homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!-4

#58 2010-04-17 23:35:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!

ryanna22 a scris:

Da, am inteles moksha..mersi de lamuriri puss  sunt o prapastioasa!
faptul ca m`a durut azi capul f tare si toata ziua(imi zvacneste si cand ma ridic mai brusc)+la ceafa o avea legatura cu pastilele? sad

poate avea, dar nu e neaparat. si pe mine m-a durut capul toata ziua, poate e de la nor smile
glumesc, stai linistita, o sa te obisnuiesti si nu o sa te mai doara nimic.

#59 2010-04-17 23:50:44

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

o sa vad maine cum ma mai simt daca persista durerea de cap  ar cam trebui sa mi pun un semn de intrebare la pastile..multumesc mult moksa si scuza`ma ca te sacai mereu puss

april, e foarte greu cu optimismul la mine fiindca de fel sunt ff pesimista dar incerc sa ies cumva la liman..sper sa si reusesc desi sunt constienta ca "drumul" va fi unul anevoios..incerc sa ma abtin sa numai caut pe net caci imi face mai mult rau..
mersi pt incurajari! par

#60 2010-04-17 23:56:39

moksha
Hero member

ryanna22 a scris:

o sa vad maine cum ma mai simt daca persista durerea de cap  ar cam trebui sa mi pun un semn de intrebare la pastile..multumesc mult moksa si scuza`ma ca te sacai mereu puss

april, e foarte greu cu optimismul la mine fiindca de fel sunt ff pesimista dar incerc sa ies cumva la liman..sper sa si reusesc desi sunt constienta ca "drumul" va fi unul anevoios..incerc sa ma abtin sa numai caut pe net caci imi face mai mult rau..
mersi pt incurajari! par

se poate sa te doara un pic capul de la ele, gandeste-te ca cea ce fac ele este sa se joace un pic cu substantele din creierul tau smile dar asta nu inseamna ca nu iti fac bine sau ca ar trebui sa renunti. la fel, somnul indus de imovane nu e chiar fiziologic, e un pic diferit si de aceea in timpul zilei poti simti durere de cap. la fel de bine poate sa te doara capul si de la prea multe ganduri ce trec prin el si chiar nu glumesc smile

si eu sunt o persoana foarte foarte foarte pesimista, deci nu pot decat sa iti dau sfaturi. si printre ele este sa nu mai scotocesti internetul, nu o sa gasesti nimic util pentru tine, mai putin pe acest forum smile

ps. e poate prea personal, deci nu te intreb direct, doar iti dau o tema de gandire. de cele mai multe ori depresia si anxietatea apar fara motiv precis si evident, dar de multe ori ele sunt reactive la o intamplare anume din viata persoanei sau la un eveniment foarte trist. eu cred ca te ajuta daca identifici respectivul moment, astfel poti lupta cu el si il poti depasi.

#61 2010-04-18 11:25:00

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

ryanna22 gata ti.am trimit mail big_smile
si inca ceva cu cat vrei sa aflii mai multe si cauti n raspunsuri cu atat d afunzi mai tare in ganduri sentimente si altele.... incearca sa faci doar ce iti face placere sa fi linistita si timpul rezolva orice prob.......

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#62 2010-04-18 12:35:45

ryanna22
Hero member

Moksha, ai dreptate probabil ca o sa mai treaca putin timp pana o sa se acomodeze organismul meu cu pastilele si de asta mai sunt si mici efecte negative..o sa ma abtin sa mai caut pe net/ sa mai compar persoana x sau y cu mine, caci nu e bine..
E buna tema de gandire, insa cu cat ma gandesc si "scotocesc" mai mult in subconstientul meu de ce sunt depresiva si ce anume mi`a provocat asta parca cu atat mi`e mai rau si simt un nod in gat..nu stiu poate nu sunt pregatita sa infrunt situatiile/temerile care m`au adus aici supa

Adina, mersi mult puss le`am primit si abia astept sa le fac sa vad ce efecte au asupra mea.. smile   asa e, cu cat caut mai mult cu atat ma afund mai tare...

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-18 12:39:33)

Publicitate

loading...

#63 2010-04-18 12:47:53

moksha
Hero member

ryanna22 a scris:

Moksha, ai dreptate probabil ca o sa mai treaca putin timp pana o sa se acomodeze organismul meu cu pastilele si de asta mai sunt si mici efecte negative..o sa ma abtin sa mai caut pe net/ sa mai compar persoana x sau y cu mine, caci nu e bine..
E buna tema de gandire, insa cu cat ma gandesc si "scotocesc" mai mult in subconstientul meu de ce sunt depresiva si ce anume mi`a provocat asta parca cu atat mi`e mai rau si simt un nod in gat..nu stiu poate nu sunt pregatita sa infrunt situatiile/temerile care m`au adus aici supa

Adina, mersi mult puss le`am primit si abia astept sa le fac sa vad ce efecte au asupra mea.. smile   asa e, cu cat caut mai mult cu atat ma afund mai tare...

Probabil ca nu esti pregatita sa infrunti lucrurile, de aceea ar fi bun un psiholog in cazul ideal. Vezi daca o sa gasesti un psiholog cu care sa te intelegi ok si cu care sa poti vorbi.

#64 2010-04-18 13:13:02

ryanna22
Hero member

Un psiholog ar fi mai indicat sau un psihoterapeut?

#65 2010-04-18 13:24:03

moksha
Hero member

ryanna22 a scris:

Un psiholog ar fi mai indicat sau un psihoterapeut?

Pai majoritatea au competenta in psihoterapie, dar ramane de hotarat daca o sa ai sau nevoie de psihoterapie sau nu, dupa ce te va vedea. Din cate stiu eu  majoritatea au si competenta asta de psihoterapie, poate iti va spune mai multe adina15, parca am vazut ca a mentionat ceva despre psihoterapie intr-unul dintre mesajele ei.

#66 2010-04-18 13:38:35

ryanna22
Hero member

Ok, am inteles..mai ramane sa gasesc unul bun si sa aiba si competenta in psihoterapie..multumesc par

Adina, daca mai stii ceva despre asta astept pareri big_smile

#67 2010-04-18 14:21:13

adina15
Hero member

ryanna22 a scris:

Ok, am inteles..mai ramane sa gasesc unul bun si sa aiba si competenta in psihoterapie..multumesc par

Adina, daca mai stii ceva despre asta astept pareri big_smile

ti.am zis eu am facut 2 sedinte d terapie si am fugit fazand cu ochii lol ........ exercitiile p care ti le.am dat le faci si intr.un cabinet dar doar fondul muzical ti.l pune tu tre sa inveti oarecum pasii respectivi ......... nu e regula exista psihologi f buni acum depinde p mana cui pici ........ pana la urma nimeni nu te intele si nu te poate ajuta suf d mult daca nu ai vointa ...... tu esti unica care sti ce e in sufletul tau si sti cum sa faci sa treci asta e chestiune d timp cum sa te descurci in astfel d sit dar garantez k exercitiile te vor ajuta big_smile daca ai nev d ajutor cu mare placere puss

#68 2010-04-18 15:13:21

ryanna22
Hero member

Adina, ti`am tr un mail big_smile  puss

#69 2010-04-19 13:30:27

adina15
Hero member

iar eu ti.am raspuns big_smile
Durata unui atac de panica este de aproximativ 20 de minute, de la debut si pana la scaderea in intensitate a simptomelor......... daca depaseste 20min inseamna ca tu defapt creierul tau inca resimte acea senzatie de panica si nu poti trece peste + k tu controlezi mintea si tot tu trebuie sa inveti si sa impui subconstietului tau k in 20 de min vor trece daca nu trec incepi prin a face exercitiile de respiratie 4 2 4 2......
in mom de fatza sunt convinsa ca simti o  frica persistenta ca vor urma si alte atacuri
tocmai de aceea knd mergi l aun psihoterapeut te va intreba "si cat dureaza toate starile?". tu trebuie sa stii kt de mult te tin dar in acelasi timp sa constientizezi k nu vor tine decat 20 min

#70 2010-04-19 16:52:11

ryanna22
Hero member

mersi pentru ponturi si sfaturi adina puss  par

tu aveai insomnii?
imi este somn in cursul zilei dar nu reusesc sa adorm si dupa aia sunt fff irascibila supa

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-19 16:57:42)

#71 2010-04-19 17:01:01

adina15
Hero member

nu am avut insomnii big_smile ....somnolenta p timpul zilei este d la pastilele p kre le iei dar te vei obisnuii cu ele

#72 2010-04-19 17:15:13

ryanna22
Hero member

vai ce bine ca nu aveai insomnii..eu sunt extrem de agitata, nu stiu de ce tratamentul asta nu resuseste sa ma linisteasca, iar cand vreau sa dorm nu pot grater  grater  e foarte stresant sa nu dormi... cesafac

#73 2010-04-19 17:45:29

adina15
Hero member

tu ce medicam iei?

#74 2010-04-19 18:01:33

ryanna22
Hero member

* Coaxil 3/zi(pana cum am luat 2/zi)
* Bromazepam 1/2 x 2/zi
* Imovane 1 la culcare

#75 2010-04-19 18:06:50

adina15
Hero member

dupa cum vad coaxil da -durere d cap (ai mentinut k ai), insomnie ai
dc nu vb cu medicul tau despre pastilele p care le iei daca nu te ajuta...........ele in general se dau 10 zile sa vada daca corpul tau le tolereaza daca nu te duci si vb cu el ..... habar nu am ce sa zic

#76 2010-04-19 18:21:32

ryanna22
Hero member

pai tratamentul asta mi la dat acum 4 zile cand am fost la control..am avut altul inainte(e scris pe 1 pagina)..
crede`ma ca nu stiu cum sa mai procedez grater  grater  grater

tot ce vreau e sa nu mai fiu asa agitata/irascibila si sa pot dormi..offf

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-19 18:23:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.