|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-34#628 2010-06-11 14:34:08
Re: Casatorie vs. concubinaj
asa am zis si eu ...pana la terminarea facultatii si dupa chiar ....si s-a ajuns la dovada suprema de iubire ...despartirea viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #629 2010-06-11 14:51:24
Re: Casatorie vs. concubinajatata invidie e intre fetele astea... daca uneia ii merge bine si e fericita cu iubitu', neaparat tb sa vina alta (nu la fel de norocoasa) sa-i garanteze ca n-o sa fie la nesfarsit asa ... de parca reteta ei de esec se aplica la toti Offline #630 2010-06-11 15:07:09
Re: Casatorie vs. concubinaj"Prostul moare de drum lung iar romanul moare de grija altuia" .... daca printr-un comentariu inocent menit sa destinda atmosfera tu vezi invidie atunci chiar te potrivesti de minune in descrierea de mai sus viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #631 2010-06-11 16:05:52
Re: Casatorie vs. concubinajsi eu sunt pentru casatorie, iar daca dupa un anumit nr de ani lucrurile merg ok in relatia mea si cunosc suficient persoana respectiva, nu vad de ce nu am face relatia oficiala, cu acte si tot tacamu. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #632 2010-06-11 16:08:31
Re: Casatorie vs. concubinajcred ca e incredibil de stresant sa stai tot timpul cu grija, ca "vai, nu ma mai cere odata" sau "daca anul viitor nu ma cere ne despartim", in loc sa te bucuri efectiv de relatie, mai ales daca ai 20 si ceva de ani... Offline Publicitateloading...
#633 2010-06-11 18:13:58
Re: Casatorie vs. concubinajmăi fetelor, fiecare face ceea ce simte și ceea ce ?i place și procedează așa cum vrea.. topicul acesta este pentru a ne exprima părerile și pentru a le susține din punctul nostru (al fiecăreia) de vedere.. nu vă certați și nici nu vă ironizați, ce naiba?? ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #634 2010-06-11 19:09:10#635 2010-06-11 19:09:32
Re: Casatorie vs. concubinajDa cred ca aproape toata lumea e pentru casatorie. Si eu sunt pentru casatorie si nu pentru statu in concubinaj dar cu conditia sa vina de la sine, normal, nu sa pui conditie ca daca dupa 2 ani nu te cere tu te desparti de el ca tu vrei sa te mariti, ca vrei o certitudine din partea lui. Asta mi se pare o aberatie. As intelege asta daca ai 30 de ani si nu mai ai chef sa tot stai asa dar sub varsta de 30 de ani nu pot intelege unde e graba. Again, daca stai 5 ani impreuna e normal sa faci pasu asta dar chestia asta trebuie sa si-o doreasca ambii parteneri si sa o simta, nu sa fie impusa. Offline #636 2010-06-11 19:47:32
Chiar asa. Niciodata nu le-am inteles pe femeile care fac din maritis un scop in viata, sau care vad maritisul ca unic scop al unei relatii. Culmea e ca ai foarte multe de invatat (sau ar trebui) dintr-o relatie care se termina (indiferent de motiv). Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-06-11 19:48:15) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #637 2010-06-11 20:08:31
Re: Casatorie vs. concubinajCred ca mai bine mi-as taia un deget decat sa ma "milogesc" la unu sa ma ia in casatorie Si apoi cand nu ar mai merge canicia sa-mi poata arunca in fata ca mie mi-o trebuit, ca doar el nu era pregatit Omg... Offline #638 2010-06-11 20:25:00
da, si mie mi se pare penibil si disperat sa faci asta. Plus ca mi se pare ca e ca si cum l-ai cere tu si eu vreau sa ma ceara el, chiar daca o sa dureze mai mult pana isi face curaj. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #639 2010-06-21 22:05:15
woww cum suna asta cu milogeala.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #640 2010-07-10 12:11:05
sa fim seriosi, chiar trebuie sa vb despre asta? nu cred ca poate fi vb de bani aici, nunta poate costa mai putin decat un concediu. Daca nu acum, atunci cand...? Offline #641 2010-07-10 12:34:57
DA, mai ales daca motivul pentru care nu o face e unul egoist, gen sa ne distram. iar in dragoste nu exista egoism Daca nu acum, atunci cand...? Offline #642 2010-07-10 12:46:40
auzi, daca dupa 6 ani nu au unde sta, de unde stiu ca in 2-3 ani vor avea.........acum unde stau? Ultima oara a fost editat de florinis (2010-07-10 13:18:31) Daca nu acum, atunci cand...? Offline #643 2010-07-11 00:29:05
Eu nu stiu in ce concedii ai fost tu sau la ce nunti, da nu-mi vine a crede ce ai scris mai sus. Iau exemplul nostru personal - concediul de anul trecut in care am cheltuit fiecare cate 400 euro (aproximativ). Total 800. Ce nunta faci cu 800 euro? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #644 2010-07-11 15:48:10#645 2010-07-11 16:05:15
Re: Casatorie vs. concubinajAsa da, Pill, dar eu cand zic "nunta" ma gandesc la ceva cu multi invitati, dj, foto-video, decoratiuni, etc. Adica o nunta mai complexa. Nu neaparat luxoasa, dar daca ai 50-100-20 de invitati e mult mai scump chiar daca la fiecare element (meniu, muzica, foto) alegi cele mai ieftine optiuni. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #646 2010-07-26 08:30:35
Re: Casatorie vs. concubinajHello fetelor si baietilor, uite ca duoa ceva vreme am revenit, sa va zic cum sta povestea mea de dragoste neconditionata(pentru mine, ca pt ell tot au aparut conditii) in seprembrie faceam 7 ani, dar nu i-am mai apucat .. suntem cam de la cearta aceea cu mutatu au tot aparut pb, am mai tacut, am mai lasat dar tot ,mai multe lucruri nu i=au convenit si nu am mai suportat, am plecat.. punctul pe 1 a fost cand m-a facut grasa(acum dupa ce am slabit 13 kg)mi se rupe sufletul, mi-e dor de el , e cel pe care il iubeam inainte de a se schimba in acest om pe care nu il mai cunosteam. sufar, u pot sa zic ca mi-e bine, sunt acasa cu parintii ceea ce e groaznic dupa atatia ani, dar indur, proabil ca va mai dura recuperarea asta psihica .. sper sa pot sa trec peste , nasol este ca inca mai am contact cu el nu am reusit sa imi iau toate lucrurile, avem pisicuta aia care am luat-o impreuna si de care mi-e asa dor, si ma isi locuim la 2 scari distanta. acum ca ne-am despartit si am plecat imi mai si zice .. poate o sa ne impacam .. nu stiu cum de nu i-am vazut partea asta a lui...partea asta egoista, rea , care se gandeste numai la el .. iubire neconditionata pe naiba .. oricum i-am zis ca nu ma mai intorc la el .. nu vreau sa fiu cu un asa om, nu stie sa iubeasca si e si vesnic nehotarat.cam asa sta viata mea acum . Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|