|
Nu esti logat.
Topic pt nunti: organizarea de la a la z-14#248 2008-06-23 14:38:18
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zhai mai povestiti. cand imi mai amintesc cate o nunta ratata la care am fost va mai zic ca sa trageti invataturi de minte Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #249 2008-06-23 14:39:44
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zde miere nu stiam nik... da' stiam ca tre sa vii la biserica cu piscoturi, vin, cozonac... si, evident, certificatul de casatorie de la starea civila. Ultima oara a fost editat de katami (2008-06-23 14:42:01) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #250 2008-06-23 14:40:49
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la z
eu vreau sa fiu mireasa odata (sper ca cititi cu intonatia buna ). chiar vorbeam cu vecinii vineri seara despre asta doi dintre ei, cuplu, au fost la o nunta acum 2 sapt si ea i-a zis lui sa se gandeasca odata ca ar trebui sa se casatoreasca ca au ambii 26 de ani. pe bebe cand il mai fac? asa ca i-am bagat niste apropouri la iubi Offline #251 2008-06-23 14:44:33
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu am auzit ca dak esti divortat.. nu mai poti face cununia religioasa.. is that true? Offline #252 2008-06-23 14:45:02
am fost si eu la o nunta... la tara.. deci nu pot zice in cuvinte ce am vazut.. era o sala cu geamuri sparte.. era si iarna.. noi adik eu si sotul si sora lui cu prietenul pe atunci eram imbracati ca de nunta.. trecusem pe la coafor harnute dragute etc.. am murit de frig.. restul erau ca la discoteca nici macar camasi nu aveau pe ei baietii.. am ramas cu gura cascata.. am murit de foame.. de sete.. unele farfurii aveau altele nu anumite produse.. fetele de masa nici macar spalate nu erau.. tacamurile erau de plastic si paharele la fel si mai erau si intoarse cu gura in jos.. nu am rezistat si am plecat pe la 12.. sa nu mai zic ca ne-am asezat langa lautari(manelisti) si erau boxele la maxim.. unii nuntasi aveau flori si mileuri dealea crosetate.. etc.. am ramas cu gura cascata .. nu mi-am imaginat ca exista asa ceva sincer.. kiar si la tara.. bine ca n-am racit macar .. Ultima oara a fost editat de copilu (2008-06-23 14:52:56) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline Publicitateloading...
#253 2008-06-23 14:47:07
la ortodocsi poti, la catolici nu. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #254 2008-06-23 14:47:40
ba se poate... la carte scrie ca nu se poate dar se poate... se zice ca nu e asa taina mare ca prima.. eh.. orice se poate in ziua de azi.. si ar fi aiurea sa nu se poata face daca dai gres in prima casatorie de ce sa nu mai incerci dak poti.. nu?
eu aveam emotii cu aranjatul.. ca era mic spatiul si pana la urma tot m-am enervat ca nu se incapea la masa cum vroiam eu.. da pana la urma to raul spre bine si a fost mai bine asa .. la mine s=a dus sotul dimineata sa vada ce e pe acolo.. eu nu mai aveam timp Ultima oara a fost editat de copilu (2008-06-23 14:49:54) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #255 2008-06-23 14:48:10
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zehee.. great news! multam, nicolle Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-06-23 14:49:32) Offline #256 2008-06-23 14:55:27
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zcu placere "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #257 2008-06-23 15:12:48
nush daca ati inteles... as vrea sa fac EU aranjamentele... nu sa pazesc firma care le face... sa le fac cu manuta mea... dar mi-e frica sa nu raman in paan de timp... si sa nu mai fie aranjamente deloc Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #258 2008-06-23 15:17:44
de asta zic... doar daca ai cum sa o aranjezi cu o zi inainte e ok.. dar in ziua aia nu ti-as recomanda daca ai si civila in aceiasi zi.. tre sa stai sa te imbraci coafura.. invitatii.. sa nu te ametesti mai tare.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #259 2008-06-23 15:24:37
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zda' tin floricelele o zi? si ma lasa aia din restaurant sa ma prostesc pe acolo cu o zi inainte? ultima sigur nu... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #260 2008-06-23 15:25:58
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zasa ceva vreau la nunta mea si inauntru cu bombonele (intradevar e obicei din italia, dar mie imi place si nu e nevoie sa mai pui flori in piept invitatilor ) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #261 2008-06-23 15:29:46
ei, na! am vazut muuuulteeee mirese la starea civila; si se pleca de acolo la biserica! Offline #262 2008-06-23 15:30:10
se poate merge si imbracata in mireasa. depinde de preferinte. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #263 2008-06-23 15:31:40
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zam auzit si eu asa ceva... ma gandesc ca ar fi interesant... dar fara genunchi, e prea de moda veche. nici pe iubi nu l-as fi vrut in genunchi cand m-a cerut (bine, el n-a avut nici urma de intentie de genul asta, dar oricum ) Ultima oara a fost editat de katami (2008-06-23 15:33:32) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #264 2008-06-23 15:32:22
se cheama iertaciune. noi am facut...daca asa se face.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #265 2008-06-23 15:33:30
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zmaica-mea a facut nunta in italia, s-a cununat catolic...ceva de genul asta a avut si ea....in forma de cala mi se pare (floarea), si cu bombonele n varf, ambalata intr-o cutiuta eleganta...trag in poza mai incolo sa va arat...si mie mi s-a parut mai misto decat florile de pus in piept...ptr ca cele fine costa o caruta de bani, la pret rezonabil gasesti doar d-alea naspa....retin si ideea ralucai cu trandafirul alb, imi place! dar unde l-au tinut pana la plecare sa nu se ofileasca? Offline #266 2008-06-23 15:33:31
povesteste Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|