|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-22#400 2010-09-24 06:17:21
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarEu am facut un avort; nu din prostia mea, asa a fost sa fie , pentru ca atunci cand ti se rupe prezervativul, iar pastila de a doua zi nu isi face efectul ... nu poti sa ii spui altfel decat ghinion ... eu decizia de atunci am luat-o fara sa imi pese, fara regrete, fara sa ma gandesc ca in mine e un copil . Atunci am luat decizia de a face un avort pentru ca dupa parerea mea era singura optiune, nici nu m-am gandit ca as putea sa fac alta alegere iar unui simplu embrion n-ar fi avut cum sa ii pese . Acum dupa ce am trecut printr-o sarcina, acum cand stiu ce insemna sa simti cum creste un copil, ce simti ca mama, nu as mai putea sa fac un avort . Offline #401 2010-09-24 07:38:40
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarApropo: ati auzit ieri de Zina Dumitrescu ? 21 de avorturi ?????????? D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #402 2010-09-24 10:02:41
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar21???? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #403 2010-09-24 11:14:43
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarva rog sa va mai abtineti de la astfel de comentarii... Offline #404 2010-09-24 16:50:50
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Unele vin in cabinet zambind si tot asa pleaca, cu zambetul pe buze, pt ca au "scapat" de problema, iar altele vin si pleaca plangand cu gandul la ce au fost "obligate" de imprejurari sa faca. Offline Publicitateloading...
#405 2010-09-24 21:39:08
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarDaca spun acum ca bunica mea a facut peste 30 de avorturi cred ca lesina toate domnitele de aici si Free odata cu ele. Dar a facut. Daca nu intuiti deja motivul, il explic eu. Ea a murit anul asta si avea 87 de ani...deci calculez eu ca s-a nascut in '23. Hai sa sara cineva sa-mi zica mie metoda contraceptiva pe atunci. Si pana in 87, cand s-a dus pe lumea celalalta bunica-miu (greu de crezut ca si-o trageau la aproape 70 de ani, dar in fine... ). Nu va mai scandalizati de Zina Dumitrescu si de alte femei. Pana de curand, oamenii n-aveau toate draciile posibile ca sa controleze tot ce vor ei (Free, apropo, si Jessica omoara copii. De fiecare data cand faceti sex. Ia anticonceptionale. Anticonceptionalul impiedica ovulul care ar deveni copilul tau sa mai iasa din ovar. Deci ea impiedica formarea vietii, esenta vietii, sau ce mai vrei tu. Toate facem asta. Fiecare ovul care ramane in ovar e un posibil copil omorat. Acum hai sa ne scoatem toti ochii pentru cat de cruzi suntem - noi si partenerii nostri - ca ne permitem sa facem asta). Femeile puteau foarte bine sa ramana gravide la fiecare partida de sex si sa toarne copii cate 3 in doi ani si ceva. Pai faceti voi calcul cati copii ar fi avut fiecare cuplu. Bunicii mei ar fi avut deja 3 echipe de fotbal. Offline #406 2010-09-24 22:32:16
Offline #407 2010-09-25 00:27:11
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarNu cred ca exista doar 2-3 persoane care sunt impotriva avortului si restul ar sari hop, oricand la un avort... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-09-25 00:41:18) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #408 2010-09-25 00:38:51
mie atunci nu imi pasa , asa ca am actionat in modul pe care l-am gasit mai convenabil atunci, si cum am spus nu m-am gandit nici o secunda ca as pastra aceea sarcina ... si nici acum nu ma gandesc cum ar fi fost daca ... Poate sunt insensibila dar acel avort nu m-a afectat asa mult din punct de vedere emotional Offline #409 2010-09-25 01:02:46
Am auzit, adica citisem un articol acum vreo 2-3 ani. Dar cum naiba .. cum .. naiba .. sa ramai insarcinata .. de 21 de ori .. ? Adica .. si daca o faci o viata intreaga neprotejat .. tot nu faci mereu FIX in perioada fertila .. Nu zic ca e absolut imposibil, dar pare foarte, foarte greu de crezut .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #410 2010-09-25 08:42:20
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarkdeea, bunica mea a avut 16 frati deci strabunica-mea a facut 17 copii bine, de trait au trait 6, ca la vremea aia se murea din orice. Deci, femei sanatoase si fertile pe vremea aia Offline #411 2010-09-25 11:05:59
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarSa stii ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #412 2010-09-25 12:28:01
Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-09-25 12:40:39) Offline #413 2010-09-25 12:38:15
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarFara sa fac absolut nicio referire la cineva anume, fara sa arat cu degetul sau sa blamez ori sa judec ( pentru ca fiecare in parte are background-ul lui, un trecut personal la care sa raporteze decizii actuale, o situatie care sa impuna luarea unei asemenea decizii etc ), nu inteleg .. nu pot .. mi-e greu .. mi-e greu sa inteleg ca cele care au facut avort ( repet, fara sa ma refer la cineva anume ) .. NU regreta. Trebuie sa ai o inima de piatra, pe bune. Sau sa n-o ai deloc. Bun, faci avort - asta va suna poate putin sec si superficial - dar se intampla. Ca nu poti ( nu ai cu ce ) sa cresti copilul ala, nu il vrei, ma rog. Nu ma refer acum la motive. Dar sa faci avortul ala .. si apoi sa spui cu nonsalanta ca nu iti pasa .. asta chiar .. nu pot sa inteleg .. si n-o sa inteleg niciodata. Macar asa, o infima umbra de regret ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #414 2010-09-25 13:08:27
pentru ca ma simt vizata , o sa mai spun odata , eu nu m-am gandit nici macar o secunda ca as putea pastra sarcina aceea, nu vroiam acel copil si punct. Iar faptul ca nu regret acum avortul si faptul ca prin el cum spune-ti voi iei sansa cuiva la viata, asta e altceva pur si simplu nu pot sa am nici un sentiment fata de aceea sarcina ; Si daca nu regret nu insemna ca acum as putea sa mai fac un alt avort, nu as mai putea sa fac inca odata acest lucru nici macar daca ar trebui (din motive medicale) ... nu acum dupa ce stiu ce insemna sa fii mama. Offline #415 2010-09-25 13:15:40
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar?!, nu vreau sa par judecatorul care da cu parul, citisem niste posturi si mi-a ramas ideea in minte, nu te-am vizat, prin ceea ce am zis, pe tine efectiv. Pe cuvant, fara sa am vreo atitudine de superioritate, fara sa acuz, fara sarcasm - ceea ce ai facut iti apartine in totalitate. Nu te blamez ca nu regreti, doar ca mi-e un pic greu sa inteleg ... si nu cred ca voi intelege asta vreodata, parerea mi-o mentin .. Dar nu esti obligata sa imi dai replica sau sa imi explici, ai facut asta, inteleg ca n-ai mai face-o .. Cum am zis, fiecare act de acest gen e generat de o experienta personala .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #416 2010-09-25 13:25:23
Eu am pierdut prima sarcina, la 25 de ani, oprita in evolutie. Desi era doar un embrion pentru unii, pentru mine este vorba de copilul meu, un copil al carui chip nu il voi sti niciodata, un copil, fratiorul ori surioara fetitei mele, un copil la care ma gandesc si azi, uneori imi imaginez ca este undeva, cu noi, dar nu il vedem. Un copil care desi nu mai este, sunt sigura ca stie ca il iubesc si il voi iubi la fel ca pe fetita mea, si era la fel de important ca si ea. Offline #417 2010-09-25 13:26:30
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarkdeea nici nu cer cuiva sa ma intelega, a fost decizia mea si atat . Si singurul lucru pe care si acum imi e greu sa accept e acela ca nu stiu de ce am ramas atunci, nu ar fi trebuit in conditiile in care am avut 2 metode de prevenire, si au esuat amandoua (prezervativ rupt, pastila de a II -a zi ) Offline #418 2010-09-25 13:46:50
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarImi pare rau. Din nefericire, se intampla .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|