homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-15

#267 2010-09-19 17:35:17

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

Almi Ingerash nu inteleg de ce trebuie sa-ti dau tie explicatii referitoare la ceea ce cred eu. Nu ma lua pe mine cu explicatii din DEX ca nu vorbesti cu vanzatoarea de la colt. Voi aici nu dati sfaturi. Daca va intreaba cineva "sa fac avort sau nu'? le spuneti NU! ca e pacat, ca ucizi, ca nu stiu ce. De ce nu intrebati si: Ce crezi ca e mai bine pentru tine? Nu, asta nu intrebati.Va ganditi doar la crima, ca asa scrie in Biblie, ca suntem oameni, ca sa ne gandim si la altii, sa nu fim egoisti. Ba uite ca trebuie sa fiti egoisti cand e vorba de viata voastra!
In privinta Anei, tot mama o consider chiar daca inca nu a nascut.(aici nu sunt in masura sa comentez pentru ca nu am trecut prin ce trece ea,va veni si randul meu intr-o zi sa port o sarcina, sper intr-un moment oportun cand voi avea cum sa-i ofer o viata buna) Si imi sustin parerea in continuare: pana nu te nasti,teoretic nu existi. Practic da, esti embrion! smile Altfel s-ar adauga si cele 9 luni la varsta ta, care incepe odata cu momentul in care te nasti.
Cat despre problema cu nascutul si datul spre adoptie..parca tind sa o prefer pe asta, in loc de avort. Dar nu si daca persoana in cauza are sub 18 ani(si nu are posibilitati), asadar e inca la liceu. Nu stiu cum si de ce s-a produs aceasta lipsa de responsabilitate la liceence (15-18 ani) macar de ar sti sa le combine pe amandoua astfel incat sa nu existe probleme(adica sa se protejeze), dar sigur nu va ma fi 'ca pe vremuri' cand iti era rusine si frica sa o faci pana la 18 ani, ca aflau rudele, vecinii etc.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#268 2010-09-19 17:38:07

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kemikal a scris:

Cat despre problema cu nascutul si datul spre adoptie..parca tind sa o prefer pe asta, in loc de avort. .

kemikal, de data asta m-ai bagat si pe mine in ceata. Pana acum eu intelesesem altceva din postarile tale...in fine

#269 2010-09-19 17:39:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Bine, Free. Eu nu doresc nimanui sa nasca copii pe care sa ii chinuie pentru tot restul lor si pe care sa-i vada plangand zilnic si dorindu-si sa nu traiasca. smile Nu degeaba spun ce spun, ci pentru ca am vazut familie cu copil handicapat...si viata bietului copil numai viata nu se poate numi, cu toate incercarile si sperantele parintilor lui. Daca tu ai prefera sa ai un copil pe care sa-l auzi zilnic spunand "nu mai suport, te detest, vreau sa mor, sunt un monstru, te-ai gandit numai la tine cand m-ai facut!" , e decizia ta... pe mine una m-ar durea de ar rupe sufletul in mine.

#270 2010-09-19 17:41:53

katharina_x
Full member

Nu, am zis ca nu sunt de acord cu avortul. Nu il sustin decat in anumite cazuri,am zis si cand, nu mai repet. Dar daca persoana e adulta, insa nu are posibilitati, atunci ar fi indicat datul spre adoptie...Tot ce am zis eu mai sus se refera la persoanele minore, fara posibilitati pe care voi le incurajati sa tina sarcina.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#271 2010-09-19 17:42:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Zi-le asta prietenilor mei de familie care au copilul de care am povestit mai sus. Spune-le lor ca e mai bine ce au facut si ca a fost o decizie buna sa suporte nenorocirea copilului lor toata viata. Zi-le ca fac un gest frumos de care A. le aminteste in fiecare zi, prin blesteme si plans si nervi f*tuti. Asta dupa operatii peste operatii si tratamente...

Publicitate

loading...

#272 2010-09-19 17:44:15

sleeping_beauty
Addicted member

sunt tare curioasa ce ar face zmeii de pe forum intr-o astfel de situatie ca e asa de usor sa vorbesti cand nu ai un copil bolnavior in pantece .... offff

#273 2010-09-19 17:44:35

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

kemikal a scris:

Daca va intreaba cineva "sa fac avort sau nu'? le spuneti NU! ca e pacat, ca ucizi, ca nu stiu ce. De ce nu intrebati si: Ce crezi ca e mai bine pentru tine? Nu, asta nu intrebati.Va ganditi doar la crima, ca asa scrie in Biblie, ca suntem oameni, ca sa ne gandim si la altii, sa nu fim egoisti.

asta ca o paranteză: eu n-am nici o treabă cu biblia și refuz să citesc așa ceva sau să cred ?n așa ceva. nu trebuie să-ți fie frică de cineva de sus sau să iei ad-literam niște ?nvățăminte dintr-o carte oarecare, din punctul meu de vedere, că nu de biblie vorbim acum, ca să fii om, ca să ai morală, conștiință sau bun simț și sentimente altruiste. poți să le ai pe toate ateu fiind sau pur și simplu un om cu o credință proprie, diferită de ce propovăduiește biblia

almi, revenind la subiectul sarcină, nu mi-a fost greu să concep, mi-a fost mai greu să ajung la capăt

#274 2010-09-19 17:46:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Sa ai un copil bolnav in burta e una... sa-l ai bolnav afara din burta si blestemandu-te in fiecare zi pentru ca i-ai facut asta, e alta. Fiecare spune din ce cunoaste. Daca voi ati vazut astfel de copii care sa le multumeasca in fiecare zi parintilor, inteleg de ce spuneti lucrurile pe care le spuneti. Daca ati fi auzit ce-am auzit eu, nu v-ati fi gandit de doua ori inainte sa comentati referitor la ce decizie ati lua.

#275 2010-09-19 17:46:28

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

WildChild11009 a scris:

Timpul si viata ii face mai buni si mai intelepti... asta e relativ. Daca sunt persoane foarte puternice, da. Dar nu toti oamenii au aceeasi personalitate si niciunul dintre respectivii oameni nu vor putea duce o viata integral normala iar asta la un moment dat ii va face sa cedeze nervos. Repet, eu privesc prin prisma mea. Am o personalitate puternica si iubesc viata si am ambitie si vointa sa fac cam orice imi propun... dar nu as suporta sa fiu o leguma sau sa fiu o chestie defecta. Nu m-as suporta pe mine si mi-as uri parintii pentru alegerea pe care ar fi facut-o... i-as uri si mai mult daca ei ar crede ca au facut o decizie BUNA, pe deasupra. Dar, din nou, asta e doar felul in care m-as simti eu. Eu una nu ma multumesc cu jumatati/sferturi/optimi de masura... altii poate se multumesc cu ce primesc. Altii poate apreciaza putinul pe care il au. Eu nu as putea.

Intr-adevar, totul este relativ. Ce inseamna sa fii puternic? Uneori nu ai de ales. Tocmai situatiile limita dezvolta personalitati complexe, deosebite.  Timpul si viata pot trece in zadar peste o armata de indivizi ce traiesc in puf, superficial si lipsiti de ganduri. 

Crezi ca totul in viata este sa ai ambitie si sa faci orice iti propui?... Cu totii ne dorim o multime de lucruri, si fiecare, in felul sau este ambitios si lupta pentru ele. Unii insa confunda ambitia si personalitatea puternica cu lipsa de scrupule si cu a calca peste cadavre. Depinde la ce te raportezi. De cele mai multe ori, tocmai ambitia de a avea un drum ales de noi insine ne indeparteaza de vointa divina, de calea ce ne-ar face mai profunzi, mai umani.

Spui ca altii apreciaza, poate, putinul pe care il au, tu nu!  Nu ai specificat putin ce? Putina iubire? Putina frumusete? Putina inteligenta? Putina faima? Putini bani? Putin noroc?...

Putin caracter?.... Detaliaza, care sunt standardele tale, ce anume ai vrea din plin? Pentru ce lupti tu cu toata ambitia pe care spui ca o ai?

#276 2010-09-19 17:49:12

Marlyn
Full member

free a scris:

Degeaba avem ambiţie ?n viaţă dacă nu salvăm un animal, un om sau ceva de genul.

Corect....

#277 2010-09-19 17:52:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Marlyn a scris:

WildChild11009 a scris:

Timpul si viata ii face mai buni si mai intelepti... asta e relativ. Daca sunt persoane foarte puternice, da. Dar nu toti oamenii au aceeasi personalitate si niciunul dintre respectivii oameni nu vor putea duce o viata integral normala iar asta la un moment dat ii va face sa cedeze nervos. Repet, eu privesc prin prisma mea. Am o personalitate puternica si iubesc viata si am ambitie si vointa sa fac cam orice imi propun... dar nu as suporta sa fiu o leguma sau sa fiu o chestie defecta. Nu m-as suporta pe mine si mi-as uri parintii pentru alegerea pe care ar fi facut-o... i-as uri si mai mult daca ei ar crede ca au facut o decizie BUNA, pe deasupra. Dar, din nou, asta e doar felul in care m-as simti eu. Eu una nu ma multumesc cu jumatati/sferturi/optimi de masura... altii poate se multumesc cu ce primesc. Altii poate apreciaza putinul pe care il au. Eu nu as putea.

Intr-adevar, totul este relativ. Ce inseamna sa fii puternic? Uneori nu ai de ales. Tocmai situatiile limita dezvolta personalitati complexe, deosebite.  Timpul si viata pot trece in zadar peste o armata de indivizi ce traiesc in puf, superficial si lipsiti de ganduri. 

Crezi ca totul in viata este sa ai ambitie si sa faci orice iti propui?... Cu totii ne dorim o multime de lucruri, si fiecare, in felul sau este ambitios si lupta pentru ele. Unii insa confunda ambitia si personalitatea puternica cu lipsa de scrupule si cu a calca peste cadavre. Depinde la ce te raportezi. De cele mai multe ori, tocmai ambitia de a avea un drum ales de noi insine ne indeparteaza de vointa divina, de calea ce ne-ar face mai profunzi, mai umani.

Spui ca altii apreciaza, poate, putinul pe care il au, tu nu!  Nu ai specificat putin ce? Putina iubire? Putina frumusete? Putina inteligenta? Putina faima? Putini bani? Putin noroc?...

Putin caracter?.... Detaliaza, care sunt standardele tale, ce anume ai vrea din plin? Pentru ce lupti tu cu toata ambitia pe care spui ca o ai?

Credeam ca e evident ce inseamna in contextul asta o personalitate puternica, ambitie si vointa. In conditiile in care ai suficienta tarie de caracter ca sa treci peste comentarii, peste jigniri, peste momente nasoale, peste diferente, peste imposibilitati... se numeste ca ai tarie de caracter (in situatia asta). In momentul in care marea ta dorinta e sa traiesti, chit ca traiesti in chinuri, si faci tot posibilul sa te descurci cum poti, se numeste ca ai vointa si ambitie (repet, in situatia asta). Eu traiesc bine mersi, multumesc sortii, iar ambitiile mele sunt cu totul altele... dar macar ambitiile mele sunt la stadiul de 'foarte realizabile'. Sa-i spui unui om cu cancer in faza terminala, de exemplu, ca o sa traiasca mult si bine si ca  nu o sa-l doara nimic si ca o sa prinda varsta de 110 ani e o mare tampenie. Uneori ai de ce sa te ambitionezi, uneori nu. Uneori e cazul sa fii realist, nu idealist. Cat despre vointa divina... despre asta vorbeste-le celor care cred in divinitate.

Later edit: cat despre 'putinul pe care il ai'... Unii apreciaza fie si cel mai mic lucru de care sunt in stare... Poate oamenii paralizati de la gat in jos spun "nu pot sa fac aproape nimic, dar multumesc cerului ca pot macar sa vad".  Eu n-as putea. Cu ce te ajuta sa vezi, daca nu poti sa atingi? Cu ce te ajuta sa auzi, daca nu poti vedea sursa sunetului pentru ca nu te poti deplasa? Cu ce te ajuta sa mirosi, daca nu poti sa simti? Unii se multumesc cu acel putin. Eu n-as putea. Pe mine m-ar frustra.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-09-19 17:55:18)

#278 2010-09-19 17:54:04

sleeping_beauty
Addicted member

WildChild11009 a scris:

Sa ai un copil bolnav in burta e una... sa-l ai bolnav afara din burta si blestemandu-te in fiecare zi pentru ca i-ai facut asta, e alta. Fiecare spune din ce cunoaste. Daca voi ati vazut astfel de copii care sa le multumeasca in fiecare zi parintilor, inteleg de ce spuneti lucrurile pe care le spuneti. Daca ati fi auzit ce-am auzit eu, nu v-ati fi gandit de doua ori inainte sa comentati referitor la ce decizie ati lua.

wild, eu simt acelasi lucru, si-asa am resentimente fata de parintii mei ca nu mi-au oferit aia si aia, cred ca ii blestemam o viata daca mai eram si handicapata.

free, din cate stiu si animalele isi resping puii nascuti bolnavi

#279 2010-09-19 17:57:56

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

yoyolina a scris:

Mai...nu le sariti in cap fetelor. Pot sa pun pariu ca daca s-ar intampla ce spun ele, si ar avea un bebe cu probleme, nu l-ar avorta. Asa e usor sa vorbesti, sa spui ca decat sa il condamni la o viata plina de greutati mai bine il avortezi (asa pune problema un om impartial, care ia o decizie privind lucrurile din afara), dar in momentul in care ar fi puse in fata faptului implinit, cu un bebe in burta, nu le-ar mai lasa inima sa ia o asemenea decizie. Nu cred ca este vreo asemenea mama. Si eu stiu de Ally si de Andreea, si sunt cel mai bun exemplu pe care l-ar putea da cineva in acest subiect de discutie.

yoyo sunt aici fete care fac astfel de gesturi ?nainte să afle dacă este sau nu sănătos pruncul ce-l poartă ?n p?ntece.. darămite să afle că ar fi bolnav...

WildChild11009 a scris:

Nu stiu si nici nu vreau sa stiu. Niciodata nu mi-am asumat riscuri si nici nu as incepe odata cu conceptia unui copil.

Wild nu vreau să te superi pe mine.. ?ţi respect opiniile... dar mi-ar plăcea să mai stăm de vorba după ce treci de 20-22 de ani wink

kemikal a scris:

Almi Ingerash nu inteleg de ce trebuie sa-ti dau tie explicatii referitoare la ceea ce cred eu. Nu ma lua pe mine cu explicatii din DEX ca nu vorbesti cu vanzatoarea de la colt. Voi aici nu dati sfaturi. Daca va intreaba cineva "sa fac avort sau nu'? le spuneti NU! ca e pacat, ca ucizi, ca nu stiu ce. De ce nu intrebati si: Ce crezi ca e mai bine pentru tine? Nu, asta nu intrebati.Va ganditi doar la crima, ca asa scrie in Biblie, ca suntem oameni, ca sa ne gandim si la altii, sa nu fim egoisti. Ba uite ca trebuie sa fiti egoisti cand e vorba de viata voastra!
In privinta Anei, tot mama o consider chiar daca inca nu a nascut.(aici nu sunt in masura sa comentez pentru ca nu am trecut prin ce trece ea,va veni si randul meu intr-o zi sa port o sarcina, sper intr-un moment oportun cand voi avea cum sa-i ofer o viata buna) Si imi sustin parerea in continuare: pana nu te nasti,teoretic nu existi. Practic da, esti embrion! smile Altfel s-ar adauga si cele 9 luni la varsta ta, care incepe odata cu momentul in care te nasti.
Cat despre problema cu nascutul si datul spre adoptie..parca tind sa o prefer pe asta, in loc de avort. Dar nu si daca persoana in cauza are sub 18 ani(si nu are posibilitati), asadar e inca la liceu. Nu stiu cum si de ce s-a produs aceasta lipsa de responsabilitate la liceence (15-18 ani) macar de ar sti sa le combine pe amandoua astfel incat sa nu existe probleme(adica sa se protejeze), dar sigur nu va ma fi 'ca pe vremuri' cand iti era rusine si frica sa o faci pana la 18 ani, ca aflau rudele, vecinii etc.

1. draga mea, ţi-ai spus opinia şi ai inceput să dai şi lecţii referitoare la ceea ce crede fiecare.. asta m-a intrigat wink nu-mi dai explicaţii mie, ţi le dai ţie ?n cel mai rău caz.. nici măcar nu ţi le-am cerut..
2. aşa cum tu dai un sfat unei persoane să facă ceea ce consideră că este mai bine pentru ea, sunt persoane care dau un sfat, şi anume să nu-l facă... simplu ca "bună ziua".. şi e impropriu spus "să dai un sfat unei persoane să facă ceea ce consideră că este mai bine pentru ea" pentru că respectiva persoană vrea un răspuns concret cu argumente DA (pentru că.. ) sau NU (pentru că...) altfel nu o ajuţi cu nimic  şi este de preferat să-ţi ţii gura big_smile
3. ?ncepi uşor uşor să dai un pic ?napoi cu copilul nenăscut şi să-ţi dai seama că nu ai dreptate... nu ?ţi ia nimeni g?tul dacă spui: "da, aveţi dreptate.. uite că mi-am schimbat opinia.. sau cel puţin ceea ce spuneţi voi aici m-a pus pe g?nduri"

free ?mi pare bine să văd că sunt şi băieţi/bărbaţi care g?ndesc aşa.. mai rar ?n ziua de azi, ai toată admiraţia mea buga

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-09-19 17:59:36)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#280 2010-09-19 18:00:11

Marlyn
Full member

WildChild11009 a scris:

Marlyn a scris:

WildChild11009 a scris:

Credeam ca e evident ce inseamna in contextul asta o personalitate puternica, ambitie si vointa. In conditiile in care ai suficienta tarie de caracter ca sa treci peste comentarii, peste jigniri, peste momente nasoale, peste diferente, peste imposibilitati... se numeste ca ai tarie de caracter (in situatia asta). In momentul in care marea ta dorinta e sa traiesti, chit ca traiesti in chinuri, si faci tot posibilul sa te descurci cum poti, se numeste ca ai vointa si ambitie (repet, in situatia asta). Eu traiesc bine mersi, multumesc sortii, iar ambitiile mele sunt cu totul altele... dar macar ambitiile mele sunt la stadiul de 'foarte realizabile'. Sa-i spui unui om cu cancer in faza terminala, de exemplu, ca o sa traiasca mult si bine si ca  nu o sa-l doara nimic si ca o sa prinda varsta de 110 ani e o mare tampenie. Uneori ai de ce sa te ambitionezi, uneori nu. Uneori e cazul sa fii realist, nu idealist. Cat despre vointa divina... despre asta vorbeste-le celor care cred in divinitate.

Later edit: cat despre 'putinul pe care il ai'... Unii apreciaza fie si cel mai mic lucru de care sunt in stare... Poate oamenii paralizati de la gat in jos spun "nu pot sa fac aproape nimic, dar multumesc cerului ca pot macar sa vad".  Eu n-as putea. Cu ce te ajuta sa vezi, daca nu poti sa atingi? Cu ce te ajuta sa auzi, daca nu poti vedea sursa sunetului pentru ca nu te poti deplasa? Cu ce te ajuta sa mirosi, daca nu poti sa simti? Unii se multumesc cu acel putin. Eu n-as putea. Pe mine m-ar frustra.

Am inteles. Apreciez onestitatea. Probabil ca oricui i-ar fi cumplit de greu sa aprecieze putinul prezentat in ultimul tau edit.

#281 2010-09-19 18:03:24

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

offtopic

anabella_n a scris:

kemikal a scris:

Daca va intreaba cineva "sa fac avort sau nu'? le spuneti NU! ca e pacat, ca ucizi, ca nu stiu ce. De ce nu intrebati si: Ce crezi ca e mai bine pentru tine? Nu, asta nu intrebati.Va ganditi doar la crima, ca asa scrie in Biblie, ca suntem oameni, ca sa ne gandim si la altii, sa nu fim egoisti.

asta ca o paranteză: eu n-am nici o treabă cu biblia și refuz să citesc așa ceva sau să cred ?n așa ceva. nu trebuie să-ți fie frică de cineva de sus sau să iei ad-literam niște ?nvățăminte dintr-o carte oarecare, din punctul meu de vedere, că nu de biblie vorbim acum, ca să fii om, ca să ai morală, conștiință sau bun simț și sentimente altruiste. poți să le ai pe toate ateu fiind sau pur și simplu un om cu o credință proprie, diferită de ce propovăduiește biblia

almi, revenind la subiectul sarcină, nu mi-a fost greu să concep, mi-a fost mai greu să ajung la capăt

?mi pare bine că ai ajuns la capăt... şi să te consideri o persoană fericită şi norocoasă, oric?te hopuri ai avut de trecut de-a lungul sarcinii... puss abia aştept s-o văd pe bebelină chicot

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#282 2010-09-19 18:03:36

katharina_x
Full member

kemikal a scris:

Va ganditi doar la crima, ca asa scrie in Biblie, ca suntem oameni, ca sa ne gandim si la altii, sa nu fim egoisti. Ba uite ca trebuie sa fiti egoisti cand e vorba de viata voastra!

rotfl2 Nu e vorba de viaţa mamei pentru că nu ea moare, COPILUL MOARE! E vorba de viaţa lui.

Nu! e vorba de viata EI pentru ca ea tre sa suporte un copil pe care nu-l vrea! Embrionul nu are creier ca sa gandeasca din prima saptamana si sa simta ca e omorat. Si te rog, nu incepe acum cu  daca nu vroia, trebuia sa se proteje, ca stiu deja povestea

kemikal a scris:

Dar nu si daca persoana in cauza are sub 18 ani(si nu are posibilitati), asadar e inca la liceu.

Ahhhh. Acum ne g?ndim că e la liceu, dar c?nd şi-o trage uită că e la liceu şi că trebuie să ?nveţe.

Dar tu cand erai la liceu erai atat de axata pe studii? Vreun geniu ceva care numai scoala visa? EU am zis de liceence care nu se protejeaza, tu nu stiu la care te referi, dar oricum, sexul inceput in jurul varstei de 18 ani mi se pare foarte ok, atat timp cat e facut cu cap.

LE: de ce sa va dau dreptate cand eu consider ca teoretic nu existi pana nu te nasti? Am mai zis,practic esti embrion.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-09-19 18:07:33)

Yeah, that's my eye!

#283 2010-09-19 18:04:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Vorbim, Almi, vorbim. Peste 5-6 ani, asa. Daca, however, o sa gandesc la fel, nu o sa spuneti "avea idei bine implantate si bine argumentate", ci "vai, doamne... de la egoism a plecat si la egoism a ramas" deci pentru mine totuna e. big_smile

#284 2010-09-19 18:06:13

sleeping_beauty
Addicted member

wild, asa gandeam si la varsta ta si inca gandesc dupa multi ani lafel wink . Eu sunt convinsa ca vei gandi la fel, tine de constructia fiecaruia

#285 2010-09-19 18:10:40

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Almi Ingerash a scris:

?mi pare bine că ai ajuns la capăt... şi să te consideri o persoană fericită şi norocoasă, oric?te hopuri ai avut de trecut de-a lungul sarcinii... puss abia aştept s-o văd pe bebelină chicot

mulțumesc mult, almi  puss
crede-mă că nu există zi ?n care să nu mă consider fericită și norocoasă pt absolut tot ce am, pt că am mai mult dec?t orice om bogat material. cati se va naște pe 24, cu o zi ?naintea zilei mele de naștere(cel mai frumos dar pe care mi-l putea face viața), așa că-n cur?nd o veți vedea la topicul ei smile
iar ție ?ți doresc să vină BB c?t mai cur?nd să ai parte de miracolul ăsta și să te bucuri de el ?n fiecare secundă, așa cum merită fiecare femeie care-și dorește din suflet să fie mamă

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.