homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va descurcati in situatia asta?-6

#96 2009-08-23 13:18:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: cum va descurcati in situatia asta?

http://www.stilultau.com/blog/blog/ce-t … -mai-vrea/
Citeste articolul asta, poate o sa iti dea o idee despre ce ai putea sa faci.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#97 2009-08-23 14:01:37

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

bella-yzaura a scris:

o sa stiu sa fiu cat mai frumoasa cat mai vesela, cat mai diplomata si cat mai eleganta, iar el o sa imi fie doar un coleg caruia o sa ii dau un simplu ''salut'' si atat. nu mai vreau sa aiba impresia aia k el ma poate avea orikand vrea el si orikand are chef....nush daca am pot acum sa fiu cu altul, dar sigur pot sa fac in asa fel inkat sa isi blesteme zilele....stiu k pot si voi reusi...deoarece k sa-l uit si sa-l scot din sufletul si din viatza mea nu pot, pt k l-am iubit enorm de mult si o sa-l vad zi de zi...si chiar nu am cum...dar o sa mai vb si o sa va mai zik cum au evoluat lucrurile si in ce sens...

exact asta sa faci, bella! cand stii ca e posibil sa va intalniti, sa te aranjezi, sa aduni toata increderea pe care o poti avea si cand treci pe langa el "buna" si atat. daca incepe sa vorbeasca sau vrea sa te retina in vreun fel ii spui 'imi pare rau, am treaba" si pleci, oricat de greu ar fi. trebuie sa vada ca nu mai esti dispusa sa stai cu el de cate ori are el chef! nu e obligatoriu sa-ti gasesti pe altul, da-ti putin timp sa-ti revii, apoi totul va veni de la sine. si daca e sa intalnesti un baiat care sa iti placa cu adevarat, vei uita de asta, in mod inevitabil. e normal ca deocamdata sa nu-l poti uita asa usor, nu uita altii care stau departe dupa despartire, daramite tu care il vezi in fiecare zi. dar pt simplul fapt ca rezisti sa-l vezi, stiind ca nu mai e al tau, te face o persoana puternica! vei trece cu bine si sa vezi ce va muri "domnu" de ciuda ca te-a pierdut si ca nu te mai poate avea, iar mutra si disperarea lui cand va realiza acest lucru vor fi nepretuite diablo

bebe V., soarele si luna

#98 2009-08-23 23:34:48

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

my_aa a scris:

http://www.stilultau.com/blog/blog/ce-te-faci-cand-tu-il-mai-vrei-iar-el-nu-te-mai-vrea/
Citeste articolul asta, poate o sa iti dea o idee despre ce ai putea sa faci.

foarte bun articolul si intr-adevar asa este skitarg , cam asa am procedat si eu...dar GATA grater .......................ma vrea sa plateasca SCUMP retas , cat am fost ieftina nu m-a vrut................de acum... happydance  happydance

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#99 2009-08-24 11:49:49

april sunset
Insomniac member

mai povestesc si eu putin pe aici...cred ca acest topic va deveni jurnalul meu chicot
deocamdata m-am potolit, n-am mai avut momentele mele de gelozie...e adevarat ca nici el nu mi-a mai dat motive si oricum avem o problema mai serioasa acum. el ar trebui sa inceapa anul 2, dar ai lui nu au banii necesari pt a-l tine la facultate. a hotarat sa inghete anul si sa lucreze pt a strange bani, iar din toamna anului viitor sa continue cu anul 2. problema este ca ai lui nu sunt de acord. si in anul 1 s-au descurcat greu, dar i-a fost bine alui meu datorita unei matusi care ii dadea aproape in fiecare luna bani + ca avea si bursa. acum acea matusa isi renoveaza apartamentul, deci nu-i mai poate da bani alui meu, iar bursa nu va mai avea pt ca a ramas cu restante. cu toate astea ai lui insista sa nu inghete anul, dar ei nu inteleg ca banii pe care ii au nu sunt suficienti. ne-am gandit mult care ar fi cea mai buna solutie, cu cele mai multe avantaje si normal ca am cazut de acord ca inghetarea anului e cea mai buna varianta. va merge la sfarsitul lunii la facultate sa se intereseze ce ar avea de facut. din ce am mai gasit pe net, am inteles ca va ramane tot la fara taxa, problema e ca nu va mai avea camin, dar cum la anul merg si eu la facultate poate ca vom sta impreuna (bineinteles daca vor fi ai mei de acord....99% stiu ca vor refuza, dar imi pun speranta in acel 1%), cat despre motivul renuntarii la acest an, am inteles ca e de ajuns sa spuna ca are probleme in familie si nu sunt bani destui. acum, sa vedem ce spun cei de la facultate. ar fi super daca ar ramane acasa anul acesta, ar lucra si ar face destui bani, ar fi langa mine deci ne-am putea vedea oricand, ce nu-i convine lui e ca va trebui sa stea in casa cu ai lui, dar normal ca trebuia sa fie si niste parti mai putin bune....off, sper sa iasa totul bine si sa ramana acasa supa

bebe V., soarele si luna

#100 2009-08-24 12:00:53

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

april sunset a scris:

mai povestesc si eu putin pe aici...cred ca acest topic va deveni jurnalul meu chicot
deocamdata m-am potolit, n-am mai avut momentele mele de gelozie...e adevarat ca nici el nu mi-a mai dat motive si oricum avem o problema mai serioasa acum. el ar trebui sa inceapa anul 2, dar ai lui nu au banii necesari pt a-l tine la facultate. a hotarat sa inghete anul si sa lucreze pt a strange bani, iar din toamna anului viitor sa continue cu anul 2. problema este ca ai lui nu sunt de acord. si in anul 1 s-au descurcat greu, dar i-a fost bine alui meu datorita unei matusi care ii dadea aproape in fiecare luna bani + ca avea si bursa. acum acea matusa isi renoveaza apartamentul, deci nu-i mai poate da bani alui meu, iar bursa nu va mai avea pt ca a ramas cu restante. cu toate astea ai lui insista sa nu inghete anul, dar ei nu inteleg ca banii pe care ii au nu sunt suficienti. ne-am gandit mult care ar fi cea mai buna solutie, cu cele mai multe avantaje si normal ca am cazut de acord ca inghetarea anului e cea mai buna varianta. va merge la sfarsitul lunii la facultate sa se intereseze ce ar avea de facut. din ce am mai gasit pe net, am inteles ca va ramane tot la fara taxa, problema e ca nu va mai avea camin, dar cum la anul merg si eu la facultate poate ca vom sta impreuna (bineinteles daca vor fi ai mei de acord....99% stiu ca vor refuza, dar imi pun speranta in acel 1%), cat despre motivul renuntarii la acest an, am inteles ca e de ajuns sa spuna ca are probleme in familie si nu sunt bani destui. acum, sa vedem ce spun cei de la facultate. ar fi super daca ar ramane acasa anul acesta, ar lucra si ar face destui bani, ar fi langa mine deci ne-am putea vedea oricand, ce nu-i convine lui e ca va trebui sa stea in casa cu ai lui, dar normal ca trebuia sa fie si niste parti mai putin bune....off, sper sa iasa totul bine si sa ramana acasa supa

nu se stie daca va ramane la fara taxa in functie, de lokuri si de facultate, eu una asa stiu...cat despre inghetatul anului de facultate , eu una nu as face asa ceva, as incerca sa ma angajez pe timpul facultati akolo unde fac facultatea, dar el mai are o sansa si anume, ca din cate stiu poate primi bursa sociala, daca are venitul mik in familie si ar fi de aici avantaje, nu stiu daca in anul acesta daca nu merge la facultate , reuseste sa puna bani deoparte, deoarece cu siguranta va avea nevoie si de alte chestii si o sa se iveasca tot felul de chletuieli, asa k sa nu inghete degeaba anul, luati in calkul toate posibilitatile...cat despre camin, depinde unde esti si in ce oras mergi la facultate, dar va fi ff greu sa stai cu el intr-un camin de fete, sau chiar daca e mixt la fel va fi greu sa stati in camera amandoi....dar ti-am zis depinde.....bafta multa!

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#101 2009-08-24 12:11:21

april sunset
Insomniac member

bella-yzaura a scris:

april sunset a scris:

nu se stie daca va ramane la fara taxa in functie, de lokuri si de facultate, eu una asa stiu...cat despre inghetatul anului de facultate , eu una nu as face asa ceva, as incerca sa ma angajez pe timpul facultati akolo unde fac facultatea, dar el mai are o sansa si anume, ca din cate stiu poate primi bursa sociala, daca are venitul mik in familie si ar fi de aici avantaje, nu stiu daca in anul acesta daca nu merge la facultate , reuseste sa puna bani deoparte, deoarece cu siguranta va avea nevoie si de alte chestii si o sa se iveasca tot felul de chletuieli, asa k sa nu inghete degeaba anul, luati in calkul toate posibilitatile...cat despre camin, depinde unde esti si in ce oras mergi la facultate, dar va fi ff greu sa stai cu el intr-un camin de fete, sau chiar daca e mixt la fel va fi greu sa stati in camera amandoi....dar ti-am zis depinde.....bafta multa!

el asa a spus, ca va ramane la fara taxa, cred pe site-ul universitatii a citit.
ne-am gandit sa se angajeze si sa se duca la facultate in acelasi timp, dar e greu si daca nu gaseste un loc de munca? la noi in oras deja e anjagat din iulie, are un salariu de aproape 8 mil, iar directoarea i-a spus ca il tine si 10 ani daca e nevoie, deci nu risca sa ajunga in strada pt ca e criza sau mai stiu eu ce. a calculat si cat ar putea pune deoparte si nu are ce cheltuieli sa faca, va sta cu ai lui, masa si "cazarea" nu sunt pe bani chicot cat despre locuit, nu la camin ma refeream, eu nu voi sta la camin, am rude care au garsoniere, case, apartamente, sunt norocasa, am de unde sa-mi aleg lol cel mai probabil voi sta singura pt ca nici in gazda nu accept sa stau, de aceea ne gandeam noi ce bine ar fi daca am locui impreuna, dar nu depinde de noi supa

bebe V., soarele si luna

#102 2009-09-04 20:19:50

april sunset
Insomniac member

situatia pe scurt: am iesit cu o colega in oras, l-am sunat pe al meu sa ii spun pe unde sunt, ce fac, cat mai stau. cand eram pe punctul de a pleca de la terasa la care am baut un suc, l-am sunat si i-am spus ca il anunt cand ajung acasa. numai ca am mai trecut putin si prin magazine si am mai intarziat. el m-a sunat de 3 ori, dar nu am auzit telefonul. cand sa-l sun eu, am vazut apelurile si un mesaj "de ce nu raspunzi, vrei sa ne certam?!" si l-am sunat. m-a luat pe un ton, am incercat sa ii explic si incerca s-o intoarca impotriva mea, voia sa ma incurc numai ca sa ii dau lui dreptate. dupa ce s-a rastit la mine n-a mai zis nimic, am stat cateva secunde ca prostii in tel fara sa zicem nimic si i-am spus ca ori vorbim ori stam asa si ne bucuram de liniste. si a zis "bine, inchidem, pa!". au trecut 2 ore si vad ca nu are nici o treaba sa ma sune.
ce sa fac? sa sun eu....iar?? pt ca mereu cand ne certam pe prostii din astea, eu sunt aia care suna inapoi sa ne impacam. m-am saturat! de cate ori nu raspundea el, sau nu lua telu dupa el, nu era nici o problema, avea dreptul si eu nu ma suparam, nu mi se parea mare scofala. dar daca nu-i raspund eu fac ca toate visele. ce sa fac acum? mai facu o faza aiurea azi dimineata si ma deranja putin, dar trecui cu vederea, dar parca nu pot uita orice lucru, oricat de nesemnificativ ar fi el....ce sa fac? supa

bebe V., soarele si luna

#103 2009-09-04 20:24:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu il suna. Nu merita. E clar ca are o problema... la cap,that is. Cum naiba,ma,sa faci crize ca prietena nu aude telefonul? neutral Gizaz,in ce hal a ajuns lumea...

#104 2009-09-04 20:27:49

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

si eu mai am probl de genul, dar nu reactioneaza chiar asa. si cedeaza unul din noi repede...nu stam mai mult de 10min supy... nu stiu ce sa zic. el crede k are dreptate, desi nu are, greu o sa sune. suna-l doar daca crezi k merita.

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#105 2009-09-04 20:28:42

april sunset
Insomniac member

ShineOfBlood a scris:

Nu il suna. Nu merita. E clar ca are o problema... la cap,that is. Cum naiba,ma,sa faci crize ca prietena nu aude telefonul? neutral Gizaz,in ce hal a ajuns lumea...

nu e chiar asa! stiu ca a reactionat total aiurea, dar problema e urmatoarea: tot eu ma simt ca dracu! ce fac cu asta?
de obicei daca sun, ne impacam si recunoaste ca a gresit. dar macar odata daca stie ca el e de vina, de ce nu suna el primul? atat vreau! dar acum cred ca sper degeaba

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-09-04 20:29:50)

bebe V., soarele si luna

#106 2009-09-04 20:34:46

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

mai ast un pic si daca totusi nu suna...suna-l tu.

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#107 2009-09-04 21:14:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

...eu ti-am spus sa nu-l suni,da' ma asculta pe mine cineva? Been there,done that. Cat timp tu o sa-i cedezi de fiecare data,pe el o sa-l doara in p*la,si o sa repete greseala.

#108 2009-09-04 21:57:51

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

april sunset a scris:

buun, l-am sunat, l-a durut fix in c*r, a vorbit ca si inainte, tot eu sunt de vina! a 2 oara nu-l mai sun nici sa stiu ca n-o sa dorm toata noaptea de suparare...si stiu sigur ca asta voi face.

april.stai linistita,tot el  va veni la tine.
incearca sa dormi,sa nu fi suparata,si maine va fi cum ti'am zis eu wink

#109 2009-09-04 22:59:24

april sunset
Insomniac member

m-a sunat si am rezolvat. atat eu, cat si el am avut dreptatea noastra, dar n-am stiut sa ne facem intelesesi. e bine acum....pana la urma o sa dorm linistita la noapte smile va multumesc pt sfaturi. nb tuturor puss

bebe V., soarele si luna

#110 2009-09-05 15:12:25

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Iubita, am citit si eu acum ce`ai scris...Eu zic ca atunci cand va mai certati pe teme de astea sa nu`i mai cauti asa mult in cornite ca nu e bine...O sa`l "inveti" asa...Stii vorba aia: "ce tie nu-ti place altuia nu-i face"...Cum tu nu te superi cand uita tel aksa nici el n`ar tb sa faca asta wink   puss

P.S. Se spune ca intr`o relatie orgoliul trebuie lasat la o parte dar cateodata e bine sa nu cedezi asa repede wink

#111 2009-09-07 13:07:58

april sunset
Insomniac member

inca odata am nevoie de niste sfaturi sad treaba sta cam asa: aseara a venit al meu pe la mine, a stat vreo 2 ore, iar la 9 seara a plecat. la cateva minute m-a sunat ca sa vorbim pana ajungea acasa, ca asa ne-am obisnuit. vorbeam noi linistiti pana o aud pe isterica de maica-mea "vino imediat aici ca acum chiar ma enervezi!". i-am zis alui meu ca trebuie sa inchid ca o apucara pandaliile, naiba stie de ce. motivul: "iar vorbiti la tel!! abia ce pleca, ce mai e si asta? pleca peste mari si tari si nu va mai vedeti de vorbiti iar la tel?" ma uitam la ea " va mancasi stricat, femeie?!" dupa aia a inceput si tata: ce fac de ziua mea, pe cine chem, unde ma duc, sa le zic cati bani imi trebuie. le-am zis de 8563454 de ori ca nu vreau petrecere, nu chem pe nimeni niciunde, ci ies doar cu 2 prietene. nu intelege! problema lor e ca stau doar cu al meu, ca nu ies cu colegele sau prietenii (aia imaginari, ca inafara de 2 foste colege n-am pe nimeni, sa ies cu "grupul" cum le-ar placea lor). stiu ca grija lor e aceea ca odata si-odata ma voi desparti de al meu si voi ramane singura pt ca m-am marginalizat de ceilalti, dar au un stil atat de idiot de a incerca sa ma faca sa gandesc si sa actionez cum vor ei. cum s-a terminat toata discutia? eu plangand ca proasta la mine in camera, ei razand. i-am povestit alui meu, va dati seama cum s-a simtit. a facut tot posibilul sa il placa, a fost atent, respectuos (bine, ca asta e felul lui si e om calumea cu oricine, dar cu ai mei a fost de 2 ori mai grijuliu), dar vad ca pe ai mei nu ii "impresioneaza" acest lucru. nu ma cunosc, nu stiu cum sunt....dar se pare ca nici eu nu ii mai cunosc pe ei. al meu mi-a zis ca nu va mai veni la mine si nici in rm valcea duminica, asa cum stabilisem. m-a rugat sa nu ma supar, dar a zis ca nu s-ar simti deloc bine si il inteleg pefect. seara, inainte sa ma duc sa ma culc, l-am sunat ca de obicei sa ii zic nb, sa stabilim la cat ne auzim a doua zi etc. intra isterica in camera "iar vorbesti la telefon". imi venea sa ii dau cu ceva in cap, daca ar fi dupa ea cred ca as vorbi doar odata pe zi cu el la tel, sau deloc ca oricum ne intalnim dupamiaza. azi dimineata, ea vesela si prospera, bineinteles, eu cu o durere de cap minunata dupa ce am plans ca idioata vreo ora si ceva.
ce nu stiu eu acum....cum sa ma port cu al meu? el e convins ca ai mei nu ne vor impreuna (incep si eu sa ma conving de asta) si poate o sa si reuseasca sa ne desparta. i-am spus ca asta nu se va intampla niciodata, nu renunt la singura persoana care imi este mereu alaturi pt ca asa vor ei. dar el nu e prea sigur si are si motive...a vazut ca nu fac 2 bani argumentele mele pt ei....nu mai stiu ce sa fac. cum sa ii impac pe toti. aseara vorbeam pe ascuns cu el sa nu cumva sa intre isterica sa faca iar crize ca vorbim. nu-i mai suport, nu se pot abtine....mai am o saptamana pana fac si eu ca**tii aia de 18 ani, sa ma lase sa ma bucur de asta, nu se poate....

bebe V., soarele si luna

#112 2009-09-07 13:35:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Si eu am trecut prin asa ceva, si in cazul meu, s-a dovedit ca parintii avusesera dreptate.
Nu spun ca asa e si in cazul tau. Problema e ca de multe ori cand iubim pe cineva ne punem niste ochelari de cal pe ochi si nu mai vedem pe nimeni in jurul nostru.
Ajungem chiar sa nu ne mai vedem nici propriile dorinte , sau le vedem dar renuntam la ele in favoarea lui, si incetul cu incetul el devine centrul universului, si noi ne invartim in jurul lui. Si daca s-ar intampla sa plece, ar fi dezastruos pentru ca noi nu avem viata noastra, propriile dorinte, independente de el.
Probabil parintilor tai de asta le e frica. Ei nu iti vor raul smile , dar nici a-ti impune ce si cum trebuie (din punctul lor de vedere) sa faci nu e tocmai solutia ideala.
Eu te sfatuiesc sa faci ceea ce simti tu ca te implineste. Daca te simti bine doar cu el si cu cele doua prietene, si nu iti mai trebuie altcineva, e ok.
E alegerea ta.
Important e sa nu ai regrete mai tarziu.
Vorbeste deschis cu parintii tai. Spune-le ca ar trebuii sa fie alaturi de tine, nu impotriva ta, si ca nu te ajuta deloc, ba din contra te fac sa suferi prin atitudinea lor.
Spune-le ca in momentul de fata asta e ceea ce iti doresti, si ca atata timp cat tu iti doresti asta, asta vei face. smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#113 2009-09-07 13:55:12

april sunset
Insomniac member

sunt total de acord cu tine, my_aa. stiu ca nu imi vor raul, dar ma indeparteaza pe zi ce trece tot mai mult, tocmai din cauza stilului la care apeleaza in incercarea de a ma face sa realizez ce vor ei de fapt. sincer, nici de acele 2 prietene n-am nevoie, sunt fericita si implinita doar alaturi de el si vreau sa profit din plin. poate n-o sa fim toata viata impreuna, asa cum visam amandoi, poate vom avea drumuri total diferite, dar deocamdata suntem impreuna, ne iubim si n-am nevoie de nimic altceva. vreau doar sa profit de aceasta perioada, sa fim fericiti ata cat ne este dat.
am incercat sa vorbesc, sa ii fac sa realizeze ca abordarea lor e total gresita, dar m-am saturat sa tot incerc, sa fiu eu aia care se chinuie si sufera apoi. nu isi mai schimba gandirea acum la varsta pe care o au. ii las asa. daca n-au realizat ca sunt fericita si ca numai ei imi distrug toate planurile si visele, e o "lupta" pierduta orice as mai incerca sa fac.

bebe V., soarele si luna

#114 2009-09-07 15:32:51

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

april..eu de cand sunt cu prietenul me...n-am asc o clipa de prietene pt ca am vzt cum sunt....erau invidioase...si am decis ca singurul prieten este ubitul si mama mea..cu care vb ce imi trece prin minte..asa ca te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel  puss

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.