|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre religia pagana?-5#77 2009-07-06 19:55:52
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Si Mozart ai scris gresit si da,mi se pare ceva major cand vrei sa fii luata in serios. Plus ca,daca Bill Gates n-ar fi existat,tu n-ai fi postat acum pe acest forum. N-am zis ca e 'cel mai important',pe asta o scoti tu din mintea ta prost informata cu privire la numele geniilor trecutului. Dar a revolutionat lumea. Daca nu consideri asta,lasa-ti la o parte computerul si orice are legatura cu calculatoarele,ca doar ce naiba,tehnologia asta nu e ceva genial care sa-i foloseasca mariei tale... Apropos...: Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 19:59:13) Offline #78 2009-07-06 20:00:29
Re: ce parere aveti despre religia pagana?vai shine,dar ne-am enervat? Offline #79 2009-07-06 20:04:56
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Just out of fun. Nu ne-am enervat,nu.. sunt foarte bine dispusa,de fapt. Si eu prefer sa citesc... ca fapt divers,am 482 carti citite la activ,multe dintre ele recitite de cel putin 2-3 ori Asta ca sa nu ma las mai prejos de lauda cu cititul... nu am jignit,ci pur si simplu ti-am atras atentia. Tocmai pentru ca sunt genii si le respectam (si eu,nu doar tu,stai linistita),cred ca merita ca macar numele sa le retinem cum trebuie. Si... uita-te la filmuletul ala... da,arta din perioada iluminista reprezinta un vestigiu foarte valoros,dar eu zic ca descoperirile oamenilor alora din filmulet ne-au revolutionat mai mult lumea decat niste picturi,care doar au decorat-o. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 20:06:30) Offline #80 2009-07-06 20:38:16
Re: ce parere aveti despre religia pagana?eu nu inteleg de ce va certati in halul asta! nu era vorba ca fiecare are dreptul la propria parere? pana la urma e o chestiune de alegere: crezi sau nu crezi, cu nuantele aferente, desigur! si ca sa fiu ontopic, eu cred in Dumnezeu din simplul motiv ca aceasta credinta pe care o am imi creeaza o stare de confort, adica pur si simplu eu ma simt bine sa cred ca exista cineva acolo sus care ma iubeste! si asta e tot! nu merg la biserica decat pentru a aprinde lumanari din cand in cand, si asta tot pentru ca acest lucru imi creeaza o stare de confort, liniste si impacare....nu imi place in biserica, nu imi plac preotii, nu imi place biblia, nu stiu daca exista viata de dupa moarte si nici nu prea ma intereseaza....imi place in schimb foarte tare sa cred ca atunci cand mi se intampla un lucru bun, inseamna ca am facut ceva sa merit acel lucru, si cineva a avut grija sa ma rasplateasca in consecinta....si atunci cand mi se intampla un lucru rau, inseamna ca am gresit cu ceva si cineva incearca sa imi atraga atentia....rezumand, singurul argument pe care eu pot sa il aduc pentru credinta mea este acela ca eu ma simt bine cu ea! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #81 2009-07-06 20:42:22
Re: ce parere aveti despre religia pagana?
Nu cred ca paganii au bagat hartii prin usi, cei ce fac acest lucru fac parte din diverse secte crestine si nu pagane. Va rog sa ma scuzati daca din ceea ce am spus s-a inteles ca doar acea persoana este inteligenta, nu am vrut sa se inteleaga asta! Daca ar intra misoginii pe acest forum, ar iesi rusinati rau Offline Publicitateloading...
#82 2009-07-06 20:46:29
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Bun,incep eu la partea cu paganismul: ai sarbatorit vreodata Lughnasadh? Cum? pt ca se apropie,si vreau sa am o idee. Offline #83 2009-07-06 20:48:08
Dea, ai surprins perfect motivul pt care cred si eu in Dumnezeu. Doar ca eu nu stiam cum sa exprim in cuvinte de ce simt ceea ce simt . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #84 2009-07-06 20:52:20
Re: ce parere aveti despre religia pagana?dar a fi pagan,nu inseamna a nu crede in nicio putere superioara?cum pot paganii sa aibe secte? Offline #85 2009-07-06 20:54:25
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Intra pe site-ul ala de care zicea apopii explica mult mai bine decat pot explica eu. Offline #86 2009-07-06 20:56:45
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Ateu vroiam sa spun,am gresit cuvantul,pardon.Despre paganism mai stiu si eu cate ceva... Ultima oara a fost editat de Chick (2009-07-06 21:07:36) Offline #87 2009-07-06 20:59:17
Lughnasadh este o sarbatoare celtica, noi serbam la aceeasi data (1 august) Sabatul Cronos, care este un sabat nocturn. Pur si simplu ne adunam, stam de vorba si daca avem chef trasam cercul magic si facem un ritual dedicat lui Cronos. Offline #88 2009-07-06 21:07:06
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Wow,mai usor. Eu tocmai am aflat cum se numeste,remember? Inca n-am secta. Caut. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-06 21:14:41) Offline #89 2009-07-06 21:18:54
M-am exprimat gresit cand am spus "secta crestina si nu pagana" scuze! Rectific, secta crestina si nu pagani. Paganii nu au secte (o spun pentru cei ce nu stiu acest lucru) dar datorita faptului ca religia pagana este o religie a libertatii si nu are o organizare si ierarhie, exista mai multe orientari si in antichitate existau tot la fel mai multe orientari: dacii aveau propriile sarbatori si obiceiuri, grecii, romanii, egiptenii, aveau alte sarbatori si obiceiuri. Offline #90 2009-07-06 21:22:10
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Bun,deci de aia nu gaseam... no wonder...Deci,sunt grupuri... Si are ceva daca eu sarbatoresc singurica si nu in cadrul unui grup? Offline #91 2009-07-06 21:27:53
Nu are absolut nimic, noi ne mai intalnim pentru ca ne place. Asa cum spuneam este o religie a libertatii, nimeni nu-ti poate impune nimic. De cate ori n-am sarbatorit singurica... dar cand am ocazia, imi place sa ma intalnesc cu ceilalti, stii tu, o barfa, o parere, mai aflu ceva nou din domeniu... Offline #92 2009-07-06 21:32:24
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Hmmm, religia pagana imi aduce aminte de hippiotii anilor 60-70. Si ei aveau cam acelasi sistem de valori. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #93 2009-07-06 21:35:23
Posibil, nu cunosc sistemul de valori hippiot. Offline #94 2009-07-06 21:39:25
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Pai libertatea deplina, respectul si dragostea fata de planeta, intelegerea intre oameni, pacea... stuff like that . Astea sunt in mare valorile dupa care se ghidau hippiotii. Cam ca valorile voastre, nu? Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-07-06 21:40:11) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #95 2009-07-06 21:40:30
Re: ce parere aveti despre religia pagana?nu vreau sa ma bag in discutia despre religie si despre sistemul de valori..... sunt doar curioasa cati membrii are grupul vostru si ce locuri de intalnire preferati? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|