|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre religia pagana?-4#58 2009-07-06 18:25:29
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Bun. Traditie are orice religie. Asta nu o face pe respectiva mai verosimila decat altele. In paganism,de exemplu,se pune accentul pe lucruri reale,palpabile. De asta exista... nu are niste idei extraordinare despre necunoscut si supranatural si zeitati,adica lucruri care nu pot fi confirmate. In schimb,alte religii,ca si cea care e aparata cu atata indarjire pe aici,au ca singura traditie venerarea unei chestii care nu se stie sigur ca ar exista. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 18:28:09) Offline #59 2009-07-06 18:27:16
Re: ce parere aveti despre religia pagana?
acolo e vorba despre Invierea lui Iisus Hristos, care este principiul fundamental al Ortodoxiei, nu de simpla aprindere a unor lumanari... Offline #60 2009-07-06 18:28:58
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Deja suntem cam off- topic. Trebuia sa fie un subiect strict pe tema paganismului, si nu o confruntare intre religii, ideologii s.a.m.d. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #61 2009-07-06 18:29:37
corect asta am zis si eu Offline #62 2009-07-06 18:33:10
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Eu ma abtin,de acum... degeaba vorbim despre paganism,mereu o sa fie cineva care sa critice fara nicio baza solida. Baza solida care lipseste si cand vine vorba de 'de ce esti tu crestin?'. Observ ca lumea de pe aici nu prea stie raspunsul la intrebarea asta... deci prefer sa ma retrag... nu imi provoaca nicio satisfactie discutiile de orice natura cu oameni care nu-si pot motiva propriile mentalitati si moduri de viata. Offline Publicitateloading...
#63 2009-07-06 18:35:01
Inainte sa postezi, trebuia sa citesti mai atenta ce a scris delyutza* Offline #64 2009-07-06 18:36:14
De acord cu tine Offline #65 2009-07-06 18:38:10
Re: ce parere aveti despre religia pagana?apopii din cate stiu eu, popa nu vine si ti forteaza usa ca sa intre in casa de sarbatori.si din nou scuza ma, dar daca e acelasi preot care vine din an in an, tine minte ca nu esti crestin si nu ti baga hartii in usa in care scrie sa te pocaiesti si sa vii sa ti gasesti fratii...of...greu tare aa si sa nu uit..ai spus undeva mai sus ca, cu o anume persoana, nu dau nume sa nu etichetez, poti discuta inteligent cu ea..adica noi suntem mai putin inteligente ca nu suntem de acord cu tine? ai sa pierzi multe daca asa faci in viata de zi cu zi..crede ma n am nici o problema cu cei care sunt de alta religie.in fata mea sunt doar oameni, care imi pot fi prieteni la fel de bine..da` tu nu vrei sa intelegi ca totusi propaganda asta care o faci deranjeaza?ti a spus cineva ceva pana ai inceput tu ca"voi sunteti nush cum..etc"?si tot tu te plangi ca nu esti bine primita..nu fa din asta un sfarsit de lume..sunt altii care fac destule pt treaba asta asa ca tu te poti lipsi..whatever..eu deja m am lamurit cu tine.ma abtin total de la comentarii pe acest topic În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #66 2009-07-06 18:43:53
am citit ce a scris.. aprinderea asta a lumanarilor inseamna minunea Invierii Lui, reediatata in fiecare an.. asa ca, ce nu se leaga acolo, unde nu intelegi? intrebari retorice, ca e ultimul meu post aici. Religiile "moarte" chiar nu ma pasioneaza. Offline #67 2009-07-06 18:56:15
Re: ce parere aveti despre religia pagana?da apopii cred, pentru ca asta e credinta mea. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #68 2009-07-06 18:57:53
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Se vede cata cultura implementeaza crestinismul,daca persoane 'dupa' forum se exprima asa... Offline #69 2009-07-06 19:01:19
Stii bine ca religia crestina nu are legatura cu modul de exprimare sau gradul de cultura al fiecarei persoane. S-a exprimat gresit, intr-adevar, dar nu are legatura. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #70 2009-07-06 19:04:13
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Ma leg de ce vreau eu...ma deranjaza cand nici macar romanii nu pot scrie corect in limba materna. Iar restul era ironie... prea fina,probabil,pentru a fi remarcata. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 19:04:45) Offline #71 2009-07-06 19:30:19
Re: ce parere aveti despre religia pagana?nu a fost deloc fina ironia ta shine... Offline #72 2009-07-06 19:33:57
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Da...de fapt,era o aluzie. Dar nu o spun direct,ca nu vreau warn. Eu dau exemplu de 'geniu' modern,care e agnostic..: Bill Gates. Dar,bineinteles,noi preferam sa ne luam de mintile incuiate ale trecutului,cand perspectivele si cunoasterea erau mult mai limitate.Dar,cum ziceam,ma retrag de la topicul asta Nu ma simt in mood de Don Quijote,ca sa ma lupt cu morile indoctrinate. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 19:34:54) Offline #73 2009-07-06 19:43:41
Re: ce parere aveti despre religia pagana?tie ti se pare sincer ca bill gates a avut o contributie la cunoasterea lumii care ne inconjoara mai importanta ca "mintea incuiata a trecutului",einstein? ma rog..fiecare cu ale lui,dar asa se intampla,consideram prezentul,ce se intampla acum,mult mai important si mai "revolutionar"(scuzati,stiu ca nu suporta comparatie) ca cele intamplate in trecut. Ultima oara a fost editat de Chick (2009-07-06 20:01:41) Offline #74 2009-07-06 19:46:04
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Mai,daca tot ii dai de exemplu,macar scrie-le numele corect,ca doar vrei sa exprimi un punct de vedere si vrei sa fii luata in serios Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 19:51:15) Offline #75 2009-07-06 19:51:17
Re: ce parere aveti despre religia pagana?faptul ca am uitat un "t" nu inseamna ca am scris gresit un nume,am omis o ultima litera Offline #76 2009-07-06 19:53:59
La asta ti-am raspuns.Incercam sa-ti arat cum trecutul,cel putin din punct de vedere "intelectual" era mult superior prezentului,dar n-am de ce sa ma lupt cu sarcasmul tau.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|