|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-32#590 2010-06-11 00:02:45
Re: Casatorie vs. concubinaj
Nu chiar ... Offline #591 2010-06-11 00:09:24
p?nă la urmă e ziua celor doi și nu te duci acolo cu m?na ?n fund Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-11 00:10:41) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #592 2010-06-11 00:13:09
Nu ai nevoie de prea multi bani ca sa te casatoresti, ai nevoie de multi bani ca sa platesti nunta. Ca iei sau nu bani imprumut, nu conteaza. (Poate ca unii nu au chef sa astepte 5 ani pana pun deoparte ban pe ban si hotarasc sa faca un imprumut, asta e. Si eu as face-o daca am hotari sa ne casatorim) Ceea ce conteaza e sa nu faci un bilant contabil in care sa scrii cat ai "bagat" in nunta, si cu cat ai ramas dupa. Asta s-ar chema nunta facuta pentru bani. Daca faci o nunta intr-un loc mai elegant, mai scump, nu e ok sa te plangi apoi ca ai iesit pe minus. A fost dorinta ta, ai vrut sa ai nunta viselor tale, ti-ai facut-o, ok, dar nu incerca sa-si scoti "paguba" de la invitati. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #593 2010-06-11 00:18:17
Re: Casatorie vs. concubinajEu am un pitic mare pe creier de cand sunt mica. Trebuie sa am bani pusi deoparte, nu trebuie sa fac niciun credit. Adica daca am suficienti bani cat sa imi permit lucrul x si sa nu sufar deloc pe urma, atunci il iau/il fac. Nu se poate, asta e, punem pofta-n cui si mergem mai departe sau cautam o alternativa. Offline #594 2010-06-11 00:27:40
Re: Casatorie vs. concubinajSi eu am boala asta a economisirii. Nu am chiar asa de multi pusi de-o parte, dar e totusi o oarecare suma pe care s-ar putea sa o cheltui in toamna asta pt cariera mea si stiu ca in momentul ala o sa ma simt ca si cum as fi ramas in fundul gol in mijlocul strazii, dar trebuie sa o fac. Ma ingrozeste ideea ca s-ar putea chiar sa am nevoie sa iau bani imprumut dar altfel n-o sa reusesc. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#595 2010-06-11 01:13:22Re: Casatorie vs. concubinajEu ziceam ca nu a nevoie de bani, pentru ca nu e neaprata nevoie de petrecere. Eu cand o sa ma casatoresc sper sa fac ambele in cadru foarte foarte restrans. Sa vad cum o fac pe mama sa nu se supere, ca o sa ii sara toti prietenii in cap, dar eu asa vreau, mica si frumoasa. Sa nu ma stresez Offline #596 2010-06-11 09:54:15
eu una fac acea lista cu cat cheltui, dar doar pentru mine nu sa o flutur prin fata unora sa le arat eu lor cat am cheltuit. in afara de sotz, nu stiu nici parintii cat am cheltuit pe fiecare lucru. am fost eu curioasa in cat se duce o nunta medie. cat despre ceea ce ramane dupa, asta nu ma intereseaza. avem niste banuti in plus pt cazul in care iesim in minus. si nunta va fi "cu dar" daca pot spune asa, desi imi suna foart urat. eu invit persoanele dragi mie dar nu oblig pe nimeni sa vina cu nu stiu ce. insa acele persoane ce se hotarasc sa vina, vor contribui cu cat vor putea pentru ca la noi inca nu e situatia de afara in care un cuplu sa isi poata permite sa plateasca absolut tot pentru o nunta si intr-un mediu social normal nu vine nimeni la nunta fara o suma X pentru ca nu se obisnuieste sa nu dai acel "dar". Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-06-11 10:02:43) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #597 2010-06-11 10:35:19
perfect punctat! Offline #598 2010-06-11 11:11:06
da! daca fac nunta, o sa o fac cand am suficienti banuti si o sa fie doar o petrecere si atat, nimeni nu o sa se simta obligat sa isi plateasca consumatia sau sa imi dea si ceva peste Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-06-11 11:16:44) Offline #599 2010-06-11 11:24:05
Re: Casatorie vs. concubinajexplica-mi cum vei proceda efectiv ca invitatii sa nu-ti aduca dar. tu poti sa le spui ca nu vrei dar de nunta, dar daca ei se simt prost sa vina cu mana-n fund si totusi aduc ceva sau iti dau plic, ce faci, le dai darul inapoi? Offline #600 2010-06-11 11:26:22
Re: Casatorie vs. concubinajanca, daca le zici ca lumea de la inceput ca nu vrei dar si ca nu accepti orice ti-ar aduce, o sa inteleaga. mai ales ca o sa am cam 50 de invitati, persoane apropiate, care ma cunosc si imi stiu dorinta. si nu cred ca ar vrea sa imi strice ziua, dandu-mi bani in plic Offline #601 2010-06-11 12:12:33
Re: Casatorie vs. concubinajioana (mă scuzi că mă bag așa...) dar dacă summer se simte penibil să vină cu m?na ?n fund, posibil să nu mai vină deloc... eu personal, dacă asta ar fi condiția, sincer ?ți zic că prefer să nu vin asta cu at?t mai mult cu c?t ?ți este persoană foarte apropiată Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-11 12:13:21) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #602 2010-06-11 12:14:38
Re: Casatorie vs. concubinajsa consideri niste ani de relatie un sacrificiu pe care l-ai facut, ca ti-ai oferit tineretea, doar ca el in final sa te "ceara", mi se pare un pic egoist... Offline #603 2010-06-11 12:15:27
Re: Casatorie vs. concubinajsi eu daca as avea posibilitatea, as vrea ca sa nu puna nimeni bani, eu vad nunta ca motiv al sarbatoririi unu moment fericit si oamenii dragi mie prezenti ca sa imi impartaseasca bucuria nu sa zica .. pff iar am nunta tre sa dau bani, avem de dat sau luam imprumut. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #604 2010-06-11 12:18:54
Re: Casatorie vs. concubinajIoana, ceva mic tot o sa-ti aduc Bun, bani in plic nu dar poate un pisic mic, roz ?! Glumi Cu partea cu pisicu ca ceva tot iti aduc Ma mai chemi la nunta ? Offline #605 2010-06-11 12:19:21
Re: Casatorie vs. concubinajeu sper ca persoanele care conteaza pt mine, incluzand-o pe Summer, sa inteleaga ca asta e nunta MEA si astea sunt dorintele MELE si sa nu se simta prost din cauza asta. Offline #606 2010-06-11 12:21:20
Re: Casatorie vs. concubinajSum, ne intelegem noi, nu e problema tu esti la categoria "persoane speciale" pe care le vreau alaturi de mine in momente din astea, in orice conditii Offline #607 2010-06-11 12:24:20
Re: Casatorie vs. concubinajImediat vars si o lacrima Parca vad ca azi maine ne pui poze cu the ring Offline #608 2010-06-11 12:26:15
Re: Casatorie vs. concubinaj Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|