homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-22

#400 2010-09-24 06:17:21

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

Eu am facut un avort; nu din prostia mea, asa a fost sa fie , pentru ca atunci cand ti se rupe prezervativul, iar pastila de a doua zi nu isi face efectul ... nu poti sa ii spui altfel decat ghinion ... eu decizia de atunci am luat-o fara sa imi pese, fara regrete, fara sa ma gandesc ca in mine e un copil . Atunci am luat decizia de a face un avort pentru ca dupa parerea mea era singura optiune, nici nu m-am gandit ca as putea sa fac alta alegere  iar unui simplu embrion n-ar fi avut cum sa ii pese . Acum dupa ce am trecut printr-o sarcina, acum cand stiu ce insemna sa simti cum creste un copil, ce simti ca mama, nu as mai putea sa fac un avort .

Inconstiente sunt acele femei care fac avorturi pe banda, care din prostia lor de a nu se proteja raman insarcinate.

#401 2010-09-24 07:38:40

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Apropo: ati auzit ieri de Zina Dumitrescu ? 21 de avorturi ?????????? wow wow wow

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#402 2010-09-24 10:02:41

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

21???? wow

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#403 2010-09-24 11:14:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

va rog sa va mai abtineti de la astfel de comentarii...
nici voi nu sunteti perfecti..

in caz ca ati uitat, pe acest forum nu judecam pe nimeni...

#404 2010-09-24 16:50:50

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Jessica_M a scris:

Cum pot cele care au făcut avort să se ridice şi să plece? Cum pleacă de acolo ştiind că propriul lor copil a fost aruncat ?n coşul de gunoi al doctorului?

Unele vin in cabinet zambind si tot asa pleaca, cu zambetul pe buze, pt ca au "scapat" de problema, iar altele vin si pleaca plangand cu gandul la ce au fost "obligate" de imprejurari sa faca.
Pe unele le marcheaza pe viata, pe altele nu.

Publicitate

loading...

#405 2010-09-24 21:39:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Daca spun acum ca bunica mea a facut peste 30 de avorturi cred ca lesina toate domnitele de aici si Free odata cu ele. smile Dar a facut. Daca nu intuiti deja motivul, il explic eu. Ea a murit anul asta si avea 87 de ani...deci calculez eu ca s-a nascut in '23. Hai sa sara cineva sa-mi zica mie metoda contraceptiva pe atunci. Si pana in 87, cand s-a dus pe lumea celalalta bunica-miu (greu de crezut ca si-o trageau la aproape 70 de ani, dar in fine... ). Nu va mai scandalizati de Zina Dumitrescu si de alte femei. Pana de curand, oamenii n-aveau toate draciile posibile ca sa controleze tot ce vor ei (Free, apropo, si Jessica omoara copii. De fiecare data cand faceti sex. Ia anticonceptionale. Anticonceptionalul impiedica ovulul care ar deveni copilul tau sa mai iasa din ovar. Deci ea impiedica formarea vietii, esenta vietii, sau ce mai vrei tu. Toate facem asta. Fiecare ovul care ramane in ovar e un posibil copil omorat. Acum hai sa ne scoatem toti ochii pentru cat de cruzi suntem - noi si partenerii nostri - ca ne permitem sa facem asta). Femeile puteau foarte bine sa ramana gravide la fiecare partida de sex si sa toarne copii cate 3 in doi ani si ceva. Pai faceti voi calcul cati copii ar fi avut fiecare cuplu. Bunicii mei ar fi avut deja 3 echipe de fotbal.

#406 2010-09-24 22:32:16

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

lol

si bunica mea care are 50 d ani a facut avorturi si multe chiar...si are si 2 copii ...

nu mai dramatizati atata forgetit asa a ajuns omenirea in momentul asta

asta e  ...

daca sunteti 2,3 care va gasitit sa av rasculati credeti ca puteti schimba 6 miliarde de oameni ?

#407 2010-09-25 00:27:11

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Nu cred ca exista doar 2-3 persoane care sunt impotriva avortului si restul ar sari hop, oricand la un avort...
si nu vorbim aici de acel ovul care ar putea sa devina viata ci acel ovul care a devenit deja o viata...ca daca ar fi asa am spune ca in fiecare luna in care avem menstruatie omoram cate o viata nu? pentru ca atunci se elimina un  ovul, deci o posibila viata...sau ca atunci cand mancam oua suntem carnivori pentru ca din acel ou ar putea iesi un pui, care ar creste si ar deveni carne...deci nu mancam nici pe departe lactate ci carne...

hai sa fim seriosi?! va legati de niste stupizenii si ma mira ca niste fete care pretind ca sunt inteligente isi argumenteaza parerile prin astfel de aberatii...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-09-25 00:41:18)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#408 2010-09-25 00:38:51

cornflower
Hero member

free a scris:

Embrionul este ?nsăşi esenţa vieţii. Deci, nouă ne pasă.

mie atunci nu imi pasa , asa ca am actionat  in modul pe care  l-am gasit mai convenabil atunci, si cum am spus nu m-am gandit nici o secunda ca as pastra aceea sarcina ... si nici acum nu ma gandesc cum ar fi fost daca ... Poate sunt insensibila dar acel avort nu m-a afectat asa mult din punct de vedere emotional
Violete.Purpurii
Bunica ta a trait in alte vremuri, in care nu erau atatea metode de prevenire a unei sarcini ... acum in zilele noastre o sarcina nedorita apare de multe ori din inconstienta sau  prostie, exista desigur si exceptii (si aici ma stiu pe mine si  2 metode de prevenire care au dat gres)

#409 2010-09-25 01:02:46

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

timean86 a scris:

Apropo: ati auzit ieri de Zina Dumitrescu ? 21 de avorturi ?????????? wow wow wow

Am auzit, adica citisem un articol acum vreo 2-3 ani. Dar cum naiba .. cum .. naiba .. sa ramai insarcinata .. de 21 de ori .. ? Adica .. si daca o faci o viata intreaga neprotejat .. tot nu faci mereu FIX in perioada fertila .. Nu zic ca e absolut imposibil, dar pare foarte, foarte greu de crezut ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#410 2010-09-25 08:42:20

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

kdeea, bunica mea a avut 16 frati rotfl deci strabunica-mea a facut 17 copii lol bine, de trait au trait 6, ca la vremea aia se murea din orice. Deci, femei sanatoase si fertile pe vremea aia rotfl

#411 2010-09-25 11:05:59

kdeea
Platinum member

Sa stii ...

#412 2010-09-25 12:28:01

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

free a scris:

Vreau să adresez o ?ntrebare pertinentă: e o crimă să nu plantez un pom, sau o crimă să scot s?mburele din păm?nt imediat ce l-am băgat pentru a se crea un pom?

tummenupp
LE si legat de bunice si avorturi , ca cica nu aveau cum sa sa protejeze...abureala! Si bunica-mea are 87 de ani DAR nu a facut nici un avort! Deci se putea si pe vremea lor sa fie precaute (trebuia numai sa judeci putintel treaba (ca doar cu minte ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti) ;de fapt si azi la fel e ...numai ca ne e si mai usor) Bunica a pierdut o sarcina ! atat! si aia pt ca a avut probleme...si si acuma plange cand isi aduce aminte  neutral
In fine, mie mi se pare ca de multe ori ne cautam scuze pentru a ne justifica actiunile GRESITE, pentru a ne "imbata" subconstientul care ne zice ca am gresit  ... si cum noua nu ne place nici in ruptul capului sa ne acceptam si greselile...ete scoatem niste aberatii pe gura: ba ca aia, ba ca cealalta...(asta ca sa nu dau exemple de aici legate de subiect, ca sa nu lezez pe nimeni)
Si da, cu un lucru sunt de acord: vai ce a ajuns si omenirea! disperat

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-09-25 12:40:39)

#413 2010-09-25 12:38:15

kdeea
Platinum member

Fara sa fac absolut nicio referire la cineva anume, fara sa arat cu degetul sau sa blamez ori sa judec ( pentru ca fiecare in parte are background-ul lui, un trecut personal la care sa raporteze decizii actuale, o situatie care sa impuna luarea unei asemenea decizii etc ), nu inteleg .. nu pot .. mi-e greu .. mi-e greu sa inteleg ca cele care au facut avort ( repet, fara sa ma refer la cineva anume ) .. NU regreta. Trebuie sa ai o inima de piatra, pe bune. Sau sa n-o ai deloc. Bun, faci avort - asta va suna poate putin sec si superficial - dar se intampla. Ca nu poti ( nu ai cu ce ) sa cresti copilul ala, nu il vrei, ma rog. Nu ma refer acum la motive. Dar sa faci avortul ala .. si apoi sa spui cu nonsalanta ca nu iti pasa .. asta chiar .. nu pot sa inteleg .. si n-o sa inteleg niciodata. Macar asa, o infima umbra de regret ...

#414 2010-09-25 13:08:27

cornflower
Hero member

kdeea a scris:

Fara sa fac absolut nicio referire la cineva anume, fara sa arat cu degetul sau sa blamez ori sa judec ( pentru ca fiecare in parte are background-ul lui, un trecut personal la care sa raporteze decizii actuale, o situatie care sa impuna luarea unei asemenea decizii etc ), nu inteleg .. nu pot .. mi-e greu .. mi-e greu sa inteleg ca cele care au facut avort ( repet, fara sa ma refer la cineva anume ) .. NU regreta. Trebuie sa ai o inima de piatra, pe bune. Sau sa n-o ai deloc. Bun, faci avort - asta va suna poate putin sec si superficial - dar se intampla. Ca nu poti ( nu ai cu ce ) sa cresti copilul ala, nu il vrei, ma rog. Nu ma refer acum la motive. Dar sa faci avortul ala .. si apoi sa spui cu nonsalanta ca nu iti pasa .. asta chiar .. nu pot sa inteleg .. si n-o sa inteleg niciodata. Macar asa, o infima umbra de regret ...

pentru ca ma simt vizata , o sa mai spun odata , eu nu m-am gandit nici macar o secunda ca as putea pastra sarcina aceea, nu vroiam acel copil si punct. Iar faptul ca nu regret acum avortul si faptul ca prin el cum spune-ti voi iei sansa cuiva la viata, asta e altceva pur si simplu nu pot sa am nici un sentiment fata de aceea sarcina  ; Si daca nu regret nu insemna ca acum as putea sa mai fac un alt avort, nu as mai putea sa fac inca odata acest lucru nici macar daca ar trebui (din motive medicale) ... nu acum dupa ce stiu ce insemna sa fii mama.

#415 2010-09-25 13:15:40

kdeea
Platinum member

?!, nu vreau sa par judecatorul care da cu parul, citisem niste posturi si mi-a ramas ideea in minte, nu te-am vizat, prin ceea ce am zis, pe tine efectiv. Pe cuvant, fara sa am vreo atitudine de superioritate, fara sa acuz, fara sarcasm - ceea ce ai facut iti apartine in totalitate. Nu te blamez ca nu regreti, doar ca mi-e un pic greu sa inteleg ... si nu cred ca voi intelege asta vreodata, parerea mi-o mentin .. smile Dar nu esti obligata sa imi dai replica sau sa imi explici, ai facut asta, inteleg ca n-ai mai face-o .. Cum am zis, fiecare act de acest gen e generat de o experienta personala ..

#416 2010-09-25 13:25:23

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

dana82 a scris:

free a scris:

Vreau să adresez o ?ntrebare pertinentă: e o crimă să nu plantez un pom, sau o crimă să scot s?mburele din păm?nt imediat ce l-am băgat pentru a se crea un pom?

tummenupp
LE si legat de bunice si avorturi , ca cica nu aveau cum sa sa protejeze...abureala! Si bunica-mea are 87 de ani DAR nu a facut nici un avort! Deci se putea si pe vremea lor sa fie precaute (trebuia numai sa judeci putintel treaba (ca doar cu minte ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti) ;de fapt si azi la fel e ...numai ca ne e si mai usor) Bunica a pierdut o sarcina ! atat! si aia pt ca a avut probleme...si si acuma plange cand isi aduce aminte  neutral
In fine, mie mi se pare ca de multe ori ne cautam scuze pentru a ne justifica actiunile GRESITE, pentru a ne "imbata" subconstientul care ne zice ca am gresit  ... si cum noua nu ne place nici in ruptul capului sa ne acceptam si greselile...ete scoatem niste aberatii pe gura: ba ca aia, ba ca cealalta...(asta ca sa nu dau exemple de aici legate de subiect, ca sa nu lezez pe nimeni)
Si da, cu un lucru sunt de acord: vai ce a ajuns si omenirea! disperat

Eu am pierdut prima sarcina, la 25 de ani, oprita in evolutie. Desi era doar un embrion pentru unii, pentru mine este vorba de copilul meu, un copil al carui chip nu il voi sti niciodata, un copil, fratiorul ori surioara fetitei mele, un copil la care ma gandesc si azi, uneori imi imaginez ca este undeva, cu noi, dar nu il vedem. Un copil care desi nu mai este, sunt sigura ca stie ca il iubesc si il voi iubi la fel ca pe fetita mea, si era la fel de important ca si ea.

#417 2010-09-25 13:26:30

cornflower
Hero member

kdeea nici nu cer cuiva sa ma intelega, a fost decizia mea si atat . Si singurul lucru pe care si acum imi e greu sa accept e acela ca nu stiu de ce am ramas atunci, nu ar fi trebuit in conditiile in care am  avut 2 metode de prevenire, si au esuat amandoua (prezervativ rupt, pastila de a II -a zi )

#418 2010-09-25 13:46:50

kdeea
Platinum member

Imi pare rau. Din nefericire, se intampla ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.