homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Badaranul si masina lui de lux-5

#77 2010-03-31 20:40:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Badaranul si masina lui de lux

Eu pe bune, cred ca unii in loc sa isi apese pe ambreiaj apasa pe claxon. Cred ca si daca sunt primii din linie tot claxoneaza lol

Ca sa nu zic ce fite pe unii si unele. De exemplu aveam colege in clasa a 12-a cu masina (si eu aveam) dar astia veneau in fiecare zi cu masina la scoala. Frate, eu nu as fi putut. In centru unde invatam eu la ora la care incepe scoala dimineata faci si 30 de minute ca sa iesi dintr-o intersectie. Aveam o colega care facea 2 ore cu masina pana la scoala cand putea sa isi miste curu in metrou si ajungea in 30 de minute. Eu faceam fix 35- 40 de minute, 20 de minute mers pe jos pana la statia de metrou (ca in autobuz pute de mori mai ales vara), 15 minute cu metroul , 10 daca aveam noroc cand schimbam, si 5 minute de la metrou la scoala pe jos.

Ma eberveaza la culme cum domne, niste oarecare de 18 ani, nu pot nici sa mearga la paine fara masina. De-aia e aglomeratie tot timpul in oras neutral

#78 2010-03-31 20:46:34

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

In Japonia nu am auzit niciun claxon, niciodata, iar traficul e mult mai aglomerat.

Inofensiv ca un fluturas

#79 2010-03-31 21:41:58

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

^ Pot spune acelasi lucru si despte Germania. Vreo 6 orase am vizitat. Decat un singur claxon, si ala provenit de la un arab big_smile
Ce sa mai zic de agatat. Mergeam pe strada cum aveam chef, NIMENI nu se uita ciudat sau mai rau, sa puna mana! In club-uri la fel.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#80 2010-03-31 21:52:26

Monica999
Hero member
Site

Eu de 2 ani de cand sunt afara nu am auzit claxon in orasul asta lol Si mi-a murit motorul , pe o strada ingusta, nu aveau cum sa ma ocoleasca, dar au stat linistiti si au asteptat.

Si mai amuzant a fost acum vre-o 4 ani, ma fost in excursie in Austria, si vroiam sa trecem strada sa ajungem la un magazin. Nu era trecere asa ca asteptam sa treaca masinile. Acum socul mare: AU OPRIT CA SA TRECEM. Stateam si ne uitam la masinile din ambele sensuri si nu intelegeam de ce au oprit. Eram toti in stare de soc lol Pai in Bucuresti te injura, si te claxoneaza pe trecerea de pietoni. Nici macar acolo nu opresc lol

#81 2010-03-31 21:58:18

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

si in anglia inclusiv sotul meu opreste cand vede pe cineva ca vrea sa treaca.. evident trebuie sa fie o straduta mai micuta ca la cele cu trafic mare exista semafoare ...dar chiar daca te vede ca vrei sa treci incetineste in asa fel incat sa ai timp sa traversezi..eu si acum imi e frica sa trec strada chiar daca vad masina ca e la distanta astept pana trece.

Publicitate

loading...

#82 2010-03-31 22:02:05

Monica999
Hero member
Site

Si eu fac la fel lol Dar pe mine m-a lovit un cretin pe trecere, pe trecere cu semafor pe verde cand mergeam spre scoala. Nu am patit nimic ca mergea incet, dar am ramas cu sechele lol

#83 2010-03-31 22:06:10

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

aici iti face semn sa treci cu mana...dar pentru ca eu nu vad bine si uit ochelarii acasa nu prea ii vad cand fac semn asa ca de multe ori cred ca ma injura ca incetinesc pt mine si eu astept sa treaca cu masina lol

#84 2010-03-31 23:23:21

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Si eu sunt mioapa si la fel lol nu observ cand face soferul cu mana sa trec rotfl si ne uitam ca prostii unii la altii.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#85 2010-03-31 23:29:42

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

legat de facut semn cu mana, am patit o faza simpatica lol eram pe o strada oribila, cu masini usa-n usa parcate. ma apropii de intersectie, trec de prima trecere, cand sa inaintez, apare un pieton dintre masini. am oprit, desi daca era vreun nenea politai imi lua niste puncte pt ca am blocat intersectia, dar si daca nu i-as fi acordat prioritate ar fi fost rau lol am ales a 2-a varianta si-i fac semn baiatului (avea vreo 22-24 de ani) sa traverseze si ma pomenesc cu el ca-mi face si el mie semn sa trec. eu nimic, i-am facut iar cu mana sa treaca, el la fel lol in stanga erau deja 2 masini care nu puteau trece de mine si m-am enervat si m-am strambat la el si am zis "treci odata!" lol nu m-a auzit dar cred ca si-a dat seama ce am spus ca a traversat imediat lol

bebe V., soarele si luna

#86 2010-04-01 21:29:15

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Legat de faza cu pipait, viol etc citeam aseara pe aici si imi ziceam ca`s tare norocoasa ... in 5 ani de cand stau in Buc nu mi s`a intamplat nimic, pana azi ... Mergeam frumos pe o straduta pe la Iancului, destul de circulata la ora pranzului. Am intrat in scara unde trebuia sa platesc netul vorbind cu o prietena la telefon si asteptam in fata usii sa termin de vorbit, cand, in spatele meu a aparut un tip, cam la 40 ani cu p*** scoasa si ma intreaba: Vrei sa te !? Eu ma uit la el socata si in momentul ala cineva coboara cu liftul. Idiotu` draq s`a speriat si a plecat. Ce nu stia el este ca exista o camera de filmat care l`a inregistrat lol Am facut rost de inregistrare, insa n`am ajuns la Politie; de fapt, am ajuns, insa trebuia sa ma duc la alta sectie, ca deh, asa e la noi ...
Oricum, de la faza asta, al meu mi`a dat un cutit, pe care il tin frumos in geanta.

#87 2010-04-01 21:32:08

Monica999
Hero member
Site

Eu am vazut unul cu p*** scoasa langa un parculet cu copii mici. Am chemat pe politistul de proximitate si boul dreaq doar l-a gonit de acolo. Daca era un tanar cu un joint il baga la puscarie, dar pedofilul naibii a plecat mai departe, probabil la urmatorul parc neutral

#88 2010-04-01 22:06:43

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu l-am vazut pe unu cu madularul afara in ianuarie cand ningea afara si erau -10 grade lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#89 2010-04-01 22:36:33

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

se racorea rotfl2

#90 2010-04-01 22:51:50

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Eu am patit o data sa merg pe strada si sa ma trezesc cu o ciocolata pe fata....2 fete (nu tiganci) de 12-14 ani mi-au pus ciocolata pe fata, sau mai bine zis ambalajul, manjindu-ma de ciocolata... am ramas blocata, nu am zis nimi...ma si lovise sad

#91 2010-04-02 01:36:27

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

te-a lovit? si nu le-ai tras vreo 2 peste fata? vai ca io asa ti-i le luam la suturi! skitarg

apropo de germania. la maica-mea tot timpu ii moare motoru cand da sa plece de pe rosu dar nu se aude vreun claxon ceva ptr ca au rabdare sunt altfel fata de romani. si am observat si noaptea la 12 de ex semafoarele nu sunt stinse si chiar  daca nu e decat o masina pe toata strada si se face rosu  sta . nu trece de rosu pana nu se face verde.si cu trecerea de pietoni tot asa de aia fara semafor.cand vede ca dai sa treci opresc automat.si cum a mai zis cineva de aici ..oricum te-ai imbraca n-are nimeni treaba cu tine  sau sa vina sa te pipaie sau chestii de genu.

#92 2010-04-02 02:00:29

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu eram in masina cu sotul mamei pe autostrada, si ne cam grabeam. El a depasit o masina, iar  tipul i-a facut flash cu farurile. Am zis ca nu  e nimic grav, s-o fi suparat ca l-am depasit. La 5 min dupa faza cu flash`ul  ne depaseste el pe noi. Am mai mers putin si in fata 5 masini blocasera autostrada. Am oprit, si tipii de 2 pe 2, au venit cu cutite si bate spre masina. Norocul nostru a fost, ca am blocat eu usile instantaneu.. Dupa ce au incercat sa sparga geamul, au vazut o masina care venea din spate si au plecat. Si da, tipii erau mai colorati !

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#93 2010-04-02 12:44:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Oh,doamne neutral Nu-mi spune ca alea 5 masini care blocasera autostrada erau de fapt niste amici de-ai lor... neutral

#94 2010-04-02 13:16:35

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

mie tocmai ieri mi s-a intamplat un lucrul de genul aceasta dar l-am tratat cu calm si zambet tongue.   ies seara de la serviciu( pe la un 20:00) toate bune si frumoase, maresc pasul ca vrioam sa ajung mai repede acasa, cand apraoep de trecerea de la Piata Romana  ma opreste un tip, un rocker. tipul timid imi zice" pot sa te intreb ceva?" prima data n-am stiut cum sa reactionez si din instinct i-am zis " da  spune, dar rapid ca ma  grabesc".
el : " stii.. facem si noi o cheta si daca ai macar si 1 leu ar fi ok"
eu: " crede-ma ca n-am nici 1 banut la mine, imi pare rau big_smile"
el: " ok ,, nu-i problema" si-mi intinde mana, eu stan dputin pe ganduri ii intind mana crezand ca vrea sa dea mana cu mine. imi strange si-mi saruta mana si-mi zice " o zi buna sa ai".  cu el mai era o tipa care manca fornetti sau ceva asemanator.
sincera sa fiu mi se pare cam aiurea gestul asta de aboradre.. stii facem cheta si n-avem bani.  e tot un fel de cersit, tipul era intreg, n-avea o mana lipsa sau un picior, nematinand cont ac era destul de bine imbracat si el si gagica cu care era. eu muncesc pt banii aia, asa poate sa faca si el.

ramanand in spiritul topicului, si mie mi s-a intamplat sa treaca un martalog care vezi, doamne are masina scumpa si sa ma stropeasac din cap pana in picioare iar apoi sa rada ca un bou, la fel pe trecerea de pietoni. asteptand la semafor pt a se face verde mi s-a intamplat ca un domn sofer cu carnetul luat pe spaga  sa dea peste mine. dadea cu spatele si fara sa se uite  ca in spatele masinii sale se afla pietoni, el dai  si dai, pana cand o prietena de-a mea a sesizat si eu tarziu ce face alde dorel.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#95 2010-04-02 14:39:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

PillBlast a scris:

Eu am vazut unul cu p*** scoasa langa un parculet cu copii mici. Am chemat pe politistul de proximitate si boul dreaq doar l-a gonit de acolo. Daca era un tanar cu un joint il baga la puscarie, dar pedofilul naibii a plecat mai departe, probabil la urmatorul parc neutral

le-as fi retezat-o amandurora skitarg idiotii! probabil ca boului de politist i-a fost frica....sau pur si simplu lene. sunt si astia patrunsi rau cand vine vorba de sarcinile pe care le au de indeplinit box

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.