homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Badaranul si masina lui de lux-6

#96 2010-04-02 14:42:31

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Badaranul si masina lui de lux

ShineOfBlood a scris:

Oh,doamne neutral Nu-mi spune ca alea 5 masini care blocasera autostrada erau de fapt niste amici de-ai lor... neutral

da, erau amicii lui neutral

Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-04-02 14:42:42)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#97 2010-04-02 15:10:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pai si s-au dat de acolo pana la urma? Ati luat macar numerele? I-ati denuntat?

#98 2010-04-02 15:13:13

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

si nu ati mai ajuins la politie???? wow frate pe ce lume traim ?

#99 2010-04-02 15:14:57

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

s-au dat , dar numai pentru ca au vazut o masina care venea spre noi. Nu am mai apucat sa luam numerele, oricum nici nu m-am gandit sa notez numerele la cat de speriata eram cesafac

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#100 2010-04-02 15:30:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu sunt obsedata de chestii d-astea de identificare... cand am fost pusa in situatiile nasoale mentionate pe paginile anterioare,eu ma chinuiam sa vad trasaturile fetei mai degraba decat sa-mi tin hainele pe mine...

Publicitate

loading...

#101 2010-04-02 15:39:30

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

si noi am patit ceva asemanator cu unul care conducea foarte aproape in spatele nostru si ne urmarise de ceva vreme ...eu una nu mi-am dat seama al meu mi-a dat telefonul si ma punea sa ii scriu numarul...lol nici macar nu stiam ce scriu.smile Am intrat in parcare la mcdonalds. el dupa noi...cand mi-a spus ca ala din spatele nostru ne urmateste de ceva vreme  m-am inmuiat toata...a intrat in depasire , ne-a injurat lol si a mers mai departe. Noi am stat sa comandam ceva si sa fim siguri ca nu ne asteapta pe undeva lol

#102 2010-04-06 12:12:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sophie a scris:

Legat de faza cu pipait, viol etc citeam aseara pe aici si imi ziceam ca`s tare norocoasa ... in 5 ani de cand stau in Buc nu mi s`a intamplat nimic, pana azi ... Mergeam frumos pe o straduta pe la Iancului, destul de circulata la ora pranzului. Am intrat in scara unde trebuia sa platesc netul vorbind cu o prietena la telefon si asteptam in fata usii sa termin de vorbit, cand, in spatele meu a aparut un tip, cam la 40 ani cu p*** scoasa si ma intreaba: Vrei sa te !? Eu ma uit la el socata si in momentul ala cineva coboara cu liftul. Idiotu` draq s`a speriat si a plecat. Ce nu stia el este ca exista o camera de filmat care l`a inregistrat lol Am facut rost de inregistrare, insa n`am ajuns la Politie; de fapt, am ajuns, insa trebuia sa ma duc la alta sectie, ca deh, asa e la noi ...
Oricum, de la faza asta, al meu mi`a dat un cutit, pe care il tin frumos in geanta.

sper ca ai de gand sa faci ceva in privinta asta. Du-te pana in panzele albe ( pe cat posibil) Nu-l lasa sa scape. Iti tin pumnii!!!

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#103 2010-04-06 12:49:09

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Dupa ce am citit pe aici ma consider norocoasa ca nu am patit niciodata nimic grav.
Cand eram mai mica se mai gasea cate unu sa se ia de mine pe strada, dar nu s-a ajuns niciodata sa traga de mine sau ceva de genul asta.
Oricum, merg destul de mult singura prin oras, si ziua si seara, si noaptea, si nu am avut incidente pana acum.
Intr-o seara eram cu doua prietene prin oras si s-au gasit unii sa strige dupa noi dintr-o masina "ce v-as face, ce v-as trage", etc... m-a bufnit rasul, chiar nu pot sa reactionez altfel cand vad atata prostie...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#104 2010-04-06 14:14:22

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Mi s-a mai intamplat una, acum doi ani. Eram pe role si mergeam pe aleea din fata blocului sa intru in scara. Eram cu Mr dupa mine. Vine un tip cu masina, pe la 30-35 de ani, si in loc sa ma lase sa intru in spatiul de dinainte de intrarea in bloc, mi-a blocat tot drumul desteptu`. Si dupa ce-a vazut ca nu mai am pe unde trece, a inaintat, si m-a lovit. In fine, m-am strecurat prin gardul viu de pe marginea aleii, si l-am injurat, normal. Asta a oprit masina, sa vina rpd la mine sa-mi arda vreo doua. Ghinionul lui ca nu l-a vazut pe Mr, care ocolise masina pe cealalta parte. Si cand a ridicat mana la mine, puf una in barbie de la Mr lol. S-a bagat rpd in masina si s-a dus sa parcheze. Mr si-a lasat rolele repede in casa si s-a dus dupa el in capatul blocului lol si acolo iar puf lol. Eu fuga in ciorapi dupa el rotfl sa nu cheme ala politia ca tot noi sa ne-o furam, ca doar traim in RRomania! Mai amuzant a fost cand Mr ii zicea aluia sa-si ceara scuze in fata mea, ala tot comenta "pai de ce m-a injurat??". Si mr: "da ce vroiai ma sa-ti faca? sa te pupe ca-i rupi picioarele? cere-ti ma scuze!!" lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#105 2010-04-06 16:30:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

rotfl Ce bine ca si-a luat-o rotfl Asa ar merita toti prostii astia.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#106 2010-04-07 18:27:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cand fac naveta intre casa mea si a lui iubi am o portiune cu 2 benzi pe sens...si merg pe banda 2 k pe 1 sunt muuuuuuulte gropi si am toate sansele sa raman fara vreun capac la roti sau mai stiu eu ce...si mi se intampla cateodata sa imi dea unu flash-uri si claxoane mai ales k am si lamaia in geam...da nu ma dau frate nici de-a dracu, daca se grabeste n-are decat sa ma depaseasca el prin dreapta prin gropi ... da citind ce scrieti voi pe aici crek de acuma plec cu usile blocate de acasa k la mine e stricata inchiderea centralizata si tre sa le blochez pe rand...
Mi-am luat si eu injuraturi la volan dar tratez totul cu calm si un zambet de obicei...nu imi fac sange rau doar ptr ca nu pot sa plec cu scartaituri de la semafor...sa astepte frate k nu stau in apa smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#107 2010-04-08 19:55:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Azi: eu,in 133,ma intorceam de la Hard Rock Cafe. Autobuzul: 2/3 plin de tigani,o mare parte din restul erau pensionari si cateva erau femei. Am fost pipaita de 4 tarani libidinosi,trasa de par de credeam ca imi va fi desprins scalpul si scuipata. Bineinteles ca am strigat... dar suntem in Romania si nimeni nu a facut nimic.

#108 2010-04-08 20:01:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Wild da numai experiente de astea ai...ai facut ceva in mod deosebit? ma scarbesc cand aud chestii de genul asta? sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#109 2010-04-08 20:03:17

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Asta voiam şi eu să te ?ntreb, wild, dacă ai făcut ceva ?n mod deosebit. Că ai un lipici la personaje de genul de mamă-mamă yikes.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#110 2010-04-08 20:09:45

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Doamne fereste! ma minunez de ce citesc pe aici! eu o singura data mi-am luat o palma ca am comentat dupa ce un libidinos a strigat dupa mine! in rest,aaa, daaa, eram o data singura pe strada si din fata mea venea un tip si mi se parea ca se uita cam ciudat la mine si imi tot zambea in timp ce se indrepta spre mine si cand s-a apropiat de mine am crezut ca ma va pipai sau prinde de fund si cand a trecut pe langa mine, i-am dat un pumn tare in spate, dar...... omul chiar nu avea nici o intentie rotfl si s-a oprit s-a uitat la mine si mi-a zis: fata, dar ce ti-am facut? am zambit asa mai amar si i-am explicat....am inceput sa radem amandoi! noroc ca nu a fost taran, ca mi-o luam si atunci!!!

Ultima oara a fost editat de kreed (2010-04-08 20:11:07)

#111 2010-04-08 20:32:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nimic. Niciodata nu fac nimic. Stau cu castile in urechi si ascult muzica sau dau mesaje. Una din doua. Mai arunc privirea pe geam din an in paste... da' se pare ca pana si asta ii irita.  roll

#112 2010-04-08 20:34:54

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu cand eram mai mica, adica a 8-a pana intr-a 10-a, comentam intotdeauna la fazele de genul.. eram f impulsiva si orice om care-mi zicea ceva ma scoatea din sarite si era imposibil sa nu le zic nimic, indiferent daca era unul sau erau zece..
cand am mai crescut si mi-a mai venit mintea la cap lol i-am lasat in pace, nu mi-am mai batut capul cu niciunul. pana intr-o zi big_smile era noapte, eram in parc cu inca o fata si stateam pe banca. vin la noi 2 tigani, si cum eu sunt f sictirita de tehnici de agatare si tot ce presupune "a te baga in seama" i-am ignorat total. tipa care era cu mine a vorbit cu ei, le-a spus ca nu le da nr ei de tel si bla bla. si s-au enervat aia domle ca nu i-am bagat in seama si au inceput s-o dea in extreme lol cand am vazut ca se ingroasa gluma, m-am ridicat sa plec, s-a ridicat si aia si cum mergeam eu l-am vazut in umbra pe ala care tot comenta si comenta ca se indrepta spre mine.. bineinteles ca m-am enervat, m-am intors si i-am dat un pumn de l-am invartit si l-am injurat de ma`sa. mare greseala ca am realizat ca tipul era familist convins rotfl2 eu m-am intors sa plec, convinsa ca termina si n-am mai fost atenta. a venit, m-a tinut de maini, m-a intors, m-a impins sa cad... si asa cum eram eu la nivelul picioarelor lui mi-a zis sa nu il mai injur vreodata de ma`sa ca daca vrea el imi da si la m**e. 
va jur ca atata scarba ca in seara aia nu am simtit in viata mea. happy-end. nu l-am vazut la fata, toti tiganii arata la fel, negri si urati, n-avea rost sa ma duc la politie.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#113 2010-04-08 20:38:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cred ca daca mi-ar face unul asa,l-as lasa sa-si indeplineasca fantezia cu m*ia numai ca sa am eu cum sa i-l musc pe Prince Albert pana cade.

#114 2010-04-08 20:41:13

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

nu, eu chiar nu mi-as fi dorit sub nicio forma yikes

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.