|
Nu esti logat.
Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!-3#39 2010-04-17 16:15:19
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!Nu vreau sa vorbesc prostii .. de asta am cerut sfatul ei .. o sa vorbesc cu "expertul"( sotul) care ia de 15 ani antidepresive sa vad ce sfat iti da Offline #40 2010-04-17 16:22:58
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!
hai sa iti spus nu vei devenii dependenta daca sti sa preiei controlul...............si eu am fost diagnosticata cu anxietate-depresiva si atacuri d panica dar fusese pus un diagnostic in graba prob mea erau doar atacurile d panica ........... am umblat din doc in doc am ajuns p mana unora care mi.au distrus orice speranta, simteam k innebunesc ca voi fi dependenta d ele si k viata si starea mea d bine va depinde de pastile......... am incercat si terapie cognitiv comportamentala dar am nimerit p mana uneia care nu stia sa faca aceasta terapie....mi.am schimbat medicul si pastilele .......... mi.a explicat k nu voi fi dependenta pt k sunt amunite pastile care in componenta lor au substante care dau dependenta asa k am urmat un tratam usor timp d 1 an d zile fara sa uit macar o pastila .........am inceput cu 3 (dim/parzn/seara)p zi dupa am redus la (dim sau pranz si obligatoriu seara) iar in ultimele luni doar cea d seara am renuntat la ele dupa 1 an si imi era teama ca nu voi putea fi "normala" atunci knd nu imi este bine si simt ca pot avea un atac d panica folosesc med exclusiv din plante ulei de levantica Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #41 2010-04-17 16:53:21
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!soarelemeu, Offline #42 2010-04-17 17:27:22
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!De aia te-am impins la psiholog ... stiu ce vorbesc si nu e usor. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-04-17 17:37:39) Offline #43 2010-04-17 18:08:04
Ce veste buna mi`ai dat.. deci nu e o problema ca mi`a schimbat tratamentul asa repede nu?ma speriasesi mai devreme.. Offline Publicitateloading...
#44 2010-04-17 18:29:48
deci nici nu stii sau defapt sti ce a fost in sufletul meu atunci knd mi s.a pus un astfel d diagnostic nu l.am acceptat asa ca am mers in alta parte ....... da am luat 1 an pastile eu cu o jum d pastila dormeam noaptea mancam si starea mea se imbunatatea........ primele rez se vad depinde si d medicul tau dr si d starea ta....... eu am incetat sa fac acea terapie cognitiv comportamentala pt k tipa nu imi inspira decat teama panica si ma imbolnaveam mai rau ...... asa k am inceput sa fac exercitiile d relaxare denumite pilonul central +tratam ......... knd am renuntat la pastile si am mai avut cate un atac sau stresul isi spunea cuv luam ulei d levantica(fiind tratam naturist) imi face atat d bine + k nici stare d somnolenta nu imi da daca le iau p timpul zilei sau uneori mai beau ceai de tei ........ important este ca sa ia langa tine pers dragi tie sa ai priteni aproape........ se spune k anxietatea se trataeza prin prieteni si fam .......... pt mama ta ar fi bun dar si pt tine omega 3 este recomandat pt repararea celulelor nervoase Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #45 2010-04-17 19:00:58
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!sal, imi pare rau, nu am vrut sa te sperii Sunt convinsa ca o sa treci peste si o sa fie totul bine. El s-a jucat la inceput cu pastilele .. le lua o saptamana .. o saptamana nu le lua .. cand vedea ca se simte rau iara le lua si tot asa ... sau cand l-am cunoscut eu rupea cate un sfert de pastila si o lua dimineata inainte sa se duca la serviciu sau acum 4 ani ii schimba pastilele din 4 in 4 saptamani. Deci a facut multe prostii .. abia acum 1 jumate a inceput terapia si va dura mult pana isi va revenii la normal. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-04-17 19:01:27) Offline #46 2010-04-17 19:18:16
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!important e k tu ii esti aproape si asta ajuta ..nimic nu insanatoseste mai bine k drg d mama /sotie/iubita Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #47 2010-04-17 19:39:29
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!Te cred Adina, e foarte greu si ai dreptate e f important ca cei dragi sa`ti fie alaturi..si prietenii..doar ca eu de cand am devenit depresiva m`am cam izolat si nu simt nevoia sa mai fac lucrurile care le faceam inainte.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-17 19:42:12) Offline #48 2010-04-17 20:08:05
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!am vrut sa subliniez mai sus ca trebuie sa te ti strict de tratament. sa nu omiti pastile sa nu te joci cu ele pt ca aia i-a facut lui mult rau. merge la psiholog ..unul foarte bun care cred ca se lasa batut cu el...era plictisit rau...am fost si eu cu el de cateva ori si chiar mi-a placut. deci nu doarme, nu mananca. noroc ca munceste de acasa asta doar ca sa aiba o ocupatie. nu are energie..si lista poate continua. are zile bune dar asta foarte rar Offline #49 2010-04-17 20:21:53
deci eu am luat tratam strict 1an in cap fara k nici macar 1 zi sa uit d vreo pastila asta e fff important......... dupa ce am renuntat la ele am inceput sa iau la nevoie ulei d levantica nu cred k se bat cap in cap pt k e facut din macerat d levantica( http://www.hofigal.eu/produse.php?id=435 ) stiu clar k in timpul tratam cu antidepresive nu se consuma alcool nu se face abuz d cafeina cofeina si nici grefa nu se manaca asta depinde d med ..... citeste p prosect daca ai interzis sau nu la grefa .......... exercitiile d relaxare le am d p net si m.au ajutat enorm si inca le mai fac atunci knd e cazul pt a nu lua pastile sunt pur si simplu exercitii respiratie d control asupra mintii ...........si eu m.am izolat k tine dar nu pt k am vrut si pt k asa s.a intamplat ..... daca vrei exercitiile d relaxare trimite.mi un mail si eu iti dau exercitiile Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #50 2010-04-17 21:24:07
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!Adina, ai mail Offline #51 2010-04-17 21:27:19
ti-a schimbat alprazolamul cu bromazepamul pentru ca ti-am zis, nu e bine sa iei benzodiazepine mai mult de 1 luna. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-04-17 21:27:53) Offline #52 2010-04-17 21:36:15
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!Da, am inteles moksha..mersi de lamuriri sunt o prapastioasa! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-17 21:37:09) Offline #53 2010-04-17 21:49:55
da am mail .....eu 1 an am avut acelasi tratam .....dar inainte sa ajung la medicul asta bun am avut altul dar mi l.a schimbat sa nu devin dependenta ......astept sa imi trimiti k sa iti pot da exercitiile ......... mai mie mi s.a zis d faza cu cafeina cofeina si ciocolata sa nu exagerez adik aveam noie o cafea dim si atata dar eu nu beau cafea asa k nu m.a afectat am mancat putina ciocolata decat deobicei se spune k ciocolata "excita" creierul + k eu am facut curatenie si in alimentatie ... fara fast food, mancaruri grele si am mai macat f mult mango 2 luni am mancat in fiecare seara un mango:d Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #54 2010-04-17 22:19:49
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!Adina, ti`am tr de atunci e-mail.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-17 23:13:15) Offline #55 2010-04-17 22:23:16
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!fara alcool si fara cafea/ cofeina .. grija mare la alimentatie , fara prea mult fast food. Offline #56 2010-04-17 23:05:48
Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!saracutu` e bine sa fii optimist si cu simtul umorului dar e cam greu ca sa nu zic foare greu in situatia asta... Offline #57 2010-04-17 23:16:51
dar nu imposibil, ry! V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|