homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si biserica....-11

#191 2008-04-16 23:40:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: sexul si biserica....

dar tot nu inteleg un lucru...de ce sa fie sexul oral pacat intotdeauna
adica 2 persoane casatorite care se iubesc nu au voie sa aiba parte de placere fizica unul din partea altuia
asta chiar mi se pare aberatie...adica n-ai voie numa in pozitia misionarului sau ce?

scuzati-ma daca am pacatuit cu mesajul acesta sau daca am jignit pe cineva..nu asta era intentia

#192 2008-04-16 23:52:21

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si sa fi pacatuit tu acum, noi n-am avea de ce te scuza, nu noi! si nici popa rotfl
cat despre sex, oral, anal, normal... jeez, cei care ati citit biblia, recunoasteti si pasajele alea despre si cu homosexuali? neutral   "toate-s vechi si noua toate" lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#193 2008-04-17 03:14:43

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pe mine ma cam shocheaza faptul ca niste fete super tinere, ajung la discutii exitrem de filosofice si serioase pe tema religiei...ba chiar la certuri...
eu cred ca fiecare trebuie sa creada pt el...
degeaba aduci argumente super serioase pt a convinge o alta persoana..pt ca nu ai cum.. si oricum o persoana nu trebuie convinsa prin argumente...trebuie sa "creada fara sa vada"...
incercarile astea avide de a ii convinge pe altii ca exista Dumnezeu mi se par ca seamana a niste discutii de pocaiti/martorii lui iehova...
mai bine fiecare credem pt noi...

le: paranteza: si eu incerc sa respect cat de cat unele chestii, dar nu pt ca asa cere Dumnezeu, si eu daca nu le respect "ma bate", ci doar pt ca ma simt eu mai bine asa...
de exemplu, incerc sa postesc...dar nush cat post este... nu stiu cati dintre noi sunt in stare sa tina post cu adevarat... degeaba nu mananc carne si lapte, daca ma scapa o injuratura si daca ma gandesc la sex de 20 de ori pe zi...
iar...sa nu mananci, sa nu injuri deloc, sa nu te gandesti la sex, sa-ti tii prietenul la "regim" 48 de zile cat tine Postul Mare, deja mi se pare ca o iei pe ulei... daca e sa respecti tot ce spun preotii...mai bine te calugaresti din start.
Partea care mi se pare mie aiurea...mi se pare ca e pacat...ca multi nu stiu sa faca diferenta dintre Dumnezeu, credinta....si preoti si biserica...si atunci spun din start "eu nu cred in Dumnezeu", cand ei de fapt nu cred in toata tevatura asta politica si de manipulare, adica biserica si unii preoti...E o mare diferenta intre Dumnezeu si preoti...
Credinta nu se poate nici impune, nici demonstra prin argumente ca Dumnezeu exista...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-04-17 03:29:06)

hjarta

#194 2008-04-17 12:23:10

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mare dreptate ai Loveable...biserica este o institutie a statului care deseori se foloseste de D-zeu pentru a controla oamenii, nu il slujeste pe acesta asa cum ar trebui...despre preoti ce sa mai vorbim...multi dintre ei sunt niste simplii functionarasi care isi imagineaza ca au dreptul sa ordoneze vietile altora
Biserica e de parere ca orice forma de sex e pacat...accepta, de mila de sila sexul marital(in pozitia misionarului exclusiv si cu doar scopul procreeri) ....mai degraba din pricina ca nu i se poate opune

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#195 2008-04-17 13:41:22

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

big_smile uite mai sus inca doua persoane pe gustul meu   big_smile pusspuss
trueeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#196 2008-04-17 15:47:06

alwaysme
New member
Inregistrat: 2008-04-05

Loveable a scris:

pe mine ma cam shocheaza faptul ca niste fete super tinere, ajung la discutii exitrem de filosofice si serioase pe tema religiei...ba chiar la certuri...
eu cred ca fiecare trebuie sa creada pt el...
degeaba aduci argumente super serioase pt a convinge o alta persoana..pt ca nu ai cum.. si oricum o persoana nu trebuie convinsa prin argumente...trebuie sa "creada fara sa vada"...
incercarile astea avide de a ii convinge pe altii ca exista Dumnezeu mi se par ca seamana a niste discutii de pocaiti/martorii lui iehova...
mai bine fiecare credem pt noi...

eu am adus adus argumente pt ca de fiecare data cand afirm ceva imi si sustim ideea....dar ai dreptate cand spui ca e greu sa convingi pe cineva ca exista sau nu Dumnezeu sau sa ii impui cuiva ceea ce trebuie sa faca...insa e bine sa ii spui macar acelei persoane ca exista si altceva afara de ceea ce crede ea, pt ca in ultimul timp numai cei care nu fac voia Domnului isi exprima ideile vis-a-vis de aceasta tema si se incurajeaza sa savarseasca pacate, iar cei ce merg la Biserica, care incearca sa nu pacatuiasca, le este din ce in ce mai greu sa isi exprime parerea ca sunt repede criticati, ba uneori ironizati pt optiunea lor...si e o diferenta mare intre sectanti si crestini.....sectantii fac ceea ce fac pt a atrage cat mai mult simpatizanti, pentru a putea reprezenta in timp o putere, pe cand noi crestinii incercam sa ii aducem pe cei pacatosi la calea cea dreapta....eu personal urasc sa vad ca lucrurile care ar trebui sa fie considerate normale, firesti, acum sunt vazute ca niste lucruri demodate, iar cele anormale au ajuns sa fie considerate normale....nu trebuie sa uitam ca Dumnezeu, valorile morale, dar si crestine au ramas aceiasi; si totodata El nu ne va judeca dupa principiile noastre ci dupa voia Lui.
Asta este parerea mea. Fiecare intelege ce vrea si face cum simte!

#197 2008-04-17 16:12:01

alwaysme
New member

rrammonna a scris:

si pana la urma,eu nu am vazut sa scrie in biblie,,nu aveti voie sa faceti sex".un preot nu poate hotari dak e bine sau nu pentru k nu s-a intalnit cu dumnezeu si i-a spus cine stie ce.mai degraba,tine de mentalitatea fiecareia.de exemplu,eu fac dragoste in post,dar nu ma impartasesc.si cred k e mai bine asa

cred ca nu ai citit Biblia cum trebuie....acolo scrie f clar ca nu trebuie sa desfranezi....cei care fac dragoste sau sex cu prietenul/prietena lor au impresia ca nu pacatuiesc....dar relatia aia nu este oficializata in fata lui Dumnezeu...si daca azi ai un prieten, peste un an altul.....si cu toti baietii intretii relatii sexuale, acest mod de a trai tot desfranare se cheama....in Biblie scrie ca daca un barbat a facut dragoste cu o femeie, el trebuie automat sa o si ia de nevasta pt a nu mai trai in pacat....si ar trebui sa intelegi ca nu preotul e cel care a dat aceste reguli(repere), ci Dumnezeu...preotul e doar slujitorul Lui pe pamant si e cel care ne poate ajuta sa nu ne indepartam de calea ce dreapta....multi se intreaba dc avem nevoie de preot, caci ei cred ca stiu singuri ce au de facut....el a primit har de la Duhul Sfant si invatura pe care ne-o da e inspirata de la Dumnezeu, de aceea nu trebuie sa ii judecam pe ei, ci sa recunoastem in sinea noastra ca am gresit...caci daca dam vina pe altii si spunem ca Biserica nu e buna, ca preotul e doar un functionar nu facem altceva decat sa ne inmultim pacatele si sa ne adormim constiinta.....desi scapam de remuscari, pacatele tot raman....asa ca nu rezolvam nimic;)

#198 2008-04-17 16:16:20

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

alwaysme o intrebare u faci sex in post sau ai facut sex?

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-04-17 16:16:37)

#199 2008-04-17 16:33:40

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Melany1, sunt aproape sigura ca nu face....

alwaysme, imi permit sa ma indoiesc de povestea cu harul de la duhul sfint...oricine termina scoala aia(si nu e cea mai grea scoala), si ia examenul de licenta, primeste chipurile acest har....sa fim seriosi.
pot fi de acord ca da, sunt citiva preoti care chiar sunt haruiti...din nefericire ii numeri pe degetele de la o mana aproape...restul sunt functionari si anume unii corupti, cu grija si inclinatie catre propriile buzunare si propria bunastare si atit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#200 2008-04-17 16:34:54

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

doctoressa a scris:

alwaysme, imi permit sa ma indoiesc de povestea cu harul de la duhul sfint...oricine termina scoala aia(si nu e cea mai grea scoala), si ia examenul de licenta, primeste chipurile acest har....sa fim seriosi.
pot fi de acord ca da, sunt citiva preoti care chiar sunt haruiti...din nefericire ii numeri pe degetele de la o mana aproape...restul sunt functionari si anume unii corupti, cu grija si inclinatie catre propriile buzunare si propria bunastare si atit

subscriu.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#201 2008-04-17 16:38:32

alwaysme
New member

Melany1 a scris:

alwaysme o intrebare u faci sex in post sau ai facut sex?

pai odata ce am afirmat atatea chestii mai sus si am dat atatea argumente si exemple pt a inecrca sa va conving(desi stiu ca e imposibil) de unele chestii, nu inseamna ca si eu incerc sa nu pacatuiesc....ce rost ar mai avea sa spun ca nu e bine sa intretii relatii sexuale inainte de casatorie, daca tocmai eu as face asa ceva....

#202 2008-04-17 16:52:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

iubita felicitari daca e asa cum spui tu doar ca e cam dificil sa schimbi parerile altora.
dar nu cred ca cineva de aici o sa spune: gata de azi nu mai fac dragoste cu prietenul.Si eu cred ,sunt de acord cu ce spui dar nu cred ca mai trebuie continuata discutia ptr ca iar se vor isca discutii aprinse.oricum cine crede ,crede ...cine nu,se va schimba din proprie initiativa sau va ramane la fel.
topicu asta a fost creat ptr a raspunde anumitor intrebari nu ptr a schimba conceptii.
ca de xe si doctoressa ne sfatuieste sa ne protejam da nu ne poate impune...si cine intelege,de bine ...cine nu,asta e.fiecare pasare pe limba ei piere

#203 2008-04-17 16:56:17

alwaysme
New member

doctoressa a scris:

pai nu toti care termina acea facultate primesc har(pt ca nu toti care termina fcaultatea vor sa devian preoti).....in urma hirotonirii, care este una din cele 7 taine, Duhul Sfant se pogoara asupra diaconului care devine preot....se fac rugaciuni speciale pt acest lucru.....daca u afirmi chestiile astea inseamna ca nu crezi nici ca in urma botezului pacatul stramosesc este iertat...si ceea ce spui u vis-a-vis de preoti este tocmai invers...te asigur ca sunt mult mai multi preoti sau calugari care "sunt haruiti"(cum le zici u) decat care se indeparteaza de calea ce dreapta....ei sunt oameni ca noi si e normal ca sa mai existe si cativa care gresesc, insa nu trebuie sa generalizam.....a fi preot nu e asa usor cum crezi....banii pe care ei ii cer nu sunt pt propriile buzunare ci pt ca mai trebuie sa plateasca curentul, caldura si celelalte cheltuieli ce tin de intretinere...multe biserici sunt in constrctie si este nevoie de bani pt a fi terminate....daca nu stiai un preot obisnuit castiga minimul pe economie si iti dai seama ca nu pot intretine o familie cu salariul asta....de cele mai multe ori pe langa preotie mai au si alta profesie, in general cea de profesor....insa cu toate acestea, nu inseamna ca daca ei mai pacatuiesc, noi trebuie sa ne justificam prin asta propriile pacate.....

#204 2008-04-17 17:02:55

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu nu cred in har, in duhul sfant, in pacatul stramosesc etc...
daca exista un dumnezeu, e o forta superioara, pe care oamenii o interpreteaza asa cum vor...nu cred ca e nevoie de o institutie cum e biserica...
daca crezi, e suficient sa crezi pentru tine...sa-ti formezi singur niste idei..si o credinta in acel dumnezeu. In fond importante sunt lucruri precum a nu face rau cuiva, a nu ucide si asa mai departe... nu vad de ce sexul ar fi un pacat...

astea sunt lucruri pe care biserica le declara a fii "pacate" pentru a tine in frau prostimea (nu mi-o luati in nume de rau) ...dar dintotdeauna, biserica a avut un rol important in manipularea oamenilor

exista atea religii, cu atatea conceptii diferite. si fiecare se considera superioare celorlalte...si atunci, ce religie ar trebui sa aiba demnezeu? care e cea corecta?
religiile sunt inventate de oamni pentra a-si explica ceea ce nu stiu.. iar daca intr-adevar exista un dumnezeu, acesta ne vede in esenta...daca suntem buni sau rai...si nu cred ca se preocupe el daca facem sex oral sau nu
daca ar fi sa-mi aleg religia, as trece la budhism...mi se pare ca ei au cea mai interesanta filosofie

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-04-17 17:07:29)

#205 2008-04-17 17:05:13

alwaysme
New member

Melany1 a scris:

iubita felicitari daca e asa cum spui tu doar ca e cam dificil sa schimbi parerile altora.
dar nu cred ca cineva de aici o sa spune: gata de azi nu mai fac dragoste cu prietenul.Si eu cred ,sunt de acord cu ce spui dar nu cred ca mai trebuie continuata discutia ptr ca iar se vor isca discutii aprinse.oricum cine crede ,crede ...cine nu,se va schimba din proprie initiativa sau va ramane la fel.
topicu asta a fost creat ptr a raspunde anumitor intrebari nu ptr a schimba conceptii.
ca de xe si doctoressa ne sfatuieste sa ne protejam da nu ne poate impune...si cine intelege,de bine ...cine nu,asta e.fiecare pasare pe limba ei piere

ai dreptate ca trebuie sa simti ca sa poti face schimbarea....eu am ajuns sa cred asa, pt ca am simtit nevoie de Dumnezeu in viata mea. am mers la Biserica, am luat contact cu anumite informatii si acum, poate de asta, mi-e mai usor sa rezist ispitelor....eu continui sa afirm aceste lucruri,desi nu pot convinge pe cineva, care are alte principii, ca ceea ce spun este bine, pt ca mai sunt si altii care nu stiu ce cale sa aleaga, pt ca in jurul lor sunt persoane care considera asemenea pacate ceva nromal....de aceea trebuie sa vada ca mai exista si altii care pastreaza anumite conceptii si ca nu trebuie sa urmeze calea mai putin buna, pt ca pe asta au ales-o majoritatea

#206 2008-04-17 17:17:35

alwaysme
New member

taisha a scris:

daca exista un dumnezeu, e o forta superioara, pe care oamenii o interpreteaza asa cum vor...nu cred ca e nevoie de o institutie cum e biserica...
daca crezi, e suficient sa crezi pentru tine...sa-ti formezi singur niste idei..si o credinta in acel dumnezeu. In fond importante sunt lucruri precum a nu face rau cuiva, a nu ucide si asa mai departe... nu vad de ce sexul ar fi un pacat...

astea sunt lucruri pe care biserica le declara a fii "pacate" pentru a tine in frau prostimea (nu mi-o luati in nume de rau) ...dar dintotdeauna, biserica a avut un rol important in manipularea oamenilor

au fost momente in care Biserica reprezenta o mare putere, iar Biserica Catolica a facut f mult rau oamenilor prin instituirea Inchizitiei....dar gandeste-te la inceputurile crestinismului, cand adeptii acestei credinte erau prigoniti si omorati.....atunci erau aceleasi reguli si nu era nimeni care sa ii manipuleze pe cei care le respectau.....sau acum....dc crezi ca Biserica vrea sa manipuleze oamenii? dc nu i-ar lasa pe oameni sa se bucure de placerea trupeasca? pt bani? chiar crezi ca toate lucrurile se limiteaza la asta? atunci calugarii sau pustnicii care tin post negru si care nu au avutie, dc se mai roaga pt mantuirea lor si a celoralalti oameni....ei oricum nu castiga nimic ce tine de material daca fac asa....degeaba spui u ca e destul numai sa crezi ca exista si sa respecti numai pacatele care ti se par tie mai mari(asta ar insemna ca din codul legislativ care exista sa respectam doar legile care ne convin noua...si daca am face asa oricum am fi pedepsiti).....am dat mai sus exemplul cu Pilda semanatorului si daca vei citi parabola in original ai sa vezi ca nu e de ajuns numai sa crezi, ci trebuie sa si respecti voia lui Dumnezeu pentru a te putea mantui;)

#207 2008-04-17 17:31:45

taisha
Hero member

alwaysme a scris:

taisha a scris:

au fost momente in care Biserica reprezenta o mare putere, iar Biserica Catolica a facut f mult rau oamenilor prin instituirea Inchizitiei....dar gandeste-te la inceputurile crestinismului, cand adeptii acestei credinte erau prigoniti si omorati.....atunci erau aceleasi reguli si nu era nimeni care sa ii manipuleze pe cei care le respectau.....sau acum....dc crezi ca Biserica vrea sa manipuleze oamenii? dc nu i-ar lasa pe oameni sa se bucure de placerea trupeasca? pt bani? chiar crezi ca toate lucrurile se limiteaza la asta? atunci calugarii sau pustnicii care tin post negru si care nu au avutie, dc se mai roaga pt mantuirea lor si a celoralalti oameni....ei oricum nu castiga nimic ce tine de material daca fac asa....degeaba spui u ca e destul numai sa crezi ca exista si sa respecti numai pacatele care ti se par tie mai mari(asta ar insemna ca din codul legislativ care exista sa respectam doar legile care ne convin noua...si daca am face asa oricum am fi pedepsiti).....am dat mai sus exemplul cu Pilda semanatorului si daca vei citi parabola in original ai sa vezi ca nu e de ajuns numai sa crezi, ci trebuie sa si respecti voia lui Dumnezeu pentru a te putea mantui;)

crede-ma ca am citit pilda semanatorului, am citit biblia de cateva ori..si singurul lucru de care m-am convins e ca e doar o poveste...la fel de bine pot sa citesc harap-alb...mare diferenta nu e..
oamenii au nevoie sa creada in ceva, pentru ca uneori se simt slabi, si atunci apeleaza la divinitate..au nevoie sa stie ca cineva e tot timpul langa ei, ca cineva le indruma pasii si ii asculta, pentru ca se simt mult prea mici si firavi. De-asta, majoritatea oamenilor isi creeaza aceasta idee, de dumnezeu..si bineinteles ca aleg dumnezeul care le e la indemana. adica adopta religia in care cresc (cel mai adesea), pentru ca de mici ne este indoctrinata. Numai ca unii asimileaza mai mult aceasta idee (cum ar fii cazul preotilor, al calugarilor si nu numai), altii mai putin sau deloc..
ca sa revin la biserica. de ce crezi tu ca a fost nevoie sa fie creat un loc in care oamenii sa se roage? o "casa a lui dumnezeu"? de ce nu putem sa ne rugam oriunde, pentru ca oricum dumnezeu e atotputernic, atotstiutor, omniprezent, etc? de ce biserica trebuie si a trebuit sa se implice in problemele statului? de ce religia nu e o chestie spirituala? pentru ca in spatele bisericii sunt oameni care profita de pe urma credinciosilor. pentru ca biserica nu e altceva decat o culegere de dogme, reguli si restrictii care ii tin pe oameni in frau...pentru ca cineva si-a dat seama odata ca oamneii nu stiu decat de frica... si atunci cand frica de legile umane nu exista, e necesara frica de divinitate...de acea divinitate care vede si stie tot si care pedepseste, taie, spanzura casapeste big_smile

#208 2008-04-17 18:06:11

alwaysme
New member

taisha a scris:

alwaysme a scris:

taisha a scris:

crede-ma ca am citit pilda semanatorului, am citit biblia de cateva ori..si singurul lucru de care m-am convins e ca e doar o poveste...la fel de bine pot sa citesc harap-alb...mare diferenta nu e..
oamenii au nevoie sa creada in ceva, pentru ca uneori se simt slabi, si atunci apeleaza la divinitate..au nevoie sa stie ca cineva e tot timpul langa ei, ca cineva le indruma pasii si ii asculta, pentru ca se simt mult prea mici si firavi. De-asta, majoritatea oamenilor isi creeaza aceasta idee, de dumnezeu..si bineinteles ca aleg dumnezeul care le e la indemana. adica adopta religia in care cresc (cel mai adesea), pentru ca de mici ne este indoctrinata. Numai ca unii asimileaza mai mult aceasta idee (cum ar fii cazul preotilor, al calugarilor si nu numai), altii mai putin sau deloc..
ca sa revin la biserica. de ce crezi tu ca a fost nevoie sa fie creat un loc in care oamenii sa se roage? o "casa a lui dumnezeu"? de ce nu putem sa ne rugam oriunde, pentru ca oricum dumnezeu e atotputernic, atotstiutor, omniprezent, etc? de ce biserica trebuie si a trebuit sa se implice in problemele statului? de ce religia nu e o chestie spirituala? pentru ca in spatele bisericii sunt oameni care profita de pe urma credinciosilor. pentru ca biserica nu e altceva decat o culegere de dogme, reguli si restrictii care ii tin pe oameni in frau...pentru ca cineva si-a dat seama odata ca oamneii nu stiu decat de frica... si atunci cand frica de legile umane nu exista, e necesara frica de divinitate...de acea divinitate care vede si stie tot si care pedepseste, taie, spanzura casapeste big_smile

fiecare crede ce vrea.....eu nu am raspuns la toate intrebarile, insa un preot sau un calugar sunt sigura ca ar putea sa ti le dea.....eu am simtit prezenta lui Dumnezeu in viata mea si de asta si cred.....eu nu ma simt restrictionata de Biserica ci din contra ajutata....cand am o problema si merg la duhovnic gasesc rezolvarea la acea problema....ai intrebat dc trebuie sa mergem la  biserica daca Dumnezeu e peste tot....din cate stiu biserica a fost creata pt ca la inceputul crestinismului, adeptii acestei credinte aveau nevoie de un spatiu securizant pt a se putea ruga impreuna, deoarece le era greu, fiind prigoniti...in timp Biserica a capatat un rol mai complex, dar pastreaza la baza esenta.....dorinta crestinilor de a fi impreuna, de a se ruga impreuna, pt ca se stie ca puterea unei rugaciuni comune este mai mare ca a uneia individuale....rolul Bisericii este interpretat gresit pt ca oamenii se simt parca obligati sa se duca si nu vad in ea ceea ce este de fapt: un loc de refugiu intr-o societate dominata d epacat
si e normal ca omul sa respecte niste reguli prin ceva pt ca altfel in lume ar fi o dezordine totala...fiecare ar face ce ar dori, ar incalca libertatea celuilalt numai pt a-si satisface propriile placeri;)...si regulile care ne sunt date sunt pt a putea trai in pace cu toti.....poate acum ni se pare ceva normal sa nu ne omoram, sa nu furam(desi unii fac asta) dar inainte omul primitiv acea nevoie de niste reguli pt a putea convetui cu ceilalti.....de asta zic ca a face voia Domnnului nu inseamna a ne limita, ci intr-un fel ne ajuta sa traim fara a ne face singuri rau....ai spus ca omul simte nevoie sa creada in ceva pt ca se simte firav...e si normal sa simta asa atat timp cat este o creatie....daca noi am fi proprii nostrii stapani nu am mai avea chestia asta in sange?!

#209 2008-04-17 18:15:38

taisha
Hero member

wxact alwaysme, fiecare crede ce vrea. suntem perosoane diferite, care au primit educatii diferite si de asta e greu sa ne influentam unii pe altii. In ceea ce ma priveste, nu am simtit niciodata nevoie de dumnezeu, si gandul ca el exista, intr-un fel ma amuza. nu vreau sa cred ca cineva imi contorizeaza tot ce fac, ca vede ce mananc si ce nu si asa mai departe..mi se pare o aberatie. prefer sa cred ca eu sunt singura mea stapana. ca fac ceea ce vreau, si nu ca cineva stie tot ce e in mintea mea si tot ceea ce am de gand sa fac. Sunt singura care ma cunosc intr-adevar bine, si nu am nevoie de biserica pentru a-mi crea un echilibru interior si o viata linistita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.