homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Semne sarcina in primele zile de la conceptie?-28

#514 2012-05-17 16:09:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Semne sarcina in primele zile de la conceptie?

are sens sa faci test abia dupa ce iti intarzie menstruatia. nu te poti lua dupa simptome, pot fi foarte inselatoare. si acum nici nu se pune problema de simptome de sarcina, probabil ca abia ai ovulat sau urmeaza.
multa bafta sa ai  goodluck

#515 2012-05-17 16:53:44

matreoska
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-03-20

Multumesc Gargarita pentru raspuns,sper din suflet sa fie simtome de sarcina,in schimb pina acuma nu am avut niciodata dureri de spate sau dureri de ovare ca acum,nu sunt insuportabile doar ca ma jeneaza ,dar seara cind plec de la munca e dezastru ma simt f obosita si adorm.
Viitorul tatic imi pune multe intrebari si nu ii vine sa creada.
Va tin la curent,deci un test nu are rost sa fac acum?

#516 2012-05-17 17:43:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ovulatia ( in preajma careia poti ramane insarcinata) are loc cu aproximativ 2 saptamani inainte de menstra. la 7-10 zile de la ovulatie are loc implantarea, la 2-3 zile de la implantare se poate pozitiva un test foarte sensibil.
tu acum esti pe la jumatatea ciclului menstrual, deci abia esti in preajma ovulatiei. nu, nu are rost sa faci test sarcina.

#517 2013-04-19 12:11:04

managanga
New member
Inregistrat: 2013-04-19

Buna fetelor,

Eu am avut contact sexual in perioada ovulatiei..peste vreo 2 zile sanii au inceput sa se mareasca putin si sunt mai sensibili putin..  in rest nu am nici un simptom care ar putea semnala o sarcina..totusi ma gandesc ca e si prea repede ca sanii sufere modificari in cazult meu..cum ziceam la 2 zile dupa contactul din perioada ovulatiei..voi ce ziceti?.mi as dori ft mult sa am un bebe.am un ciclu menstrual neregulat cateodata imi vine la 28 de zile altadata la 35 de zile..

#518 2013-04-19 12:37:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

e mult prea devreme sa ai simptome de sarcina la 2 zile dupa ovulatie. semnele astea apar de cele mai multe ori dupa data la care trebuia sa iti vina menstruatia.
sensibilitatea sanilor e un simptom normal de faza luteala (post ovulatorie). rabdare si succes!

Publicitate

loading...

#519 2013-04-19 12:44:15

managanga
New member

da..asa ma gandeam si eu..ca e mult prea devreme, insa am vrut sa ma consult cu cineva care a mai trecut prin asa ceva...oricum multumesc ptr raspuns:*..o zi frumoasa!!mai astept atunci..

#520 2013-04-19 16:34:21

managanga
New member

intrebare..in sarcina ai greturi matinale? sau poti avea greturi si dupa ce mananci?sau  ambele? uneori am greturi dupa ce mananc..insa asta mi s a mai intamplat si in trecut nu pot sa spun neaparat ca e un semn de sarcina ..voi ce ziceti?

Ultima oara a fost editat de managanga (2013-04-19 16:36:40)

#521 2013-04-19 16:58:08

anca90
Platinum member

greturile din sarcina nu sunt numai matinale. unele femei le au toata ziua, altele au varsaturi dimineata si apoi se simt bine. greturile apar insa cam din sapt 6, niciodata mai devreme. ceea ce simti acum sunt niste impresii; adevaratele greturi din sarcina sunt mult mai urate: te simti rau si slabita din cauza lor, nu-ti poti desfasura activitatile in mod normal. nu se compara cu nicio stare de greata simtita inainte de sarcina smile.

#522 2013-04-19 17:47:53

managanga
New member

inteleg..deci simptomele apar dupa cateva saptamani de la probabila conceptie..as vrea sa am si eu simtul ala pe care il au unele femei cand pur si simplu stiu ca sunt insarcinate:Dbig_smile..

#523 2013-04-22 13:40:43

managanga
New member

anca 90
dupa ce mananc mi se face bruc greata, si creste brusc secretia salivara, dureaza cateva min , maxim 2-3 minute si apoi trece de la sine, si reapare din nou, cam 5-6 episoade din astea dupa fiecare masa ..mentionez ca nu am nici o aversiune fata de mancare..nici greturi dimineata..
as vrea sa te intreb daca genul asta de greata apare in sarcina..ma gandesc sa nu fie si autosugestia mea
si au inceput sa apara de ieri,dupa pranz si cina ..si am vazut ca si azi se repeta

Ultima oara a fost editat de managanga (2013-04-22 13:42:45)

#524 2013-04-23 12:28:52

anca90
Platinum member

da, apar simptome de genul acesta in sarcina, insa nu din primele saptamani. tu esti abia la cateva zile dupa ovulatie, probabil nici nu a avut loc implantarea (ovulul fecundat calatoreste inca prin trompe), deci e imposibil sa simti ceva de la sarcina, pentru ca inca nu s-au produs hormonii respectivi.
mai mult ca sigur simptomele sunt autoinduse sau ai vreo problema digestiva, poate cu fierea. incearca sa te relaxezi si detasezi, sa nu mai cauti semne, pentru ca in caz ca nu se intampla din prima luna, vei fi tare dezamagita.

#525 2013-04-23 12:35:12

managanga
New member

anca multumesc ptr reply..se poate sa fie autosugestia mea ..tocmai de aceea caut si parerea persoanelor care au mai trecut prin asa ceva..
oricum ovulatia mea a fost in data de 13,14 asa ca cateva zile totusi au trecut..starea asta de greata a inceput dumineca cand a fost  intensa..ieri insa am simtit dar nu asa intens ca si dumineca..mai astept sa vad  ...daca nu e sa fie luna asta, sper ca cealalta:)big_smile sau celalata:)
O zi frumoasa iti doresc

#526 2013-05-10 16:28:20

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

salutare tuturor!  smile  este a doua oara cand ma inregistrez pe acest forum... o fac cu alt user pentru ca nu reusesc sa mi-l amintesc pe cel vechi... ce-i drept au trecut ceva ani... si mai mult, acum ma aflu intr-o alta ipostaza, in aceea in care imi doresc un bebe si el se lasa asteptat... sau sunt eu nerabdatoare...

pe scurt, am intrerupt administrarea ac acum vreo 3 ani, dupa 7 ani de administrare fara pauza... vreo 3 luni a lipsit menstruatia total, insa mai apoi, in timp, s-a reglat la 26-27 de zile... au reaparut simptomele de mult uitate, gen dureri de sani, etc... deci totul normal... la controlul medical nu au fost probleme, dna doctor m-a asigurat ca oricand sunt pregatita, ma pot apuca de treaba  patfierbinte ...

si a venit si momentul in care m-am convins ca vreau un bebe... asta s-a intamplat acum 3-4 luni... de atunci incercam si... nimic  ... stiu ca abia dupa 1 an de incercari ar trebui sa imi fac probleme, dar sunt tot felul de ganduri, cum ca atatia ani m-am ferit si acum vreau asa din prima, ca poate nu e dat sa fie... ca poate singurul avort la varsta de 23 de ani are acum repercursiuni, desi dna doctor m-a asigurat ca e totul ok... stiu ca e cazul sa am rabdare, dar mi-e teama ca incep sa mi-o pierd...nu am mentionat ca anul acesta implinesc 33 de ani si simt ca timpul se scurge si se scurge...

acum vine intrebarea... ultima menstruatie a fost pe 16 aprilie... am un calendar pe care il urmaresc si am facut tot posibilul ca in jurul zilei in care a avut loc ovulatia, dupa calcule 28-29 aprilie, sa fim cat se poate de harnici ... tot dupa acelasi calendar, ar trebui ca peste vreo doua zile sa apara menstruatia... am totusi cateva simptome care sper sa nu fie doar roade ale autosugestiei sau doar ale menstrei, gen sani sensibili si durerosi, stari de greata pe timpul zilei, nu numai dimineata, oboseala crunta spre sfarsitul zilei... stiu ca raspunsul va fi sa astept si daca nu apare menstruatia sa fac un test... dar, of! ...

hai ca la intrebarea asta mi-am dat din nou singura raspunsul... mai am una big_smile... credeti ca testele de ovulatie m-ar ajuta de luna viitoare daca luna asta nu se intampla?

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#527 2013-05-10 21:07:45

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Testele de ovulatie te ajuta sa te orientezi cu privire la ziua cand ovulezi. S-ar putea sa iti fie de folos, nu strica, dar cel mai important e sa nu te stresezi.

#528 2013-05-11 09:25:00

iuliabebe
Hero member

Sa nu ma stresez...asta imi tot repet, dar degeaba...e constant gandul ca nu se va intampla si mi -e teama ca, desi cu greu m-am hotarat ca e momentul,  cu atat mai greu e de crezut ca o sa am parte de asa o bucurie sad
Dar ce tine de mine am sa fac...de luna viitoare ma pun serios pe treaba, mai constient..si ce-o fi, o fi!

#529 2013-05-13 08:44:01

iuliabebe
Hero member

sad nici acum nu s-a ?nt?mplat...a venit cm in forta si parca se incapataneaza sa vina fara macar o zi de ?nt?rziere. .nu ca e un lucru rau, dar asa cum imi doream pana acum sa vina, acum ma descurajeaza....in fine, am luat testele de ovulatie, iar luna asta urmam pasii.

Am tot citit ca ar trebui sa incep sa imi pun semne de intrebare abia dupa 1 an de incercari...oarr sunt eu paranoia doar după 3 luni? Sa incep sa imi fac griji?

#530 2013-05-13 10:54:19

anca90
Platinum member

e mult prea devreme si pacat sa iti faci griji dupa numai 3 luni. grijile astea ar lungi si mai mult perioada de asteptare.
ca sa nu te mai stresezi pe tema asta, gaseste-ti alte obiective care sa te pasioneze si sa-ti tina mintea ocupata. asa are si bebe mai multe sanse sa vina curand.

#531 2013-05-13 11:58:08

iuliabebe
Hero member

smile multumesc pentru incurajare, anca! ai dreptate e mult prea devreme sa imi fac astfel de griji, doar ca mult timp am trait cu impresia ca trebuie doar sa nu ma mai protejez si se va intampla... clar m-am inselat, n-am luat in calcul multe aspecte... calcule, calcule... of!
eh, asta e!  nustiu  ma inarmez cu rabdare... ma pun pe teste de ovulatie, asa mai invat si eu despre corpul meu... si vom vedea... daca nu si nu, astept concediul si atunci clar ma relaxez wink

#532 2013-05-13 13:06:20

anca90
Platinum member

iuliabebe a scris:

mult timp am trait cu impresia ca trebuie doar sa nu ma mai protejez si se va intampla... clar m-am inselat, n-am luat in calcul multe aspecte...

ehe, asa gandim toate la vremea cand nu suntem (inca) pregatite sa avem copii. la asta contribuie si educatia sexuala stricta, ce ne invata ca orice mica abatere de la reguli se poate solda cu o sarcina. de fapt, sunt doar 5 zile fertile pe luna (asta intr-un cuplu sanatos), usor de ratat atunci cand iti doresti un copil si nimerite din plin cand nu iti doresti si risti smile.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.