|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie-25#457 2009-06-08 22:21:02
Re: Intarziere menstruatiebuna.... Offline #458 2009-06-08 22:30:34
Re: Intarziere menstruatiestai un pic Timea, cum adica a bagat putin si cum adica ai ejaculat tu? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #459 2009-06-08 22:47:21
Re: Intarziere menstruatiedeci....iam zis din start k nu vreau sa facem nimik altceva.... Offline #460 2009-06-08 22:48:35
Re: Intarziere menstruatieda...s-ar putea...pentru k lichidul preejaculator...contine un nr mic de spermatozoizi...si dak erai atunci in perioada fertila...sunt riscuri... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #461 2009-06-08 22:52:11
Re: Intarziere menstruatiePresupun ca stii despre existenta lichidului preejaculator care contine spermatozoizi. Un risc mic exista. Ar trebui sa faci un test d sarcina fiindca sunt deja 8 zile de intarziere. Rezultatul te va lamuri Offline Publicitateloading...
#462 2009-06-08 22:54:29
Re: Intarziere menstruatiedeci mie mio venit luna trecuta pe 1 mai si cand sa zicem k am facut aia nu pot sa zic k act sexual k n-o fost nimik....o fost pe data de 24 mai eu cred k nu eram in perioada fertila....ca cum stiu e pe 14 zile ...nu????? Offline #463 2009-06-08 22:59:01
Re: Intarziere menstruatieRevin la ce-am spus anterior. Fa un test de sarcina care sa te scape de indoieli Offline #464 2009-06-08 23:02:51
Re: Intarziere menstruatieTimea, explica`mi si mie cum ai ejaculat? Offline #465 2009-06-08 23:10:00
Re: Intarziere menstruatieTimea nu e posibil sa introduca putin si tu sa ejaculezi, daca introduce putin nici la punctul ala sensibil - cum ii spui tu - nu ajunge...de asta te intrebam : sa aflam exact ce s-a intamplat si cat de mare este posibilitatea sa fi insarcinata I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #466 2009-06-10 21:48:29
Re: Intarziere menstruatiescuze k nu am scris da am mai vb cu prietenu meu despre tema ce vam spus mai sus...inainte am mai avut relatzie sexuala cu prietenu si mio venit ciclul normal...cum vam spsu mie nu imi vine regulat si 2-3 zile intarziere....deci la ce am vrut sa ma refer mai sus este k nu am vrut sa face nimik numai sa ne jucam dak intzelegetzi ce vreau sa spun....deci el nu o facut nimik cu penisul lui numai atunci o bagat in mine knd am fost deja pe faza sa am orgasm....si de knd nu mio venit azi e deja a 10-lea zii tot mai mult grij imi fac din kuza k sunt disperata k de ce numi vine nici nu mai am pofta de mankre....sanii miau inceput sa creasca si sa ma doare ca deobicei knd miar fii trebuit sa vina...deci acuma vam spus tot,sper k intzlegetzi si atzi putea sa datzi si voi o parere.... Offline #467 2009-06-11 10:29:35
Re: Intarziere menstruatieTimea, daca ai deja 10 zile de intarziere fa un test maine dimineatza cu urina prima. rezultatul va fi concludent Offline #468 2009-06-11 12:10:51
Re: Intarziere menstruatiecam3lutza, linisteste-te, ca nu ai cum sa fii insarcinata, ce ai simtit tu e colul uterin, e normal sa fie acolo Offline #469 2009-06-11 12:14:05
Re: Intarziere menstruatieDaca nu ai avut contact sexual nu ai cum sa fii insarcinata. In mediu extern spermatozoizii nu traiesc decat cateva minute, deci sansele sa fi fost vreunul viabil pe acele obiecte sunt nule. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #470 2009-06-11 12:39:17
Re: Intarziere menstruatiemie tb sa imi vine pe 10 si nu mi-a venit nici azi, nu prea am simtome, decat sanii care ma dor, dar asta simtean si inainte de a imi veni poate fii vb de sarcina, eu as vrea ......... cd sa imi fac un test? Offline #472 2009-06-13 08:23:42
Re: Intarziere menstruatiebuna am revenit...miam facut azi dimineata un test si mio iesit negativ (azi e a 15 zii de cand nu mio venit)...mi sau umflat sanii si ma dor...k deobicei inainte sami vina mensu...sa ma duc oare la ginecolog sa vada dc imi intarzie asa de mult???...k de cand nu imi vine imi fac si mai mult grij deci ma stresez din cauza asta si de la stres nu am pofta de mancare....voi ce zicetzi ce sa fac k sarcina e inclus sa fie.... Offline #473 2009-06-13 09:08:42
Re: Intarziere menstruatieDa, mergi la medic sa vezi de ce nu vine si daca e nevoie, sa-ti dea si ceva care sa ti-l provoace. #474 2009-06-13 12:11:00
Re: Intarziere menstruatiePot sa raman insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a treia zi a menstruatiei dar partenerul nu a ejaculat in mine? Offline #475 2009-06-13 12:41:05
Re: Intarziere menstruatiedepinde cand iti incepe perioada fertila...dak incepe in preajma zilei in care ai avut contactu sexual atunci da....pentru k desi n-a ejaculat in tine...lichidul preejaculator poate contine un nr redus de spermatozoizi. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|