homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat sport am facut azi? 2-46

#856 2015-06-16 15:19:27

IoanaMonica
Full member
Inregistrat: 2014-10-05

Re: Cat sport am facut azi? 2

Exact... e asa cum zici heim smile

#857 2015-06-16 16:05:19

Marta
New member
Inregistrat: 2007-03-22

Pt slabit cea mai buna metoda este cardio. Cat mai mult cardio posibil (Transpiratul topeste grasimea. la sfarsitul antrenamentului tb ca tricoul sa fie ud big_smile): Sarituri, saritul coarda, bicicleta eliptica, rameur-ul, alergatul, boxul. in acelasi timp cardio alungeste muschii si tonifica.
Si antrenamentul trebuie sa dureze minim 45 de minute ca sa ai rezultate si trebuie facut in fiecare zi daca vrei sa slabesti.
Adica in primele 45 de minute incepi sa arzi ce ai mancat... apoi dupa cele 45 de minute incepi de fapt sa arzi "stocurile vechi de grasime". daca ai facut sa zicem 50 de minute, de fapt doar 5 minute ai lucrat ca sa topesti vechea grasimea.
Daca faci o zi sport cu greutati, o zi nu etc asta face sa-ti creasca masa muschiulara. nu o sa-ti topeasca grasimea si nu o sa scazi in greutate. pt cele care vor sa slabeasca, aceasta metoda n-o sa aiba rezultatele asteptate.

#858 2015-06-16 16:10:09

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Heimdall, ce parere ai despre marca Nature made? Am gasit o oferta de 1+1 si ma gandeam sa ii iau mamei ceva suplimente, daca astea ar fi mai de Doamne-ajuta. Nu stiu cata dreptatea avea farmacistul cand imi explica ca sunt top 3 pe piata (unul este Now, altul acest Nature made).

La cei de la Now varianta Adam este Eve-ul pentru barbati, nu?

Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2015-06-16 16:21:52)

#859 2015-06-16 16:24:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu nu am folosit, Lavinia, nu stiu ce sa zic... poti compara cantitatea de substanta activa si excipientii la diverse branduri ca sa te lamuresti
da, Adam e complexul de vitamine si minerale pentru barbati

Ultima oara a fost editat de heimdall (2015-06-16 16:25:08)

#860 2015-06-16 18:46:13

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Am dat comanda fix dupa ce ai scris tu si deja au sunat sa confirme si maine am produsele. Sunt incantata de site-ul recomandat. Multumesc!

Publicitate

loading...

#861 2015-06-17 00:43:13

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

am patit, fetelor, de 2 ori cu menstruatia oprita.  yikes  am facut sport normal, fara sa tin cont de ea si dupa o zi in care a curs f mult, a doua zi nimic. nici macar spotting! a disparut! cu siguranta bine nu este sa se intample asa. dar cum sa procedez? pe mine ma tine si f multe zile, prima zi spotting, apoi vreo 5 zile de sangerare usoara si inca vreo 2-3 zile la sfarsit de spotting. enorm! nu pot sa nu fac sport atatea zile in fiecare luna. daca ma tinea si pe mine cu totul 3-4 zile, cum e la alte femei, stateam fara sport, dar asa....  supa

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-06-17 00:44:24)

#862 2015-06-17 08:16:09

IoanaMonica
Full member
Inregistrat: 2014-10-05

Nu iei AC?

#863 2015-06-17 08:35:46

heimdall
Diamond member

eu o data am patit, pass, sa mi se opreasca de tot in a doua zi
ultima oara mi s-a oprit doar timp de o noapte si apoi si-a revenit (ma panicasem ca era chiar prima zi)
nici eu nu prea stiu cum sa fac, dar am zis ca fac sport normal pana una-alta

#864 2015-06-17 11:20:15

Marta
New member

@passenger poti sa incerci sa vezi daca are efect pt tine:
inainte sa-ti vina menstra cu 10 zile iei tinctura de urzica 30 de picaturi 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 min si continui pana cand nu mai ai sangerare. cand iti vine ciclu poti sa bei si ceai de coada calului. dupa ce nu mai ai sangerare pana inainte sa-ti vina menstra cu 10-15 zile iei tinctura de salvie la fel 30 de picaturi de 3 ori pe zi sau bei ceai de salvie. ar trebui sa te regleze...
si in timpul ciclului poti sa faci sport lejer, fara efort prea mare, fara greutati mari. smile

#865 2015-06-17 21:14:56

passenger
Addicted member

dar eu am ciclu f regulat si ok, si ovulatia la fel. merge bine totul. doar ca sangerarea e mai dubioasa in sensul cA ma tine spottingul mai multe zile, dar nu in fiecare luna.  tratamentul asta e pt reglarea zilelor din faza luteala si din faza pre-ovulatie? la mine sunt ok ambele. asa aju fost mereu pt ca imi urmaresc ciclul pe fertilityfriend de ani de zile. nu e nimic schimbat.

heim, am patit si asa, sa se opreasca si sa revina dupa o zi de pauza. ff ciudat. eu am intrebat antrenori, toti au spus ca sportul face chiar bine in timpul menstrei, dar uite ca la mine are un impact destul de mare de mi-l opreste asa. sau cantitate ff mica de sange, sau cu pauza de 24 ore, cum ai zis si tu. ciudat.  cesafac  cesafac

#866 2015-06-18 11:16:03

Marta
New member

Da este un tratament si pentru reglarea duratei ciclului dar si a cantitatii si zilelor de menstra propriu zisa.
Eu inainte aveam o menstra care dura 5-6 zile si foarte abundenta si acum de cand beau ceaiuri si iau tincturi ma tine 3 zile si este in cantitate normala. Cred ca nu as mai suporta sa am ciclu de 6 zile.
Spottingul este dat de cantitatea de estrogen din corp. Cand ai o cantitate mai mare de estrogen apare spotting.
Te-as intreba ce mananci: mancare semi-preparate, multa carne, foarte des in oras? sau mancare care o gatesti acasa, multe fructe, legume, salate? sucuri din comert chiar dc nu sunt acidulate sau sucuri care le faci tu acasa din fructe si legume?
Si ce fel de sport faci in timpul menstruatiei? Ridici greutati, faci sport intens pt o perioada mai lunga de timp gen 2h sau sport lejer ?

#867 2015-06-18 11:55:33

heimdall
Diamond member

pass mananca foarte sanatos si e extraordinar de frumoasa big_smile

#868 2015-06-18 14:18:19

passenger
Addicted member

rotfl  heim. multumesc, dar nu e asa deloc, nici intr-un caz si nici in al doilea. esti tu draguta!  puss
mananc sanatos pt ca gatesc pt copii si evident fac cantitate mai mare si vreau-nu vreau mananc si eu ce gatesc. nu mananc junk food decat rar, DAR am o slabiciune cu porcariile de dulciuri  grater  cu greu ma abtin. de ex. am facut o tava de prajituri pt o ocazie, trebuia sa plecaum undeva, s-a amanat si nu am mai plecat iar tava a ramas la mine in frigider.  grater  faceam incantatii pe langa ea, dansul ploii, ma rugam la toti sfintii sa nu ma ating de ea.... nu am reusit sa ma abtin si in 2 zile nu mai e nicio prajitura. si abia eram dupa o lunga perioada de abstinenta de la zahar. mi-e greu cu zaharul mie.
nu fac sport lejer niciodata, cam o ora jumate-2 si circuit, sau greutati. insa acum mp0am ingrasat cam 3-4 kg si vreau sa incep cardio in forta si sa las greutatile o perioada.  supa
asta cu estrogenul imi da de gandit.   cesafac
de asemenea ma bate gandul sa las si pudra proteica si sa incep cu spirulina.

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-06-18 14:23:49)

#869 2015-06-18 15:02:44

Marta
New member

Si eu mananc gatit de mine si multe fructe si legume si sucuri de fructe si legume facute de mine. Am avut si eu de cateva ori spotting si am observat ca imi aparea cand in luna respectiva am mancat spre exemplu pui in cantitate mai mare sau am mai iesit la un restaurant pt ca preparatele, semi-preparatele chiar si carnea de pui etc sunt cu hormoni, conservanti etc si astea actioneaza ca estrogen pt corpul nostru... Eu zic din experienta mea cum reactioneaza corpul meu, poate corpul tau nu este la fel, dar poate iti da vreo idee.
Spirulina creste pofta de mancare.
Pudra proteica esti sigura ca e buna pt organism? Eu ca proteine mananc fasole, naut (humus), linte, carne mai rar.
Ai putea sa incerci cand ai ciclu sa faci sport cu greutati mai mici (0.5-max 1.5kile) sau cu greutatea corpului tau si mai lejer sa vezi dc ti se mai opreste ciclu.
ps: circuit ce inseamna? big_smile

#870 2015-06-18 16:29:50

passenger
Addicted member

eu nu cred ca hormonii din carnea de pui actioneaza asa, instant. daca mananc doar de 10 ori in loc de 20, organismul reactioneaza imediat. astia in generAL fac rau pe termen lung.
carne mananc, nu renunt la ea, eu nu cred in beneficiile vegetarianismului decat pe parte de aport mai mare de fructe si legume, nicidecum  ca organismul uman privat de carne functioneaza mai bine.
pudra proteica iau de la canah, care e doar canepA uscata si macinata, deci naturala si sanatoasa. e un aport de proteina. linte, fasole mazare galbena etc consum si eu, des.
spirulina taie pofta de mancare, sau ma rog, in teorie asa trebuie sa faca. eu am luat  la cateva luni dupa ce am nascut, si am slabit intr-adevar dar aveam si un regim mai sanatos, mancam mult crud.
revin ca ma striga copilul lol

#871 2015-06-18 16:38:16

heimdall
Diamond member

circuit inseamna sa faci un numar de exercitii unul dupa altul, cu pauza cat mai mica sau deloc intre ele
de exemplu am un antrenament unde sunt 10-12 exercitii, fiecare se face timp de un minut, cu 20 de secunde pauza intre ele si se fac 3 circuite complete din astea intr-o ora - tine de ceea ce se cheama interval training, care e considerat cel mai eficient tip de antrenament cardio
eu si antrenamentele cu greutati le fac in regim de circuit, fiecare are 4-5 circuite, a 4 exercitii cu 4 seturi a 20 de repetari de fiecare, si fac o mica pauza doar intre circuite, nu stau pe facbeook intre seturi lol in felul asta iti dai seama ca nu mai poti spune ca "e antrenament cu greutati, nu cardio"

#872 2015-06-18 17:48:32

Marta
New member

@passenger am vazut ca spirulina are efect si de ingrasare depinde cum e luata (inainte/ dupa masa, de cate ori pe zi etc)
@heimdall merci pt explicatie! smile

#873 2015-06-23 14:01:16

ifonly
New member
Inregistrat: 2013-10-19

Marta a scris:

Pt slabit cea mai buna metoda este cardio. Cat mai mult cardio posibil (Transpiratul topeste grasimea. la sfarsitul antrenamentului tb ca tricoul sa fie ud big_smile): Sarituri, saritul coarda, bicicleta eliptica, rameur-ul, alergatul, boxul. in acelasi timp cardio alungeste muschii si tonifica.
Si antrenamentul trebuie sa dureze minim 45 de minute ca sa ai rezultate si trebuie facut in fiecare zi daca vrei sa slabesti.
Adica in primele 45 de minute incepi sa arzi ce ai mancat... apoi dupa cele 45 de minute incepi de fapt sa arzi "stocurile vechi de grasime". daca ai facut sa zicem 50 de minute, de fapt doar 5 minute ai lucrat ca sa topesti vechea grasimea.
Daca faci o zi sport cu greutati, o zi nu etc asta face sa-ti creasca masa muschiulara. nu o sa-ti topeasca grasimea si nu o sa scazi in greutate. pt cele care vor sa slabeasca, aceasta metoda n-o sa aiba rezultatele asteptate.

Pentru slabit ORICE tip de sport e bun, fie ca e cardio ori antrenament cu greutati si pentru o slabire armonioasa se recomanda amandoua, in niciun caz "cat mai mult cardio". Transpiratul nu topeste grasimea, miscarea topeste grasime ( sunt oameni care transpira mai mult, altii mai putin, cu toate ca fac acelasi timp de efort la aceeasi intensitate ). Corpul incepe sa lucreze si sa consume energie din primul moment al activitatii fizice, nu dupa FIX 45 de minute. Mai mult decat atat, unii oameni prefera sa aiba circuite de exercitii FOARTE intense de 30-35 de minute care sa echivaleze cu 60 de minute de jogging, de exemplu. E vorba de intensitate, nu de timp.
Antrenamentul cu greutati topeste  grasime tocmai pentru ca iti dezvolti masa musculara si asta inseamna ca o sa grabesti metabolismul si o sa arzi si mai multe calorii.
Recomand un echilibru intre cele 2 tipuri de antrenament pentru cele mai bune rezultate.

#874 2015-06-23 14:04:42

heimdall
Diamond member

buga bine spus

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.