homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Semne sarcina in primele zile de la conceptie?-29

#533 2013-05-13 21:50:19

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Re: Semne sarcina in primele zile de la conceptie?

O da!  sad Cumva natura, firescul lucrurior sau chiar ceva mai profund de atat ne da de inteles ca nu putem controla chiar tot, oricat am vrea..

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#534 2013-05-26 14:52:38

iuliabebe
Hero member

Si am trecut si la teste de ovulatie..dupa un set de 5 toate negative, desi le-am ?nceput luand in calcul un CM mediu de 25 de zile, am mai luat un set de 3..primul din aceste 3 a iesit pozitiv, asta pe 23 mai, săptăm?na trecută..l-am facut in jur de ora 13 iar in seara aceleași zile ne-am pus pe treaba...neprotejat si pe 23 si pe 24 mai....ieri n-am mai avut niciun chef...prea a devenit mecanic...si oricum nu cred ca, cantitatea si calitatea inotatorilor este la cote maxime facand sex zi de zi...sper totusi sa se ?nt?mple...acm vine curiozitatea..avand inca 2 teste tocmai bune de utilizat, am mai facut unul pe 24 aprox la aceeași ora...si acesta tot pozitiv..acum nu stiu daca a fost suficient sex pe 23 si 24 cand ambele teste au fost pozitive, sau era mai bine in urmatoarele 2 zile de dupa data de 24? ....pe el deja l-am inebunit cu at?tea calcule si deja il simt dezamagit...de mine nu mai zic. ..sper doar sa mai fie cineva pe aici care a folosit teste de ovulatie...of!

#535 2013-05-27 19:14:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e foarte bine cum ai procedat, probabil ai ovulat pe 24-25, iar spermatozoizii traiesc cateva zile in mod normal
dar mai usor cu stresul smile ca nu e cazul

#536 2013-05-27 19:20:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

iulia are dreptate heim ... cand nu o sa mai planifici atunci o sa se intample

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#537 2013-05-28 08:38:36

iuliabebe
Hero member

Mulțumesc fetele!  smile sper ca am nimerit ovulația. ..as vrea sa o las mai usor cu stresul,  dar parcă e imposibil sad am intrat ?ntr-obucla...ma pregătesc, calculez, apoi sunt dezamăgita...si ce e cel mai rau e ca ii transmit si lui...il simt si mai dezamagit dec?t mine...
Doamne ajută!  Sa fie bine!

Publicitate

loading...

#538 2013-05-28 09:17:33

iuliabebe
Hero member

si mai e o faza care ma omoara... urmaresc semne de sarcina... si avand in vedere autosugestia, imi fabric niste ganduri si niste senzatii de mai mare minunea... ca si luna trecuta si acum, dupa ovulatie am tot felul de ameteli si stari de voma... induse clar, tinand cont ca luna trecuta a venit menstra la marele fix sad... apoi incep sanii sa fie sensibili si stiu ca poate fi semn care anunta atat menstra cat si o sarcina... si... si o sa ajung la balamuc in stilul asta... saptamana viitoare cand ar trebui sa imi vina sunt plecata din tara cu serviciul si parca vad ca numai la munca nu o sa imi stea gandul...
sincer nici nu stiu de unde starea asta de nerabdare si uneori incerc sa imi dau singura raspunsuri... oare instinctul asta matern a avut asa un boom la mine la 33 de ani? sad

#539 2013-06-03 10:38:47

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

buna ziua...Am 32 de ani,sunt noua pe acest forum dar am vrut sa impart cu voi din placutele intamplari din aceste zile...De aproape un an eu si sotul meu incercam sa avem un copil dar nimic...au inceput controalele la medici...calitatae spermei sotului meu destul de scazut iar ovulatia mea destul de proasta si ultimul medic spune ca se poate sa nu fie mai deloc ca nu vede nici un folicul....bine...eu il incurajez pe sotul meu iar el pe mine ca va fi totul bine....acum 3 saptamani am fost in vacanta unde pur si simplu amandoi am uitat de tot si de toate iar acum doua zile dupa o intarziere de 8 zile 2teste au iesit pozitive in doar cateva secunde....deci fetelor din experienta proprie nu va ganditi prea mult ca nu face prea bine ci atunci cand nu te astepti se intampla.....nu va pot spune cat de fericita sunt cand ma gandesc ca sunt in a 5 a saptamana de sarcina  Bafta si voua fetelor!!!

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#540 2013-06-03 11:10:36

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

bravo kristinika, sarcina usoara si sa mai intri sa ne tii la curent....

9 ani de copilarie ....

#541 2013-06-03 12:26:38

ira11
Membru

buna fetelor, sunt noua pe foum smile si am si eu cateva intreari.

Ne-am hotarat sa incepem "proiectul"wink. Pe data de 13.05.2013 am avut utima menstruatie, iar pe 24 si 26 am avut conact sexal. Acum asteptam cu nerabdare sa vedem daca s-a pris ceva:)
Imi puteti recomanda un medic bun de la Medlife (acolo am abonament)?

#542 2013-06-03 13:20:09

kristinika
Sr. member

multumesc...maine am prima analiza la sange care va confirma totul apoi voi reveni cu noutati....Am niste emotii.......Minunile se intampla atunci cand nu te astepti....

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#543 2013-06-04 16:41:37

raluca10
New member
Inregistrat: 2013-06-04

Buna ziua ...am si eu o intrebare daca poate sami raspunda careva ....am avut uitima menstruatie pe 10 mai ,,,de prin 17 am avut contact neprotejat pana in prezent ....de cateva zile am crampe in parte de jos ca la menstruatie  si o pofta foarte mare de mancare mai mereu as manca cate ceva ,,,,e posibil sa fi ramas insarcinata ....neam bucura foarte tare ,,,,sau cand as putea sami fac un test..

#544 2013-06-05 09:48:07

kristinika
Sr. member

Eu am facut doua teste la o saptamana de intarziere si chiar daca era spre seara au iesit pozitive imediat....Bafta multa si tie Raluca...ce pot sa iti spun e ca eu nu am avut deloc crampe ci am inceput cu durere de sani.....dar depinde de la corp la corp.

#545 2013-06-05 10:10:33

kristinika
Sr. member

MA POATE AJUTA CINEVA???? Ieri am facut examenul la sange si rezultatul este 1084 cu valorile cuprinse intre 1000-100000 deci sarcina de la a 5a la a 7a saptamana,dar de ieri nu mai am mai deloc dureri de sani,din greata mi-a cam disparut si azi dupa ce am fost la baie am vazut hartia foarte putin colorata.....va rog sa imi dati un sfat...ar putea fi ceva rau sau e doar mintea mea?  grater  grater  grater

#546 2013-06-05 10:24:29

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ar fi bine sa mergi la un control, poate ai nevoie de o sustinere, de asemenea trebuie sa repeti analiza la 48h, ca sa vezi daca se dubleaza...prima analiza e ok, indica ca e sarcina, a doua va indica ca e si regula si se dezvolta...incearca sa nu tre stresezi prea tare smile...bafta.

9 ani de copilarie ....

#547 2013-06-05 11:05:44

kristinika
Sr. member

multumesc,acum voi suna la dc ginecolog pentru o vizita....sper sa fie totul bine....nu inteleg de ce nu ma mai dor sanii....poate fi normal.....sper sa vin cu vesti bune..

Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-06-05 11:06:09)

#548 2013-06-05 13:11:30

kristinika
Sr. member

Acum am ajuns acasa ca am fost sa imi fac o programare la dc ginecolog dar a spus ca nu la ea trebuie sa merg ci la un dc obstetrician...dar culmea culmei e ca pana pe 19 iulie nu are disponibilitate in apropiere de resedinta mea(sunt in italia) si sa revin maine ca s-s blocat comp.sa vada nu pot incepe undeva mai departe(vreo 15 km) si apoi sa cer transferul mai aproape.....ce rau este sa nu fii acasa la tine.....speram maine sa fie bine si chiar daca e sa merg mai departe important e sa fie unu care sa ii placa meseria pe care o face.....voi reveni cu vesti

#549 2013-06-05 13:11:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

raluca, daca ai cicluri regulate, de 28 zile, poti face un test de sarcina cel mai devreme in ziua 24. bafta!

kristinika, ginecologul nu-ti poate spune prea multe la o sarcina asa mica. s-ar putea sa nici nu vada sacul gestational in uter si mai rau sa te sperie. nu poate vedea acum daca e in evolutie.
eu iti recomand sa repeti beta hcg-ul la 48 ore, deci maine. daca iese peste 2000 e bine, sarcina e in evolutie. doamne ajuta!
LE: daca tot te intepi maine, poti doza si progesteronul, sa vezi daca e nevoie de tratament de sustinere (urmele de sangerare ar putea indica acest lucru)

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-06-05 13:43:13)

#550 2013-06-05 13:45:52

kristinika
Sr. member

Nu am cum sa fac iar analiza fara trimitere de la doctor si doctorul de baza a vazut rezultatul astazi dar nu mi-a dat sa mai fac altul,deci cred ca trebuie sa astept indrumarile obstetricianului....de ce trebuie sa fie asa complicate lucrurile? Pe vremea mamei mele nu cred ca mai era asa complicat si erau si mai putine griji....DOAMNE AJUTA !!!!!

#551 2013-06-05 13:56:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca poti sta linistita, sa nu ai griji, nu trebuie sa te complici chiar deloc smile.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.