homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-23

#419 2010-09-25 17:33:24

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

Doamne, cum puteti compara anticonceptionalele cu avortul ????? wow wow wow

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#420 2010-09-25 18:48:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

dana82 a scris:

ca doar cu minte ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti

Din ce citesc eu in topicul asta (si ma ingrozesc), din pacate ceea ce spui tu aici nu este adevarat.  hmm

?! - Daca citesti mai atent, ai sa vezi ca da, s-a facut comparatie intre anticonceptionale si avort.  Asa ca, nu te mai ataca din orice, nu orice post vine ca raspuns la ce ai scris tu aici  spranceana

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-09-25 18:49:12)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#421 2010-09-25 21:46:32

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Violete.Purpurii a scris:

daca sunteti 2,3 care va gasitit sa av rasculati credeti ca puteti schimba 6 miliarde de oameni ?

spranceana  spranceana  spranceana nu prea cred eu că 2-3 de aici sunt ?mpotriva avortului și restul p?nă la 6 miliarde sunt de acord ... cam asta reiese din ce spui tu va

da timea, din punct de vedere religios, dacă iei anticoncepționale pentru a preveni o eventuală sarcină sau dacă folosești orice altă metodă contraceptivă se consideră păcat... DAR UN PĂCAT MAI MARE, CEL MAI MARE  ?l reprezintă AVORTUL smile (cel puțin așa știu eu)

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-09-25 21:53:39)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#422 2010-09-25 22:16:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Marlyn a scris:

dana82 a scris:

free a scris:

Vreau să adresez o ?ntrebare pertinentă: e o crimă să nu plantez un pom, sau o crimă să scot s?mburele din păm?nt imediat ce l-am băgat pentru a se crea un pom?

tummenupp
LE si legat de bunice si avorturi , ca cica nu aveau cum sa sa protejeze...abureala! Si bunica-mea are 87 de ani DAR nu a facut nici un avort! Deci se putea si pe vremea lor sa fie precaute (trebuia numai sa judeci putintel treaba (ca doar cu minte ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti) ;de fapt si azi la fel e ...numai ca ne e si mai usor) Bunica a pierdut o sarcina ! atat! si aia pt ca a avut probleme...si si acuma plange cand isi aduce aminte  neutral
In fine, mie mi se pare ca de multe ori ne cautam scuze pentru a ne justifica actiunile GRESITE, pentru a ne "imbata" subconstientul care ne zice ca am gresit  ... si cum noua nu ne place nici in ruptul capului sa ne acceptam si greselile...ete scoatem niste aberatii pe gura: ba ca aia, ba ca cealalta...(asta ca sa nu dau exemple de aici legate de subiect, ca sa nu lezez pe nimeni)
Si da, cu un lucru sunt de acord: vai ce a ajuns si omenirea! disperat

Eu am pierdut prima sarcina, la 25 de ani, oprita in evolutie. Desi era doar un embrion pentru unii, pentru mine este vorba de copilul meu, un copil al carui chip nu il voi sti niciodata, un copil, fratiorul ori surioara fetitei mele, un copil la care ma gandesc si azi, uneori imi imaginez ca este undeva, cu noi, dar nu il vedem. Un copil care desi nu mai este, sunt sigura ca stie ca il iubesc si il voi iubi la fel ca pe fetita mea, si era la fel de important ca si ea.

kram  grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#423 2010-09-25 23:03:28

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Almi Ingerash a scris:

Violete.Purpurii a scris:

daca sunteti 2,3 care va gasitit sa av rasculati credeti ca puteti schimba 6 miliarde de oameni ?

spranceana  spranceana  spranceana nu prea cred eu că 2-3 de aici sunt ?mpotriva avortului și restul p?nă la 6 miliarde sunt de acord ... cam asta reiese din ce spui tu va

da timea, din punct de vedere religios, dacă iei anticoncepționale pentru a preveni o eventuală sarcină sau dacă folosești orice altă metodă contraceptivă se consideră păcat... DAR UN PĂCAT MAI MARE, CEL MAI MARE  ?l reprezintă AVORTUL smile (cel puțin așa știu eu)

2-3 am zis ...asa, dand exemplu ...ma refeream asa...si faceam adresa prin comparatia asta la toti oamenii de pe glob  wink

Publicitate

loading...

#424 2010-09-26 09:46:30

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

katami a scris:

Marlyn a scris:

dana82 a scris:

tummenupp
LE si legat de bunice si avorturi , ca cica nu aveau cum sa sa protejeze...abureala! Si bunica-mea are 87 de ani DAR nu a facut nici un avort! Deci se putea si pe vremea lor sa fie precaute (trebuia numai sa judeci putintel treaba (ca doar cu minte ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti) ;de fapt si azi la fel e ...numai ca ne e si mai usor) Bunica a pierdut o sarcina ! atat! si aia pt ca a avut probleme...si si acuma plange cand isi aduce aminte  neutral
In fine, mie mi se pare ca de multe ori ne cautam scuze pentru a ne justifica actiunile GRESITE, pentru a ne "imbata" subconstientul care ne zice ca am gresit  ... si cum noua nu ne place nici in ruptul capului sa ne acceptam si greselile...ete scoatem niste aberatii pe gura: ba ca aia, ba ca cealalta...(asta ca sa nu dau exemple de aici legate de subiect, ca sa nu lezez pe nimeni)
Si da, cu un lucru sunt de acord: vai ce a ajuns si omenirea! disperat

Eu am pierdut prima sarcina, la 25 de ani, oprita in evolutie. Desi era doar un embrion pentru unii, pentru mine este vorba de copilul meu, un copil al carui chip nu il voi sti niciodata, un copil, fratiorul ori surioara fetitei mele, un copil la care ma gandesc si azi, uneori imi imaginez ca este undeva, cu noi, dar nu il vedem. Un copil care desi nu mai este, sunt sigura ca stie ca il iubesc si il voi iubi la fel ca pe fetita mea, si era la fel de important ca si ea.

kram  grater

O colega a pierdut de curand sarcina, in luna a sase... Iti dai seama, e distrusa! grater

#425 2010-09-26 10:05:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Marlyn a scris:

O colega a pierdut de curand sarcina, in luna a sase... Iti dai seama, e distrusa! grater

Doamne, fereste-ne!  grater  Cum se poate asa ceva?  supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#426 2010-09-26 12:03:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

e posibil... si colega mea de salon din maternitate tot in luna a sasea pierduse prima sarcina grater detalii nu dau, ca nu e placut, ea mi-a povestit tot sad Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#427 2010-09-26 14:14:43

Marlyn
Full member

blueeyes a scris:

Marlyn a scris:

Doamne, fereste-ne!  grater  Cum se poate asa ceva?  supa

Intr-o zi copilul era foarte agitat, i s-a parut nefiresc de agitat, ca si cand ceva nu ar fi in regula. Apoi nu a mai fost deloc... agitat. Apoi cred ca l-a si nascut - organismul l-a respins - repede, aproape fara nicio durere, spune ea. Fizica, fireste. Ca momentan doarme doar cu somnifere.
Cand am pierdut eu sarcina - eram in luna a treia, erau in salon femei care pierdusera sarcini in luni avansate, si au trebuit sa nasca!

In legatura cu colega mea... Mai are un baietel, si vreau sa va spun ca era o gravida foarte frumoasa, infloritoare! Si-a dorit mult copilul, a facut tot ce i-a stat in putere, dar stia ca e sarcina cu risc.

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-26 14:17:51)

#428 2010-09-26 14:19:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cat de dureros trebuie sa fie  supa  abia am intrat in luna 7. si ma gandesc cum ar fi  grater  Doamne fereste-ne de asa ceva  rugaciune

#429 2010-09-26 14:27:31

Marlyn
Full member

gargarita a scris:

cat de dureros trebuie sa fie  supa  abia am intrat in luna 7. si ma gandesc cum ar fi  grater  Doamne fereste-ne de asa ceva  rugaciune

Nu te gandi la prostii, ea stia ca e cu risc, acum mi-am amintit ca spunea ceva despre fibrom. kram

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-26 14:28:15)

#430 2010-09-26 14:30:40

Violete.Purpurii
Diamond member

Marlyn a scris:

katami a scris:

Marlyn a scris:

kram  grater

asta e pentru ca av doritit copilul respectiv .... va dati seama ca nimeni n'ar face avort daca si'ar dori copilul respectiv sau daca l'ar putea creste (si etc- ca sunt diferite motive aici)  disperat

foarte urat si dureros sa pierzi o sarcina avansata  supa as muri de tristete  grater

gargarita  happy sarcina usoara iti doresc in continuare si nastere usoara si sa ai un bebe sanatos  dance  puss

#431 2010-09-26 15:00:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multumesc violete    smile

#432 2010-09-26 15:59:45

Violete.Purpurii
Diamond member

mdah no comment ...ca si aici parerile sunt impartite hmm

#433 2010-09-26 16:10:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

free te rog sa incetezi!

#434 2010-09-26 17:10:47

floaredecires
New member
Inregistrat: 2010-09-23

camysh a scris:

free te rog sa incetezi!

peste   tot  se gasesc  lupii moralisti neutral .Eu  nu am facut niciun avort in viata mea  si  nici nu aprob  decat in caz de extrema  urgenta dar nu inteleg  de  ce pana si pe  siteuri ca acesta,  specializate in discutii libere  despre a.c.,iubire,sex,barbati,femei,probl.sexuale,etc..trebuie sa apara   bisericosii si cei care urla non stop contra avortului,homosexualitatii,prostitutiei,etc,intr=un cuvant  habotnicii alcool

#435 2010-09-26 17:13:45

Violete.Purpurii
Diamond member

free a scris:

Da. Cum te-ai simţit c?nd ţi-ai omor?t copilul?

sa stii ...ca atunci cand faci asta (si numai cei acre sunt pusi in situatiile de genu stiu) nu te gandesti doar ca omori copilul si atat  ca si cum ai avea ochelari de cal. stai si analizezi situatia incepi prin a'ti pune intrebari. mi'am dorit copilul asta? sunt sanse sa il pastrez? da /nu? atunci cate? ce pot sa fac? daca il pastrez cum fac ? oare o sa fie sanatos? (pe langa astea ....ce'o sa se intample cu viata mea? cati ani am acum? copilul o sa fie unul fericit? sau o sa fie privat de multe lucruri pe care nu o sa i le pot oferi? ) si multe altele pe care le simti doar in momentul ala (doar de cineva care trece orin asta)
oricum cine sunteti voi ca sa judecati ? Dumnezeu? ce credeti ca vai gata ajungeti in rai daca sunteti drepti si vedeti paiul din ochiul altuia? va spun eu ca nu e asa. si analizati mai bine situatiile oricare ar fi ele  neutral

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-09-26 17:15:04)

#436 2010-09-26 17:19:02

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

floaredecires a scris:

camysh a scris:

free te rog sa incetezi!

peste   tot  se gasesc  lupii moralisti neutral .Eu  nu am facut niciun avort in viata mea  si  nici nu aprob  decat in caz de extrema  urgenta dar nu inteleg  de  ce pana si pe  siteuri ca acesta,  specializate in discutii libere  despre a.c.,iubire,sex,barbati,femei,probl.sexuale,etc..trebuie sa apara   bisericosii si cei care urla non stop contra avortului,homosexualitatii,prostitutiei,etc,intr=un cuvant  habotnicii alcool

Tocmai, pentru ca e un FORUM. Se discuta. In momentul in care cineva deschide un topic, de orice natura, se discuta pe baza lui, normal. Si evident ca fiecare isi exercita dreptul de exprimare a opiniei, care, in mod clar si logic, difera. Pentru ca nu putem gandi unanim. Asa incat mereu, oriunde, pe orice forum, in orice context, in cadrul oricarei discutii, vor exista adepti si combatanti ai unei idei, unui act etc, fiecare din ei venind cu propriul argument. E firesc ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#437 2010-09-27 00:28:47

Marlyn
Full member

floaredecires a scris:

camysh a scris:

free te rog sa incetezi!

Incurci notiunile. Daca pe forum ar deschide cineva un subiect CRIMA... UN CUVANT URAT DAR NECESAR, cum ai reactiona? Ai aproba crima, fie ea si cu circumstante atenuante?... A avorta inseamna a ucide un copil.

Din nefericire situatia e mult mai complexa, pentru ca puiul de om este legat de trupul mamei sale, de aici si iluzia ca avortul este dreptul mamei de a isi ucide pruncul nenascut daca nu il doreste.
Nu conteaza daca avortul este legal ori ilegal. O lege nu este neaparat morala ori dreapta.

Si de unde stii tu ca cei ce dezaproba avortul sunt bisericosi/habotnici?
Habotnica e vecina mea, care imi spune ca daca ea in tinerete ar fi stiut ca avortul e o crima, nu ar fi facut avorturi. Ori ca anticonceptionalele sunt tot un pacat... Merge cu regularitate la biserica, nu iarta nici un ritual, fiica sa a absolvit teologia... Mie mi se pare ciudat ca a trebuit sa devina religioasa sa inteleaga ca avortul este o crima. Nu trebuie sa fii religios pentru a intelege acest lucru, nici lup moralist, si cu atat mai putin habotnic. Trebuie doar sa ai un sambure de constiinta si inca unul de ratiune....

Da, probabil ca exista si persoane care nu sunt de acord cu avortul nu din convingere proprie, ci pentru ca asa li se spune in cadrul cultului pe care il frecventeaza. Sigur, exista suficient persoane care au o placere josnica de a judeca pe altii, pentru a se simti ei diferiti. Aici nu e vorba despre asa ceva, aici vorbim despre copii care nu se mai nasc pentru ca sunt ucisi de propriile lor mame. Cum ai numi tu asta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.