homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-112

#2110 2009-03-07 23:01:14

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Re: SEX ORAL ! ! !

LadyPink: minunat cum reusesti sa dai raspuns la 5 pagini de discutii si sa impaci pe toata lumea applause
mai esti si dirty pe langa asta wink bineinteles in cel mai finutz mod tummenupp
puss

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-03-07 23:01:52)

Goodnight moon

#2111 2009-03-07 23:08:08

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

eu tin sa va contrazic (cel putin din scurta mea experienta): eu nu ma simt bine dk nu fac sex (pt mn era dragoste, nu sex) din iubire, si normal , dar si oral...am facut-o cu un timp pt care nu aveam cine stie ce sentimente si m-am simtit....pffff..n-am nici cuvinte....fff.naspa...bineintels, depinde de fiecare persoana...asta e valabil in cazul meu..

#2112 2009-03-07 23:08:19

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Finesse a scris:

LadyPink: minunat cum reusesti sa dai raspuns la 5 pagini de discutii si sa imapci pe toata lumea applause
mai esti si dirty pe langa asta wink bineinteles in cel mai finutz mod tummenupp
puss

buga  buga  buga  big_smile big_smile
eu chiar n-am treaba cu chestii d-astea... respect pe oricine care face sau nu face, dar niste concluzii trase aiurea ma vor enerva mereu smile mai ales la modul "n-am incercat si e oribil"  roll dupa experientele mele nu as mai putea sa fiu cu unul limitat doar la sex normal, oricat de orgasmica ar fi experienta; dar asa sunt EU si cam asa ti se intampla cand ai parte de unul care te ia pe toate partile posibile si te face sa treci peste idei preconcepute ... si, culmea, imi mai si place sa experimentez, sa testez, sa vad cat de tare poate sa fie! si ... zau acum, n-am auzit de femei care sa nu vor sa fie in control complet asupra barbatului de langa ele ... ori oralul iti ofera posibilitatea de a face asta mai bine decat o face sexul normal (dupa umila mea parere care nu se reduce la experiente intr-o singura gaura) ... e bine sa ai principii, dar e bine sa le ai acolo unde si trebuie nu asa, ca suna bine sa zici ca ai "principii sexuale"

#2113 2009-03-07 23:09:04

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

ioana_4 a scris:

dupa parerea mea, oralul nu are treaba cu iubirea.. bine ca pt mine sincer nici sexul normal nu are prea mare legatura.. e un fel de joc si cam atat

adica ai putea sa o faci cu oricine?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2114 2009-03-07 23:09:59

LadyPink
Platinum member
Site

Flori, am mai zis-o si nu am obosit (inca) sa o spun: conteaza ENORM partenerul de langa tine, legatura cu el, chimia, atractia, dorinta si multe altele... si astea NU TIN de iubire! poti sa iubesti si sa nu existe chimie sau, si mai rau, sa nu te potrivesti in pat deloc cu persoana aia! si asta, surprinzator, tot din experienta o spun. iubirea nu rezolva totul!

Publicitate

loading...

#2115 2009-03-07 23:12:00

Finesse
Banat

exact asta spuneam si eu mai sus ca nu as putea sta cu cineva cu care mi-ar displace oralul, nu am sa zic chiar limitat la sex normal vorba ta, caci totusi nu vreau sa ma apuc sa educ pe unul intr-ale igienei corporale. in rest i totally agree cool

Goodnight moon

#2116 2009-03-07 23:12:14

LadyPink
Platinum member
Site

Andra, oralul nu mai e de muuuult o practica tabu!! o faci din placere, din dorinta, nu din dragoste... din dragoste te mariti daca vrei, ce legatura are asta cu oralul? big_smile

#2117 2009-03-07 23:12:23

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Andra123 a scris:

ioana_4 a scris:

dupa parerea mea, oralul nu are treaba cu iubirea.. bine ca pt mine sincer nici sexul normal nu are prea mare legatura.. e un fel de joc si cam atat

adica ai putea sa o faci cu oricine?

offtopic nu Andra, nu inseamna asta... inseamna ca pt mine sexul nu reprezinta dovada suprema a iubirii noastre (asa cum sustinea fostul meu de exemplu  :f?rbannad: ) sau ceva de genul.. inseamna un joc si atat.

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-03-07 23:12:42)

#2118 2009-03-07 23:14:24

Finesse
Banat

offtopic uai creste ritmul aici si nu mai tin pasul. pana scriu eu, voi postati de 10 ori. asa rapide sunteti si "la altele"? lol

Goodnight moon

#2119 2009-03-07 23:14:57

Florence_
Insomniac member

lady, eu o spun din experienta! dupa 3 ani in care am fost doar cu el, iti dai seama k am ajuns sa ne cuoastem, sa comunicam..si stiam ce ii place, stia ce imi place
asa, dk o faci cu unul pt care nu ai sentimente mai profunde, el nu stie ce iti place! cel putin eu asta am simtit cu ala...pt mn, sexul e ft.important intr-o rel; si, cum ala nu ma facea sa ma simt bine..bye-bye..

#2120 2009-03-07 23:18:36

ioana_4
Diamond member

LadyPink a scris:

Flori, am mai zis-o si nu am obosit (inca) sa o spun: conteaza ENORM partenerul de langa tine, legatura cu el, chimia, atractia, dorinta si multe altele... si astea NU TIN de iubire! poti sa iubesti si sa nu existe chimie sau, si mai rau, sa nu te potrivesti in pat deloc cu persoana aia! si asta, surprinzator, tot din experienta o spun. iubirea nu rezolva totul!

subscriu in totalitate si tot din experienta vorbind

#2121 2009-03-07 23:19:03

fallen_angel
Insomniac member

pai lady eu nu as putea face nici sex cu cineva pe care nu-l iubesc...si dovada ca pana la 22 am fost virgina si doar cu sotul meu am facut pt ca a fost singurul pe care l-am iubit.
Ca asa prieteni de care am fost f atrasa am avut,dar nu m-am gandit nicio clipa sa fac ceva cu ei.Asa ca pt mine nu exista sex fara dragoste smile

#2122 2009-03-07 23:20:03

fallen_angel
Insomniac member

eu nu stiu,dar inseamna ca am fost tare norocoasa ca ma potrivesc din toate pct de vedere cu al meu big_smile

#2123 2009-03-07 23:20:07

Florence_
Insomniac member

am intalnit un caz in care o tipa, dupa 2 ani de casnicie, se plange la o prietena de-a ei spunandu-i: "Fata, eu divortez de el! Nu ma satisface deloc"...dar ce-a facut pana sa se casatoreasca cu el??

#2124 2009-03-07 23:21:30

Finesse
Banat

oricum. interesanta treaba asta cu iubirea. eu o fac clar pentru placerea mea si a lui, si oral si normal. o fac mereu ori ca am pofta de sex, ori pofta sa il simt, ori sa il innebunesc pe el, dar ma gandesc doar la placere. si doar la final dupa ce s-au intamplat toate, si printre dirty talk s-au mai strecurat cuvinte trande de iubire, apoi imi dau seama doar cat mi de drag si ca simt ceva pt el si ca il vreau doar pe el, fizic, emotional si tot tot tot. e prostie sa spun ca in final sexul, apropierea fizica poate duce la iubire? cel putin la noi asa e..cred!

Goodnight moon

#2125 2009-03-07 23:21:43

Florence_
Insomniac member

Andra123 a scris:

pai lady eu nu as putea face nici sex cu cineva pe care nu-l iubesc...si dovada ca pana la 22 am fost virgina si doar cu sotul meu am facut pt ca a fost singurul pe care l-am iubit.
Ca asa prieteni de care am fost f atrasa am avut,dar nu m-am gandit nicio clipa sa fac ceva cu ei.Asa ca pt mine nu exista sex fara dragoste smile

suscriu cuvant cu cuvant (exceptie facand cu sotul..)

#2126 2009-03-07 23:24:25

LadyPink
Platinum member
Site

Flori, eu eram intr-o relatie si ne iubeam. Sexul era sub orice critica! Ingrozitor! Infiorator! Cum vrei tu sa-i zici! Si a mai fost si primul... deci super experienta ce am avut lol inseamna ca , in cazul tau, cu cel cu care ai stat 3 ani erai compatibila in timp ce cu celalalt nu erai; se intampla si inca foarte des! Bine, dintre toate de aici, eu am sansele cele mai mari sa ii cunosc si sa ii vreau fix pe aia care sunt total nepotriviti pentru mine sau cu care voi descoperi ca am astfel de probleme de incomatibilitate big_smile

Andra, a fost alegerea ta... eu nu mai gandesc in termeni de genul "iubirea conditioneaza sexul" sau "iubirea conditioneaza sexul de calitate"; de acord, poate nici sexul dintre mine si A nu era asa de misto daca nu existau niste sentimente, dar la noi sentimentele astea se traduc tot in chestii sexuale atunci cand vine vorba de sex... de apartanenta sexuala, de siguranta sexuala, de chimie etc. In afara patului sunt altfel de sentimente. Insa compatibilitatea dintre mine si el a fost mare si la inceput cand nu era vorba de iubire...

#2127 2009-03-07 23:27:40

Florence_
Insomniac member

exact ce ai zis si tu, lady: am fost compatibili...intradevar, se pare k doar in privinta sexului...asta este
dar, in leg, cu celalalt, mi-am dat seama k era un prost, cu p**a bleaga, care se lauda degeaba..am vrut sa-i zic de multe ori k o are mica si bleaga lol

#2128 2009-03-07 23:28:41

ioana_4
Diamond member

fetele suntem offtopic

eu/noi ne demonstram iubirea altfel nu prin sex, oral sau normal sau de care o fi..
sexul e bonus big_smile e un joc, o relaxare, o "complicitate" intre noi doi smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.