|
Nu esti logat.
Badaranul si masina lui de lux-6#96 2010-04-02 14:42:31
Re: Badaranul si masina lui de lux
da, erau amicii lui Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-04-02 14:42:42) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #97 2010-04-02 15:10:59
Re: Badaranul si masina lui de luxPai si s-au dat de acolo pana la urma? Ati luat macar numerele? I-ati denuntat? Offline #98 2010-04-02 15:13:13
Re: Badaranul si masina lui de luxsi nu ati mai ajuins la politie???? frate pe ce lume traim ? Offline #99 2010-04-02 15:14:57
Re: Badaranul si masina lui de luxs-au dat , dar numai pentru ca au vazut o masina care venea spre noi. Nu am mai apucat sa luam numerele, oricum nici nu m-am gandit sa notez numerele la cat de speriata eram "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #100 2010-04-02 15:30:08
Re: Badaranul si masina lui de luxEu sunt obsedata de chestii d-astea de identificare... cand am fost pusa in situatiile nasoale mentionate pe paginile anterioare,eu ma chinuiam sa vad trasaturile fetei mai degraba decat sa-mi tin hainele pe mine... Offline Publicitateloading...
#101 2010-04-02 15:39:30
Re: Badaranul si masina lui de luxsi noi am patit ceva asemanator cu unul care conducea foarte aproape in spatele nostru si ne urmarise de ceva vreme ...eu una nu mi-am dat seama al meu mi-a dat telefonul si ma punea sa ii scriu numarul... nici macar nu stiam ce scriu. Am intrat in parcare la mcdonalds. el dupa noi...cand mi-a spus ca ala din spatele nostru ne urmateste de ceva vreme m-am inmuiat toata...a intrat in depasire , ne-a injurat si a mers mai departe. Noi am stat sa comandam ceva si sa fim siguri ca nu ne asteapta pe undeva Offline #102 2010-04-06 12:12:28
Re: Badaranul si masina lui de lux
sper ca ai de gand sa faci ceva in privinta asta. Du-te pana in panzele albe ( pe cat posibil) Nu-l lasa sa scape. Iti tin pumnii!!! "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #103 2010-04-06 12:49:09
Re: Badaranul si masina lui de luxDupa ce am citit pe aici ma consider norocoasa ca nu am patit niciodata nimic grav. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #104 2010-04-06 14:14:22
Re: Badaranul si masina lui de luxMi s-a mai intamplat una, acum doi ani. Eram pe role si mergeam pe aleea din fata blocului sa intru in scara. Eram cu Mr dupa mine. Vine un tip cu masina, pe la 30-35 de ani, si in loc sa ma lase sa intru in spatiul de dinainte de intrarea in bloc, mi-a blocat tot drumul desteptu`. Si dupa ce-a vazut ca nu mai am pe unde trece, a inaintat, si m-a lovit. In fine, m-am strecurat prin gardul viu de pe marginea aleii, si l-am injurat, normal. Asta a oprit masina, sa vina rpd la mine sa-mi arda vreo doua. Ghinionul lui ca nu l-a vazut pe Mr, care ocolise masina pe cealalta parte. Si cand a ridicat mana la mine, puf una in barbie de la Mr . S-a bagat rpd in masina si s-a dus sa parcheze. Mr si-a lasat rolele repede in casa si s-a dus dupa el in capatul blocului si acolo iar puf . Eu fuga in ciorapi dupa el sa nu cheme ala politia ca tot noi sa ne-o furam, ca doar traim in RRomania! Mai amuzant a fost cand Mr ii zicea aluia sa-si ceara scuze in fata mea, ala tot comenta "pai de ce m-a injurat??". Si mr: "da ce vroiai ma sa-ti faca? sa te pupe ca-i rupi picioarele? cere-ti ma scuze!!" Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #105 2010-04-06 16:30:34
Re: Badaranul si masina lui de luxCe bine ca si-a luat-o Asa ar merita toti prostii astia. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #106 2010-04-07 18:27:49Re: Badaranul si masina lui de luxeu cand fac naveta intre casa mea si a lui iubi am o portiune cu 2 benzi pe sens...si merg pe banda 2 k pe 1 sunt muuuuuuulte gropi si am toate sansele sa raman fara vreun capac la roti sau mai stiu eu ce...si mi se intampla cateodata sa imi dea unu flash-uri si claxoane mai ales k am si lamaia in geam...da nu ma dau frate nici de-a dracu, daca se grabeste n-are decat sa ma depaseasca el prin dreapta prin gropi ... da citind ce scrieti voi pe aici crek de acuma plec cu usile blocate de acasa k la mine e stricata inchiderea centralizata si tre sa le blochez pe rand... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #107 2010-04-08 19:55:32
Re: Badaranul si masina lui de luxAzi: eu,in 133,ma intorceam de la Hard Rock Cafe. Autobuzul: 2/3 plin de tigani,o mare parte din restul erau pensionari si cateva erau femei. Am fost pipaita de 4 tarani libidinosi,trasa de par de credeam ca imi va fi desprins scalpul si scuipata. Bineinteles ca am strigat... dar suntem in Romania si nimeni nu a facut nimic. Offline #108 2010-04-08 20:01:58Re: Badaranul si masina lui de luxWild da numai experiente de astea ai...ai facut ceva in mod deosebit? ma scarbesc cand aud chestii de genul asta? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #109 2010-04-08 20:03:17
Re: Badaranul si masina lui de luxAsta voiam şi eu să te ?ntreb, wild, dacă ai făcut ceva ?n mod deosebit. Că ai un lipici la personaje de genul de mamă-mamă . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #110 2010-04-08 20:09:45
Re: Badaranul si masina lui de luxDoamne fereste! ma minunez de ce citesc pe aici! eu o singura data mi-am luat o palma ca am comentat dupa ce un libidinos a strigat dupa mine! in rest,aaa, daaa, eram o data singura pe strada si din fata mea venea un tip si mi se parea ca se uita cam ciudat la mine si imi tot zambea in timp ce se indrepta spre mine si cand s-a apropiat de mine am crezut ca ma va pipai sau prinde de fund si cand a trecut pe langa mine, i-am dat un pumn tare in spate, dar...... omul chiar nu avea nici o intentie si s-a oprit s-a uitat la mine si mi-a zis: fata, dar ce ti-am facut? am zambit asa mai amar si i-am explicat....am inceput sa radem amandoi! noroc ca nu a fost taran, ca mi-o luam si atunci!!! Ultima oara a fost editat de kreed (2010-04-08 20:11:07) Offline #111 2010-04-08 20:32:54
Re: Badaranul si masina lui de luxNimic. Niciodata nu fac nimic. Stau cu castile in urechi si ascult muzica sau dau mesaje. Una din doua. Mai arunc privirea pe geam din an in paste... da' se pare ca pana si asta ii irita. Offline #112 2010-04-08 20:34:54
Re: Badaranul si masina lui de luxeu cand eram mai mica, adica a 8-a pana intr-a 10-a, comentam intotdeauna la fazele de genul.. eram f impulsiva si orice om care-mi zicea ceva ma scoatea din sarite si era imposibil sa nu le zic nimic, indiferent daca era unul sau erau zece.. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #113 2010-04-08 20:38:42
Re: Badaranul si masina lui de luxCred ca daca mi-ar face unul asa,l-as lasa sa-si indeplineasca fantezia cu m*ia numai ca sa am eu cum sa i-l musc pe Prince Albert pana cade. Offline #114 2010-04-08 20:41:13
Re: Badaranul si masina lui de luxnu, eu chiar nu mi-as fi dorit sub nicio forma zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|