarta
nu m-am hotarat, ry supa n-am nici cea mai vaga ideea ce as putea face...si mai sunt 25 de zileee disperat

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-20 15:44:02)

bebe V., soarele si luna

#93 2009-08-23 10:21:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

neutral nici prin gand sa nu iti treaca sa te impaci vreodata cu el.
Nu cred ca ti-ai dorii un astfel de "barbat" langa tine toata viata.
Acum poate il iubesti, dar iubirea cu timpul se duce si ramane respectul, increderea, sprijinul reciproc, ori in cazul vostru nu ar exista asa ceva, asa ca cel mai probabil in timp vei ajunge sa il urasti, si vei vrea tu sa il lasi, dar pana sa ajungi la asta ai suferii mult!
Cam asa ceva mi s-a intamplat mie, dar in cazul meu a fost vorba de altceva...

Si in plus de asta el nu te iubeste, iti face numai rau. Cand iubesti nu faci asa ceva. Lui probabil i-ar comvenii sa se aseze la casa lui, cum se spune cu tine, pentru ca se gandeste ca il iubesti si ai face orice pentru el, ai salariu, nu si-ar face probleme ca-l inseli, sau ca esti cu 2 fete, dar acum vrea sa se distreze pana se satura, si tu sa iti irosesti cei mai frumosi ani din viata asteptandu-l. Nu te merita.

cand te mai cauta spune-i ce ti-am zis la celalalt topic si gata, incepe sa iesi, sa cunosti persoane noi, niciodata nu stii de unde sare iepurele, si ai sa vezi ca incet incet o sa il uiti, si peste cativa ani nu o sa iti vina sa crezi ca ai suferit atat pentru unu ca el.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#94 2009-08-23 11:20:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Sigur ii va parea rau cand isi va da seama ce a pierdut, poate atunci va invata si el sa aprecieze calitatile care merita apreciate la un om, pentru ca se vede ca e genul care ia bunatatea drept prostie.
  El se comporta asa pentru ca e sigur pe el, si pe tine.
Dupa ce a facut, merita sa ii arati ca nu il mai vrei tu nici macar ca pe o carpa aruncata, pentru ca nu e el in masura sa puna conditii dupa tot ce a facut.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#95 2009-08-23 11:36:39

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

da asa este ...merci...da doamne asa sa fie si sa am un barbat de milioane si atunci nu voi regrata nimik...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.