homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-114

#2148 2009-03-08 00:01:10

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: SEX ORAL ! ! !

Andra big_smile daca ai inceput cu oglinda... ai sansele sa ajungi si la filmat big_smile ideea e ca daca intr-adevar te simti asa de bine cu el, nu vad de ce nu ti-ar placea sa te vezi in timpul actului pentru ca daca exista o buna compatibilitate atunci si rezultatul e pe masura big_smile

#2149 2009-03-08 00:04:20

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

noi suntem cu oglinda big_smile la filmat ink nu am ajuns dar nici nu sunt de acord cu el

#2150 2009-03-08 00:04:39

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

apoi mergeti la rubrica de filme bune sa treceti lista: caseta 1, caseta 2, caseta!!!..

Goodnight moon

#2151 2009-03-08 00:08:09

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

ramanem la oglinda lol nu mi-ar place sa ma vad in filmulet in postura aia sub nicio forma tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2152 2009-03-08 08:53:01

persifona
Vizitator

Ladypink, ai warn pt mesaje consecutive.

Publicitate

loading...

#2153 2009-03-08 10:32:12

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Andra123 a scris:

cum sa nu-ti placa capcaun?nu simti placere sau de ce?mie una imi place la nebunie si la al meu ii place sa imi faca,asa ca am parte zilnic lol

da.. nu simt nimic big_smile

#2154 2009-03-08 12:43:51

fallen_angel
Insomniac member

capcaun a scris:

Andra123 a scris:

cum sa nu-ti placa capcaun?nu simti placere sau de ce?mie una imi place la nebunie si la al meu ii place sa imi faca,asa ca am parte zilnic lol

poate nu are experienta,lasa-l sa-ti faca mai des pana invata big_smile ca la inceput nici eu nu simteam absout nimic si in timp s-a prins si el ce si cum si acum ma inebuneste de-a binelea big_smile am orgasm dupa 2 minute  rodnar

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-03-08 12:50:52)

#2155 2009-03-08 12:47:41

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

BratzG a scris:

James a scris:

BratzG a scris:

dar tu crezi ca eu fac ceva doar pentru simplu motiv ca alte fete fac?te inseli.si da,cred ca am dreptate.daca nu fac asta nu inseamna ca nu`l iubesc,dar tu de unde sa stii?daca alte fete fac,e viata lor.eu nu ma bag,nu etichetez si nu judec pe nimeni,asa cum faci u.din moment ce eu respect parerile altora ma astept ca ceilalti sa imi respecte si mie parerile.daca u esti limitat atunci ,nu ai cum sa imi respecti alegerile pe care le`am facut.si nu este nici o proba contrarie,poate doar in mintiutza ta.sa te intreb ceva:sa presupunem ca ai gasit o fata care te completeaza in toate punctele de vedere.dar refuza sa iti faca oral(pur si simplu nu vrea,chiar daca te iubeste).u ce faci?ii respecti decizia sau o parasesti pentru alta care iti face ,dar care nu te completeaza?

Să mă completeze ?n totul e imposibil. Sunt complicat. ?nsă să se potrivească ?n pat nu e greu. Şi am găsit-o. wink

Nu am ?nt?lnit p?nă acum niciuna cu care să nu mă pot ?nţelege pe deplin, la pat. Şi am avut destule la viaţa mea...

Prefer să am totul de la cea de l?ngă mine, nu să fiu tentat să o ?nşel, doar pentru că vreau şi eu să experimentez o anumită chestie, deloc exagerată sau prea perversă. wink

P.S. Tu c?nd zici totul, te referi doar la sex ca moşii, ?n poziţia clasică, nu? Mă ?ndoiesc că ştii ce-i un anal de calitate. big_smile

pozitia clasica pe naiba,noi incercam toate pozitiile(fara 69)la noi e fara oral,fara anal dance deci sa inteleg ca u n`ai gasit nici pe cea potrivita pe deplin dar stii sigur k n`o so intalnesti..lol...trist...si mi se pare aiurea cu tentatu de a insela... neutral

Ladypink,are 23 de ani si are experienta ,si tocmai poz misionarulului nu`mi prea place pt ca nu prea am control asupra lui  ,dar incepem cu ea doar pt ca lui ii place.noi ne completam total la pat (chiar si fara oral si anal)si la noi sexul nu a fost o prioritate,am pus prima data sentimentele si gradul de intelegere dintre noi:X  patfierbinte

Tocmai ce am zis că am ?nt?lnit-o, dar văd că nu ştii să citeşti. smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#2156 2009-03-08 16:52:41

James
Banat

Pentru că aşa e, e imposibil. Una e să-ţi accepte prostiile, alta e să te completeze. Dar tu eşti ?ncă t?nără, mai ai de experimentat. ?nsă ştii tu, deştepţii ?nvaţă din greşelile altora. Proştii, nici din greşelile proprii. Repet, nu mai fi aşa sigură că lui nu-i place asta. Dacă chiar nu-i place, atunci ?n mod sigur nu a făcut-o niciodată. E imposibil să nu-ţi placă, tocmai pentru că limba face minuni pe care vaginul nu le poate face din lipsă... de limbă. smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#2157 2009-03-08 18:02:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andra123 a scris:

capcaun a scris:

Andra123 a scris:

poate nu are experienta,lasa-l sa-ti faca mai des pana invata big_smile ca la inceput nici eu nu simteam absout nimic si in timp s-a prins si el ce si cum si acum ma inebuneste de-a binelea big_smile am orgasm dupa 2 minute  rodnar

nu tine doar de experienta, ci si de tipul de orgasm pe car eil ai. am zis si mai in urma.... eu o inteleg pe capcaun.... nici mie nu-mi place sa primesc oral, nu simt decat disconfort, zona aia e prea sensibila... dar nu ma incanta cu nik. pt mine orgasmul implica alte "profunzimi" rodnar

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2158 2009-03-08 19:20:36

fallen_angel
Insomniac member

fiecare cu ale lui tongue.pe mine nu ma deranjeaza sa am orgasm si inaintea actului sexual si in timpul tongue

#2159 2009-03-08 21:13:42

James
Banat

Fată deşteaptă. big_smile

#2160 2009-03-08 21:45:11

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

#2161 2009-03-08 22:03:40

Finesse
Banat

Imi aduc aminte cu amuzament de un episod din sex and the city (desi nu cred sa fi vazut mai multe de 5 in viata mea) cu cat de departe poate ajunge un tip ca sa primeasca un oral. era partenerul samanthei. isi gustase propria sperma, de care samantha zicea ca are gust de oua stricate tongue) doar pt a-i spune ca yeah, it's ok sau ceva de genu, ca samantha sa ii faca in continuare oral. Stiu ca sunt pe langa subiect, dar parerea mi-e impartita intre cele 2 tabere: fiecare sa faca ce vrea in patul lui si ce ii place unuia si ii musai la el, nu inseamna ca ii trebuie si celuilalt, adica sunteti foarte bine si fara oral, dar totusi, un tip sa reziste fara? Unul caruia i s-a facut oral, nu exista sa nu isi mai doreasca (ori daca nu cumva a avut o experienta traumatica tongue), iar unul care inca nu a avut parte de asa ceva sunt sigura ca il omoara curiozitatea. Nush. Mie imi vine pofta povestind numa big_smile ahhh

Goodnight moon

#2162 2009-03-08 22:17:55

James
Banat

Se pare că eşti puţin cam credulă. Asta ca să nu te jignesc. Toţi, la v?rsta ta (nu ai mai mult de 20) au impresia că ştiu totul, că nu mai există nicio necunoscută pentru ei şi că pot vorbi ?n numele cuplului. P?nă cresc mari. big_smile

#2163 2009-03-08 22:18:23

Finesse
Banat

well atunci nu am decat sa va applause daca va este si asa atata de bine smile
...scuza-ma si totusi.. ah damn. mi-am amintit ca ai zis ca ti se pare scarbos, ca vroiam sa te intreb ca chiar nici tu nu esti curioasa sa o faci? ahhh damn. iar imi amintesc. trebuie musai sa imi scot topicul asta din creier in perioadele de abstinenta.

Goodnight moon

#2164 2009-03-08 22:19:04

James
Banat

De ce? Există şi alte metode, manuale (asta dacă nu e o problemă pictată-n roşu big_smile).

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-08 22:19:32)

#2165 2009-03-08 22:22:26

Finesse
Banat

nush, nu mai simt la fel daca nu e si el. si cu atata devine totul my wold si mai drool cand ne vedem uffff

Goodnight moon

#2166 2009-03-08 22:27:05

James
Banat

Păi vezi? Aşa şi a mea (nu-i place să o facă, deşi mie mi-ar plăcea să o văd făc?nd asta big_smile).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.