|
Nu esti logat.
Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau-8
#134 2012-03-12 11:46:48
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauchiar daca ai partener stabil, conteaza oricum toate fostele lui din trecut (ce boli aveau ele si eventual nu stiau). Papanicolaul nu poate fi neglijat, nu se face mai rar de o data pe an. chiar daca iti iese bine o data, tot trebuie urmarit anual. Offline #135 2012-03-14 17:03:11
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauPrietenul meu vrea sa ii fac sex oral si mie mi se pare cam aiurea si imi este scarba mai ales ca ar vrea sa finalizeze in gura mea. Offline #136 2012-03-14 17:12:07
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau1. El doar si-a exprimat dorinta. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #137 2012-03-14 17:15:03
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauMultumesc pt. raspunsul tau. Offline #138 2012-03-14 18:47:11
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau
Multumesc pt. raspunsul tau. Offline Publicitateloading...
#139 2012-03-14 19:22:09
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauangela potoleste-te o intrebi de 2 ori? wtf? mai esti si super indiscreta. va vedea postul tau cand o sa fie online si poate il va ignora poate nu daca scrii de 10 ori la rand pari... ma abtin. Offline #140 2012-03-14 19:34:34Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauAngelap ai warn pentru postare multipla, e de ajuns sa postezi o singura data Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #141 2012-03-14 19:53:10
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauDa,esti destul de indiscreta,asta in primul rand;in al2lea rand,nu cred ca are vreo relevanta dupa cat timp am facut fiecare dintre noi sex oral...fiecare face cand simte,cand e pregatit/a,etc. Offline #142 2012-03-14 21:15:11
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaunu sariti si voi asa si voua poate va e scarba de sex anal sa zicem, si ala tot sex este nu? depinde cum definiti sexul. sa nu uitam ca functia lui primordiala este de reproducere, asa ca nu ma mira ca instinctiv multor persoane, mai ales la inceput, sa le repugne idea de oral, anal bla bla. Offline #143 2012-06-07 17:51:35
Eu i-am facut abia dupa 2.5 ani de relatie, mai mult pt ca a insistat el...adica nah, nu vreau sa spun ca o fac din obligatie, dar nici nu mor de placere cand e vorba sa fac Mai nou ma streseaza ca ar vrea mai des, ca i se pare prea rar.adevarul e ca uneori trec si saptamani intregi fara sa-i fac,cam "uit"....iar cand ii fac...1-2ori/saptamana...maxim ce-i drept el imi face mult mai des, dar nah,ce pot face daca n-am chef si dispozitie cand vrea el? Ultima oara a fost editat de Alina97 (2012-06-07 17:53:38) Offline #144 2012-07-18 00:05:40
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaula noi e putin diferit numai eu ii fac lui (recunosc ca mi-e rusine sa-mi faca si el mie...am niste retineri) si asta s-a intamplat chiar inainte de sex normal Offline #145 2012-07-18 12:00:35
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauce te retine? nu mai aveti retineri d-astea ca isi au locul...si mie mi-a fost rusine prima oara dar iti trece cand vezi cum este... Offline #146 2012-07-18 16:58:49
hmmm,nu stiu daca e chiar asa...eu am unele retineri,senzatii de jena/rusine aproape de fiecare data cand ii fac iubitului meu. Offline #147 2012-07-18 17:09:53
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaualina, vorbeste cu cineva capabil sa asculte. ideea nu este sa comenteze, ci sa medieze. daca reusesti sa vorbesti tare despre asta o sa-ti vina intrebari si explicatii si raspunsuri si vei intelege tu insati care sunt motivele pentru care simti jeana aia, si poate sunt si rezolvabile, dar trebuie sa le aflii intai sa le scoti singura de la tine insati. pariez ca nu intelegi exact de ce simti se simti si te deranjeaza. e ok daca in urma dialogului care e mai mult cu tine insati decat cu prietena dispusa sa te ajute sa zicem, ajungi la concluzia ca nu vrei sa mai faci oral ca nu esti de acord, ca nu te simti bine. dar trebuie sa stii de ce si daca e rezonabil si rezolvabil. crede-ma ca merge. trebuie doar sa incerci sa intorci pe toate partile subiectul. Offline #148 2012-07-22 12:36:27
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaualina97, de ce sa-ti fie rusine cand ii faci lui? eu l-a inceput il puneam sa stea cu ochii inchisi:))) dar acum nu mai am probleme cu asta. El iti face tie? Offline #149 2012-07-22 19:43:29
da,imi face si el. culmea e ca de la o vreme ma jenez sa-l las sa-mi faca,desi ador senzatiile pe care mi le ofera. cat despre partea cu oferitul...din cauza ca mi-e jena ii fac foarte rar,mai mult cand sunt eu binedispusa sau cand imi cere el insistent(dar si aici e o problema,ca daca devine enervant de insistent nu-i fac nici de-a naibii... ) Offline #150 2012-07-22 20:53:12
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaula mine e invers cand devine enervant de insistent ii fac numai sa taca:)) Offline #151 2012-08-02 14:40:18
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauai cedat pana la urma? :-> Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|