|
Nu esti logat.
Badaranul si masina lui de lux-5#77 2010-03-31 20:40:35Re: Badaranul si masina lui de luxEu pe bune, cred ca unii in loc sa isi apese pe ambreiaj apasa pe claxon. Cred ca si daca sunt primii din linie tot claxoneaza Offline #78 2010-03-31 20:46:34
Re: Badaranul si masina lui de luxIn Japonia nu am auzit niciun claxon, niciodata, iar traficul e mult mai aglomerat. Inofensiv ca un fluturas Offline #79 2010-03-31 21:41:58
Re: Badaranul si masina lui de lux^ Pot spune acelasi lucru si despte Germania. Vreo 6 orase am vizitat. Decat un singur claxon, si ala provenit de la un arab Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #80 2010-03-31 21:52:26Re: Badaranul si masina lui de luxEu de 2 ani de cand sunt afara nu am auzit claxon in orasul asta Si mi-a murit motorul , pe o strada ingusta, nu aveau cum sa ma ocoleasca, dar au stat linistiti si au asteptat. Offline #81 2010-03-31 21:58:18
Re: Badaranul si masina lui de luxsi in anglia inclusiv sotul meu opreste cand vede pe cineva ca vrea sa treaca.. evident trebuie sa fie o straduta mai micuta ca la cele cu trafic mare exista semafoare ...dar chiar daca te vede ca vrei sa treci incetineste in asa fel incat sa ai timp sa traversezi..eu si acum imi e frica sa trec strada chiar daca vad masina ca e la distanta astept pana trece. Offline Publicitateloading...
#83 2010-03-31 22:06:10
Re: Badaranul si masina lui de luxaici iti face semn sa treci cu mana...dar pentru ca eu nu vad bine si uit ochelarii acasa nu prea ii vad cand fac semn asa ca de multe ori cred ca ma injura ca incetinesc pt mine si eu astept sa treaca cu masina Offline #84 2010-03-31 23:23:21
Re: Badaranul si masina lui de luxSi eu sunt mioapa si la fel nu observ cand face soferul cu mana sa trec si ne uitam ca prostii unii la altii. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #85 2010-03-31 23:29:42
Re: Badaranul si masina lui de luxlegat de facut semn cu mana, am patit o faza simpatica eram pe o strada oribila, cu masini usa-n usa parcate. ma apropii de intersectie, trec de prima trecere, cand sa inaintez, apare un pieton dintre masini. am oprit, desi daca era vreun nenea politai imi lua niste puncte pt ca am blocat intersectia, dar si daca nu i-as fi acordat prioritate ar fi fost rau am ales a 2-a varianta si-i fac semn baiatului (avea vreo 22-24 de ani) sa traverseze si ma pomenesc cu el ca-mi face si el mie semn sa trec. eu nimic, i-am facut iar cu mana sa treaca, el la fel in stanga erau deja 2 masini care nu puteau trece de mine si m-am enervat si m-am strambat la el si am zis "treci odata!" nu m-a auzit dar cred ca si-a dat seama ce am spus ca a traversat imediat V., soarele si luna Offline #86 2010-04-01 21:29:15
Re: Badaranul si masina lui de luxLegat de faza cu pipait, viol etc citeam aseara pe aici si imi ziceam ca`s tare norocoasa ... in 5 ani de cand stau in Buc nu mi s`a intamplat nimic, pana azi ... Mergeam frumos pe o straduta pe la Iancului, destul de circulata la ora pranzului. Am intrat in scara unde trebuia sa platesc netul vorbind cu o prietena la telefon si asteptam in fata usii sa termin de vorbit, cand, in spatele meu a aparut un tip, cam la 40 ani cu p*** scoasa si ma intreaba: Vrei sa te !? Eu ma uit la el socata si in momentul ala cineva coboara cu liftul. Idiotu` draq s`a speriat si a plecat. Ce nu stia el este ca exista o camera de filmat care l`a inregistrat Am facut rost de inregistrare, insa n`am ajuns la Politie; de fapt, am ajuns, insa trebuia sa ma duc la alta sectie, ca deh, asa e la noi ... Offline #87 2010-04-01 21:32:08Re: Badaranul si masina lui de luxEu am vazut unul cu p*** scoasa langa un parculet cu copii mici. Am chemat pe politistul de proximitate si boul dreaq doar l-a gonit de acolo. Daca era un tanar cu un joint il baga la puscarie, dar pedofilul naibii a plecat mai departe, probabil la urmatorul parc Offline #88 2010-04-01 22:06:43Re: Badaranul si masina lui de luxeu l-am vazut pe unu cu madularul afara in ianuarie cand ningea afara si erau -10 grade Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #89 2010-04-01 22:36:33
Re: Badaranul si masina lui de luxse racorea Offline #90 2010-04-01 22:51:50
Re: Badaranul si masina lui de luxEu am patit o data sa merg pe strada si sa ma trezesc cu o ciocolata pe fata....2 fete (nu tiganci) de 12-14 ani mi-au pus ciocolata pe fata, sau mai bine zis ambalajul, manjindu-ma de ciocolata... am ramas blocata, nu am zis nimi...ma si lovise Offline #91 2010-04-02 01:36:27
Re: Badaranul si masina lui de luxte-a lovit? si nu le-ai tras vreo 2 peste fata? vai ca io asa ti-i le luam la suturi! Offline #92 2010-04-02 02:00:29
Re: Badaranul si masina lui de luxeu eram in masina cu sotul mamei pe autostrada, si ne cam grabeam. El a depasit o masina, iar tipul i-a facut flash cu farurile. Am zis ca nu e nimic grav, s-o fi suparat ca l-am depasit. La 5 min dupa faza cu flash`ul ne depaseste el pe noi. Am mai mers putin si in fata 5 masini blocasera autostrada. Am oprit, si tipii de 2 pe 2, au venit cu cutite si bate spre masina. Norocul nostru a fost, ca am blocat eu usile instantaneu.. Dupa ce au incercat sa sparga geamul, au vazut o masina care venea din spate si au plecat. Si da, tipii erau mai colorati ! "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #93 2010-04-02 12:44:45
Re: Badaranul si masina lui de luxOh,doamne Nu-mi spune ca alea 5 masini care blocasera autostrada erau de fapt niste amici de-ai lor... Offline #94 2010-04-02 13:16:35
Re: Badaranul si masina lui de luxmie tocmai ieri mi s-a intamplat un lucrul de genul aceasta dar l-am tratat cu calm si zambet . ies seara de la serviciu( pe la un 20:00) toate bune si frumoase, maresc pasul ca vrioam sa ajung mai repede acasa, cand apraoep de trecerea de la Piata Romana ma opreste un tip, un rocker. tipul timid imi zice" pot sa te intreb ceva?" prima data n-am stiut cum sa reactionez si din instinct i-am zis " da spune, dar rapid ca ma grabesc". 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #95 2010-04-02 14:39:06
Re: Badaranul si masina lui de lux
le-as fi retezat-o amandurora idiotii! probabil ca boului de politist i-a fost frica....sau pur si simplu lene. sunt si astia patrunsi rau cand vine vorba de sarcinile pe care le au de indeplinit V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|