Avort.....un cuvant urat dar necesar-24
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Se numeste avort si e legal. Adica cine considera ca e cazul, e liber sa-l faca. Fara sa fie omorat cu pietre de altii, bineinteles. Si fara a i se spune ca nu merita copii cate zile o mai avea.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Marlyn, subscriu la ceea ce ai scris tu.
Eu nu consider folosirea anticonceptionalelor un pacat, pentru ca nu au legatura cu ovulul fecundat, (este similar cu menstruatia) dar consider un pacat utilizarea pilulei de a doua zi, pentru ca aceasta forteaza eliminarea ovulului posibil fecundat, care deja este o noua viata.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
floaredecires a scris:camysh a scris:free te rog sa incetezi!
peste tot se gasesc lupii moralisti .Eu nu am facut niciun avort in viata mea si nici nu aprob decat in caz de extrema urgenta dar nu inteleg de ce pana si pe siteuri ca acesta, specializate in discutii libere despre a.c.,iubire,sex,barbati,femei,probl.sexuale,etc..trebuie sa apara bisericosii si cei care urla non stop contra avortului,homosexualitatii,prostitutiei,etc,intr=un cuvant habotnicii
daca ai citit tot topicul ai fi observat ca eu nu am discutat pe marginea acestui subiect. il urmaresc si intervin cand este nevoie. da, e un forum de discutii libere, unde se discuta totusi intr-un mod civilizat iar una din regulile acestui forum este evitarea punerii la zid/ judecarii userilor pt ceea ce sunt si ceea ce fac
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Pai si tu, draga Free, la randul tau mi-ai zis ca nu merit sa am copii. Si un alt personaj m-a numit criminala. Hai si voi in banare cu mine, then
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
asta va fi ultimul meu mesaj in legatura cu acest subiect: faza cu anticonceptionalele e una, pt ca esti constient si tu ce presupune administrarea lor si ca nu e vb de crime si alte alea.
e cu totul altceva sa intrebi pe cineva care a facut un avort, care presupune atat o trauma psihica, cat si un fizica, cum s-a simtit cand si-a omorat copilul. pune-te putin in locul ei, cum te-ai simti tu, ca femeie sa fii intrebata asa ceva. fiecare are motivele ei pt care recurge la avort. am mai zis si repet: nu suntem aici sa ne judecam unii pe altii...
poate daca nu ai mai fi mereu pus pe cearta s-ar intelege altfel lumea cu tine. mereu ai impresia ca esti nedreptatit, cand mereu tu esti cel care se oftica si daca este salutat.
- criss21
- New member
- De la: galati
- Inregistrat: 2008-08-25
si eu am aflat azi ca sunt insarcinata si nu-l pot pastra pentru ca tocmai ma mut cu locul de munca in alt oras si o iau de la capat singura momentan...iubitul il doreste dar nu in aceste circumstante si am decis sa fac avort...maine sunt programata si am inima cat un purice....stiu ca o sa comit un pacat imens dar chiar nu pot sa-l pastrez si mi-e frica sa nu fac vreo complicatie...nu am decat 3 saptamani dar mi-e frica mai ales de recuperare....
..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..
- Marlyn
- Full member
- Inregistrat: 2006-06-21
criss21 a scris:si eu am aflat azi ca sunt insarcinata si nu-l pot pastra pentru ca tocmai ma mut cu locul de munca in alt oras si o iau de la capat singura momentan...iubitul il doreste dar nu in aceste circumstante si am decis sa fac avort...maine sunt programata si am inima cat un purice....stiu ca o sa comit un pacat imens dar chiar nu pot sa-l pastrez si mi-e frica sa nu fac vreo complicatie...nu am decat 3 saptamani dar mi-e frica mai ales de recuperare....
Un pacat mare! De asta va temeti cand faceti un avort? Ca faceti un pacat mare, care implicit atrage si o pedeapsa divina pe masura?... "Chiar nu pot sa-l pastrez"... Nu e vorba despre o pereche de ciorapi, ci despre propriul tau copil COPIL. O fetita ori un baiat. Uraste-ma, dar trezeste-te la realitate si nu iti ucide copilul. Lasa textele cu pacatele. Tie iti e frica sa nu faci vreo complicatie... Dar puiului tau crezi ca nu ii este frica? Nu tu ai vreo trei saptamani, ci copilul tau. Repeta azi vreo ora cuvantul. Copilul meu, copilul meu....
Acum ma urasti, dar daca alegi sa fii mama cu adevarat, peste un an ai sa imi multumesti ca ai adus un ingeras pe lume, care in vremea asta va avea vreo trei luni si te va fermeca, pur si simplu. La un an va fi un ghemotoc adorabil, cu manute mici si calde, incatusate dupa gatul tau. Tu esti mama, esti intregul sau univers acum, esti cea care trebuie sa il aduca pe lume si sa il apere.
Niciodata nu va fi prea bine sa aduci un copil in lume. Cand am ramas insarcinata nu aveam loc de munca. Am trait din salariul sotului, toti trei. Abia cand fetita avea trei ani am reusit sa intru la primarie, dupa multe concursuri. Acum iar sunt vremuri grele, amandoi suntem bugetari, eu am ramas cu 400 de lei... Ar insemna ca dintr-o data copilul meu e in plus?
Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-27 19:54:10)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
marlyn, iar m-ai facut sa mi se zbarleasca parul... cata dreptate poti sa ai eu le doresc tuturor fetelor care vor sa faca avort sa te citeasca... sa se razgandeasca... si,curand, sa simta si sa scrie altora la fel
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Marlyn
- Full member
katami a scris:marlyn, iar m-ai facut sa mi se zbarleasca parul... cata dreptate poti sa ai eu le doresc tuturor fetelor care vor sa faca avort sa te citeasca... sa se razgandeasca... si,curand, sa simta si sa scrie altora la fel
Aceasta fata nu trebuie sa se simta nici pacatoasa, nici vinovata. Dar trebuie sa constientizeze ca a face avort inseamna exact a iti ucide copilul, spus insa intr-o forma aparent neutra, pentru a te indeparta de consecinte.
Si, pentru toate cele ce inca nu au varsta unei familii... Sa stiti ca un baiat va poate dovedi in mii si mii de moduri ca va iubeste. Si, culmea, exista o singura dovada care nu e intotdeauna de iubire. Sexul. Un baiat vrea sa se culce cu o fata nu neaparat din iubire. Nu sariti etapele, nu va grabiti viata si destinul. Si, daca totusi o faceti, protejati-va, macar! Pentru ca altfel realitatea va va lovi din plin!
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
criss21 a scris:si eu am aflat azi ca sunt insarcinata si nu-l pot pastra pentru ca tocmai ma mut cu locul de munca in alt oras si o iau de la capat singura momentan...iubitul il doreste dar nu in aceste circumstante si am decis sa fac avort...maine sunt programata si am inima cat un purice....stiu ca o sa comit un pacat imens dar chiar nu pot sa-l pastrez si mi-e frica sa nu fac vreo complicatie...nu am decat 3 saptamani dar mi-e frica mai ales de recuperare....
asta e decizia ta si nah...pana la urma asta e .... o sa fie bine
free eu nu stiu in calitate de ce ne faci noua morala aici ....ca sa mai aflu ca esti si barbat ... n'ai ce'ti cere .... omule, cand o sa poti purta tu in pantec un copil si ai sa stii cum e sa ma anunti ....pana atunci sa nu mi te mai adresezi
Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-09-27 22:45:25)
- elle_24
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-05
Criss, pai tu ai aflat azi si maine mergi sa faci intreruperea? asa putin timp? la trei saptamani nu-ti face nimeni intrerupere., de sarcina....este serios ce ai scris, sau ai scris ca pe acest subiect sunt discutii aprinse?( imi cer scuze daca e adevarat)
Daca ai 3 saptamani de sarcina....de ce nu-ti mai acorzi timp de gandire? In fine, decizia iti apartine! intreruperea de sarcina are riscurile sale. Si vorbesti de recuperarea fizica sau cea psihica? Ambele depind de persoana in cauza. Si pe viitor protejeza-te! daca nu vrei bebe!
un sufletel e cu mine din noiembrie 2011
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- andutu
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-05
marlyn.....ai spus un adevar mare prin ce ai scris aici....am o vecina care abia a terminat liceul si numai cat am vazut-o cu burtik apoi a nascut....fata asta nu lucreaza,prietenul ei nu cred(nu stiu sigur)dar stiu ca parintii au sustinut-o si acum stau acasa la ai ei toti 3.tot timpul cand ii vad zambesc,sunt bucurosi......de ce nu a ales si ea sa omoare bebele ca vb aia suntem in vremuri de c**a unde nu are nimeni siguranta zilei de maine....nu are servici...nu este maritata....dar uite ca a ales sa il pastreze in ciuda tuturor problemelor si ii vad ca sunt fericiti.. daca ii sa te iei dupa problemele care sunt in viata cotidiana,nu ar mai face nimeni copii,ne-am steriliza cu totii si am merge asa pana murim...si moare toata natia de om,dar se pare ca isi mai face cate unu curaj sa mai aduca pe lume un suflet.... daca intr-o zi ar veni cineva la voi si v-ar pune pistolul la tampla si ar spune "din momentul asta mai ai 2 zile de trait pt ca asa vreau eu si pt ca am probleme...nu ma intereseaza de viata ta....eu trebuie sa o duc bine in contiunare si asta inseamna sa te omor"cum ati reactiona????
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
am evitat sa scriu la topicul asta pt ca sunt destule fetepe aici care imi sunt dragi si care au facut un avort sau au o parere "pro-avort", si chiar nu vreau sa se simta vizate de parerea mea..dar totusi, prea ma mananca degetele...si sper sa nu se interpreteze altfel decat o spun (adica parerea mea generala despre subiect):
eu efectiv nu pot sa inteleg cum poate cineva sa faca asa, cu una cu doua, un avort. si nu ma refrer neaparat la pacatul care are legatura cu Dumnezeu, ma refer ca daca ar exista o mama, o matusa, un sef...etc, care ti-ar "incurca" viata intr-o oarecare masura... ce ai face? l-ai omori? ca deh...iti face viata mai grea... si da, spun "cu una, cu doua", pt ca chestii de genul "trebuie sa fac o facultate", "nu sunt casatorita inca", "stau intr-o garsoniera sau in chirie", "e criza, ne e greu" nu sunt nici pe departe motive! nush, vazand in juru meu cum se ia hotararea unui avort, am impresia ca 80% din femei vad avortul ca ceva...sa mai fac si masteru sau sa nu`l mai fac? sa cumpar mere azi sau sa nu cumpar ca poate o sa-mi fie greu sa le car de la piata pana acasa? sa tin copilu sau sa fac avort ca poate n`o sa am suficienti bani sa-mi iau si eu machiaje si lui haine, si nah...poate o sa iau note mai mici la facultate daca tre sa cresc si un copil in acelasi timp...neah mai bine fac avort
nu sunt atat de incuiata incat sa spun ca daca ai o boala, sau daca afli ca va avea copilul o boala, sau nush...motive SERIOASE...sa nu faci avort. da, sunt situatii in care e necesar, dar nu asa...din motive din astea chiar ieftine.
oare daca ar fi un caine pricajit la voi (spun voi referindu-ma in general) in curte...si nu ati avea cum sa-l alungati decat omorandu`l...si va face mizerie si deranj in curte...l-ati omori atat de usor cum hotarati sa omorati un copil doar pt ca va e greu sa va tineti de scoala, sau ca trebe sa va treziti noaptea sa-i dati sa suga?
nici nu mai stiu ce exemple sa dau ca sa pot sa explic cat mai bine punctul meu de vedere.
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
free a scris:Da. Cum te-ai simţit c?nd ţi-ai omor?t copilul?
Pot sa raspund eu? Ametita de la anestezic. Dramatizati cam mult...
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- Marlyn
- Full member
_alexa_ a scris:free a scris:Da. Cum te-ai simţit c?nd ţi-ai omor?t copilul?
Pot sa raspund eu? Ametita de la anestezic. Dramatizati cam mult...
Asa o fi spus si Hittler. Si pe el il incurcau evreii si inca vreo cateva sute de mii de alte persoane... De ce sa dramatizam ca i-a ucis?
Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-28 08:59:45)
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
mmm...nu pot sa ma abtin... incep asa : 1. eu nu lucrez 2.al meu lucreaza in constructii si nu are carte de munca 3.sunt inca studenta 4.am decat 21 de ani 5. nu are cine sa ne ajute decat parintii lui dar nu m-am gandit nici macar o clipa la avort....... daca stiti ca nu e timpul de copii protejati-va....daca se intampla cum a fost la mine asumati-va responsabilitatea....un copil nu e un ambalaj care il arunci la gunoi....uitati-va pe youtube la filmari cu avort mie mi-a venit sa plang cand am vazut copii aia facuti bucatele.. nu sunt in stare sa imi omor propriul copil.... poate ca sunt prea dura...dar eu cred ca am dreptate..chiar daca o sa imi fie greu de tot pt k nu o sa iau nici macar indemnizatia aia...prefere sa nu mananc eu si sa aiba bebele meu tot ce ii trebuie
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|