|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-18#324 2010-09-19 19:06:06
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Da, asta e ideea. Vroiam insa sa o vad scrisa. Poate citind-o va dati seama ce afirmati. Offline #325 2010-09-19 19:08:11
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarDa, imi dau seama. Egoist nu e ce as face eu, ci ce ati face voi. Ati face un copil handicapat ca ati vrea VOI un copil. Sa va bucurati de el pana muriti si apoi el sa ramana de izbeliste, cu tot cu handicapul lui. Voi vreti sa va simtiti bine, ca nu luati o viata, vreti sa va stiti parinti, vreti sa aveti o virtute, ca v-ati chinuit cu copilul ala si ati facut tot posibilul, dar cand voi muriti nu o sa aiba inca un set de parinti ca sa faca acelasi lucru si o sa moara de foame si de sete si de frig! Nu eu sunt aia egoista... poate vazand asta in scris, va dati seama si voi ce ati face. Offline #326 2010-09-19 19:09:44
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarmarlyn, ori ai un curaj nebun, ori esti inconstienta, ori esti foarte egoista si vrei un ceva al tau indiferent de pretul platit ori ai pe cineva care poate avea grija de copil daca ti se intampla tie ceva.........eu nu ma laud cu nici una dintre aceste calitati, prefer sa nu dau nastere unei fiinte care sa nu fie in stare sa functioneze ca un om normal si care prin disparitia mea ajunge bataia de joc a unora asta daca nu moare de foame inainte Offline #327 2010-09-19 19:12:54
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarSi daca ramai insarcinata, ti se garanteaza ca ai un copil perfect sanatos, iar la nastere descoperi ca este handicapat? Ce faci? Il ucizi in minutul nasterii? In fond, doar un minut il desparte de faza uterina cand era in regula sa fie ucis! Offline #328 2010-09-19 19:14:18
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarMai, eu nu vreau sa ma bag nici de-o parte nici de alta, spun doar ca stiu un caz, cum spune wild.. Un vecin de scara, cam de aceeasi varsta cu mine, nascut cu un retard.. Nu are nimic fizic, numai ca e parca pe alta lume, nu intelege nimic din ce se intampla in jurul lui, e la stadiul unui copil de 2-3 ani. De-abia stie cateva cuvinte, nu poate sa manance cu lingura, etc. Si stiu cat s-au chinuit parintii lui cu el, pe la cati doctori au umblat, si cum singura grija a mamei lui e ce o sa se intample cu el cand ei nu vor mai fi.. Chiar ii povestea mamei mele intr-o zi, ca macar daca ar mai fi avut un copil, sa aiba si el un frate, sa stie ca are pe cineva, ca nu il lasa singur pe lume. Eu nu cred ca femeii aleia nu i-a trecut prin cap, ca era mai bine sa nu-l nasca Ultima oara a fost editat de taisha (2010-09-19 19:16:22) Offline Publicitateloading...
#329 2010-09-19 19:14:38
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarmarlyn, era vorba despre a sti ca ai un copil handicapat in burta, adica de a aduce cu buna stiinta pe lume o astfel de fiinta Offline #330 2010-09-19 19:15:55
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarconsider că se deviază de la discuţie... dar dacă vreşi continuăm aşa Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-09-19 19:19:02) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #331 2010-09-19 19:17:25
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarDa, era vorba de o decizie. Cand se naste si asa e el si nu ai stiut, nici n-ai fi putut face prea multe. Dar cand ai o alegere... atunci se face diferenta intre egoism si altruism. Intre a te gandi la viitorul omului aluia cand tu nu mai esti acolo sa ai grija de el, si a te gandi doar la "vai, ce persoana minunata-s eu ca nu am avortat ... am un copil, ce mai pot cere de la viata?". Offline #332 2010-09-19 19:17:26
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarda, nu stiu...eu una daca ma lupt pt ceva in viata asta, ma lupt pt mine, sa am o viata cat de cat linistita si fara prea multe griji! mie asa mi se pare normal, daca altii aleg sa se chinuie si sa-i chinuie si pe altii, o fi si asta o treaba, dar nu prea inteleg rationamentul! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #333 2010-09-19 19:18:49
Ba esti criminala. Omul ala moare dupa ce mori tu ca nu mai are cine sa-i bage lingura cu mancare in gura. Deci tot moare si tot de mana ta. Offline #334 2010-09-19 19:19:13
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarsubscriu la ceea ce a scris wild Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-19 19:20:07) Offline #335 2010-09-19 19:23:36
Tu asa crezi, ca din egoism o mama nu isi ucide pruncul din pantec, pentru ca nu este perfect sanatos? O mama este mama si inainte si dupa nasterea pruncului. Il iubeste si inainte si dupa nastere. Sa stii ca majoritatea mamelor pun interesul copilului inainte interesului lor. E un act egoist sa iti iubesti pruncul? Esti mama? Ai purtat vreodata in pantec o viata?... Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-19 19:25:40) Offline #336 2010-09-19 19:26:28
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarIa zi-mi... e interesul copilului sa moara de foame dupa ce ti-ai facut tu moftul de a avea un copil si ai murit? E benefic pentru el, da? Sa nu poata sa se stearga la fund, sa moara deshidratat si asa mai departe? E visul oricarei mame pentru copilul ei, huh? Offline #337 2010-09-19 19:26:57
ăsta să fie păcatul meu: că-i dau viaţă şi-l cresc, iar după ce mor (cu voinţa divinităţii) răm?ne singur şi moare că nu-l ?ngrijeşte nimeni repet: ăsta să-mi fie păcatul... Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-09-19 19:27:07) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #338 2010-09-19 19:27:13
brrrrr Offline #339 2010-09-19 19:28:16
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarma gandeam.. stiti ce ar fi si mai oribil? Ca din cauza unui avort nereusit, sa se nasca un copil cu malformatii, sau cu vreun handicap.. si sa stii, ca mama, ca din cauza ta e asa Offline #340 2010-09-19 19:29:23
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarSincer, nu cred ca realizezi, Marlyn, ce fel de monstru mi-as cosidera eu mama daca ea si-ar face hatarul, ar avea copilul, l-ar iubi pana la moarte, si dupa moartea ei eu as realiza ca nu pot sa-mi bag o lingura in gura, si sa astept cu ochii pe ceas intrebandu-ma in cate ore mor de deshidratare. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-09-19 19:31:23) Offline #341 2010-09-19 19:32:43
Re: avort.....un cuvant urat dar necesareu zic ca de domeniul sf-ului taisha, in cel mai rau caz raman resturi moarte si faci infectie insa sa iti traga o bucatica din picior sa zicem si sa-l lase asa....ce doctor ar face asa ceva? Offline #342 2010-09-19 19:35:57
Pai da, Jess. Tocmai. Nu traim vesnic. Si nu e ok sa lasi in urma o fiinta care nu poate trai o zi singura. Sa zicem ca ai asa un copil si tatal moare sau e plecat mai mult timp...si stai singura cu el in casa. Mai batrana fiind. Si mori. Pe neasteptate. Pai pana sa se sesizeze cineva, copilul ala poa' sa fie de mult mort. Nu inteleg rationamentul in a alege sa ajungi la asa o situatie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|