|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-35#647 2010-07-26 11:31:22Re: Casatorie vs. concubinajsuzanaj, imi pare rau ca am avut dreptate si ca el a fost asa de ... magarus Offline #648 2010-07-26 11:53:56
Re: Casatorie vs. concubinaj
merci pill de incurajare.sunt oarecum resemnata, stiu ca mai bine acum decat mai peste cativa ani. trece .. nu ma darama pe mine asta . Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #649 2010-07-26 19:30:06
Re: Casatorie vs. concubinajsuzana, Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #650 2010-07-26 21:44:44
asa e ai dreptate, concubinajul mai mult de 4 ani e clar fuga de responsabilitate......eu traiesc asa de 3 ani deci mai astept putin..... Offline #651 2010-07-26 21:50:50
Daca as ajunge zilele astea mi-as taia 3 degete .....sa ma milogesc sa ma ia de nevasta?doamne....dar sunt destule care se complac asa....si mai e si faza aia:L-AM CERUT EU , CA EL E MAI TIMID!!....... Offline Publicitateloading...
#652 2010-07-26 22:02:49
cred ca toate fetele care provin din familii destramate gandesc asa...si eu simt la fel...si traiesc de aproape 3 ani cu cineva in concubinaj, mai mult stam impreuna si cu mama lui de 2 ani jumate eu avand apartament care sta gol, dar el prefera sa stam cu mamica lui la un loc pana isi va termina casa care e in constructie de 5 ani si abia a ajuns la acoperis!eu ce sa cred?? ca pana isi va termina casa imi papa toti nervii mamica lui?aaa nici macar nu m-a cerut pana acum dar isi face planuri de copii etc.....nu pot spune nimic rau de mama lui ca e ok imi ia apararea mereu....dar doamne sunt tanara si eu.....chiar treb sa ma auda can fac......sau mai stiu eu ce........mentionez ca eu am 23 de ani si el 34 dar a trait bine ca pare de 26....deci?ce sa cred?uneori sunt tare aiurita in privinta asa si confuza Offline #653 2010-07-26 22:44:45
Re: Casatorie vs. concubinajPfuuu, pai sa fi avut eu apartamentul meu, nu m-as fi mutat cu maica-sa nici sa fi fost din aur amandoi la un loc. (Oricum nu m-as muta cu mama "lui" decat in conditii extreme - ex. ar fi explozie in bloc si ni s-ar sparge geamurile si ar trebui sa stam undeva pana le inlocuim )
Cand faci ... ce? Sex? La toaleta? Si daca n-ai fi tanara, ce?
Ai putea sa crezi - de exemplu - ca nu prea se grabeste sa paraseasca fusta mamei. Si cred ca asta artrebui sa te ingrijoreze mai mult decat faptul ca te cer e/ nu te cere. Un barbat care pana la varsta asta, nu s-a putut dezlipi de mama lui - desi din cate scrii tu ar avea posibilitatea sa se intretina singur - nu e tocmai OK. Think about that. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #654 2010-07-27 02:58:33Re: Casatorie vs. concubinajVai, de ce toate sunteti asa de impotrivite relatiilor serioase de tinere. 23 de ani mi se pare o varsta decenta de casatorie si ce mai vrei tu. Conteaza cat de mult iti place tie idea. Daca la 19 ani simti ca vrei sa intemeiezi o familie, nu ar trebui sa vina nimeni sa iti spuna ca esti prea mic/a. Offline #655 2010-07-27 15:10:53
Re: Casatorie vs. concubinajbăi frate, lumea e at?t de diferită și noi stăm aici și generalizăm Offline #656 2010-07-27 19:35:57
Re: Casatorie vs. concubinajfac 28 ?n septembrie. și acum, sincer, chiar regret că am ales să fac copilul at?t de t?rziu. voi fi o mamă t?nără, dar nu suficient de t?nără pe c?t aș vrea, ca să-i fiu c?t mai mult timp alături ?n viață Offline #657 2010-07-27 23:29:45
Re: Casatorie vs. concubinajAnnabella, şi mama m-a născut la 28 de ani şi erau c?t de c?t alte vremuri, ?n care dacă te căsătoreai mai t?rziu şi aveai un copil mai t?rziu erai oricum ' caz pierdut'. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #658 2010-07-28 09:38:20
multi inainte! Offline #659 2010-07-28 10:14:42
Re: Casatorie vs. concubinajlala, ai dreptate, dar ?n teorie așa g?ndeam și eu, p?nă să răm?n gravidă. după ce răm?i, ?nsă, se schimbă multe ?n percepția ta și ?ncepi să regreți toți anii pierduți, pt că acum așa ?i consider, pierduți. sunt ani ?n care aș fi putut să mă bucur de copil, acum să fie mai mare, poate aș fi avut o sarcină mai ușoară, cine știe... Offline #660 2010-07-28 11:50:17
anca, asta e nepolitete, pe bune adica esti cea mai tinerica de pe aici si, indirect, toate suntem niste hoaste batrane... apai daca tu ai uitat... ce te faci cu restu ? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #661 2010-07-28 11:58:34
mie-mi spui, inca sunt foarte revoltata pe chestia asta plus altele Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 19:41:04) Offline #662 2010-07-28 15:15:58
din cate stiu eu, anca are ceva mai multi ani decat scrie la profil No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #663 2010-07-28 15:23:57
cum sa coste nunta mai putin ca un concediu ???? O nunta costa minim minomorum 5000 euro. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #664 2010-07-28 18:07:02
Re: Casatorie vs. concubinajchiar nu vad nicio legatura intre replicile tale taioase si ce a scris pink_martini. ea a dat doar niste exemple de costuri de nunti (nu cununii in 2 la starea civila), nu a scris absolut nimic de castiguri (afaceri) si nici nu a impus un nr de persoane pt o nunta Offline #665 2010-07-28 18:18:02
Re: Casatorie vs. concubinajJess ti-am dat mail "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|