homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunteti de acord cu pastilele pentru slabit?

#1 2009-05-12 19:41:13

G@briela
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-12

sunteti de acord cu pastilele pentru slabit?

buna fetelor:)am vazut cu una din voi a deschis o discutie despre produsele naturistice pt ingrijirea corpului...
as vrea sa va afisez o ipoteza si s aputem discuta liber si sa aflu parerile voatre;))daca tot avem retele pt ingrijire a corpului sa vedem ce parere aveti despre dietele fortate cu pastile,capsule si toate celalte...
eu am inceput o dieta(m-am ingrasat in ultimul timp  big_smile )si pentru ca tin neaparat sa slabesc imediat inapoi...am  inceput sa iau si niste pastile:SUPER SLIM se numesc,avand niste colege care au luat si au dat rezultate chiar foarte bune...va astept cu sugestii,opinii,pareri pro sau contra....vor folosi la toate zic eu:)va pwp

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#2 2009-05-12 19:54:17

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: sunteti de acord cu pastilele pentru slabit?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3 2009-05-12 20:14:05

G@briela
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-12

multumesc:*
am vazut ca au deschis si alte fete acest subiect dar am vazut dupa ce am lansat intrebare big_smile  kram

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#4 2009-05-12 20:16:16

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

pai trebuie sa faci o cautare inainte de a deschide un subiect.

citeste regulile forumului smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#5 2009-05-12 21:38:58

persifona
Vizitator

Topic inchis.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.