homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-35

#647 2010-07-26 11:31:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Casatorie vs. concubinaj

suzanaj, imi pare rau ca am avut dreptate si ca el a fost asa de ... magarus kram

gandeste-te ca mai bine ca ai aflat acum decat peste cativa ani cand poate aveai si un copil cu el, o casa, sau mai stiu e ce.

#648 2010-07-26 11:53:56

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

PillBlast a scris:

suzanaj, imi pare rau ca am avut dreptate si ca el a fost asa de ... magarus kram

gandeste-te ca mai bine ca ai aflat acum decat peste cativa ani cand poate aveai si un copil cu el, o casa, sau mai stiu e ce.

merci pill de incurajare.sunt oarecum resemnata, stiu ca mai bine acum decat mai peste cativa ani. trece .. nu ma darama pe mine asta . tummenupp  nocry

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#649 2010-07-26 19:30:06

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

suzana,  puss

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#650 2010-07-26 21:44:44

cristiana cerasela
New member
Inregistrat: 2010-07-06

fallen_angel a scris:

Din punctul meu de vedere cand doi oameni se iubesc cu adevarat isi doresc sa devina sot si sotie.Cel putin asa a fost in cazul meu si al sotului,abia asteptam sa fim o familie.Nu prea sunt de acord cu concubinajul,desi intr-un fel este mai bine ca inainte de casatorie sa fie siguri ambii parteneri ca se potrivesc si ca familie.Eu cu sotul meu nu am stat inainte,dar am avut noroc pt ca ne potrivim super.

asa e ai dreptate, concubinajul mai mult de 4 ani e clar fuga de responsabilitate......eu traiesc asa de 3 ani deci mai astept putin.....

#651 2010-07-26 21:50:50

cristiana cerasela
New member

bela a scris:

_Summer_ a scris:

Cred ca mai bine mi-as taia un deget decat sa ma "milogesc" la unu sa ma ia in casatorie lol Si apoi cand nu ar mai merge canicia sa-mi poata arunca in fata ca mie mi-o trebuit, ca doar el nu era pregatit lol Omg...

woww cum suna asta cu milogeala....
dar din pacate am vazut destule nefericite care trag de o relatie, chiar daca e evident ca aceasta nu merge....ar fi cu atat mai jalnic dc as vedea asta la o casatorie...

e valabil in ambele sensuri

Daca as ajunge zilele astea mi-as taia 3 degete .....sa ma milogesc sa ma ia de nevasta?doamne....dar sunt destule care se complac asa....si mai e si faza aia:L-AM CERUT EU , CA EL E MAI TIMID!!.......

Publicitate

loading...

#652 2010-07-26 22:02:49

cristiana cerasela
New member

purpleRain a scris:

nu cred in certificat ci in casatorie in sine. si eu provin din familie cu parinti despartiti si nu am o astfel de atitudine fata de ideea casatoriei. si nu as face in veci un copil cu un barbat cu care sa nu fiu maritata... asta e punctul meu de vedere.
cum a spus cineva pe paginile anterioare, lucrurile astea vin din interior. in momentul in care el simte ca e indragostit de tine, nu aveti niciun obstacol material, vrea sa isi petreaca restul vietii cu tine, pai vine si te cere fara sa il tragi de maneca. chiar mi-am intrebat prietenul de curiozitate: "ce parere ai despre cuplurile care stau ani de zile in concubinaj si nu se casatoresc?" raspunsul lui a fost: "pai atunci la ce mai stau?"

cred ca toate fetele care provin din familii destramate gandesc asa...si eu simt la fel...si traiesc de aproape 3 ani cu cineva in concubinaj, mai mult stam impreuna si cu mama lui de 2 ani jumate eu avand apartament care sta gol, dar el prefera sa stam cu mamica lui la un loc pana isi va termina casa care e in constructie de 5 ani si abia a ajuns la acoperis!eu ce sa cred?? ca pana isi va termina casa imi papa toti nervii mamica lui?aaa nici macar nu m-a cerut pana acum dar isi face planuri de copii etc.....nu pot spune nimic rau de mama lui ca e ok imi ia apararea mereu....dar doamne sunt tanara si eu.....chiar treb sa  ma auda can fac......sau mai stiu eu ce........mentionez ca eu am 23 de ani si el 34 dar a trait bine ca pare de 26....deci?ce sa cred?uneori sunt tare aiurita in privinta asa si confuza

#653 2010-07-26 22:44:45

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Pfuuu, pai sa fi avut eu apartamentul meu, nu m-as fi mutat cu maica-sa nici sa fi fost din aur amandoi la un loc. (Oricum nu m-as muta cu mama "lui" decat in conditii extreme - ex. ar fi explozie in bloc si ni s-ar sparge geamurile si ar trebui sa stam undeva pana le inlocuim  rotfl2  )

Stiu ca nu exista o varsta standard pentru a face diversi pasi in viata dar parerea mea personala e ca la 23 e un pic cam repede sa-ti faci planuri de casatorie.

dar doamne sunt tanara si eu.....chiar treb sa  ma auda can fac ...

Cand faci ... ce? Sex? La toaleta? Si daca n-ai fi tanara, ce?

Oricare ar fi, nu pot sa ma abtin sa nu ma te intreb: de ce te-ai mutat cu el si maica-sa cand aveati cuibusorul vostru de nebunii unde sa nu va auziti decat voi pe voi?

pana isi va termina casa care e in constructie de 5 ani si abia a ajuns la acoperis!eu ce sa cred??

Ai putea sa crezi - de exemplu - ca nu prea se grabeste sa paraseasca fusta mamei. Si cred ca asta artrebui sa te ingrijoreze mai mult decat faptul ca te cer e/ nu te cere. Un barbat care pana la varsta asta, nu s-a putut dezlipi de mama lui - desi din cate scrii tu ar avea posibilitatea sa se intretina singur - nu e tocmai OK. Think about that. wave

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#654 2010-07-27 02:58:33

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Vai, de ce toate sunteti asa de impotrivite relatiilor serioase de tinere. 23 de ani mi se pare o varsta decenta de casatorie si ce mai vrei tu. Conteaza cat de mult iti place tie idea. Daca la 19 ani simti ca vrei sa intemeiezi o familie, nu ar trebui sa vina nimeni sa iti spuna ca esti prea mic/a.

Cristina, ai grija, daca la 34 de ani el inca vrea sa stea cu ma-sa... sa nu vrea sa stea si la 50. Sunt unii care se complac in a sta cu parintii si greu ii scoti din complacerea asta. Cum a zis si kathryn, in nici un caz nu m-as fi mutat cu el si mamaica lui cand aveam casa libera in care sa pot urla cat vreau cand fac sex.

Cat despre cerut in casatorie. Eu am decis ca l-as cere pe al meu cand as simti nevoia. Decat sa fiu frustrata ca nu ma cere mai bine deschid eu gura. Daca vrea bine, daca nu iarasi bine. Nu zic, ideal e sa propuna el casatoria, dar ca femeie am dreptul sa intreb de casatorie la fel cum si el are voie sa intrebe.

#655 2010-07-27 15:10:53

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

băi frate, lumea e at?t de diferită și noi stăm aici și generalizăm  nustiu
dacă vă spun că de 2 ori, c?t am fost internată ?n spital eram cea mai ?n v?rstă gravidă / mamă ce ați zice?! ba chiar la un moment dat m-am g?ndit dacă nu cumva eu sunt cea defectă că am trăit cu al meu 6 ani ?nainte să ne luăm și ?ncă 2 p?nă să facem copilul. fetele alea de 20-21-etc-maxim 26 erau la fel de fericite și ?mplinite ca mine care am făcut totul ca la carte, pt că am așteptat să ne croim un viitor stabil, să ne distrăm suficient, să avem casă, mașină și alte alea

#656 2010-07-27 19:35:57

anabella_n
Hero member

fac 28 ?n septembrie. și acum, sincer, chiar regret că am ales să fac copilul at?t de t?rziu. voi fi o mamă t?nără, dar nu suficient de t?nără pe c?t aș vrea, ca să-i fiu c?t mai mult timp alături ?n viață

#657 2010-07-27 23:29:45

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Annabella, şi mama m-a născut la 28 de ani şi erau c?t de c?t alte vremuri, ?n care dacă te căsătoreai mai t?rziu şi aveai un copil mai t?rziu erai oricum ' caz pierdut'.
?n prezent am o relaţie foarte bună cu mama şi pot să zic că e my best friend. Eu zic că nu contează v?rsta la care faci un copil, ci contează cum valorifici anii ?n care te afli l?ngă el şi cum te apropii de el smile. C?nd eram mică şi eu mă g?ndeam că ar fi fost mai bine să mă fi născut mai devreme ca să mă pot bucura de mama mai mult, dar e ok şi aşa hjarta,  importantă e sănătatea şi relaţia mamă- copil.
Scuze pt eventualele greşeli sau propoziţii lipsite de logică, dar sunt cam obosită big_smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#658 2010-07-28 09:38:20

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

anabella_n a scris:

fac 28 ?n septembrie. și acum, sincer, chiar regret că am ales să fac copilul at?t de t?rziu. voi fi o mamă t?nără, dar nu suficient de t?nără pe c?t aș vrea, ca să-i fiu c?t mai mult timp alături ?n viață

multi inainte!
eu mi-as fi dorit ca pana la varsta asta sa fi avut ambii copii, pt ca fiind mai aproape de copilaria mea as fi putut sa-i inteleg mai bine si sa intru in rolul de copil atunci cand e nevoie. acum am uitat mare parte din ce asteptam de la parintii mei in copilarie si adolescenta si din ce mi-am propus sa (nu) fac cu copiii mei sad.

#659 2010-07-28 10:14:42

anabella_n
Hero member

lala, ai dreptate, dar ?n teorie așa g?ndeam și eu, p?nă să răm?n gravidă. după ce răm?i, ?nsă, se schimbă multe ?n percepția ta și ?ncepi să regreți toți anii pierduți, pt că acum așa ?i consider, pierduți. sunt ani ?n care aș fi putut să mă bucur de copil, acum să fie mai mare, poate aș fi avut o sarcină mai ușoară, cine știe...

anca, mulțumesc. tu ai doar 20 ani? dacă da, atunci ai tot timpul din lume să faci copiii c?nd ți-i dorești. adică ceva mai drevreme ca mine smile

#660 2010-07-28 11:50:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anca90 a scris:

anabella_n a scris:

multi inainte!
eu mi-as fi dorit ca pana la varsta asta sa fi avut ambii copii, pt ca fiind mai aproape de copilaria mea as fi putut sa-i inteleg mai bine si sa intru in rolul de copil atunci cand e nevoie. acum am uitat mare parte din ce asteptam de la parintii mei in copilarie si adolescenta si din ce mi-am propus sa (nu) fac cu copiii mei sad.

anca, asta e nepolitete, pe bune rotfl2 adica esti cea mai tinerica de pe aici si, indirect, toate suntem niste hoaste batrane... apai daca tu ai uitat... ce te faci cu restu ?rotfl

da' ai dreptate... asa as fi vrut si eu smile

insaaaa.... nu mereu uiti. eu una n-am uitat smile ba chiar mi se pare ca vremurile cand aveam 10 ani si mama ma obliga sa ma imbrac cum voia si sa mananc ce voia sunt nasol de aproape lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#661 2010-07-28 11:58:34

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

katami a scris:

insaaaa.... nu mereu uiti. eu una n-am uitat smile ba chiar mi se pare ca vremurile cand aveam 10 ani si mama ma obliga sa ma imbrac cum voia si sa mananc ce voia sunt nasol de aproape lol

mie-mi spui, inca sunt foarte revoltata pe chestia asta plus altele

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 19:41:04)

#662 2010-07-28 15:15:58

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

katami a scris:

anca90 a scris:

anabella_n a scris:

multi inainte!

anca, asta e nepolitete, pe bune rotfl2 adica esti cea mai tinerica de pe aici si, indirect, toate suntem niste hoaste batrane... apai daca tu ai uitat... ce te faci cu restu ?rotfl

offtopic din cate stiu eu, anca are ceva mai multi ani decat scrie la profil smile
sper sa nu se supere ca am scris asta

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#663 2010-07-28 15:23:57

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

florinis a scris:

Almi Ingerash a scris:

dea_di crede-mă că dacă te duce capul, faci ?n așa fel ?nc?t să nu ai dec?t de c?știgat dintr-o nuntă smile dar na... fiecare cu concepțiile lui chicot

sa fim seriosi, chiar trebuie sa vb despre asta? nu cred ca poate fi vb de bani aici, nunta poate costa mai putin decat un concediu.

cum sa coste nunta mai putin ca un concediu ???? O nunta costa minim minomorum 5000 euro.
Am doua cupluri care isi fac nunta anul acesta : unii polatesc 10.000 pt nunta - si isi fac la un restauant la Hala Traian si pe ceilalti i-a costat 7000 euro.
Nici unii nici altii nu si-au chemat 300 de pers la nunta si nici nu au cine stie ce chestii extravagante

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#664 2010-07-28 18:07:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

chiar nu vad nicio legatura intre replicile tale taioase si ce a scris pink_martini. ea a dat doar niste exemple de costuri de nunti (nu cununii in 2 la starea civila), nu a scris absolut nimic de castiguri (afaceri) si nici nu a impus un nr de persoane pt o nunta nustiu

#665 2010-07-28 18:18:02

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

offtopic Jess ti-am dat mail smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.