homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Badaranul si masina lui de lux-8

#134 2010-04-09 13:14:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Badaranul si masina lui de lux

Si comportamentul e de King Kong,nu doar atitudinea...

#135 2010-04-09 13:19:44

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

PillBlast a scris:

Barbatii cu masini de genul clar compenseaza. Ori pentru lipsa de creier, ori pentru lipsuri la jucarica. Cu cat masina e mai scumpa cu atat lipsuri mai mari pe ambele planuri lol

Da, hai să ne luăm Tico, ca să nu aibă cineva impresia că am compensa ceva. smile

Inofensiv ca un fluturas

#136 2010-04-09 13:25:33

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

PillBlast a scris:

Barbatii cu masini de genul clar compenseaza. Ori pentru lipsa de creier, ori pentru lipsuri la jucarica. Cu cat masina e mai scumpa cu atat lipsuri mai mari pe ambele planuri lol

nu neapărat. cred că e vorba mai mult de lipsurile din comunism, c?nd nimeni nu avea nimic. traumele au rămas ?n subconștientul multora, iar acum, c?nd rom?nia e țara tuturor posibilităților, rom?nul refulează prin m?ncare multă, mașini scumpe și  case mai mari dec?t au nevoie. am fost at?t de săraci, ?nc?t acum cumpărăm cu frenezie tot ce ne pică ?n m?nă, tot ce e scump și ostentativ, ?nvăț?ndu-ne și copii la fel, ca să arătăm inconștient semenilor că avem, că am depășit perioada de zeci de ani de sărăcie.

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-04-09 13:28:07)

#137 2010-04-09 13:48:06

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Lasati-ma cu nu neparat lol Am vazut in zone numai cu garsoniere de-alea ieftine masini de lux. Astia nu au ce manca si isi iau masina. Ca sa nu zic ca stiu o eprsoana care si-a luat domne BMW dar statea cu tot neamul intr-un apartament amarat. Spuneti voi ce vreti, eu imi spustin idea, compenseaza ei ceva cu masina aia scumpa.

Cat despre Ferari sau Hummer in Bucuresti (cum am vazut pe multi) nu pot spune decat pff, oameni cretini. Ferari se rupe la prima groapa, si Hummerul consuma cat o tara din Africa in orele de varf. Oricum daca asa vor ei, fiecare cu cat il duce capul.

#138 2010-04-09 13:56:29

anabella_n
Hero member

Pill, și cu ce te afectează pe tine ce mașini au ei și-n ce case stau?

Publicitate

loading...

#139 2010-04-09 14:16:36

Monica999
Hero member
Site

Chestia cu hummerul ne afecteaza pe toti, pentru ca petrolul nu e o resursa fara limite si pentru ca e ditamai hardughia de masina pe strazile aglomerate. Cat despre rest, nu ma afecteaza, dar ziceam asa, ca tot vorbim de badarani si masini de lux. Daca voua vi se pare normal chestia cu n-am ce manca da am BMW, nah, fiecare cu ale lui. Eu tot zic ca ei compenseaza ceva.

#140 2010-04-09 14:26:17

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si eu sunt de acord cu Ana. Nu poti sa bagi mana in foc ca toti care-si iau masina de lux sigur au scula mica lol
Cazuri in care un individ isi ia o masina scumpa si apoi isi baga benzina de 30 de lei pentru ca nu are bani de un plin, am mai vazut si eu, dar nu cred ca e cazul sa generalizam ca toti care au masini mari si/sau scumpe sigur sunt plini si de frustrari si refuleaza prin BMW-uri.

#141 2010-04-09 14:33:37

Monica999
Hero member
Site

Fratilor, voi chiar nu mai stiti de gluma.

#142 2010-04-09 16:31:27

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

o mare parte din voi ma va considera nebuna, dar a fost o zi, recent, in care chiar m-am bucurat ca exista badaranii si masinile lor de lux. am vazut emisiunea top gear, cand au fost aia la noi pt a conduce pe transfagarasan. inainte sa ii arate pe drum au spus ceva in genul "cand auzim de romania, ne gandim la..." si au dat imagini cu niste tarani amarati care luau apa de la fantana si carau fan/unelete in spinare. mi-a venit o sila! ce sa-ti povestesc, bine ca veneau ei din buricul civilizatiei skitarg si au mai spus apoi "va dati seama cum vom fi priviti cand vom aparea in masinile astea de sute de mii de lire in tara asta?". merg ei pe autostrada si ajung in mamaia. acolo au intrat intr-o parcare, parcare ce era plina de ferrari, aston martin, lamborghini, numai masini din astea foarte scumpe. si desteptii de la top gear "brusc, am impresia ca nu mai sarim asa mult in ochi!". in clipa aia le-am multumit golanilor de la putere si m-am bucurat, chiar daca stiam ca in parcarea aia erau banii oamenilor obisnuiti care se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta. sincer va spun, m-am bucurat! sa nu mai faca toti imbecilii straini mutre cand aud de romania, ca si ei au oameni care abia isi permit o paine si ei au sate si orase din lumea a 3-a, chiar daca tara e stiuta ca mare civilizatie, foarte dezvoltata.

bebe V., soarele si luna

#143 2010-04-09 19:15:03

anabella_n
Hero member

PillBlast a scris:

Chestia cu hummerul ne afecteaza pe toti, pentru ca petrolul nu e o resursa fara limite si pentru ca e ditamai hardughia de masina pe strazile aglomerate. Cat despre rest, nu ma afecteaza, dar ziceam asa, ca tot vorbim de badarani si masini de lux. Daca voua vi se pare normal chestia cu n-am ce manca da am BMW, nah, fiecare cu ale lui. Eu tot zic ca ei compenseaza ceva.

la cum g?ndești, nu m-aș mira ca, dacă aș trece pe l?ngă tine la semafor cu un BMW seria 1, ?n 2 uși, să fiu etichetată drept o curvă care stă ?ntr-o amăr?tă de garsonieră, dar care a supt kilometri de p*** pentru mașina aia  neutral

#144 2010-04-09 19:24:06

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

eiii hai anabela ca se referea strict la cei care au bmw si chiar nu au ce manca,eu una am exemple chiar langa mine,imi sunt vecini,stau 7 persoane in apartament cu 2 camere si au opel insignia luat nou nout plus ca i-am auzit ca vor si "mertzan" si cand ne intalnim cu ei ne cer cate un leu sau cate o tigara

#145 2010-04-09 19:44:20

Monica999
Hero member
Site

Evident ca la aia ma refeream. Dar nah, acum fiecare exagereaza cum vrea. Plus, in contextul subiectului BADARANUL si masina lui de LUX, credeam ca o sa se prinda oamenii ca exagerez de dragul unei glume.

#146 2010-04-09 20:17:47

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

anabella, eu sincer te-as eticheta daca as trece pe langa tine la semafor si ai fi intr-un bmw in 2 usi, ai fii siliconata si cu boticul tzuguiat si nu ti-as da mai mult de 21 de ani lol Sa fim seriosi... pe mine nu ma intereseaza ce masini au unii sau altii, dar cei descrisi mai sus chiar sunt o problema pentru toata lumea cu atitudinea lor de "i`m the best fuck the rest".

#147 2010-04-09 21:25:22

anabella_n
Hero member

syd a scris:

eiii hai anabela ca se referea strict la cei care au bmw si chiar nu au ce manca,eu una am exemple chiar langa mine,imi sunt vecini,stau 7 persoane in apartament cu 2 camere si au opel insignia luat nou nout plus ca i-am auzit ca vor si "mertzan" si cand ne intalnim cu ei ne cer cate un leu sau cate o tigara

păi și de unde știi la semafor ce are ăla de m?ncare acasă? unde stă? nu neg că sunt destui de ăștia de care ziceți voi. but then again...de unde știm noi exact situația lor? și cu ce te afectează pe tine, ?n final, ce mașină conduce unul sau altul? eu la asta mă refer. vedem mulți ?n trafic pe care-i etichetăm din prima după aspectul exterior. și nu o dată. de fiecare dată. ca să etichetezi un om drept bădăran cu mașină de lux, că despre asta se vorbește aici, trebuie să te deranjeze comportamentul lui ?n trafic sau față de tine, ca pieton. nu faptul că stă ?n garsonieră, n-are ce m?nca, dar are rate 1000 euro pentru o mașină pe care nu și-o permite cu cash, dar totuși și-a luat-o
cum zicea și soldier, hai să ne luăm toți tico, poate așa nu ne mai b?rfește nimeni că stăm la apartament cu părinții, dar avem BMW. treaba fiecăruia ce face cu creditul lui din bancă și cu ceapa pe care o măn?ncă zilnic pentru a-l plăti

#148 2010-04-09 23:33:54

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

azi am mers cu autobuzul , si nu am asteptat sa se dea toti tiganii jos. Ma urc eu linistita, fac biletul, si vine un tigan la mine, ma trage de par si imi zice ceva de genu "roackero, hai sa stam pe intuneric!" , am ramas  va ..
alta faza a fost  cand ma duceam acasa lol.. desi mi-am jurat ca numai trec singura prin parca cand e intuneric, de lene am mers pe acolo. Un grup de cocalari, erau pe banca si mancau seminte forgetit. Eu trec linistita [ fiind imbracata in rochita asta, pantofi cu toc, si esarfa mov inchis] il aud pe unu "uite a iesit dracul pe strada!", i-am ignorat, altul " uite dracul imbracat in negru, si e si femeie!"  rotfl

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#149 2010-04-09 23:36:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Vai doamne neutral Tocul meu ar fi scris pe fruntea lor daca as fi fost pusa in situatia asta. Ce dragut ar fi un  ritual voodoo de inviere a raposatului Antonescu...

#150 2010-04-09 23:41:21

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

daa lol ai dreptate..
eu nu aveam nici spray`ul paralizant la mine, si nu erau nici politisti pe acolo, si mi-am vazut de drum,incercand sa merg cat mai repede. In acelasi parc mi-am luat niste palme pe fund si am fost trasa de par acum un an .. si deobicei nu merg neinsotita cesafac

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#151 2010-04-09 23:44:34

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Mno... daca ar fi s-o luam cu 'locurile prin care am avut probleme',eu n-as mai iesi din casa lol  Si deh,Bucurestiul nu e tocmai mic. Eu sunt magnet pentru tigani si cocalari -_-"

#152 2010-04-09 23:46:27

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

care parc  nif?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.