homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-113

#2129 2009-03-07 23:29:16

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Re: SEX ORAL ! ! !

well si la mine ii tot the first si am facut-o pentru ca era prea mare atractia fizica, si abia ne stiam, oricum am simti ceva atunci si chiar de va fi sa nu ne intelegem de fel apoi, tot nu mi-ar parea rau, caci il doream prea mult. si am ales bine. am avut si eu noroc smile si sunt ft ft happy

Goodnight moon

#2130 2009-03-07 23:29:46

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Andra, cand n-ai termen de comparatie... ti se pare ca ce-ai in pat e zeu lol
Eu sunt convinsa ca sunt altii mult mai misto decat asta al meu... sper sa-i intalnesc lol ideea e ca daca eu as fi ramas cu primul, sa zicem si sexul era asa cum l-am descris mai sus, m-as fi gandit ca deh, asa trebuie sa fie, de unde sa stiu eu ca sunt mai mult de 2 pozitii si muuuult mai multe practici decat alea pe care le faceam noi smile d-aia am putut sa-l apreciez pe A la adevarata lui valoare - pentru ca am avut termen de comparatie... si asa voi stii si de acum incolo ce si cum

#2131 2009-03-07 23:29:52

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

offtopic Lady ti-am simtit lipsa pe aici... Asa-i fetelor?  chicot  Welcome back! puss Ceva picanterii noi?  rodnar

Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-03-07 23:30:04)

#2132 2009-03-07 23:32:10

LadyPink
Platinum member
Site

Finesse a scris:

oricum. interesanta treaba asta cu iubirea. eu o fac clar pentru placerea mea si a lui, si oral si normal. o fac mereu ori ca am pofta de sex, ori pofta sa il simt, ori sa il innebunesc pe el, dar ma gandesc doar la placere. si doar la final dupa ce s-au intamplat toate, si printre dirty talk s-au mai strecurat cuvinte trande de iubire, apoi imi dau seama doar cat mi de drag si ca simt ceva pt el si ca il vreau doar pe el, fizic, emotional si tot tot tot. e prostie sa spun ca in final sexul, apropierea fizica poate duce la iubire? cel putin la noi asa e..cred!

Exact asa e si la noi. Si la noi dirty talkul se condimenteaza ocazional cu chestii mai tandre care poate ar parea scoase din context avand in vedere ce ne spunem noi de fapt big_smile dar combinatia asta o face sa fie foarte misto de fapt.
Eu.. deci EU sunt cel mai clar exemplu ca apropierea fizica poate duce la iubire big_smile

#2133 2009-03-07 23:34:40

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

LadyPink a scris:

Eu sunt convinsa ca sunt altii mult mai misto decat asta al meu... sper sa-i intalnesc lol ideea e ca daca eu as fi ramas cu primul, sa zicem si sexul era asa cum l-am descris mai sus, m-as fi gandit ca deh, asa trebuie sa fie, de unde sa stiu eu ca sunt mai mult de 2 pozitii si muuuult mai multe practici decat alea pe care le faceam noi smile d-aia am putut sa-l apreciez pe A la adevarata lui valoare - pentru ca am avut termen de comparatie... si asa voi stii si de acum incolo ce si cum

sincer n-am nevoie de comparatie.Ma limitez la unul si daca ne simtim super in pat cu el de ce as fi curioasa cum este cu altul?daca am tot ce-mi doresc de la el ma doare in paispe de altii si cat de buni sunt big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#2134 2009-03-07 23:35:41

LadyPink
Platinum member
Site

oxxy a scris:

offtopic Lady ti-am simtit lipsa pe aici... Asa-i fetelor?  chicot  Welcome back! puss Ceva picanterii noi?  rodnar

puss puss maaaai, eu de 2 saptamani n-am mai facut nimic, deci ce sa va mai povestesc eu voua ? poate din amintiri, ca prospaturi nu prea mai am lol ultima data a fost aia cu oglinda care a fost tare misto; e super incitanta si perversa faza, sa te privesti in timp ce ii faci oral big_smile
Nu stiu daca am mai zis aici, dar lui ii place la oral sa ii stimulez si zona anala big_smile scoate cateodata niste gemete de ma ud instantaneu big_smile big_smile asta ca sa subliniez faptul ca el are niste sunete pe care le scoate in momente cheie.. cel mai des cand termina si uneori in timpul desfasurarii actiunii cand ii place ceva FOARTE tare big_smile si ma excita super tare sa il aud, ma enerveaza aia care tac din gura si nu schiteaza niciun gest, nu scot niciun sunet.. nu stiu ce m-as face fara dirty talk, gemete si ce mai produce el big_smile

#2135 2009-03-07 23:35:51

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Andra1230 a scris:

sincer n-am nevoie de comparatie.Ma limitez la unul si daca ne simtim super in pat cu el de ce as fi curioasa cum este cu altul?daca am tot ce-mi doresc de la el ma doare in paispe de altii si cat de buni sunt big_smile

te invidiez!!! asta simteam si eu cand eram cu el!!...

#2136 2009-03-07 23:38:44

oxxy
Full member

Hehe, Lady, ziceai ca e incitant sa te privesti in tp ce-i faci oral big_smile Noi ne-am filmat tongue Si ce sa zic?! Imi sta bn big_smile Mor cand il aud pe el ca se exprima, ca sa zic asa, referitor la cum se simte in momentele alea....ma excita wink Si dirty talking-ul in tp actului sexual ma innebuneste chicot  Imi place sa fiu bad tongue

Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-03-07 23:40:59)

#2137 2009-03-07 23:42:17

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

oricum subscriu putin si la ce spune andra. in sensul ca ea are acte pe el, eu nu am..inca tongue si ii singuru si nu avem cu cine a-l compara. dar e atat de bine cu el ca nu as incerca altu. drept dovada de iubire dupa fiecare partida, caci atunci ne apuca dragostea dupa, ii spun ca nu-l mai vreau decat pe el!
cu cat o facem mai des si trece timpul e mai frumos. undeva se spunea ca sexul ne relaxeaza si ne destinde. ei atunci plini de multumire, ne mai deschidem si noi sufletele si ajungem sa ne cunoastem mai bine, si uite asa vine iubirea dupa sex
btw: noi n-am facut niciodata dragoste. poate in ziua in care imi fac acte pe el rotfl (ca tot am azi ceva cu actele tongue )

Goodnight moon

#2138 2009-03-07 23:43:13

LadyPink
Platinum member
Site

Oxxy, eu nu-l conving sa ne filmam pentru ca apoi avem dilema "la cine ramane caseta" lol da' pana la urma o fac si p-asta, prea ne laudam unul altuia ca suntem misto, sa ne si vedem big_smile si apoi dam foc la caseta lol

#2139 2009-03-07 23:45:43

fallen_angel
Insomniac member

si al meu vrea sa ne filmam,da nu vreau eu ca nu mi-ar place sa ma vad tongue

#2140 2009-03-07 23:47:00

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

andra, ne asemanam in multe privinte (cel putin in leg cu sexul)..nici mie nu-mi placea sa ne filmam cand o faceam!..

Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2009-03-07 23:47:26)

#2141 2009-03-07 23:48:31

fallen_angel
Insomniac member

big_smile

#2142 2009-03-07 23:48:42

oxxy
Full member

Andra, poate vei fi surprinsa  tongue Ca asa ziceam si eu...ca nu vreau...si acum cand vad filmuletul... big_smile

#2143 2009-03-07 23:50:52

LadyPink
Platinum member
Site

Mai, nici eu nu imi doresc eu altul acum pentru ca ma simt bine cu el... dar nu inseamna ca e zeu in pat si nu mai e nimeni mai bun ca el smile ar fi exceptional, dar nu-i asa, mereu e loc de mai bine big_smile si nu cred ca niste acte schimba ceva...

#2144 2009-03-07 23:52:25

LadyPink
Platinum member
Site

Dar de ce n-ati vrea sa va vedeti? Va e jena sa va urmariti in actiune? big_smile puteti sa incepeti cu oglinda ... big_smile

#2145 2009-03-07 23:53:47

fallen_angel
Insomniac member

pai nici eu n-am zis ca al meu e cel mai bun lol am spus doar ca ma face sa ma simt super,ma satisface pe deplin si atunci nu vad de ce mi-ar trebui altul,daca cu el am totul pe toate planurile.Si nu este vb de acte,este vb de noi.

#2146 2009-03-07 23:54:51

fallen_angel
Insomniac member

LadyPink a scris:

Dar de ce n-ati vrea sa va vedeti? Va e jena sa va urmariti in actiune? big_smile puteti sa incepeti cu oglinda ... big_smile

noi avem 2 oglinzi in dormitor si eu ma mai uit cateodata  rodnar ,dar asa in filmulet n-as putea,pfu...as muri de rusine  rodnar

#2147 2009-03-08 00:00:14

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

LadyPink a scris:

asa'i ....
bine k si eu tot la o putza ma rezum lol dar la cat de important e sexul pt mine big_smile nici nu'mi tb sa incerc altele ... eu ma multumesc cu ce am big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.