homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Badaranul si masina lui de lux-7

#115 2010-04-08 20:45:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Badaranul si masina lui de lux

Daca vroia el,oricum ar fi facut ce avea in minte. In situatia asta,eu as fi preferat,decat sa ma opun,sa profit de ocazie si sa-l las fara jucarie pe viata. Repet,daca el oricum ar fi facut ce avea in minte.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-08 20:45:44)

#116 2010-04-08 20:52:22

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

WildChild11009 a scris:

Cred ca daca mi-ar face unul asa,l-as lasa sa-si indeplineasca fantezia cu m*ia numai ca sa am eu cum sa i-l musc pe Prince Albert pana cade.

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  ahahahaha mor de ras. Mersi puss
Iti recomand sa-ti iei totusi o arma pentru protectie.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#117 2010-04-08 20:57:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Am pepper spray,da' cine naiba se gandeste ca e nevoie sa stai cu pepper spray-ul lipit de mana in autobuz?!  Ma gandeam ca macar in autobuz se abtin sau se limiteaza. Da' vad ca nu e cazul..de acum chiar o sa stau cu pepper spray-ul lipit de mana. Tot timpul.

#118 2010-04-08 20:59:55

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

vaaai, cred ca daca dadeai cu spray in autobuz mureau toti pensionarii rotfl

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#119 2010-04-08 21:01:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai da... de asta preferam sa cred ca nu-i nevoie. Ca ar trebui sa coboare tot autobuzul big_smile Inclusiv eu. Deci,credeam ca se abtin in mijloace de transport in comun...si credeam prost ; dar de acum o sa fiu pregatita.

Publicitate

loading...

#120 2010-04-08 21:13:41

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu nu sunt din Bucuresti, dar de fiecare data cand am fost pe acolo am mers cu mijloace de transport in comun, cu metroul in special, si nu s-a luat nimeni de mine, nici pe strada, nu am fost nici injurata pe trecerile de pietoni big_smile
Da` dupa ce citesc pe aici parca nu mai imi vine sa fiu asa relax  cand merg pe strada lol

WildChild, imi pare rau ca tot ai ghinioane din astea, sad
Eu daca as fi patit una ca asta de la prima chestie pe care ar fi zis-o sau ar fi facut-o i-as fi intrebat daca asa se distreaza ei de obicei, sau ceva de genul asta, nu stiu ce mi-ar fi venit atunci pe moment in minte, dar as fi spus-o intr-un fel in care sa se simta rusinati, si i-as fi privit direct in ochi, sa vada ca nu mi-e frica de ei si ca nu ma impresioneaza, pentru ca daca nu erau aurolaci, si nici retardati, cred ca exista o sansa se se simta si sa inceteze. In nici un caz nu as fi raspuns la fel, nu i-as fi agresat cu nimic, desi poate asa ar merita, pentru ca atat asteapta, mai rau faci, oricum ei sunt multi si tu singura.
De fiecare data cand am folosit metoda asta a dat rezultate big_smile Acum poate depinde si de la persoana la persoana, dar cred ca orice om, in masura in care poate fi numit om are niste sentimente in el si daca il "atingi" acolo unde trebuie si cand trebuie obtii rezultate big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#121 2010-04-08 21:19:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Oooo... te rog,mya,vino in Bucuresti si incearca sa-i faci pe tigani sa se simta in vreun fel,mai ales rusinati lol Astia sufera din lipsa de constiinta lol Nu stiu ce-i aia rusinea. Daca i-ai intreba "Da' asta te face pe tine sa te simti bine? Asa te distrezi de obicei?" (uitandu-te in ochii lor cu o cautatura hotarata,sa vada ca nu ti-e frica) ti-ar raspunde nonsalant,clar si raspicat "DA". smile Pentru ca asa 'este' ei.

#122 2010-04-08 21:23:40

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

True... animale smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#123 2010-04-08 21:35:53

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

_alexa_ a scris:

WildChild11009 a scris:

Cred ca daca mi-ar face unul asa,l-as lasa sa-si indeplineasca fantezia cu m*ia numai ca sa am eu cum sa i-l musc pe Prince Albert pana cade.

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  ahahahaha mor de ras. Mersi puss
Iti recomand sa-ti iei totusi o arma pentru protectie.

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 am murit de ras

eu am patit cand eram mai micutza ca un pui de tigan sa imi ia inghetata din mana skitarg si eu  rodnar ....m-am dus acasa la ai mei grater  grater  grater plangand ca mi-au luat aia inghetata roll

sa va mai spun ca au venit ai mei box  si i-a bagat inghetata pe gat big_smile cu toate ca era un clan intreg acolo de tigani care nu au scos o vorbulitza.... retas

#124 2010-04-09 00:18:21

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu evit pe cat posibil sa stau langa puradei si rudele lor mai mari in autobuz, metrou etc. tocmai pentru ca mi-e sila si pentru ca incerc sa ma tin departe de astfel de intamplari. Daca se urca in fata, ma duc in spate, daca sunt in spate, ma duc in fata. Daca e plin de ei, ii las sa se duca inainte, ca eu nu ma grabesc si-l astept pe urmatorul big_smile

#125 2010-04-09 00:31:57

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

vai, my_aa, m-ai amuzat rau rotfl cum sa i faci sa se simta prost mai ? rotfl2 inseamna ca tu chiar n-ai patit nimic grav lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#126 2010-04-09 10:49:47

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

erai ieri intr-o statie de autobus si la un moment dat a trecut prin fata mea o super-masina(o noua serie de la Mercedes) pur si simplu mi s-a taiat respiratia cand am vazut-o,era de culoare neagra,super lucioasa(se vedea ca e noua),tapiteria de un crem-deschis...ce mai,super masina...iar cand m-am uitat cine o conduce...rotfl n-am stiut cum sa ma uit in alta parte mai repede,cu toata ca m-a prins ca ma uitam la masina si il vede-am cum "saliva" dupa mine....rotfl

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#127 2010-04-09 10:57:36

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Imi zisese al meu ca a vazut un ferarri la noi in oras..adeq e un oras mare,dar nu exista masini foarte foarte scumpe, de fite.
Acum 2 zile ma intorceam acasa si mi a atras atentia ca era mica si rosie...draguta masina(nu prea sunt eu cu masinile,tot 4 roti si o bucata de tabla)...
Insa soferul mi a atras atentia....burta,maieu, tatuaje si fata aia de tigan: eu sunt cel mai tare...

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#128 2010-04-09 11:15:50

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

dya20 a scris:

Imi zisese al meu ca a vazut un ferarri la noi in oras..adeq e un oras mare,dar nu exista masini foarte foarte scumpe, de fite.
Acum 2 zile ma intorceam acasa si mi a atras atentia ca era mica si rosie...draguta masina(nu prea sunt eu cu masinile,tot 4 roti si o bucata de tabla)...
Insa soferul mi a atras atentia....burta,maieu, tatuaje si fata aia de tigan: eu sunt cel mai tare...

rotfl  si daca il intrebi ce asculta....manele..rotfl plus daca il pui sa iti arata documentele masinii in cel mai bun caz e inchiriata,daca nu....furata....rotfl

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#129 2010-04-09 11:24:21

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Avea nr de italia spunea al meu.Nu am auzit ce asculta ca eram in maxi..dar nu m ar fi mirat deloc.

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#130 2010-04-09 11:33:04

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dya20 a scris:

oi fi de la mine din oraș
100.000 locuitori și avem deja 2 ferarri și un lamborghini lol
nemaipun?nd la socoteală că e deja plin de mașini "răsuflate" precum X6, X5, Q7, etc  rotfl2

#131 2010-04-09 11:45:00

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Eu am văzut un preot ?n Q7, asculta muzică tare şi dansa, la semafor. Am vrut să-l filmez, dar a fost timpul scurt. Ar fi dat ?cool? pe YouTube. big_smile

Inofensiv ca un fluturas

#132 2010-04-09 13:03:51

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Barbatii cu masini de genul clar compenseaza. Ori pentru lipsa de creier, ori pentru lipsuri la jucarica. Cu cat masina e mai scumpa cu atat lipsuri mai mari pe ambele planuri lol

#133 2010-04-09 13:11:27

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

pe mine ma distreaza teribil aia de un metru care au o masina cat casa poporului, nu se vad de la volan ... dar coboara cu atitudinea aia de King Kong  rotfl2  rotfl2  rotfl2

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.