|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-13#229 2008-04-19 22:38:42
Re: sexul si biserica....
Da inteleg, deci vad ca stiu si altii ca Biblia a fost "pieptanata" bine in forma in care este acum. Si ma rog frumos cine a dat aprobarea formei actuale, cine a decis ca din peste 40 de evanghelii sa ramana numai 4, si acelea bine fardate? Dumnezeu sau Iisus? Mi se pare ca nici unul, ci motive politice si interesele unor mai mari si "luminati". Dar cum spuneam, fiecare crede ce vrea sa creada. Dar Vechiul Testament nu a prevestit venirea lui Iisus ci venirea lui Mesia, care pentru evrei de exemplu inca nu s-a intamplat... Offline #230 2008-04-19 23:30:03
Nu am supar daca ti se pare o mare prostie parerea mea... eu nu pierd nimic. In ce ma priveste, cantarind parerile pe care nu le inteleg sau cu care mi se pare ca nu sunt de acord, castig. Offline #231 2008-04-19 23:33:08
Re: sexul si biserica....prea multa filozofie... totul pe lumea asta e lasat cu un scop.... ca si sexul oral ca dac nu , nimeni n-ar fi stiut de el.... si a fi satisfacut (necontand modul) nu e un pacat ; Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #232 2008-04-19 23:38:29
Re: sexul si biserica....Voi incercati sa dati argumente rationale pentru ceva ce tine de starea sufleteasca a fiecaruia, voi incercati sa puneti o bariera intre bine si rau, dar stiti ceva? all it's wrong. haideti sa ne dam cu presupusul asta e bine, asta e rau, ba nu, e asa,ba asa e...da bine-povesti, prea departe de adevar sau poate prea aproape..acesta e un forum de discutii, deci sunteti liberi sa scrieti despre ce va trece prin cap cu privire la subiect, dar observ ca unora le "trece" numai sa ii judece pe altii, si nicidecum sa isi exprime parerea...sa inteleg ca e mai usor sa fii in ofensiva? sa ataci atunci cand vrei sa iti sustii un punct de vedere? sau poti sa iti dai cu parerea doar daca il critici(putin spus) si pe altul..asa doar ca sa te simti bine...precum am mentinat, si ma repet, nu exista o bariera intre bine si rau, nu exista aceasta dihotomie intre real si imaginabil, intre realitate si "inventii", intre a exista si a nu exista sau intre adevar si fals, toate sunt deopotriva-asa cum le percpem noi, de asta avem si asa-zisul liber-arbitru, pentru a decide noi pentru noi insine. Vreti argumente ca e bine sa nu faci sex inainte de casatorie? Sunt nenumarate. Sau sunt unii care doresc sa afle motivele pentru care e bine sa iti "cunosti" partenerul inainte de nunta? Ghiciti ce! Sunt si de astea, intr-un numar destul de mare. Ce-mi veti spune:"ca biserica zice ca nu e bine sa ai contacte sexuale(sa te pangaresti) inainte de casatorie si eu ce sa fac?sa cred in preoti aiurea? ha ha da ce is prost? si ei tot oameni sunt". Da, dar tin sa va anunt ca nimeni nu obliga pe nimeni, si daca tot v-ati folosit de Biblie pentru a da care mai de care exemple( trebuie sa va spun, ca poate toti(da toti) aveti dreptate, si totul depinde doar de interpretarea pe care i-o dati), imi permit sa citez si eu o fraza:Hristos vorbind despre feciorie, a spus:" Cine poate urma calea aceasta, s-o urmeze". Asadar ce intelegi voi din acest citat? Toata umea sa urmeze acesta cale?Suntem obligati, constransi in vreun fel? NU. Mai pe scurt, se poate intelege - fiecare sa faca cum il duce capul.Aceasta putinta sau neputinta depinde de fiecare, cum tot fiecare va suporta si consecintele propriilor actiuni. Prin urmare, nu pot sa ii condamn pe cei care care au facut acest "pas", dar nici nu pot sa ii apreciez ,in mod deosebit, pe cei care s-au abtinut de la acest lucru, pentru ca am certitudinea ca fiecare va fi sanctionat/rasplatit pentru faptele sale.Ce-ar fi sa va impacati cu ideea ca nu exista un standard, nu exista un "normal", sau un "asa e bine" si "asa e rau"? Dar tot eu spun ca e necesar(pentru noi)sa ne gandim de zeci de mii de ori inainte sa facem ceva care ne-ar putea starni regrete si pareri de rau. Poate ca pe moment te simti bine,esti fericit, dar nici nu stii ce se poate intampla, nici nu stii cum visul tau se transforma in cosmar. Deci, e bine sa fii precaut, sa iti definesti proritatile, sa stii foarte bine ce esti dispus sa faci, sa iti asumi responsabilitatea pentru fapta ta, si sa actionezi in consecinta. Aveti grija de voi, toate cele bune from None:D! Offline #233 2008-04-20 01:42:32
Re: sexul si biserica....none nu stiu cine esti...dar happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#234 2008-04-20 01:49:42Re: sexul si biserica....None ... esti Clona? Offline #235 2008-04-20 01:53:22
Re: sexul si biserica....mama leo dar ce spirit de observatie ai...si ce dreptate ai mi se pare mie sau vad totusi i schimbare de "atitudine" la el/ea...pana acuma era alb sau neagra (la cum o tinea mai mult alba) si acum e gri...alwaysme alege userul cu care vrei sa ramai iar celalalt va fi banat sau sters... happy with him...inlove with him... Offline #236 2008-04-20 08:41:54
Re: sexul si biserica....am revenit:d precum v-am spus nu este nimic alb sau negru:)) si nu trageti concluzii pripite ..gen Clonaa...; totusi e posibil sa aveti dreptate..dar nu in totalitate:P....intrebarea e cine e clona cui? eu va zic doar atat: o vad intr-o zi pe sormea agitata sa scrie sa scrie, la ce sa scrie? si asa mi-a starnit curiozitatea:d si o zi asa, 2 ,3 si vad ca discutia se aprinde...si nu numai pe forum, ci si ACASA( ma intreb cand va inceta acest subiect sa fie la "moda" ). Si ce m-am gandit...sa imi exprim si eu ca tot omul parerea. My bad:( , ca apoi au aparut discutiile: dar dc nu-mi dai dreptate, dar cum tu?dar hai ca nu e asa(pe de o parte), si Clonaaa, Alwaysmeeee(pe de alta parte). Acum sa ne fie clar, Alwaysme e intodeauna ea, si None e none of alwaysme:D. Trebuie sa va mai spun ca eu sunt mai mare decat ea cu 2 ani ... intrebarea mea e: cine e clona cui?(ea e a mea pentru ca na suntem trase la indigo(yeah i'm a girl:D) si eu m-am grabit si am "iesit" prima, si prin urmare she's the second one) sau eu is clona ei( ca na...eu am "copiat-o" sa zic asa, si am scris si eu pe forum)...Leo sry...Clona e pe Acasa(la tv sau la noi) dar in nici un caz aici pe forum:P...toate cele bune...si daca userul nu va fi banat voi mai intra...asa ca voi alegeti daca ma credeti sau nu...ms pa pa Offline #237 2008-04-20 11:25:48Re: sexul si biserica....Era doar o banuiala. N-am vrut sa-ti dau foc la fitil. Ultima oara a fost editat de Leo (2008-04-20 12:04:58) Offline #238 2008-04-20 11:35:03
Re: sexul si biserica....none...era vb acelasi ip...deci banuielile aveau dc sa existe...bineinteles ca in aceste conditii nu va fi banat niciunul dintre usere (ca nu am cum sa vin sa va verific ca sunteti 2 )...dar oricum diferenta de "stil" se poate vedea si din nou pt primul tau post... happy with him...inlove with him... Offline #239 2008-04-20 13:56:27
Re: sexul si biserica....:offtopic:care-i faza...despre cine e vorba daca se pote sti?cine sunt persoanele? Ultima oara a fost editat de ionela (2008-04-20 13:56:39) Offline #240 2008-04-20 14:02:43
Re: sexul si biserica....none si alwaysme (care au acelasi ip. pt ca sunt colege de apartament - aka surori) Nobody home Offline #241 2008-04-20 14:09:18
Re: sexul si biserica....dar nu-i nici o clona...adica nu sunt membri mai vechi? Offline #242 2008-04-20 14:12:59
Re: sexul si biserica....none e noua-noutza. si alwaysme nu e tocmai "veterana" a forumului. ma rog... a fost o neintelegere si acum s-a lamurit. Nobody home Offline #243 2008-05-16 18:50:11
27 de avorturi? :f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: e posibil? Ultima oara a fost editat de taisha (2008-05-16 18:51:32) Offline #244 2008-05-16 18:58:09
Re: sexul si biserica....am citit posturile din urma. concluzia mea e ca fiecare are dreptate din puctul lui de vedere si fiecare crede ce vrea Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #245 2008-05-16 19:02:13
Re: sexul si biserica....chocolate, inca nu mi-am pus intrebarea asta... pt ca nu ma gandesc la copii deocamdata Offline #246 2008-05-16 19:12:52
intrebarea nu imi e adresata mie direct dar vreau sa raspund la intrebarea asta.copilul meu o sa isi aleaga singur religia mi se pare cel mai corect asa . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #247 2008-05-16 19:18:19
ca sa isi aleaga singur religia, nu trebuie sa il botezi cand este mic...si isi alege el religia la 18 ani..ceea ce cred ca nu o sa faci http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|