|
Nu esti logat.
Conflicte in parc - cum le gestionam?-13#229 2011-10-08 14:14:16
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Claudia, sfatul meu este sa vorbesti direct cu invatatoarea si sa-i explici ca tu nu esti de acord cu astfel de pedepse chiar daca ei i se par binevenite....abia apoi sa apelezi la director daca este cazul. Offline #230 2011-10-08 14:18:20
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?claudia eu cred ca o bateam pe aia cu mana mea pana acum, de la prima faza incepand. cum naiba isi permite? eu as lua-o la o discutie DURA intre 4 ochi, i-as zice clar ca, la prima "pedeapsa" aplicata copilului meu, ii fac plangere la directoare si/sau protectia copilului. nu esti de acord cu asa ceva si, pur si simplu, nu accepti un astfel de tratament pt copilul tau. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #231 2011-10-08 14:28:45
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Subscriu la ce au scris si fetele pana acum...Am lucrat cu copii de la gimnaziu pana la persoane varstnice la seral, mi se pare mai greu de lucrat, in general, cu cei foarte mici si cu cei foarte mari. Asta nu inseamna, insa, ca se cuvine sa apelam la asemenea metode ca ale invatatoarei... Nu imi vine sa cred ca o persoana care apeleaza la tot felul de jocuri cu inimioare si mutrite chiar nu identifica o metoda de a-si atrage elevul de partea ei decat prin pedeapsa...De fapt, asa il instraineaza mai tare. Ar trebui sa ii valorifice copilului inteligenta (daca e kinestezica, atunci pe asta sa o valorizeze sau orice alt tip il defineste pe copil) Ultima oara a fost editat de razu (2011-10-08 14:33:36) 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #232 2011-10-08 15:41:10
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?subscriu la ce a zis razu si ruxxy.... http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #233 2011-10-08 16:05:22
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?claudia, trebuie sa vb u inv, este important sa baietelul tau sa stie ca poti sa il aperi. din proprie exerienta iti spun ca un copil se poate imbolnavi daca se duce cu frica la scoala. in funcie de ce "mesaj" iti transmite invatatoarea poti sa iei si alte masuri. vreau insa sa te intreb ceva : este vorba de scoala catolica de la eroii revolutiei, din bucuresti ? yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline Publicitateloading...
#234 2011-10-08 16:07:29
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?anul acesta de 1 iunie mi-am scos copilul mai repede cu o ora...in sensul ca el e la program prelungit pana la 3 isi face temele acolo, iar eu l-am luat la 2....sa-l duc in parc , doar era 1 iunie si-i promisesem. mama ce scandal mi-a facut inv., ca scoala e scoala , distractia e distractie....si ca asa imi educ eu copilul ca pt ca in urma cu o zi a copiat din abecedar (in clasa I !!!!) la autodictare....eu in loc sa-l pedepsesc taman de 1 iunie ...il duc in parc !!!! si asta mi s-a parut super deplasata faza....dar am zis ca na , e sfarsitul anului scolar si o fi epuizata cu nervii dna....... Ultima oara a fost editat de claudia78 (2011-10-08 16:15:47) Offline #235 2011-10-08 16:17:49
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?claudia metodele ei sunt extraordinar de gresite. Mergi si vorbeste cu ea neaparat. Daca tu muncesti sa iti educi copilul si sa nu faci din el un frustrat, ea de ce face fix pe dos? Mie faptul ca are multa energie si e plin de viata mi se pare ceva extraordinar. Sa incerce sa intoarca asta in favoarea ei si implicit a lui. Daca vede ca se mascareste in ore inseamna ca are nevoie de atentie.Il poate luat f bine langa ea si sa o ajute la predat lectia, astfel o sa fie toata lumea atenta, sau sa incerce sa devina prietena lui si sa impuna respect. Daca nu stie sa se faca ascultata e vina ei si nu a lui. Eu stiu ca in facultate se face un modul numi pedagogie. Poate ea a lipsit. Mult succes si asteptam vesti!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-10-08 16:18:13) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #236 2011-10-08 17:36:39
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Strategia asta cu recompense si pedepse cred ca are si avantaje, insa nu cu asemenea pedepse ca cele ale invatatoarei... Probabil ca o pedeapsa de genul "nu ne putem juca acum cu aceasta jucarie, deoarece m-ai suparat cand...' sau "nu putem iesi chiar acum afara, ci mai tarziu, dupa ce iti ceri scuzze ca m-ai lovit...' (asta imi vine acum in cap, sa nu ma bateti, asa vad eu "pedepsele' ) Ultima oara a fost editat de razu (2011-10-08 17:37:20) 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #237 2011-10-08 23:29:44
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Claudia eu zic sa te duci mai degraba la minister sa-i faci reclamatie invatatoarei (asta daca copilul este la o scoala de stat) pentru ca e clar ca directoarul e mana-n mana cu ea si nu va lua nicio masura Strong reasons make strong actions! Offline #238 2011-10-09 16:52:29
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?claudia, tanti isi permite prea multe!!! cum adica "ti-a facut scadal"... EA TIE? cand TU esti mama lui? zici ca e in cl a 2 a... anul trecut tot asa a fost? cum a rezistat? v-ati pus pb ca baiatul reactioneaza asa cum i se pune eticheta? joaca dupa cum i se canta, adica? invatatoarea nu da 2 bani pe el si-l vede "rau", copilul... nu face decat sa raspunda CONFORM ASTEPTARILOR ei, adica nu tocmai... conform regulilor Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #239 2011-10-09 17:53:39
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?claudia e pacat de copil sa inghita umilinta asta Offline #240 2011-10-09 18:19:58
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?katami....exact discutia asta am avut-o la sfarsitul clasei I cu d-soara inv. ca daca unui om ii tot repeti a esti rau, esti cel mai rau ...se va comporta ca atare...si mi-a raspuns" da, dna, dar cand toate persoanele spun asta inseamna cao fi ceva adevar in asta (cu sora ei psholog de fata ! credeam ca asta poate ceva mai mult....)...si dnele educoatpare mi-au spus ca e rau" (desi refuz sa cred asta !) a fost chiar ok in clasa I - pana la sfarsitul lunii mai....am pus pe seama ca e extenuata.... Ultima oara a fost editat de claudia78 (2011-10-09 18:29:43) Offline #241 2011-10-09 23:58:32
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Am citit ...nu mai repet ce au zis fetele... Vreau doar sa spun ca aia cu semnul sau scrisul de gat mai e cum e (e inacceptabil oricum) dar sa ii scrie pe trup mi se pare ORIBIL. Pe mine m ar termina asa ceva. Dar sa imi vad copilul asa... O eticheta pe corpul lui e o masura fff invaziva. E de a dreptul extremist. Pe min ma duce cu gandul la cei din lagare care erau stantati la intrare. O sa ziceti ca s nebuna, nefiind nicio legatura intre astea 2 situatii dar atat de grav mi se pare. CUM ASA CEVA ? Offline #242 2011-10-10 03:45:40
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?claudia, ce a facut aceasta educatoare se numeste bullying, incompetenta profesionala, imi pare extrem de rau de baiatul tau. Este tanara ? nu are nici cea mai mica experienta ... sunt socata ... Eu ti-as sugera sa faci o plangere oficiala .. nu stiu ce sa spun .. Offline #243 2011-10-10 08:43:37
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?salutare! Offline #244 2011-10-10 09:43:56
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Vai, pass, ce aiurea!Nu stiu cum trebuie procedat, dar cred ca in mod direct, acele mame trebuie atentionate ca preferi o plimbare linistita, singura, decat sa imprumuti de la copiii lor vreo raceala.Sau te eschivezi ca ai treaba in alta parte...Bine, asta inseamna sa pleci tu, dar daca vezi ca nu se simt.. Ultima oara a fost editat de razu (2011-10-10 09:44:22) 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #245 2011-10-10 09:52:40
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?da, stiu, problema e ca acele mame nu mi-au spus de la inceput sa il feresc pe sebi de copiii lor bolnavi. nu stiu cum sa scanez pe viitor copiii bolnavi, Offline #246 2011-10-10 10:47:53
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Ai dreptate aici, pass! Cam greu de identificat daca nu tusesc, nu au nasul infundat... Ultima oara a fost editat de razu (2011-10-10 10:48:15) 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #247 2011-10-10 13:52:47
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Dumnezeule!!!!! Eu m-as duce la scoala cu un medalion pentru doamnisoara invatatoare pe care as scrie "cel mai slab pregatit cadru didactic" si clar i-as face si o bulina in frunte.Pana la urma asta ar fi parerea mea si nu vad de ce sa nu o vada toata lumea Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|